Setari Cookie-uri

Mintea vs. inima

Buna ziua tuturor :) Am hotarat sa astern si eu aici cateva randuri, pentru ca am sufletul si mintea atat de incarcate incat simt ca dau pe dinafara. Scrisul ma face sa ma simt bine si daca mai primesc si niste sfaturi, e perfect.
Sunt si eu o proaspata single-lady din nou...dupa 1 an si jumatate m-am despartit de prietenul meu. Eu, 21 de ani, el 26. Decizia mi-a apartinut. De obicei sunt genul care considera ca o decizie odata luata, nu trebuie regretata pentru ca a fost ceea ce ti-ai dorit in acel moment si trebuie ca viata sa mearga mai departe. Insa viata mea e presarata de tot felul de ganduri acum. Undeva, in mintea mea, stiu ca a fost decizia corecta - exista o lipsa de comunicare grava intre noi 2, relatia dintre el si parintii mei nu era una tocmai fericita (in conditiile in care am niste parinti extraordinari, la care tin foarte mult), prietenii mei mi-au spus ca m-am schimbat si ca nu merg in directia buna, ca voi fi trasa in jos de el, etc. Bun, deci la carte spune ca eu ar fi trebuit sa ma despart de baiatul asta - mai adaug si faptul ca nu are job (si a si dat cu piciorul la multe dintre ele, deoarece are PERSPECTIVE - care il tin pe bara de mai bine de jumatate de an), nu are niciun fel de stabilitate la varsta asta, e arogant, etc.
Dar ca intotdeauna sufletul se agata de amintiri, de momentele frumoase petrecute impreuna. A fost prima mea relatie serioasa si am investit multe sentimente in noi doi. Am luptat mult inca de la inceput, cu el, cu mine, cu cei din jurul meu - sperand ca la un moment dat lucrurile se vor aseza si totul va merge bine...pe toate planurile. Si nu am reusit...si am incetat usor usor sa mai lupt...i-am cerut ajutorul lui si nu am facut altceva decat sa il enervez si sa creez o distanta si mai mare intre noi doi. Asta pentru ca el nu crede ca privesc lucrurile cum trebuie si ca tot eu gresesc cand ii cer sa schimbe anumite lucruri in modul lui de a gandi si de a se comporta. Stiu ca nu trebuie sa incerc sa schimb persoana pe care o iubesc, ca trebuie sa o accept asa cum e...dar...fara acele schimbari, ar fi trebuit sa renunt la atat de multe in viata..si sa ma complac intr-o situatie care nu ma defineste - DELOC. Mi-a spus la un moment dat ca nu e corect sa vreau sa facem numai cum spun eu..ca trebuie sa gasim o cale de mijloc. Asta am incercat inca de la inceputul relatiei...la noi nu a fost lapte si miere nici macar la inceput, a fost o lupta continua.

Oare ar fi trebuit sa ii mai acord o sansa? Mi-a spus ca acum trece printr-o perioada mai grea...si ca ar trebui sa ma gandesc sa ii fiu alaturi...si eu oarecum am refuzat din start idea, spunandu-i ca daca nu e dispus sa faca schimbarile pe care le vreau si daca nu gandeste ca ce spun eu e corect, atunci nu mai are rost sa continuam. Asta tot dupa ce el mi-a zis sa fiu egoista si sa spun odata ce vreau, pentru ca trageam de timp..si trageam..si asteptam sa se intample ceva.

De o luna tot avem discutii..si duminica ne-am despartit. Eu i-am spus ca nu refuz ideea de a ni se incrucisa destinele peste un timp..poate ca eu ma voi schimba..poate ca el se va schimba...insa el a zis ca asa ceva nu exista. Of...si...efectiv sunt sleita de puteri. Acum sunt in sesiune, am o licenta de dat...si puterea mea de concentrare capata valori din ce in ce mai negative. E oribil. Ce as putea eu sa fac in continuare?

P.s. - imi cer scuze pentru eventualele greseli de redactare/exprimare si poate ptr o usoara incoerenta..insa au dat gandurile navala si nu am stiut cum sa astern in cateva randuri un intreg cocktail de sentimente. Va multumesc pentru timpul acordat si...astept si ceva sfaturi :) O zi buna!
sunshine04
Postat pe 4 Iunie 2012 18:00
La grea piatra de moara te-ai inhamat, chiar daca inima si dragostea nu cunoaste reguli ! Nu poti lupta impotriva curentului numai pentru ca-l iubesti, impotriva tuturor numai pentru el.. Este greu sau imposibil sa mai schimbi un om la aceasta varsta, iar daca el te iubea sincer, nu mai trebuia sa recurgi la atatea sacrificii !
Sfatul meu...go on, treci pesteacest capitol nefast din viata ta, esti atat de tanara si gandeste-te ca acolo ...undeva, este un barbat aidoma tie, care abia asteapta sa te iubeasca sincer, sa te respecte si cu care sa te completezi reciproc !
Te astept cu vesti !
rondina
Postat pe 4 Iunie 2012 18:32
Bun, recitind ce am scris imi dau seama ca mare lucru nu prea se intelege.

