Setari Cookie-uri

SUNTEM DE 7 ANI IMPREUNA

Suntem de 7 ani impreuna.Eu am24 ani iar el este mai mic ca mine cu cateva luni.El este la distanta de mine si vine acasa doar in wekeend.Nimic nu mai este ca inainte,cred ca a aparut obisnuinta ca trebuie sa vina,sa-l astept,cand vine stam in casa si totul e monoton.Nu mai simt nevoia sa-i spun nici te iubesc.Ma intreb ce inseamna asta?Il mai iubesc sau nu?Mi-e frica sa nu gresesc si sa-mi para rau mai tarziu.Concluzia este ca nimic nu mai este ca inainte,nu sunt fericita si m-am saturat sa il astept.Mi-e sa nu-mi para rau mai tarziu ca am pierdut anii astepatandu-l pe el si sa regret.I-am spus sa ma duc unde este el acum dar cica cheltuim mult,acum mai nou vine si la 2 sapt acasa si sta un weekendvine vinerea si pleaca duminica..Va rog sa ma ajutati in acest sens.Nu stiu ce sa cred si ce sa fac.Va multumesc
kudika157650
Postat pe 24 Februarie 2013 12:04
De la: kudika157650, la data 2013-02-24 12:04:03Suntem de 7 ani impreuna.Eu am24 ani iar el este mai mic ca mine cu cateva luni.El este la distanta de mine si vine acasa doar in wekeend.Nimic nu mai este ca inainte,cred ca a aparut obisnuinta ca trebuie sa vina,sa-l astept,cand vine stam in casa si totul e monoton.Nu mai simt nevoia sa-i spun nici te iubesc.Ma intreb ce inseamna asta?Il mai iubesc sau nu?Mi-e frica sa nu gresesc si sa-mi para rau mai tarziu.Concluzia este ca nimic nu mai este ca inainte,nu sunt fericita si m-am saturat sa il astept.Mi-e sa nu-mi para rau mai tarziu ca am pierdut anii astepatandu-l pe el si sa regret.I-am spus sa ma duc unde este el acum dar cica cheltuim mult,acum mai nou vine si la 2 sapt acasa si sta un weekendvine vinerea si pleaca duminica..Va rog sa ma ajutati in acest sens.Nu stiu ce sa cred si ce sa fac.Va multumesc

A intervenit rutina,obisnuinta,aplatizarea relatiei prin plecarea lui in strainatate!!!V-ati inhamat la drumul vietii mult prea devreme,nu erati pregatiti pentru convietuirea in comun,si de aici a rezultat si apatia,care te-a cuprins!!!!!!!Daca nu mai esti fericita si nu iti mai iubesti partenerul,de ce nu deschizi un subiect cu aceasta tema,pentru a va putea clarifica relatia???Este corect pentru amandoi!!!!A trai in neputinta inimii,nu este unul dintre lucrurile recomandate in relatii,caci multumirea sufleteasca este izvorul bunastarii emotionale!!!Comunica cu iubitul tau,spune-i despre nelinistea ta si,poate,veti ajunge sa eliminati toate frustrarile,care te-au cuprins!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Februarie 2013 12:25
Si ce ai vrea? Sa stati non-stop bot in bot? Daca lucrezi pana la 7-6 seara si vii acasa si te culci, nu-i tot aia? Doar in weekend mai ai timp sa mai umbli... Probabil ca te-ai plictisit de el.
Micaell
Postat pe 24 Februarie 2013 18:58
De la: kudika157650, la data 2013-02-24 12:04:03Suntem de 7 ani impreuna.Eu am24 ani iar el este mai mic ca mine cu cateva luni.El este la distanta de mine si vine acasa doar in wekeend.Nimic nu mai este ca inainte,cred ca a aparut obisnuinta ca trebuie sa vina,sa-l astept,cand vine stam in casa si totul e monoton.Nu mai simt nevoia sa-i spun nici te iubesc.Ma intreb ce inseamna asta?Il mai iubesc sau nu?Mi-e frica sa nu gresesc si sa-mi para rau mai tarziu.Concluzia este ca nimic nu mai este ca inainte,nu sunt fericita si m-am saturat sa il astept.Mi-e sa nu-mi para rau mai tarziu ca am pierdut anii astepatandu-l pe el si sa regret.I-am spus sa ma duc unde este el acum dar cica cheltuim mult,acum mai nou vine si la 2 sapt acasa si sta un weekendvine vinerea si pleaca duminica..Va rog sa ma ajutati in acest sens.Nu stiu ce sa cred si ce sa fac.Va multumesc

daca in acesti 7 ani ai iubit si ai fost iubita ....insemna ca nu sunt ani pierduti
poate s-a terminat povestea voastra ...sau...doar a ta
dar ani nu sunt pierduti
sunt anii....iubirii voastre
maria-ioana
Postat pe 24 Februarie 2013 19:14
Rutina.
7 ani fara sa fi hotarat sensul relatiei voastre.... e cam greu. Intr-o relatie trebuie sa existe planuri, teluri, activitati comune....
Ati fost si foarte tineri cand v-ati cuplat.
In mod normal si sanatos, un cuplu sudat trebuie sa fi realizat ceva, catusi de putin. Putin cate putin, dar trebuie sa existe mereu un tel comun.
Altfel, se alege praful... parerea mea.
Dar nu inteleg, de ce stati mereu in casa? Iesiti, cat sunteti tineri, ce asteptati ??
Ar fi bine sa ii propui tu, daca el nu face nimic. Ar fi trebuit sa fiti logoditi macar sau sa stati impreuna sa luptati pentru viitorul vostru.
Daca nimic din astea nu exista, trageti de timp....degeaba..
Ghicicummacheama
Postat pe 24 Februarie 2013 20:02
Si dupa aia o sa deschizi alt topic cu "7 ani din viata pierduti"
Ghicicummacheama
Postat pe 24 Februarie 2013 20:05
[quote name='Ghicicummacheama' date='2013-02-
[/quote]
!7 ani?
Armain
Postat pe 24 Februarie 2013 20:06
De la: Armain, la data 2013-02-24 20:06:38[quote name='Ghicicummacheama' date='2013-02-

!7 ani? [/quote]
numai 6-s ....norocosi(oase)
maria-ioana
Postat pe 24 Februarie 2013 20:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bebelusi din centrele de plasament 2 De la: miss_darine 7 Decembrie 2009 13:04
O intrebare 34 De la: kudika376850 20 Martie 2011 20:23
Cine mai crede in casnicie sa ridice 2 maini ( sau 3! ) 39 De la: Amariage 28 Iulie 2009 20:29
Judetul Valcea 3 De la: ankris 17 Mai 2010 16:55
vreau niste sfaturi 19 De la: cristiana84 13 Martie 2011 21:16