Setari Cookie-uri

Mai merita ?

Hello , am si eu o intrebare scurta . Cand fosta iti spune .

"Lumea din jur m.a facut asa,si tu sti bine ca nu ai nici o vina ,poate ca am luat decizia gresita acum ,recunosc,insa nu ma simt eu bine cand vad ca ma comport aiurea cu tine doar pentru ca cei din jur m.au facut sa fiu asa"

"nu pot sta cu gandul asta care ma macina,neincrederea ..urmata de comportamentul meu fata de tine"
(povesti cu fostii bla bla, nu i.am dat motive sa-si piarda increderea )

Si in plus de asta se vede de la o posta ca regreta ce face.. mai are rost sa o caut dupa ce o las o perioada de timp sau nu ?

In plus ea sta de dat explicatii doar cand ii pasa . ps: e scorpio , o intreaga aventura in jurul ei si desi mi.a macinat nervii nu regret .

Vreau sa stiu daca am sa las balta totul si am sa uit sau sa mai ma zbat. Nu sunt la varsta la care pot spune ca vai o iubesc (poate ca o fac )..ddheee" multe mai zbor la 20 de ani Dar imi pasa de ea oarecum , nu am mai dat peste cineva ca ea .in fine mai este timp, adevarat ! :)

O zi buna! :)
kudika_970418
Postat pe 8 Iulie 2014 13:33
De la: kudika_970418, la data 2014-07-08 13:33:51Hello , am si eu o intrebare scurta . Cand fosta iti spune .

"Lumea din jur m.a facut asa,si tu sti bine ca nu ai nici o vina ,poate ca am luat decizia gresita acum ,recunosc,insa nu ma simt eu bine cand vad ca ma comport aiurea cu tine doar pentru ca cei din jur m.au facut sa fiu asa"

"nu pot sta cu gandul asta care ma macina,neincrederea ..urmata de comportamentul meu fata de tine"
(povesti cu fostii bla bla, nu i.am dat motive sa-si piarda increderea )

Si in plus de asta se vede de la o posta ca regreta ce face.. mai are rost sa o caut dupa ce o las o perioada de timp sau nu ?

In plus ea sta de dat explicatii doar cand ii pasa . ps: e scorpio , o intreaga aventura in jurul ei si desi mi.a macinat nervii nu regret .

Vreau sa stiu daca am sa las balta totul si am sa uit sau sa mai ma zbat. Nu sunt la varsta la care pot spune ca vai o iubesc (poate ca o fac )..ddheee" multe mai zbor la 20 de ani Dar imi pasa de ea oarecum , nu am mai dat peste cineva ca ea .in fine mai este timp, adevarat ! :)

O zi buna! :)

Sa-si rezolve problemele cu sinele,dupa care poate dialoga cu tine si intretine relatia,dac amai este cazul!!Pana atunci,luati-va vacanta ,aerisiti-va mintea si inima!!Atat timp cat fosta ta iubita nu isi clarifica starile emotionale si comportamentul in relatia cu ea insasi si cu ceilalti,nu poate fi coerenta in exprimare,caci,din ceea ce am citit in postarea ta,este o persoana influentabila si usor de manipulat!!Oamenii pot fi marcati in dezvoltare de catre anturaj,familie si societate,dar fiecare persoana trebuie sa stie ce si cat poate lua de la ceilalti,astfel incat sa nu i se modifice caracterul si personalitatea!!
kudika_15804
Postat pe 8 Iulie 2014 13:40
Manipulabila , clar . Initial trebuia sa o incheiem fata in fata , dar ne.am impacat ..pe urma cand sa iasa ,iar a refuzat si m.a luat cu acele povesti ..In fine ii dau ragaz , nu este fata rea desi de multe ori este extrem de nesuferita . In orice caz nu poti sa pui capat cand ii spui cuiva ca nu ii vei da papucii ca iti pasa de el .. etc...si pe urma la o saptamana totul se schimba brusc . (mentionez ca nu am fost tipul cu vrajeli gen love ya all the time bla bla, sunt o fire mai rece , pt mine faptele vorbesc, vorbele raman vorbe, sunt bune doar uneori .) ma gandesc si la a doua varianta ca nea "Voda, a aparut din loboda "(fost) si o abureste ,dar nu are rost sa fac astfel de afirmatii fara dovezi, in fine pana la urma prostia asta fie ne va lega, fie va rupe tot. Am viata inainte si nici un "neica nimeni" nu sunt .
kudika_970418
Postat pe 8 Iulie 2014 14:00
Esti un carcotas-monument de egoism! Fa-i un bine bietei "creaturi" si las-o sa-si traiasca viata in termeni normali si fara teroarea de a se pierde in explicatii in fata unuia ca tine! Oricum, n-o iubesti si vad ca este deja "fosta", asadar las-o in continuare cu acest statut! Probabil ca tu nu stii sa te iubesti decat pe tine insuti!
rondina
Postat pe 8 Iulie 2014 14:01
egoist ,orgolios..sunt;)(dar am lasat de la mine mai mult decat ai crede) carcotas nu. Iar daca ai cunoaste situatia nu ai face astfel de afirmatii . (nu stau sa insir aici toata situatia, sunt lucruri intime )