Eu:
- o fata poate prea sufletista, care vrea sa ii faca fericiti pe cei din jurul ei si care tine cont de ce spun parintii si prietenii.
- am luptat in relatia asta pentru ca el tocmai iesise dintr-o alta relatie cu o fata pe care spunea ca a iubit-o foarte mult si ca nu o va uita nicicand (nu stiu daca am reusit sa il fac sa o uite, dar dupa o perioada de timp, ea nu a mai aparut in discutiile noastre)
- sunt foarte ambitioasa si lupt foarte mult pentru viitorul meu, imi doresc sa ajung cineva si am fost crescuta cu ideea ca voi reusi sa fac asta prin MUNCA
- imi iubesc foarte mult parintii cu care ma inteleg foarte bine si care chiar daca nu mi-au spus niciodata sa ma despart de el, mi-au zis ca nu ne considera compatibili si ca ar trebui sa incerc sa il schimb
- am trait PRIMA relatie serioasa alaturi de el...cu ce implica o prima relatie..

El:
- un baiat de asemenea sufletist, frumusel, si care a stiut sa ma faca sa ma simt bine
- a avut mult mai multe relatii si in ceea ce ma priveste pe mine - m-a privat de anumiti pasi si anumite trairi specifice unei relatii normale (partea aia in care cuceresti fata prin gesturi marunte, frumoase, surprize, etc). A trecut direct la actiune si m-a bagat in miezul problemei (mi-a facut cunostinta cu mama lui dupa o saptamana, mi-a facut capul calendar sa raman la el tot intr-o asa perioada scurta de timp - ca asa e acum, nu mai e ca pe vremuri)
- isi oferea ajutorul si avea acel instinct de a proteja persoanele la care tine - dar daca nu acceptai punctul lui de vedere sau nu acceptai ajutorul lui, se supara si prindea "pica" pe persoana respectiva
- din vorbe, imi spunea tot ce voiam sa aud: ca isi doreste un job stabil, ca are aspiratii, ca si el vrea sa iesim in oras, sa plecam in excursii, dar momentan nu se poate. Asta pentru ca nu avea posibilitate financiara, nu avea job si in conditiile in care nu are nici macar o facultate terminata isi doreste un job sus pus unde sa aiba posibilitati de promovasre, intr-un domeniu care il fofileaza.

Uf...si nu mai scriu ca singura imi dau seama ce nu mi-a placut la el si ce greu mi-ar fi fost in continuare.

Insa ma tot gandesc ca poate ar fi trebuit sa ii acord credit si sa ii dau sansa de a face tot ceea ce spune. Insa...nu cred ca as fi reusit :( E grea tare despartirea asta...si ma gandesc si la mine, si la el...si...si trebuie sa trec peste.
sunshine04
Postat pe 4 Iunie 2012 18:43
ok...cum spui tu!!!
rondina
Postat pe 4 Iunie 2012 18:47
ei...hai...capu` sus...si pieptu`afar`...ca...nu esti tu...nici singura...si nici ultima ...care se desparte de..."iubitu"...cum ii spui tu...
sa fim sinceri...daca era matur...stia ce vrea si cu tine...si cu el...si cu viata...in general...
fii sigura ca...in drumu` vietii...vor mai aparea astfel de..."iubiti"...totu` e ca tu...sa inveti ca...investitia in asa ceva...tre` sa fie reciproca...(nu neaparat material)...dar...sa-l,vezi ca...uneori...se framanta si el...daca cumva...tu ai o pb...sau...s-a ivit ceva in viata ta...care te face sa fii trista...sau...mai usor irascibila...chestii care trebuiesc sesizate de...cel de langa tine...cu care se spune ca tre` sa imparti...si bune si rele...
si...ar fi bine sa inveti din greseli...pt ca...altfel...risti sa le repeti...si...iaca suferinta cum te macina iar...si iar...
iti tin pumnii sa poti rezista...si...sa intelegi ca...nimeni nu e pregatit...pentru viata...pana nu se pregateste singur...punand in balanta evenimentele prin care a trecut...si care ar trebui sa-l faca mai matur...si...sa dezvolte ratinamente suficient de realiste...
o zi buna...si...incearca sa mergi mai departe...fara a privi in urma...chiar daca doare al dreaq de tare uneori!!!
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2012 18:49
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:47:47 ok...cum spui tu!!!


Rondina! tu-mi acorzi o sansa!? uite ce sufletiste sunt fetele!!!
kudika_6668
Postat pe 4 Iunie 2012 18:49
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:32:17La grea piatra de moara te-ai inhamat, chiar daca inima si dragostea nu cunoaste reguli ! Nu poti lupta impotriva curentului numai pentru ca-l iubesti, impotriva tuturor numai pentru el.. Este greu sau imposibil sa mai schimbi un om la aceasta varsta, iar daca el te iubea sincer, nu mai trebuia sa recurgi la atatea sacrificii !
Sfatul meu...go on, treci pesteacest capitol nefast din viata ta, esti atat de tanara si gandeste-te ca acolo ...undeva, este un barbat aidoma tie, care abia asteapta sa te iubeasca sincer, sa te respecte si cu care sa te completezi reciproc !
Te astept cu vesti !


