Mai multe
|
Majoritatea fetelor ºi femeilor considerã cã odatã ajunse la vârsta de 30 ani le dispare tot farmecul ºi intrã în categoria desuetã a bãbãtâilor. Nu e deloc adevãrat. Scriitorul american de best-seller-uri Sydney Shedon confirmã teoria mea. Femeia la 30 de ani este infinit mai atrãgãtoare decît suratele ei de 20. Deoarece posedã experienþã. ªtie cum sã seducã. Ori dacã meritã riscul. ªtie care bãrbat reprezintã un potenþial redutabil ºi care nu. Vârsta de 30 ani este vârsta înþelepciunii ºi al farmecului maximal. Recomand fetelor sã nu se teamã de schimbarea prefixului. Dincolo de temere se aflã izbânda. Prin urmare trebuie sã ne situãm dincolo de temeri. Sã ne îngrijim corpul, menþinându-i supleþea, tenul, hidratându-l în consecinþã, ºi vom vedea cum privirile bãrbaþilor ne rãsplãtesc efortul de culise. Vã garantez! |
||
|
ileanaadrianastan Postat pe 14 Aprilie 2009 19:02 |
||
|---|---|---|
|
Dragutza mea, tu ce faci? Te-ai apucat sa citesti revista Femeia de acu' 30 de ani? Care "majoritatea" femeilor de 30 de ai fac asta Majoritatea de la tine din bloc? Singurul comentariu: Pe ce lume traiesti? Ca pe lumea pe care traiesc eu, femei de peste 40 arata cum nu arati tu la cei... cati? 20? |
||
|
Dor_a Postat pe 14 Aprilie 2009 19:06 |
||
Cata vrajeala...mamma mia ..papa pius de la roma se zvarcoleste in mormant de emotzie ... Fitzi pe pace fetelor si mai mari si mai mici ca toate ajunge si la 30 si la 40 si la 50 si mai departe ...e la ghici .. ..eu va doresc ....eu tot n-am inteles care e ideea ???Oda femeilor de peste 30 de ani ??? Hai mai lasa-ti tampeniile ..auzi la ea''suratele de 20 '' ..da oare aia de 30 n-a avut si ea 20 ?? ..si da adevraul ca privirile barbatilor este recompensa suprema ... ..impuscati-ma si pe mine ..va rog ...in inima ..sa mor sigur !!!!!!!!!!!!! Cat de feministo-extremist , cat de gretzos, cat de superficial ...sunt femei la 30 de ani care muncesc de le sar capacele ''cu ziua'' si nu se mai hidrateaza si nu raman suple ca au copii de crescut si au o menire mai nobila si mai demna decat sa atraga privirile barbatzilor.. si asta e doar un exemplu, poate nu cel mai bun, ai cati ani ai dar se pare ca ai trecut prin viata ca gasca prin apa .....
|
||
|
|
||
|
__LL__ Postat pe 14 Aprilie 2009 19:13 |
||
De la: __LL__, la data 2009-04-14 19:13:00Cata vrajeala...mamma mia ..papa pius de la roma se zvarcoleste in mormant de emotzie ... Bine le zici tu Si sa nu uitam, este aceeasi utilizatoare care a deschis topicul cu inelul de diamant care trebuie oferit inainte de prima noapte de dragoste :)))) Eu sunt o surata de douaj de ani si am atras cateva priviri azi in carrefour, la shopping de ridichii :))) si culmea, eram ca de obicei f sexy, adica in adidasi, jeans, geaca, nemachiata...wow !
|
||
|
Postat pe 14 Aprilie 2009 19:21 |
||
De la: Georgia99, la data 2009-04-14 19:21:18De la: __LL__, la data 2009-04-14 19:13:00Cata vrajeala...mamma mia ..papa pius de la roma se zvarcoleste in mormant de emotzie ... Ar fi frumos sa ti ofere un inel cu diamant inainte de fiecare noapte de dragoste ...cu karate din ce in ce mai mult...si cu puncte sicu de-alea de-alea ...n-ar fi tare ??? Io cand citesc porcariile astea ma apuca bazdacii zau asa !
