Mai multe
|
Imi cer scuze ca ma bag peste subiectele voastre de discutie. Dar eu chiar am nevoie de ajutor, va rog, ca nu am cu cine sa vorbesc. Nu am rezistat si l-am sunat si am inceput sa plang ca o fraiera. Mi-a zis "nu inca m-am impacat cu fosta", adica s-a impacat, dar nu vrea sa imi zica. I-am spus ca el m-a adus in starea asta, ca nu ma mai pot concentra la lucru si cu facultatea, a inceput sa rada. Ca mai sunt baieti pe lumea asta, el care acum 4 luni ma cerea de nevasta si facea crize de gelozie din orice imi spune acum ca e plina lumea de baieti. Poi eu nu-i vreau. Sincer, ma simt foarte rau, imi vine sa mor, mi-am dat seama acum cand am vorbit cu el ca nu-l intereseaza deloc de mine, simt ca mi se rupe inima din piept. A zis ca ma suna pe seara si vorbim pentru ultima data ca sa clarificam lucrurile. Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla asa ceva, cum sa mai am eu incredere in baieti, poate sa fie plina lumea de ei, ca nu ma intereseaza. |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 23 Mai 2013 15:36 |
||
|---|---|---|
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-23 15:36:37Imi cer scuze ca ma bag peste subiectele voastre de discutie. Dar eu chiar am nevoie de ajutor, va rog, ca nu am cu cine sa vorbesc. ce nr ai? |
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 15:40 |
||
| Poti sa imi scrii aici, daca vrei, ca iti raspund. | ||
|
|
||
|
nicoleta4488 Postat pe 23 Mai 2013 15:44 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-23 15:44:24Poti sa imi scrii aici, daca vrei, ca iti raspund.simt asa o atractie catre tn de nestavilit ,,as dori sa am o legaru serioasa cu tn |
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 15:47 |
||
legatura
|
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 15:48 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-23 15:36:37Imi cer scuze ca ma bag peste subiectele voastre de discutie. Dar eu chiar am nevoie de ajutor, va rog, ca nu am cu cine sa vorbesc. Eu nu inteleg de ce te umilesti si vrei sa stai, in continuare, de vorba cu el. Ti-am scris in atatea postari la aceasta tema cum ai putea sa reactionezi vis-a-vis de el, de situatia ta, dar se pare ca am vorbit la pereti. Asta e. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 23 Mai 2013 16:06 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-23 15:36:37Imi cer scuze ca ma bag peste subiectele voastre de discutie. Dar eu chiar am nevoie de ajutor, va rog, ca nu am cu cine sa vorbesc. Te-a sfidat!!!!Te-a tratat cu indiferenta si nepasare!!Nu te va suna,poti sa stai linistita in acest sens,a fost doar un pretext pentru a iesi din stransoarea ta!!!Pentru ce faci toate acestea????Fata draga,ca el sunt multi,incearca sa treci peste aceasta tristete,va veni si randul tau!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Mai 2013 16:09 |
||
| cele 2 surori ,,a inteles nu i nevoie sa va repetati | ||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 16:14 |
||
Deocamdata tu te repeti, dog, destul de des si destul de mult.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 23 Mai 2013 16:32 |
||
ia o in brate pe tiza ta
|
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 16:36 |
||
De la: prazlea, la data 2013-05-23 16:14:09cele 2 surori ,,a inteles nu i nevoie sa va repetati Tot nu inteleg de ce nu ne lasi in pace!!!!!Nu te deranjam cu absolut nimic!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Mai 2013 16:37 |
||
e bn totusi ca v ati unit,,,,impotriva mea