Iar pana la urma este fosta nu?> odata ce a vrut sa.i puna capat .

Iar daca nu imi pasa de ea , de ce ma gandesc la ea ? asa ca imi vine mie aiurea ? de ce m.am rugat de ea sa continuam si in ultima discutie ?> de ce mi.a spus ca nu am vina ? nu intelegi situatia draga mea ..ea are anumite complexe din trecut .

sau poate ca aveti dreptate , sau poate ca avem viziuni diferite domnisoara .
kudika_970418
Postat pe 8 Iulie 2014 14:09
iar daca eram atat de egoist nu se incheia totul frumos , fara cearta etc. Am lasat.o in pace de cateva zile si nici nu stiu in ce masura am sa o mai caut , despartirea este grea si nu vreau sa o torturez .
kudika_970418
Postat pe 8 Iulie 2014 14:15
R U 4 real?
Acum ce faci, suferi de fo' manie a persecutiei? Nu tu ai deschis un topic, cerand sfaturi si pareri? Cine se pierde in explicatii acum, desi nu ti le-a cerut nimeni....cine se scuza se acuza! Parafrazand la intrebarea topicului, ti-as raspunde cu: "Nu, tu nu mai meriti!"
rondina
Postat pe 8 Iulie 2014 14:28
Nu domnisoara , doar ca faceti afirmatii fara fond si fara sa ne cunoastem ;) va multumesc de parere ;) apropo se vede ca aveti o oarecare manie feminista sau poate ca va judec gresit O zi buna! :)
kudika_970418
Postat pe 8 Iulie 2014 14:49
De la: kudika_970418, la data 2014-07-08 14:09:24egoist ,orgolios..sunt;)(dar am lasat de la mine mai mult decat ai crede) carcotas nu. Iar daca ai cunoaste situatia nu ai face astfel de afirmatii . (nu stau sa insir aici toata situatia, sunt lucruri intime )

Iar pana la urma este fosta nu?> odata ce a vrut sa.i puna capat .

Iar daca nu imi pasa de ea , de ce ma gandesc la ea ? asa ca imi vine mie aiurea ? de ce m.am rugat de ea sa continuam si in ultima discutie ?> de ce mi.a spus ca nu am vina ? nu intelegi situatia draga mea ..ea are anumite complexe din trecut .

sau poate ca aveti dreptate , sau poate ca avem viziuni diferite domnisoara .

Blufeaza!!!!!!Inca te gandesti la ea pentru ca esti om,ai acea calitate umana,nu iti este totul indiferent!!!

Daca mi-ai da un minim de date din istoricul vietii ei,cu siguranta voi intelege baza problemelor,pe care le are in comunicare!!