|
||
|
__LL__ Postat pe 14 Aprilie 2009 20:28 |
||
Ma, eu nu zic! Nu e rau sa citesti Cosmopolitanul... si sa si tii seama de ce zice acolo... Doamne fereste! Dar sa ti-l faci biblie... Totusi! Sa nu exageram! Toate suntem Cosmo-girls... toate stim ce e acidu hialuronic... ca doar il striga L'Oreal de pe garduri... Si e frumoasa intentia ta de a "ajuta" femeile de peste 30... Dar ele nu ti-au cerut ajutorul... Asta ar fi una... Despre diamant... No comment, ca ma busheste rasul.... sau somnul... naiba mai stie...
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Aprilie 2009 21:11 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-14 21:11:01Ma, eu nu zic! Nu e rau sa citesti Cosmopolitanul... si sa si tii seama de ce zice acolo... Doamne fereste! Dar sa ti-l faci biblie... Totusi! Sa nu exageram! Io vreau ajutor !!Dora ce ati facut cu cuplul?Care a fost castigatoarea?
|
||
|
ella_c Postat pe 14 Aprilie 2009 21:14 |
||
De la: ella_c, la data 2009-04-14 21:14:11De la: Dor_a, la data 2009-04-14 21:11:01Ma, eu nu zic! Nu e rau sa citesti Cosmopolitanul... si sa si tii seama de ce zice acolo... Doamne fereste! Dar sa ti-l faci biblie... Totusi! Sa nu exageram! Cum ce am facut, Ella? Orgie! Serparie! Nu mai stiai care, unde incepe si unde se termina... Doar ca domnii "cuplu normal" n-au mai trecut sa vaza ce prestam.... Asa de rau mi-a parut... Une or sa mai gaseaca ei fetitze tinerele, frumushele si desteptutze asa, ca noi?
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Aprilie 2009 21:33 |
||
|
Si Ileana, draga mea... Ca sa iti linistesc temerile... Da o tura pe la profilurile noastre... Al meu, al Ellei... Avem acolo si varsta si una-doua poze... Daca tie ti se pare ca e nevoie sa ne incurajezi tu pe noi... Ca noi pe tine te asteptam sa ne spui ca 30 sunt noii 20, atunci stai, puiule, linistita! Stim ce avem de facut si nici in drame nu suntem.... Asa ca... totul e bine cand se termina cu bine...
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Aprilie 2009 21:37 |
||
|
Mda...mare pierdere pentru ei! Suntem modeste si discrete! Oare se indoieste careva?
|
||
|
ella_c Postat pe 14 Aprilie 2009 21:38 |
||
De la: ella_c, la data 2009-04-14 21:38:24Mda...mare pierdere pentru ei! Si buune... si fara drame (ca sa fim in topic)
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Aprilie 2009 21:40 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-04-14 21:37:53Si Ileana, draga mea... Ca sa iti linistesc temerile... Da o tura pe la profilurile noastre... Al meu, al Ellei... Avem acolo si varsta si una-doua poze... Daca tie ti se pare ca e nevoie sa ne incurajezi tu pe noi... Ca noi pe tin te asteptam sa ne spui ca 30 sunt noii 2, atunci stai, puiule, linistita! Stim ce avem de facut si nici in drame nu suntem.... saru'mana!!! saru'mana! asta face cat complimentele pe care le-am primit in ultimele luni ! Doraaa...daca le punem si pe-alea in costum de baie sigur nu ne mai da nimeni sfaturi...deh...zbiara modestia in mine! |
||
|
ella_c Postat pe 14 Aprilie 2009 21:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O pauza poate ajuta la reinvierea dragostei? | 15 | De la: raluca_sirbu 29 August 2012 14:24 |
| TERRA,,,PLANTA ALBASTRA | 27 | De la: Max2 16 Noiembrie 2011 21:28 |
| vreau niste sfaturi | 19 | De la: cristiana84 13 Martie 2011 21:16 |
|
|
||
| Iubesc un barbat insurat :( | 165 | De la: simona1998 16 Iunie 2015 20:57 |
| buna | 0 | De la: 16 Septembrie 2010 09:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.