|
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 16:39 |
||
De la: prazlea, la data 2013-05-23 16:39:39e bn totusi ca v ati unit,,,,impotriva mea Personal,nu am nimic cu nimeni,Dogu,acest forum este ultimul loc unde as deschide o disputa,daca s-ar impune acest lucru!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Mai 2013 16:42 |
||
ia o in brate pe tiza ta curcubeu
|
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 16:43 |
||
De la: prazlea, la data 2013-05-23 16:43:40ia o in brate pe tiza ta curcubeu Ce iti mai place sa agiti apele,Dogu,dar iata ca nu ma intereseaza aceasta tema!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Mai 2013 16:51 |
||
eu nu agit nimik eu va impac si va readuc aminte ca sunteti din acelasi aluat
|
||
|
prazlea Postat pe 23 Mai 2013 16:55 |
||
|
Totusi, m-a sunat aseara, am vorbit 40 de minute, calm, fara plansete, fara sa ridice tonul, ca doi oameni normali. Am inteles ce s-a intamplat de ne-am despartit, stiu ca a fost si vina mea, nici el nu a putut sa o uite pe fosta lui prietena, care acum a revenit in viata lui. Mi-a zis ca s-a despartit de mine ca asa a simtit el atunci ca e cel mai bine sa faca, dar ca inca nu s-a impacat cu ea, dar eu stiu ca s-a impacat. Stiu ca o sa o ia de nevasta, asta isi dorea cel mai mult, sa aiba o familie, sa aiba un bebe. Asta ma doare cel mai tare ca stiu ca l-am pierdut pentru totdeauna. Luni sau marti vine in oras ca are ceva treaba si a promis ca bem un suc, pentru ultima data, ca sunt sigura ca n-o sa-l mai vad. Asta e viata mea de doi lei, nu-mi vine sa cred ca un barbat m-a adus in starea asta. Sper sa iasa soarele si pe strada mea intr-o zi. Sincer, si eu m-am saturat de singuratate, si eu imi doresc din tot sufletul o familie, dar trebuie sa a rabdare. |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 24 Mai 2013 12:45 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 12:45:36Totusi, m-a sunat aseara, am vorbit 40 de minute, calm, fara plansete, fara sa ridice tonul, ca doi oameni normali. Am inteles ce s-a intamplat de ne-am despartit, stiu ca a fost si vina mea, nici el nu a putut sa o uite pe fosta lui prietena, care acum a revenit in viata lui. Mi-a zis ca s-a despartit de mine ca asa a simtit el atunci ca e cel mai bine sa faca, dar ca inca nu s-a impacat cu ea, dar eu stiu ca s-a impacat. Stiu ca o sa o ia de nevasta, asta isi dorea cel mai mult, sa aiba o familie, sa aiba un bebe. Asta ma doare cel mai tare ca stiu ca l-am pierdut pentru totdeauna. Daca el este hotarat in reluarea relatiei cu fosta iubita,care este motivul pentru care ai acceptat sa te mai intalnesti cu el??????Ai facut-o probabil din dorinta de a suferi mai mult,nu!!!!Trebuia sa il refuzi,taind raul printr-o singura manifestare de atitudine,demonstrai ca poti fi ferma in decizii,ceea ce nu s-a intamplat!!!!Crezi ca esti singura persoana singura????Draga mea,nu agatandu-te de un barbat vei reusi sa scapi de singuratate!!!Personal,nu imi place atitudinea ta,absolut deloc,autocompatimirea denota instabilitate si labilitate!!Spui ca ai pierdut un barbat!!Ce fel de barbat?Barbatul indragostit de altcineva,cel care ti-a tulburat viata????Sa nu il regreti niciodata,caci nu te-a meritat,tu iubesti ravasitor si aceasta a condus la ceea ce s-a intamplat!!!Cauta partenerul,care sa iti raspunda in aceeasi masura,este undeva,in lumea masculina!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Mai 2013 13:05 |
||