Tinere,faptul ca te-a trimis la plimbare fara a te ajuta sa ii intelegi refuzul de a mai fi impreuna,nu trebuie sa te descurajeze atat de mult pentru ca si unele femei pot avea un comportament incert si dubios atunci cand doresc acest lucru!!!

Si apropos,orgoliul si egoismul sunt defecte greu de inlaturat,ai mare grija in afisarea lor!!
kudika_15804
Postat pe 8 Iulie 2014 15:32
M.am gandit mult la asta , ca ma pune la incercare sa vada ce fac. A avut destule relatii avand in vedere ca este o tipa carismatica . A ajuns sa tina la careva care dupa ce i.a dat papucii l.a vazut cu altcineva la o saptamana doar si multe altele, Pe urma a mai patit cu un tip ceva asemanator, nu stiu multe ca nu mi.a vorbit de el si nici nu am fortat. Eu traiesc prezentul si viitorul, desi sunt constient de vorba "cunoaste trecutul ca sa domini viitorul" dar am zis sa am rabdare si nu totul deodata .. Acum ma gandesc serios ca nu cumva sa fiu doar carne de tun ca ea sa se impace cu fostul. Am mai patit candva, dar totodata nu isi da seama ca tot la mine se va intoarce si va regreta(toate exgf au facut asta) , iar eu atunci nu o voi mai primi. Am mai patit acest fapt .

Si sunt dispus sa las orgoliul deoparte , dar pana la un punct. Nu am de gand nici sa plang dupa ea, cine te vrea langa iti face loc , nu lupti pt el. Iar pana la urma am 20 de ani si viata inainte cu viitor stralucit chiar , ambitia nu.mi are limite de multe ori sacrific prea mult pentru scopul meu .
kudika_970418
Postat pe 8 Iulie 2014 17:20
De regula atunci cand fetele te iau cu texte de genul: "nu e vina ta, e a mea, lumea e rea", s-au plictisit si nu stiu cum sa scape de o relatie. Nu te gandi neaparat ca o fi din cauza unor fosti amici, poate a aparut cineva nou sau pur si simplu s-a plictisit de tine. La 18, 20 de ani relatiile sunt in general destul de firave, pentru ca fiecare isi cauta partenerul potrivit.
kudika397914
Postat pe 27 Iulie 2014 10:39
Nu a fost asta , ci doar cã încã þine la fostul , drept pt care a pus capãt ..s.a împãcat cu el..apoi s.au despãrþit ..tocmai am vorbit cu ea , pânã la urmã presimþirile mi.au fost reale. this is life , ºi apropo persoanelor ce judecã fãrã sã gândeascã .. repetaþi ideile de 7 +10 ori ...
kudika_970418
Postat pe 5 August 2014 11:47
De la: kudika_970418, la data 2014-08-05 11:47:54Nu a fost asta , ci doar cã încã þine la fostul , drept pt care a pus capãt ..s.a împãcat cu el..apoi s.au despãrþit ..tocmai am vorbit cu ea , pânã la urmã presimþirile mi.au fost reale. this is life , ºi apropo persoanelor ce judecã fãrã sã gândeascã .. repetaþi ideile de 7 +10 ori ...

Exactly,this is the life,so,...live your life and be happy!!!
kudika_15804
Postat pe 5 August 2014 12:31
De la: kudika_15804, la data 2014-08-05 12:31:00
De la: kudika_970418, la data 2014-08-05 11:47:54Nu a fost asta , ci doar cã încã þine la fostul , drept pt care a pus capãt ..s.a împãcat cu el..apoi s.au despãrþit ..tocmai am vorbit cu ea , pânã la urmã presimþirile mi.au fost reale. this is life , ºi apropo persoanelor ce judecã fãrã sã gândeascã .. repetaþi ideile de 7 +10 ori ...