Mersi mult pentru cuvintele frumoase. Cand am zis ca nu mai scriu, ma refeream ca un mai enumar toate lucrurile astea. Dar voi scrie in continuare, daca vor aparea commenturi. Scuze daca s-a inteles gresit. Cred ca acum de asta am nevoie...de oameni care au mai trecut prin ce trec eu...de persoane care au mai suferit..in fatza carora sa ma destainui ca sa imi fie si mie mai usor sa trec peste :)
sunshine04
Postat pe 4 Iunie 2012 18:50
De la: eu_ovidiu, la data 2012-06-04 18:49:07ei...hai...capu` sus...si pieptu`afar`...ca...nu esti tu...nici singura...si nici ultima ...care se desparte de..."iubitu"...cum ii spui tu...
sa fim sinceri...daca era matur...stia ce vrea si cu tine...si cu el...si cu viata...in general...
fii sigura ca...in drumu` vietii...vor mai aparea astfel de..."iubiti"...totu` e ca tu...sa inveti ca...investitia in asa ceva...tre` sa fie reciproca...(nu neaparat material)...dar...sa-l,vezi ca...uneori...se framanta si el...daca cumva...tu ai o pb...sau...s-a ivit ceva in viata ta...care te face sa fii trista...sau...mai usor irascibila...chestii care trebuiesc sesizate de...cel de langa tine...cu care se spune ca tre` sa imparti...si bune si rele...
si...ar fi bine sa inveti din greseli...pt ca...altfel...risti sa le repeti...si...iaca suferinta cum te macina iar...si iar...
iti tin pumnii sa poti rezista...si...sa intelegi ca...nimeni nu e pregatit...pentru viata...pana nu se pregateste singur...punand in balanta evenimentele prin care a trecut...si care ar trebui sa-l faca mai matur...si...sa dezvolte ratinamente suficient de realiste...
o zi buna...si...incearca sa mergi mai departe...fara a privi in urma...chiar daca doare al dreaq de tare uneori!!!


la multi ani ovidiu!
kudika_6668
Postat pe 4 Iunie 2012 18:51
De la: sunshine04, la data 2012-06-04 18:50:43
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:32:17La grea piatra de moara te-ai inhamat, chiar daca inima si dragostea nu cunoaste reguli ! Nu poti lupta impotriva curentului numai pentru ca-l iubesti, impotriva tuturor numai pentru el.. Este greu sau imposibil sa mai schimbi un om la aceasta varsta, iar daca el te iubea sincer, nu mai trebuia sa recurgi la atatea sacrificii !
Sfatul meu...go on, treci pesteacest capitol nefast din viata ta, esti atat de tanara si gandeste-te ca acolo ...undeva, este un barbat aidoma tie, care abia asteapta sa te iubeasca sincer, sa te respecte si cu care sa te completezi reciproc !
Te astept cu vesti !


Mersi mult pentru cuvintele frumoase. Cand am zis ca nu mai scriu, ma refeream ca un mai enumar toate lucrurile astea. Dar voi scrie in continuare, daca vor aparea commenturi. Scuze daca s-a inteles gresit. Cred ca acum de asta am nevoie...de oameni care au mai trecut prin ce trec eu...de persoane care au mai suferit..in fatza carora sa ma destainui ca sa imi fie si mie mai usor sa trec peste :)


daca eram mai tanar erai mancata acum in halul in care esti de afectata
kudika_6668
Postat pe 4 Iunie 2012 18:52
De la: kudika_6668, la data 2012-06-04 18:49:52
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:47:47 ok...cum spui tu!!!


Rondina! tu-mi acorzi o sansa!? uite ce sufletiste sunt fetele!!!

Ce sa'si ?!
rondina
Postat pe 4 Iunie 2012 18:54
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:54:44
De la: kudika_6668, la data 2012-06-04 18:49:52
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:47:47 ok...cum spui tu!!!


Rondina! tu-mi acorzi o sansa!? uite ce sufletiste sunt fetele!!!

Ce sa'si ?!


zisei ca fetele sunt sufletiste iar noi barbatii niste rai!
kudika_6668
Postat pe 4 Iunie 2012 18:57
@kudika_6668 - :)) daca erai mai tanar si daca eram mancata in sensul bun al cuvantului, poate ca nu mi-ar fi parut rau

Sincer, acum sunt in perioada aia in care mi-e teama ca nu o sa mai gasesc un baiat bun. Desi, daca altcineva ar fi gandit asa i-as fi spus ca e o mare fraiera si ca lumea e plina de barbati. Hm...sper sa gasesc totusi.

sunshine04
Postat pe 4 Iunie 2012 18:59
De la: kudika_6668, la data 2012-06-04 18:57:56
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:54:44
De la: kudika_6668, la data 2012-06-04 18:49:52
De la: rondina, la data 2012-06-04 18:47:47 ok...cum spui tu!!!


Rondina! tu-mi acorzi o sansa!? uite ce sufletiste sunt fetele!!!

Ce sa'si ?!


zisei ca fetele sunt sufletiste iar noi barbatii niste rai!