| Nu ma agat de el, stiu ca intre noi nu o sa mai fie nimic niciodata. Tocmai de aceea ma si simt asa, e cu fata cu care a vorbit 7 ani, numai o nebuna poate sa creada ca o s-o mai paraseasca vreodata. O sa incerc sa ma intalnesc cu alti baieti, nu stiu, trebuie sa fac ceva sa il uit cat mai repede. Doar ca mi-e foarte greu, sunt convinsa ca oricine in situatia mea habar n-ar avea ce sa faca cu viata lui. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 24 Mai 2013 13:20 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 13:20:06Nu ma agat de el, stiu ca intre noi nu o sa mai fie nimic niciodata. Tocmai de aceea ma si simt asa, e cu fata cu care a vorbit 7 ani, numai o nebuna poate sa creada ca o s-o mai paraseasca vreodata. O sa incerc sa ma intalnesc cu alti baieti, nu stiu, trebuie sa fac ceva sa il uit cat mai repede. Doar ca mi-e foarte greu, sunt convinsa ca oricine in situatia mea habar n-ar avea ce sa faca cu viata lui. Intrerupe orice legatura cu el, sterge-i numarul de tel, arunca tot ce iti aminteste de el, o sa fie mai usor. |
||
|
kidd_o Postat pe 24 Mai 2013 13:30 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 13:20:06Nu ma agat de el, stiu ca intre noi nu o sa mai fie nimic niciodata. Tocmai de aceea ma si simt asa, e cu fata cu care a vorbit 7 ani, numai o nebuna poate sa creada ca o s-o mai paraseasca vreodata. O sa incerc sa ma intalnesc cu alti baieti, nu stiu, trebuie sa fac ceva sa il uit cat mai repede. Doar ca mi-e foarte greu, sunt convinsa ca oricine in situatia mea habar n-ar avea ce sa faca cu viata lui. Ai un anturaj placut,in mijlocul caruia sa te poti relaxa sau nu ai prieteni/prietene,si de aici si debusolarea ta????Iesi din casa,draga mea,cauta si alte posibilitati de relaxare,esti tanara,nu te poti limita doar la gandurile aduse de amintirea acelui tanar!!!!Orice persoana ajunsa in aceeasi situatie,va suferi ca tine,dar aceasta suferinta trebuie sa fie uitata in timp!!!!!Toti am avut astfel de experiente,dar nu trebuie sa cadem prada unor stari de suflet,deloc multumitoare,toate fac parte din viata,cine afirma ca nu a cunoscut dezamagirea,ori nu traieste ,ori minte de ingheata apele!!!!Viata ta este una singura,nu o risipi,incearca sa depasesti aceasta etapa si sa te bucuri de fiecare zi,asa cum ti se ofera!!!!Ce sa faci cu viata ta????????Raspunsul este simplu,traieste-o,chiar daca esti singura in acest moment!!!! In ceea ce-l priveste pe domnul respectiv,sa fie sanatos,impreuna cu paharul de suc promis!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Mai 2013 13:32 |
||
|
Am prietene, chiar am o viata foarte ocupata, lucrez opt ore pe zi, acum sunt in plina sesiune, examene, am de scris 60 de pagini la lucrarea de dizertatie, mi-am gasit inca un loc de munca, dar problema e ca eu majoritatea timpului trebuie sa stau acasa ca sa fac treburile astea. Si atunci ma tot gandesc la el, de cateva zile am ales sa merg pe jos mai mult, ca sa ma mai relaxez, ma plimb prin parcuri, ies cu prietenele la suc. Incerc sa fac tot posibilul sa il uit. Mi-e ciuda ca o luna si jumatate chiar nu am avut treaba, am crezut ca l-am uitat cat de cat, nu am stiut nimic de el si nici el de mine. Dar a inceput de Pasti cu mesajele si sa ma intrebe daca il mai iubesc. Am fost curioasa sa stiu care e viata lui si l-am intrebat pe un baiat care mi-a spus ca e cu ea, din nou, si de 2 zile sunt distrusa. |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 24 Mai 2013 13:51 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 