Uneori e foarte greu sa te obisnuiesti cu ideea "this is the life", pentru unii e usor de spus si greu de facut...dar cu vointa se pot muta si muntii din loc
Sasha_Criss
Postat pe 7 August 2014 21:15
muntii din loc se pot muta cu credinta nu cu vointa
kudika_950728
Postat pe 7 August 2014 22:32
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-07 21:15:15
De la: kudika_15804, la data 2014-08-05 12:31:00

Uneori e foarte greu sa te obisnuiesti cu ideea "this is the life", pentru unii e usor de spus si greu de facut...dar cu vointa se pot muta si muntii din loc

Orice are pret se obtine cu greu in aceasta viata,draga mea!!!Vointa,ambitia,speranta si credinta te ajuta in viata!!!
kudika_15804
Postat pe 8 August 2014 07:17
le am pe toate staþi liniºtitã ... ºi orgoliu etc . Singura mea problemã a fost faptul cã nu am ºtiut cum sã tratez situaþia ..trebuia sã pun cãrþile pe masã ºi sã am o discuþie ca atare în momentul când eram cu ea , dar de mi.a fost teamã sã nu greºesc ce credeam oricum se va întoarce ..dar nu.i va fi uºor ..tocmai ce mi.a urat ºi la mulþi ani .. oricum nu mai cred în nimic..îmi vãd de viaþã .

ºi ps sunt un EL .

apropo nu.s cu credinþa ..am renunþat de ceva vreme la ea
kudika_970418
Postat pe 10 August 2014 15:24
De la: kudika_970418, la data 2014-08-10 15:24:24le am pe toate staþi liniºtitã ... ºi orgoliu etc . Singura mea problemã a fost faptul cã nu am ºtiut cum sã tratez situaþia ..trebuia sã pun cãrþile pe masã ºi sã am o discuþie ca atare în momentul când eram cu ea , dar de mi.a fost teamã sã nu greºesc ce credeam oricum se va întoarce ..dar nu.i va fi uºor ..tocmai ce mi.a urat ºi la mulþi ani .. oricum nu mai cred în nimic..îmi vãd de viaþã .

ºi ps sunt un EL .

nu ai cum sa renunti inseamna ca nu crezi ca existi,,,eventual nu mai faci ce trebui pentru a fi un credincios,,dar sa renunti la credinta inseamna sa renunti sa crezi ca existi
kudika_950728
Postat pe 10 August 2014 15:29
dacã tot e sã o dãm în credinþã okay , deºi este pe lângã subiect . Consider cã existã un divin..dar acel divin nu mã vrea în genunchi . Aºa cum tatãl meu m.a crescut sã.i duc numele mai departe ºi sã fie mândru de mine acelaºi lucru ºi cu divinul . Nu.s bisericos etc . Acum poate am interpretat eronat referirea .
kudika_970418
Postat pe 10 August 2014 15:52
De la: kudika_970418, la data 2014-08-10 15:24:24le am pe toate staþi liniºtitã ... ºi orgoliu etc . Singura mea problemã a fost faptul cã nu am ºtiut cum sã tratez situaþia ..trebuia sã pun cãrþile pe masã ºi sã am o discuþie ca atare în momentul când eram cu ea , dar de mi.a fost teamã sã nu greºesc ce credeam oricum se va întoarce ..dar nu.i va fi uºor ..tocmai ce mi.a urat ºi la mulþi ani .. oricum nu mai cred în nimic..îmi vãd de viaþã .

ºi ps sunt un EL .