Tu ai spus-o !!!
rondina
Postat pe 4 Iunie 2012 19:00
De la: kudika_6668, la data 2012-06-04 18:51:05
De la: eu_ovidiu, la data 2012-06-04 18:49:07ei...hai...capu` sus...si pieptu`afar`...ca...nu esti tu...nici singura...si nici ultima ...care se desparte de..."iubitu"...cum ii spui tu...
sa fim sinceri...daca era matur...stia ce vrea si cu tine...si cu el...si cu viata...in general...
fii sigura ca...in drumu` vietii...vor mai aparea astfel de..."iubiti"...totu` e ca tu...sa inveti ca...investitia in asa ceva...tre` sa fie reciproca...(nu neaparat material)...dar...sa-l,vezi ca...uneori...se framanta si el...daca cumva...tu ai o pb...sau...s-a ivit ceva in viata ta...care te face sa fii trista...sau...mai usor irascibila...chestii care trebuiesc sesizate de...cel de langa tine...cu care se spune ca tre` sa imparti...si bune si rele...
si...ar fi bine sa inveti din greseli...pt ca...altfel...risti sa le repeti...si...iaca suferinta cum te macina iar...si iar...
iti tin pumnii sa poti rezista...si...sa intelegi ca...nimeni nu e pregatit...pentru viata...pana nu se pregateste singur...punand in balanta evenimentele prin care a trecut...si care ar trebui sa-l faca mai matur...si...sa dezvolte ratinamente suficient de realiste...
o zi buna...si...incearca sa mergi mai departe...fara a privi in urma...chiar daca doare al dreaq de tare uneori!!!


la multi ani ovidiu!




pik.... ms!!!
eu_ovidiu
Postat pe 4 Iunie 2012 19:00
De la: sunshine04, la data 2012-06-04 18:59:44@kudika_6668 - :)) daca erai mai tanar si daca eram mancata in sensul bun al cuvantului, poate ca nu mi-ar fi parut rau

Sincer, acum sunt in perioada aia in care mi-e teama ca nu o sa mai gasesc un baiat bun. Desi, daca altcineva ar fi gandit asa i-as fi spus ca e o mare fraiera si ca lumea e plina de barbati. Hm...sper sa gasesc totusi.



poti sa-mi zici pikard ca nu mai stiu sa-mi pun nick
kudika_6668
Postat pe 4 Iunie 2012 19:11
E evident ca aveti moduri de gandire diferite (el e mai boem, pe toate le face la timpul viitor), tu esti mai pragmatica. Relatia nu avea viitor din cauza nepotrivirii de caracter in primul rand. Esti tanara... La 21 de ani, ai tot timpul din lume sa-ti gasesti pe cineva.
Micaell
Postat pe 4 Iunie 2012 19:39
Mersi mult pentru ca ati dat atentie la ce am scris eu aici :) si ptr sfaturi..si nah..acum urmeaza sa le pun in practica. Sper sa fie ok si sa nu ma intorc cu coada intre picioare la el...ca nu ar fi bine. Thank you si va urez numai bine! :)
sunshine04
Postat pe 5 Iunie 2012 14:05
Decizile pe care le-ai luat mi se par de bun augur pt tine.El visa la ceva ce nu se putea realiza,dar tu esti cu picioarele pe pamant si sti ce vrei de la viata,pe cand aspiratiile lui lasa de dorit.Mi se pare un copil razgaiat care asteapta totul pe tava si nu poti avea stabilitate in el,iar mai tarziu va cadea toate problemele pe capul tau!Mai asteapta un timp daca mai taria si rabdarea cu el de a se schimba.Parintii iti sant alaturi si asta ma bucura cel mai mult!
Titanika
Postat pe 5 Iunie 2012 14:24
De la: sunshine04, la data 2012-06-04 18:59:44@kudika_6668 - :)) daca erai mai tanar si daca eram mancata in sensul bun al cuvantului, poate ca nu mi-ar fi parut rau

Sincer, acum sunt in perioada aia in care mi-e teama ca nu o sa mai gasesc un baiat bun. Desi, daca altcineva ar fi gandit asa i-as fi spus ca e o mare fraiera si ca lumea e plina de barbati. Hm...sper sa gasesc totusi.