13:51:03Am prietene, chiar am o viata foarte ocupata, lucrez opt ore pe zi, acum sunt in plina sesiune, examene, am de scris 60 de pagini la lucrarea de dizertatie, mi-am gasit inca un loc de munca, dar problema e ca eu majoritatea timpului trebuie sa stau acasa ca sa fac treburile astea. Si atunci ma tot gandesc la el, de cateva zile am ales sa merg pe jos mai mult, ca sa ma mai relaxez, ma plimb prin parcuri, ies cu prietenele la suc. Inchide orice canal de legatura cu el,este singura solutie ,si chiar daca iti vor mai reveni amintirile,nu vei mai avea modalitate de a comunica cu el,domnia sa joaca un joc murdar si ar trebui sa-ti dea de gandit acest lucru!!! Din cele prezentate de tine,avand un program atat de incarcat si solicitant ,nu ar trebui sa mai fii cu gandul la el,ci la lucrarile pe care le ai de pregatit si sustinut!!Acelea sunt cu mult mai importante decat fostul iubit!!!!Cand ai sa constientizezi acest adevar,ai sa iti poti continua drumul!!!!Si sa stii ca ,uneori,curiozitatea excesiva poate genera dezastru in suflet!!!Ti-a folosit la ceva faptul ca ai vrut sa obtii informatii despre fostul iubit??Nu,dimpotriva!!!!Moderatia este unul dintre mijloacele de autoeducare!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Mai 2013 14:26 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 13:51:03Am prietene, chiar am o viata foarte ocupata, lucrez opt ore pe zi, acum sunt in plina sesiune, examene, am de scris 60 de pagini la lucrarea de dizertatie, mi-am gasit inca un loc de munca, dar problema e ca eu majoritatea timpului trebuie sa stau acasa ca sa fac treburile astea. Si atunci ma tot gandesc la el, de cateva zile am ales sa merg pe jos mai mult, ca sa ma mai relaxez, ma plimb prin parcuri, ies cu prietenele la suc. In locul tau, ii spuneam sa-si bage undeva mesajul acela... Tu suferi si plangi, iar nemernicul asta se joaca cu tine, probabil ca si rade cu amicii lui de tine. Te intreb: merita asta sa suferi pentru el? Merita un individ ca el tot zbuciumul tau sufletesc? ![]() Pe bune, daca nu l-as trata cu o raceala si-o indiferenta, de m-ar tine minte toata viata lui... |
||
|
kudika_32792 Postat pe 24 Mai 2013 14:34 |
||
|
Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp si ati avut rabdare sa imi cititi toate trairile prin care am trecut in ultimul timp. Nici macar nu ne cunoastem, dar vreti sa ma ajutati cu sfaturile voastre, chiar sunteti niste oameni de nota 10, va multumesc. Abia astept sa treaca timpul si sa scriu ca in sfarsit l-am uitat, ca am un prieten care ma iubeste, ca am fost o proasta ca am tinut atat de mult la el. Sper sa trec cu bine peste tot! |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 24 Mai 2013 15:17 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 15:17:47Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp si ati avut rabdare sa imi cititi toate trairile prin care am trecut in ultimul timp. Nici macar nu ne cunoastem, dar vreti sa ma ajutati cu sfaturile voastre, chiar sunteti niste oameni de nota 10, va multumesc. Incearca sa conjugi verbul "a trece" la timpul VIITOR!!!!!!VEI TRECE,iti garantez aceasta!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Mai 2013 16:30 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-23 15:36:37Imi cer scuze ca ma bag peste subiectele voastre de discutie. Dar eu chiar am nevoie de ajutor, va rog, ca nu am cu cine sa vorbesc. De cele mai multe ori ignoratul complet aduce cele mai bune rezultate. Daca il ignori se poate intampla una din doua: 1) fie incepe sa isi puna intrebari de ce nu il cauti si se simte nebagat in seama; 2) fie nu va mai face el nimic, iar tu te obisnuiesti cu evitatul lui si iti vei vedea de viata mult mai usor. Parerea mea