Nu este vina mea,ca te-am considerat femeie,incearca sa fii transparent in tot ceea ce afisezi,incluzand si poza de la avatar,care te prezinta ca fiind o reprezentata a sexului feminin!!NU suport artificiile de niciun fel!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 August 2014 15:57
mã scuzaþi. ºi nu v.am acuzat cu nimic vã mulþumesc totodatã de comentarii .
kudika_970418
Postat pe 10 August 2014 15:59
Nustiu cum sa incep...Sunt in aceeasi situatie ca tine...am 20 de ani si eu..insa ea e mai mare cu 4 ani ca mine...Inainte sa o cunosc, a avut o relatie de 3-4 ani, in care a suferit enorm...dupa 4-5 luni de la despartire am aparut eu in viata ei...am schimbat-o total era mult mai fericita,se vedea ca radiaza de fericire...am fost 3 luni impreuna in care pur si simplu ne am iubit enorm...pluteam aman2...se uita la mine si pur si simplu nu i veenea sa creada cat este de indragostita...Ok...Ea inca tine la mine enorm si mi=a zis ca nu vrea sa ma piarda pentru nimic in lume asa-mi repeta si dealungul relatiei...Intr`o saptamana am observat-o putin mai schimbata..cand ii spuneam ca de obicei o intaream ca totu va fii bine ca o iubesc...avea lacrimi in ochi nu a vrut sa-mi spuna ce are..doar ca ma iubeste...pana intr=o zi...mi-a zis ca se gandeste la fostul...Ei sunt in concediu sunt impreuna insa nu il iubeste cu adevarat ci doar tine la el...insa ea este indragostita de mine incontinu zice ca nu vrea sa ma piarda...o cred...diferenta dintre mine si el...e enorma...Fizic psihic nu se compara...Ma suna si acuma...si vrea sa ma auda ii e dor de mine...Nustiu ce sa mai cred...Voi ce spuneti? App intre timp am ramas "Best Friends"...Vorbim avem grija unu de celalalt...
kudika_972190
Postat pe 11 August 2014 13:58
De la: kudika_972190, la data 2014-08-11 13:58:43Nustiu cum sa incep...Sunt in aceeasi situatie ca tine...am 20 de ani si eu..insa ea e mai mare cu 4 ani ca mine...Inainte sa o cunosc, a avut o relatie de 3-4 ani, in care a suferit enorm...dupa 4-5 luni de la despartire am aparut eu in viata ei...am schimbat-o total era mult mai fericita,se vedea ca radiaza de fericire...am fost 3 luni impreuna in care pur si simplu ne am iubit enorm...pluteam aman2...se uita la mine si pur si simplu nu i veenea sa creada cat este de indragostita...Ok...Ea inca tine la mine enorm si mi=a zis ca nu vrea sa ma piarda pentru nimic in lume asa-mi repeta si dealungul relatiei...Intr`o saptamana am observat-o putin mai schimbata..cand ii spuneam ca de obicei o intaream ca totu va fii bine ca o iubesc...avea lacrimi in ochi nu a vrut sa-mi spuna ce are..doar ca ma iubeste...pana intr=o zi...mi-a zis ca se gandeste la fostul...Ei sunt in concediu sunt impreuna insa nu il iubeste cu adevarat ci doar tine la el...insa ea este indragostita de mine incontinu zice ca nu vrea sa ma piarda...o cred...diferenta dintre mine si el...e enorma...Fizic psihic nu se compara...Ma suna si acuma...si vrea sa ma auda ii e dor de mine...Nustiu ce sa mai cred...Voi ce spuneti? App intre timp am ramas "Best Friends"...Vorbim avem grija unu de celalalt...

Este o gluma de prost gust ceea ce traiti acum!!!Cui foloseste chinul vostru??Nimanui!!