Draga mea,am citit toate postarile colegilor mei si sunt in asentimentul domniilor lor,lasand partea amuzanta deoparte,,nu face bine in conjunctura data!!
In ceea ce priveste gandul tau si speranta de a gasi un bait "bun",care sa te merite, in functiile de calitatile tale,,iti raspund afirmativ,,,nu poate fi altfel intrucat ceea ce ai impartasit ,nu a fost ceva concord cu ceea ce a dorit inima ta,trebuie sa fii sincera cu tine si sa recunosti acest adevar,chiar daca te -a adus la starea confuza,de nemultumire sufleteasca.De multe ori,din esecuri ,se trag cele mai insemnate invatamainte,,sper ca tu sa le fi sesizat si as ti le insusesti cu acuitatea cuvenita,,in decursul vietii noastre,,intervin si retusuri de atitudini,tocmai in astfel de ratari sentimentale...draga mea,nu erati potriviti din niciun punct de vedere,aveati repere si preocupari diferite,la care se adauga si firea nestatornica a fostului iubit,,,nu se face casa buna cu instabilitatea,indiferent de ce calibru este aceasta!!!Ai alte prioritati,,niste examene de sustinut,,mult mai importante decat "tragedia" adusa de fostul in viata ta!!Esti o copila cruda,,draga fatuca,,lasa-i trecutului ofranda adolescentei tale si vezi de studiu,respectiv ,formarea profesionala!!!Mai tarziu,peste ani de zile,,vei rade la amintirea acestor postari,,este firesc sa fie astfel,nimic nu este batut in cuie in aceasta viata,,,trebuie ,doar sa inveti din esecuri,,sa culegi mierea lor,caci au si asa ceva si sa pornesti pe caile destinului personal!!Nu te uita in urma,,,umerii,indreapta-i si calca apasat,,esti femeie,,,fa-o,,nimic nu este mai definitoriu in viata ,decat sa stii ce iti doresti si pe cine!!!
Capul sus,fata draga,,stii ce culoare frumoasa are seninul cerului din viata ta????
MissRainbow
Postat pe 5 Iunie 2012 14:50
Dragii mei, fiecare comentariu scris de voi ma face sa ma mai animez putin :) Oricum, se pare ca intr-adevar am luat decizia corecta. Baiatul pentru care imi faceam atatea procese de constiinta are deja pe altcineva..la 3 zile dupa ce ne-am despartit. Si se pare ca e ceva destul de serios, ceea ce ma face sa cred ca existau tatonari (cel putin, daca nu chiar inselat) chiar din timpul relatiei noastre. Ma rog...asta e. Daca mai aveam vreun gand de impacare, s-a dus de tot. Viata e atat de frumoasa si daca tot avem numai 1 ar fi bine sa profitam la maxim de ea!
sunshine04
Postat pe 6 Iunie 2012 09:42
De la: sunshine04, la data 2012-06-06 09:42:49Dragii mei, fiecare comentariu scris de voi ma face sa ma mai animez putin :) Oricum, se pare ca intr-adevar am luat decizia corecta. Baiatul pentru care imi faceam atatea procese de constiinta are deja pe altcineva..la 3 zile dupa ce ne-am despartit. Si se pare ca e ceva destul de serios, ceea ce ma face sa cred ca existau tatonari (cel putin, daca nu chiar inselat) chiar din timpul relatiei noastre. Ma rog...asta e. Daca mai aveam vreun gand de impacare, s-a dus de tot. Viata e atat de frumoasa si daca tot avem numai 1 ar fi bine sa profitam la maxim de ea!



Ma bucur ca, macar acest confort ti-l putem aduce in viata!!! Draga mea,baietii nu se dezmint niciodata,chiar si cei mai "copti" la minte,,ei testeaza piata,,nu mai conteaza motivele pentru care o fac,,multi o fac din curiozitate si pentru dobandire de experienta in materie de cuceriri feminine,altii o fac din spirit gregar,este la moda sa treci de la o femeie la alta,,si cei mai multi o fac din prostie,,,altceva este cu mult mai important,,si anume,,sa-ti consolidezi increderea in tine si in fortele proprii,,cu acestea vei cuceri adevaratul barbat,care va veni,la un moment dat,in viata ta si decisiv!!!

Iti faceai probleme de constiinta si aveai ganduri de impacare,,dar referitor si cu cine,draga mea?Cu minciuna in persoana?Nu este indicat sa procedezi astfel!!!

Fii vertebrala,stiu ca este greu in valtoarea vietii,dar nu este imposibil de realizat!!Apreciez femeile statutare si le respect deciziile rationale!!!Ai alt viitor de parcurs,,fii selectiva cu partenerii masculini,,si pune-i,intotdeauna,in spatele formarii profesionale,,,o femeie frumoasa, cucereste barbatii,dar daca este si inteligenta,,,va cuceri lumea si teritoriul lor,nu doar prin fizic ,ci prin puterea mintii si a spiritului ei!!Succes la examene,draga mea!!!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 10:00
MissRainbow
Tot ce imi spui este idealul femeii ce vreau sa devin...mai intai profesional imi doresc sa ma realizez, in paralel vreau sa ma distrez si sa ma simt bine alaturi de oamenii care ma iubesc neconditionat iar baiatul alaturi de care imi voi petrece viata...ei bine, mai are de asteptat :) Am tot dreptul sa fiu oleaca mai pretentioasa de acum incolo. Te pup draga mea!
sunshine04
Postat pe 6 Iunie 2012 10:04
De la: sunshine04, la data 2012-06-06 10:04:58MissRainbow
Tot ce imi spui este idealul femeii ce vreau sa devin...mai intai profesional imi doresc sa ma realizez, in paralel vreau sa ma distrez si sa ma simt bine alaturi de oamenii care ma iubesc neconditionat iar baiatul alaturi de care imi voi petrece viata...ei bine, mai are de asteptat :) Am tot dreptul sa fiu oleaca mai pretentioasa de acum incolo. Te pup draga mea!



Puterea detinuta de femei ,consta in capacitatea de a transforma idealul in real,visele in traire curenta si dorintele in clipe palpabile!!!Aceasta le defineste ,ca fiinte unice ,in viata posibililor parteneri din viata lor!!!Distreaza-te,,simte pulsul vietii,dar cu "aparatul" adecvat,,iar baiatul ravnit,,,va veni si ziua impartasirii cu el si din el!!!Multumesc!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 10:12
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 10:12:22
De la: sunshine04, la data 2012-06-06 10:04:58MissRainbow
Tot ce imi spui este idealul femeii ce vreau sa devin...mai intai profesional imi doresc sa ma realizez, in paralel vreau sa ma distrez si sa ma simt bine alaturi de oamenii care ma iubesc neconditionat iar baiatul alaturi de care imi voi petrece viata...ei bine, mai are de asteptat :) Am tot dreptul sa fiu oleaca mai pretentioasa de acum incolo. Te pup draga mea!