|
||
|
GeorgianaBB Postat pe 28 Mai 2013 01:00 |
||
Si uite asa am repetat ce s-a zis deja... imi cer scuze ca nu am citit tot
|
||
|
GeorgianaBB Postat pe 28 Mai 2013 01:07 |
||
De la: nicoleta4488, la data 2013-05-24 15:17:47Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp si ati avut rabdare sa imi cititi toate trairile prin care am trecut in ultimul timp. Nici macar nu ne cunoastem, dar vreti sa ma ajutati cu sfaturile voastre, chiar sunteti niste oameni de nota 10, va multumesc. Un om care trece prin niste experiente de viata, fie ele si mai putin fericite, nu poate fi considerat prost, fii pe pace.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 28 Mai 2013 05:58 |
||
|
Buna, din nou :) Dupa sase zile in care nu am dormit mai deloc si am facut greva foamei, nu am mancat aproape nimic, de luni am inceput sa imi revin, am aproape o saptamana in care nu am plans nici macar o data. Nu ne-am mai intalnit la niciun suc cum a promis el si cred ca daca nu imi da niciun semn de viata o sa reusesc sa trec peste asta. Totusi, eu am o dilema, imi cer scuze ca va stresez. Mi-ar placea sa stiu ce e in mintea lui, oare ce gandeste el acum, si nu ma refer la ce simte fata de mine ca mi-am dat seama ca il doare fix undeva de cum ma simt eu. Deci, ei erau pregatiti sa se casatoreasca dupa o relatie de sapte ani si decid sa aiba un copil. Ea a ramas insarcinata si prima data a facut avort ca bebelusul avea ceva malformatii, iar a doua oara a facut avort ca i-a spus mama ei ca asa e cel mai bine, desi ea mai avea 3 luni si termina facultatea si are 26 de ani, e femeie in toata firea. Cum sa asculti de mama ta si sa iti omori copilul care ar fi trebuit sa fie simbolul iubirii dintre ei? Si stiu ca nu e nimic legat de bani pentru ca el munceste foarte mult, are casa, are masina, si-ar fi putut intretine familia. Eu, sincer, cred ca ei pur si simplu nu i-a pasat in acel moment de prietenul ei, mai ales ca el isi dorea enorm un copilas. Dar de ce esti de acord sa ramai insarcinata si apoi omori omuletul care creste in tine? Mai mult, eu stiu ca un avort, in general, este destul de socant pentru o femeie, multe de abia isi revin, si ea totusi a mai facut unul. Si mai ales nu inteleg cum el, care a suferit atat de mult timp de un an, ii mai da o sansa. Nu se gandeste ca femeia aia i-a demonstrat in acel moment ca nu da doi lei pe el, ca nu il iubeste daca a facut asta? De ce s-a intors tot la ea, eu inteleg ca iubesti si nu poti sa traiesti fara o persoana, dar chiar asa? Cum poti sa mai ai incredere intr-o femeie daca mai ramane inca o data insarcinata dupa ce i-a facut asta? Eu cred ca o sa fie speriat, dar sa iubesti un om tocmai pentru asta, ca te-a facut atat sa suferi? |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 2 Iunie 2013 17:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce s-a intamplat... | 7 | De la: Micaell 15 Mai 2011 18:23 |
| Buna! | 4 | De la: battleofwits 22 Mai 2011 22:30 |
| Cum pot sa uit de fosta ?? | 21 | De la: Yharr 26 Iulie 2011 23:05 |
|
|
||
| De ce sunt/ devin femeile nemultumite? | 19 | De la: _oktober_ 31 Iulie 2009 14:28 |
| El, iubirea mea sau copii mei? | 1 | De la: 21 Iunie 2018 19:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.