Daca doamna respectiva te iubeste atat de mult de ce se afla langa celalalt??A obligat-o cineva sa se intoarca la fostul iubit???Domnul in cauza i-a impus ceva anume,o santajeaza emotional,te intreb toate acestea pentru ca nu pot intelege aceasta situatie incerta si dureroasa!!Daca imi poti explica aceasta nebunie,voi incerca sa inteleg "comicul tragic",daca ma pot exprima astfel,al acestei stari de lucruri!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 14:06
Uit.o, astfel de specimene nu meritã atenþie!!! te manipuleazã doar . nu o mai contacta timp de 6 luni de zile , sã vedem te va mai iubi ?
kudika_970418
Postat pe 11 August 2014 14:15
El o cauta incontinu nu s-a putut obisnuii cu ideea ca are pe altcineva...Persoane din viata lui dadeau vina pe ea...el slabise ft mult se schimbase...ea se simtea vinovata...si a vrut sa-i mai acorde o ultima sansa..dar acuma e putin diferit ca am aparut eu..si e deajuns sa se gandeasca la mine ca o cuprinde fiorii...Ea mi-a zis ca eu nu merit asta sunt o persoana prea buna...a spus ca nu mai exista vreun baiat ca mine...sunt perfect si fizic si psihic...si ca nu are cum sa ma compare cu nimeni...nu vrea sa ma piarda...putem face tot ce faceam inainte dar in calitate de prieteni...Eu stiu ca ea se va intoarce la mine dar faza-i sa o astept? Sa fiu lafel de generos ca si pana acuma?Nustiu ce vrea defapt...Stiu ca tine la mine si ii e foarte greu sa rupem orice legatura...Ce ar trebui sa fac? In afara de fostul...si din cauza ca s-a adunat multa presiune in ultimul timp stres...probleme proprii...in tabara ei bineinteles...tot timpu am sustinut-o...O vremea zicea ca nu stie cum sa faca sa nu ma piarda...ca trebe sa ma tina atat de aproape ca ii e ferica...nu`i placea cand vreo fata se uita la mine...cu totu ca eu nu bagam in seama pe nimeni...
kudika_972190
Postat pe 11 August 2014 14:23
De la: kudika_972190, la data 2014-08-11 14:23:06El o cauta incontinu nu s-a putut obisnuii cu ideea ca are pe altcineva...Persoane din viata lui dadeau vina pe ea...el slabise ft mult se schimbase...ea se simtea vinovata...si a vrut sa-i mai acorde o ultima sansa..dar acuma e putin diferit ca am aparut eu..si e deajuns sa se gandeasca la mine ca o cuprinde fiorii...Ea mi-a zis ca eu nu merit asta sunt o persoana prea buna...a spus ca nu mai exista vreun baiat ca mine...sunt perfect si fizic si psihic...si ca nu are cum sa ma compare cu nimeni...nu vrea sa ma piarda...putem face tot ce faceam inainte dar in calitate de prieteni...Eu stiu ca ea se va intoarce la mine dar faza-i sa o astept? Sa fiu lafel de generos ca si pana acuma?Nustiu ce vrea defapt...Stiu ca tine la mine si ii e foarte greu sa rupem orice legatura...Ce ar trebui sa fac? In afara de fostul...si din cauza ca s-a adunat multa presiune in ultimul timp stres...probleme proprii...in tabara ei bineinteles...tot timpu am sustinut-o...O vremea zicea ca nu stie cum sa faca sa nu ma piarda...ca trebe sa ma tina atat de aproape ca ii e ferica...nu`i placea cand vreo fata se uita la mine...cu totu ca eu nu bagam in seama pe nimeni...

RASPUNSUL MEU ESTE "NU"!!!Imi pare rau ca trebuie sa iti spun urmatoarele:

Doamna respectiva,prin atitudinea domniei sale,discrediteaza sexul caruia ii apartine si o condamn cu toata taria,chiar daca vor veni critici!!!Eu,femeie fiind,nu as putea sa tradez intr-un mod atat de josnic,barbatul vietii mele,pe cel ,care pentru mine este totul,indiferent de opiniile tertilor si de insistentele lor!!!!ATUNCI CAND IUBESTI,nimic si nimeni altcineva nu conteaza in viata ta,decat persoana iubita!!