Puterea detinuta de femei ,consta in capacitatea de a transforma idealul in real,visele in traire curenta si dorintele in clipe palpabile!!!Aceasta le defineste ,ca fiinte unice ,in viata posibililor parteneri din viata lor!!!Distreaza-te,,simte pulsul vietii,dar cu "aparatul" adecvat,,iar baiatul ravnit,,,va veni si ziua impartasirii cu el si din el!!!Multumesc!


fugi d-acilea! unde e madog sa te calmeze?
kudika_6668
Postat pe 6 Iunie 2012 10:30
De la: kudika_6668, la data 2012-06-06 10:30:16
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 10:12:22
De la: sunshine04, la data 2012-06-06 10:04:58MissRainbow
Tot ce imi spui este idealul femeii ce vreau sa devin...mai intai profesional imi doresc sa ma realizez, in paralel vreau sa ma distrez si sa ma simt bine alaturi de oamenii care ma iubesc neconditionat iar baiatul alaturi de care imi voi petrece viata...ei bine, mai are de asteptat :) Am tot dreptul sa fiu oleaca mai pretentioasa de acum incolo. Te pup draga mea!



Puterea detinuta de femei ,consta in capacitatea de a transforma idealul in real,visele in traire curenta si dorintele in clipe palpabile!!!Aceasta le defineste ,ca fiinte unice ,in viata posibililor parteneri din viata lor!!!Distreaza-te,,simte pulsul vietii,dar cu "aparatul" adecvat,,iar baiatul ravnit,,,va veni si ziua impartasirii cu el si din el!!!Multumesc!


fugi d-acilea! unde e madog sa te calmeze?



Cine este Madog???? Nu ma determina sa incep ,sa intreb cine esti ,Pick!!!Ce probleme ai ???????Si nu fug niciunde,asta ca simpla informatie,daca o poti asimila!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 10:35
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 10:35:08
De la: kudika_6668, la data 2012-06-06 10:30:16
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 10:12:22
De la: sunshine04, la data 2012-06-06 10:04:58MissRainbow
Tot ce imi spui este idealul femeii ce vreau sa devin...mai intai profesional imi doresc sa ma realizez, in paralel vreau sa ma distrez si sa ma simt bine alaturi de oamenii care ma iubesc neconditionat iar baiatul alaturi de care imi voi petrece viata...ei bine, mai are de asteptat :) Am tot dreptul sa fiu oleaca mai pretentioasa de acum incolo. Te pup draga mea!



Puterea detinuta de femei ,consta in capacitatea de a transforma idealul in real,visele in traire curenta si dorintele in clipe palpabile!!!Aceasta le defineste ,ca fiinte unice ,in viata posibililor parteneri din viata lor!!!Distreaza-te,,simte pulsul vietii,dar cu "aparatul" adecvat,,iar baiatul ravnit,,,va veni si ziua impartasirii cu el si din el!!!Multumesc!


fugi d-acilea! unde e madog sa te calmeze?



Cine este Madog???? Nu ma determina sa incep ,sa intreb cine esti ,Pick!!!Ce probleme ai ???????Si nu fug niciunde,asta ca simpla informatie,daca o poti asimila!

el e madog http://www.kudika.ro/comunitate/kudika_8350/profil.html
kudika_6668
Postat pe 6 Iunie 2012 10:55
De la: kudika_6668, la data 2012-06-06 10:55:34
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 10:35:08
De la: kudika_6668, la data 2012-06-06 10:30:16
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 10:12:22
De la: sunshine04, la data 2012-06-06 10:04:58MissRainbow
Tot ce imi spui este idealul femeii ce vreau sa devin...mai intai profesional imi doresc sa ma realizez, in paralel vreau sa ma distrez si sa ma simt bine alaturi de oamenii care ma iubesc neconditionat iar baiatul alaturi de care imi voi petrece viata...ei bine, mai are de asteptat :) Am tot dreptul sa fiu oleaca mai pretentioasa de acum incolo. Te pup draga mea!



Puterea detinuta de femei ,consta in capacitatea de a transforma idealul in real,visele in traire curenta si dorintele in clipe palpabile!!!Aceasta le defineste ,ca fiinte unice ,in viata posibililor parteneri din viata lor!!!Distreaza-te,,simte pulsul vietii,dar cu "aparatul" adecvat,,iar baiatul ravnit,,,va veni si ziua impartasirii cu el si din el!!!Multumesc!


fugi d-acilea! unde e madog sa te calmeze?



Cine este Madog???? Nu ma determina sa incep ,sa intreb cine esti ,Pick!!!Ce probleme ai ???????Si nu fug niciunde,asta ca simpla informatie,daca o poti asimila!

el e madog http://www.kudika.ro/comunitate/kudika_8350/profil.html



Si ce este cu asta?? Ii esti lacheu cumva sau trambitas??Te rog,Pick!!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 11:01
De la: sunshine04, la data 2012-06-04 18:00:31Buna ziua tuturor :) Am hotarat sa astern si eu aici cateva randuri, pentru ca am sufletul si mintea atat de incarcate incat simt ca dau pe dinafara. Scrisul ma face sa ma simt bine si daca mai primesc si niste sfaturi, e perfect.
Sunt si eu o proaspata single-lady din nou...dupa 1 an si jumatate m-am despartit de prietenul meu. Eu, 21 de ani, el 26. Decizia mi-a apartinut. De obicei sunt genul care considera ca o decizie odata luata, nu trebuie regretata pentru ca a fost ceea ce ti-ai dorit in acel moment si trebuie ca viata sa mearga mai departe. Insa viata mea e presarata de tot felul de ganduri acum. Undeva, in mintea mea, stiu ca a fost decizia corecta - exista o lipsa de comunicare grava intre noi 2, relatia dintre el si parintii mei nu era una tocmai fericita (in conditiile in care am niste parinti extraordinari, la care tin foarte mult), prietenii mei mi-au spus ca m-am schimbat si ca nu merg in directia buna, ca voi fi trasa in jos de el, etc. Bun, deci la carte spune ca eu ar fi trebuit sa ma despart de baiatul asta - mai adaug si faptul ca nu are job (si a si dat cu piciorul la multe dintre ele, deoarece are PERSPECTIVE - care il tin pe bara de mai bine de jumatate de an), nu are niciun fel de stabilitate la varsta asta, e arogant, etc.
Dar ca intotdeauna sufletul se agata de amintiri, de momentele frumoase petrecute impreuna. A fost prima mea relatie serioasa si am investit multe sentimente in noi doi. Am luptat mult inca de la inceput, cu el, cu mine, cu cei din jurul meu - sperand ca la un moment dat lucrurile se vor aseza si totul va merge bine...pe toate planurile. Si nu am reusit...si am incetat usor usor sa mai lupt...i-am cerut ajutorul lui si nu am facut altceva decat sa il enervez si sa creez o distanta si mai mare intre noi doi. Asta pentru ca el nu crede ca privesc lucrurile cum trebuie si ca tot eu gresesc cand ii cer sa schimbe anumite lucruri in modul lui de a gandi si de a se comporta. Stiu ca nu trebuie sa incerc sa schimb persoana pe care o iubesc, ca trebuie sa o accept asa cum e...dar...fara acele schimbari, ar fi trebuit sa renunt la atat de multe in viata..si sa ma complac intr-o situatie care nu ma defineste - DELOC. Mi-a spus la un moment dat ca nu e corect sa vreau sa facem numai cum spun eu..ca trebuie sa gasim o cale de mijloc. Asta am incercat inca de la inceputul relatiei...la noi nu a fost lapte si miere nici macar la inceput, a fost o lupta continua.

Oare ar fi trebuit sa ii mai acord o sansa? Mi-a spus ca acum trece printr-o perioada mai grea...si ca ar trebui sa ma gandesc sa ii fiu alaturi...si eu oarecum am refuzat din start idea, spunandu-i ca daca nu e dispus sa faca schimbarile pe care le vreau si daca nu gandeste ca ce spun eu e corect, atunci nu mai are rost sa continuam. Asta tot dupa ce el mi-a zis sa fiu egoista si sa spun odata ce vreau, pentru ca trageam de timp..si trageam..si asteptam sa se intample ceva.

De o luna tot avem discutii..si duminica ne-am despartit. Eu i-am spus ca nu refuz ideea de a ni se incrucisa destinele peste un timp..poate ca eu ma voi schimba..poate ca el se va schimba...insa el a zis ca asa ceva nu exista. Of...si...efectiv sunt sleita de puteri. Acum sunt in sesiune, am o licenta de dat...si puterea mea de concentrare capata valori din ce in ce mai negative. E oribil. Ce as putea eu sa fac in continuare?

P.s. - imi cer scuze pentru eventualele greseli de redactare/exprimare si poate ptr o usoara incoerenta..insa au dat gandurile navala si nu am stiut cum sa astern in cateva randuri un intreg cocktail de sentimente. Va multumesc pentru timpul acordat si...astept si ceva sfaturi :) O zi buna!


Ca o relatie sa functioneze, e de preferat ca cei doi parteneri sa invete sa faca mici compromisuri de dragul celuilalt.

Daca vei ramane la fel de inflexibila in gandire si comportament, nu vei faca casa buna cu nimeni, te asigur de asta.

Ai incercat vreodata sa te transpui si in locul celuilalt, sa intelegi cum simte si gandeste acea persoana? Cand o sa reusesti sa faci acest lucru o sa-ti dai seama ca nu doar tu gandesti corect, ci si iubitul tau, nu tot ceea ce-ti doresti tu, isi doreste si partenerul tau de cuplu, iar tu ar trebui sa ai intelegere pentru astfel de lucruri.

Si inca o chestiune: am sentimentul ca te lasi influentata mult prea mult de prietenii tai si familie. Esti majora si vaccinata ar trebui sa tii cont mai ales de ceea ce simti tu. Cei din jur nu au cum sa stie cu exactitate cum e relatia ta si cum va comportati tu si iubitul in cadrul relatiei.