Dar,cu regret,sesizez ca exista si femei,carora le place acest joc murdar!!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 14:32
Exact cum a zis baiatul care a deschis topicul mi-a spus ca eu nu merit asta din partea ei...ca nu ma merita...si stie ca o sa regrete enorm...dar ea inca s-a gandit la el... si asta o nelinistea...Ea inca imi cere sa o strang in brate sa o sarut...sa ne vedem...Lafel ca inainte dar in calitate de prieteni f buni...se vede in privirea ei ca ma iubeste...a spus ca ce a simtit ea in 3-4 ani cu fostul nu se compara cu ce a simtit alaturi de mine timp de 3 luni...Eram genul ala tot timpul aveam grija de ea...ii aduceam zambetul pe buze prin diferite gesturi...Ea nu era obisnuita cu asta...Eram romantic...Simtul umorului nu lipsea...era totul perfect..
kudika_972190
Postat pe 11 August 2014 14:33
De la: kudika_972190, la data 2014-08-11 14:33:57Exact cum a zis baiatul care a deschis topicul mi-a spus ca eu nu merit asta din partea ei...ca nu ma merita...si stie ca o sa regrete enorm...dar ea inca s-a gandit la el... si asta o nelinistea...Ea inca imi cere sa o strang in brate sa o sarut...sa ne vedem...Lafel ca inainte dar in calitate de prieteni f buni...se vede in privirea ei ca ma iubeste...a spus ca ce a simtit ea in 3-4 ani cu fostul nu se compara cu ce a simtit alaturi de mine timp de 3 luni...Eram genul ala tot timpul aveam grija de ea...ii aduceam zambetul pe buze prin diferite gesturi...Ea nu era obisnuita cu asta...Eram romantic...Simtul umorului nu lipsea...era totul perfect..

Tinere,doar "ERA"!!!!Tu esti un copil,pe cand,doamna respectiva este versata si perversa,iarta-mi catalogarile dure,dar eu nu pot fi de acord cu asa ceva !!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 14:36
AI mare dreptate iti multumesc pentru opinie...poate ca gresesc ca nu i-am platit o cu aceeasi moneda..gen sa rup orice fel de legatura...stiu ca ar suferii...dar nu am vrut s-o vad ca sufera...eu inca tin mult la ea...si stiu ca se va intoarce mai devreme sau mai terziu...inca nu constientizeaza deoarece in tot timpul asta am fost alaturi de ea...avea nev sa ma auda ma auzea...avea nev de un sarut il primea...o imbratisare etc...Poate ar fi mai bine sa rup legaturile? CU riscu de a o pierde definitiv?
kudika_972190
Postat pe 11 August 2014 14:39
Existã enorm de multe doamnã-domniºoarã, ºi mã oftic în sinea mea cã am dat peste astfel de persoane , îmi este practic imposibil sã mai am încredere în vorbe,..asta e când eºti un tip chipeº ºi ai ceva creier..peste ce nu dai, pe mãsurã cu alte cuvinte .

ps. Prietene trezeºte.te la realitate ºi uit.o . Mai este ºi cu 4 ani mai mare , fi realist tu nu vei putea sã.i oferi ce doreºte în afarã de compasiune, înþelegere ºi sex . De ce crezi cã o femeie în general cautã pe cineva cu minim 2 ani mai mare..sau aceiaºi vârstã ..sunt anumite bariere impuse de societate . Casã ... loc de muncã stabil etc..asta dacã îþi doreºti pe cineva cu care chiar ai ce comunicã lângã tine . Iar ºansã sã gãseºti pe cineva care sã nu þinã cont de acest aspect este minimã, nu te baza pe iluzii . O femeie cu cât este mai inteligentã , cu atât þine cont ºi mai mult de acest aspect. ps nu mã refer cã doreºte pe cineva cu nu ºtiu case ..etc.. ci pe cineva care oferã stabilitate altfel eºti doar amant . poate cã greºesc..dar asta am observat cel puþin.

Aºa cã wake up .. gãseºte pe altcineva . resemneazã-te aºa cum am fãcut ºi eu .
kudika_970418
Postat pe 11 August 2014 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu ce sa fac 5 De la: cutzu_schiop 17 Ianuarie 2010 12:05
seeeeeeeeeeex 20 De la: micnegrusiurat4 14 August 2009 00:50
De cate ori poti incerca intr-o relatie? 20 De la: geo_xx 3 Ianuarie 2010 23:41
fetelor... 21 De la: Oceansoul 20 Octombrie 2010 22:36
pauza 12 De la: iulia12 11 Martie 2008 12:33