Concluzie: incearca sa faci mici compromisuri in relatie, incearca sa privesti si sa intelegi lucrurile si prin prisma persoanei iubite, nu te mai lasa influentata in decizii de prieteni si familie.

Sper sa fii capabila sa pui in aplicare toate aceste indemnuri! Succes!
kokeshi
Postat pe 6 Iunie 2012 11:14
@kokeshi - ma gandeam ca va aparea si un comentariu de genul la un moment dat. Asta pentru ca nu am expus chiar toata povestea...

Ideea este ca in decursul unui an si jumatate am facut cum a zis el. Am zis, exact cum spui tu, hai sa analizez si ce vrea, ce gandeste el - ca poate asa e corect. Si am renuntat la unele idei si principii de dragul lui...unele s-au dovedit a fi bune, altele nu. Motivul despartirii noastre a fost pana la urma altul :)
Din punctul asta de vedere, nu ma simt vinovata si ce ar fi trebuit sa fac era sa nu accept de la bun inceput sa facem doar cum zice el, sau ceva de genul - trebuia sa COMUNICAM si sa ajungem la un consens. Dar la noi, lipsa de comunicare a fost de fapt cea mai mare problema.

Cat despre partea cu influentatul, sa stii ca aici ma simt cu musca pe caciula. Intr-adevar, ma intereseaza si ma afecteaza ce spun cei care ma cunosc si tin la mine. Crede-ma, dragostea m-a orbit atat de tare, incat nu mai eram capabila sa percep realitatea si ma suparam pe cei care imi spuneau lucruri adevarate, dar care mie nu imi conveneau. Nu voiam sa le vad. Pana cand, la un moment dat...am inceput eu singura sa pun in balanta lucrurile bune si lucrurile rele din relatia noastra si tot singura am luat decizia asta.
Nimeni nu m-a indemnat sa ma despart de el...toti imi spuneau doar ca trebuie sa comunicam mai mult si sa schimbam anumite lucruri in relatia noastra, pentru ca nu merge in directia buna. Si asa era...eu ma multumeam cu mult prea putin si ofeream tot ce puteam :)

Nu zic ca nu am gresit, pentru ca am gresit si eu. Si poate ca m-am lasat influentata, dar de data asta cred ca influenta nu a fost una rea. Voi incerca pe viitor sa nu mai repet ce am facut si mi-a daunat in relatie. Sper sa fiu capabila:)

Mersi oricum pentru sfaturi! Te pup :)
sunshine04
Postat pe 6 Iunie 2012 11:31
@kokeshi - ma gandeam ca va aparea si un comentariu de genul la un moment dat. Asta pentru ca nu am expus chiar toata povestea...

Ideea este ca in decursul unui an si jumatate am facut cum a zis el. Am zis, exact cum spui tu, hai sa analizez si ce vrea, ce gandeste el - ca poate asa e corect. Si am renuntat la unele idei si principii de dragul lui...unele s-au dovedit a fi bune, altele nu. Motivul despartirii noastre a fost pana la urma altul :)
Din punctul asta de vedere, nu ma simt vinovata si ce ar fi trebuit sa fac era sa nu accept de la bun inceput sa facem doar cum zice el, sau ceva de genul - trebuia sa COMUNICAM si sa ajungem la un consens. Dar la noi, lipsa de comunicare a fost de fapt cea mai mare problema.

Cat despre partea cu influentatul, sa stii ca aici ma simt cu musca pe caciula. Intr-adevar, ma intereseaza si ma afecteaza ce spun cei care ma cunosc si tin la mine. Crede-ma, dragostea m-a orbit atat de tare, incat nu mai eram capabila sa percep realitatea si ma suparam pe cei care imi spuneau lucruri adevarate, dar care mie nu imi conveneau. Nu voiam sa le vad. Pana cand, la un moment dat...am inceput eu singura sa pun in balanta lucrurile bune si lucrurile rele din relatia noastra si tot singura am luat decizia asta.
Nimeni nu m-a indemnat sa ma despart de el...toti imi spuneau doar ca trebuie sa comunicam mai mult si sa schimbam anumite lucruri in relatia noastra, pentru ca nu merge in directia buna. Si asa era...eu ma multumeam cu mult prea putin si ofeream tot ce puteam :)

Nu zic ca nu am gresit, pentru ca am gresit si eu. Si poate ca m-am lasat influentata, dar de data asta cred ca influenta nu a fost una rea. Voi incerca pe viitor sa nu mai repet ce am facut si mi-a daunat in relatie. Sper sa fiu capabila:)

Mersi oricum pentru sfaturi! Te pup :)
sunshine04
Postat pe 6 Iunie 2012 11:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare este mai important sa iubesti si sa nu fii iubit sau sa nu iubesti si sa fii iubit? 18 De la: alyn27 10 Iulie 2010 09:07
cum sa o fac sa ma ierte ??? 36 De la: kazy1984 11 August 2012 00:27
hey! 8 De la: livia1989 13 Ianuarie 2014 19:09
Despartire 44 De la: kudika341628 17 Decembrie 2010 22:04
Nu stiu ce sa ii mai fac...!!! 14 De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:38