Mai multe
|
Buna, Voiam sa va spun si eu povestea mea pentru ca nu am nicio prietena de incredere careia sa ii spun ce simt. Am cunoscut un baiat pe Internet,care in urma cu cateva luni s-a despartit de fosta prietena pentru ca a facut avort fara sa ii spuna. Patru luni am vorbit pe Messenger, el era in Franta, eu in Cluj, unde muncesc si sunt la facultate. In tot acest timp am inceput sa fim tot mai atrasi unul de altul, sa ne dorim tot mai mult, ne vedem seara pe web, vorbeam in fiecare zi. Inainte de Craciun a venit in tara si ne-am cunoscut, el sta la 50 de km distanta de Cluj, si totul a fost ok. De Craciun si de Revelion eu am plecat acasa, la parintii mei, desi el m-a chemat sa fac sarbatorile cu el, dar eu l-am refuzat pentru ca mi-era rusine de parintii lui, ma gandeam ca o sa isi faca o parere proasta despre mine, eu sunt si o fire mai introvertita. Dupa sarbatori, iar ne-am vazut de doua ori, el a venit la Cluj, intr-o seara am ramas surprinsa cand m-a cerut de sotie, imi spunea ca l-as face cel mai fericit daca ar avea un copil, imi spunea ca ma iubeste. I-am spus ca e prea repede sa ne gandim la asa ceva. Vorbeam in fiecare zi la telefon, si noaptea daca se trezea imi lasa mesaj ca ma iubeste, si eu am pus tot sufletul in relatia asta. Dupa 2 saptamani de la ultima intalnire trebuia sa ne vedem din nou, dar a invocat tot felul de scuze si au trecut 2 luni de cand nu l-am mai vazut. Am vrut sa merg eu la el sa il vad, mor de dorul lui, dar se scuza ca e plecat de acasa si dinastea. In urma cu trei saptamani ne-am certat la telefon si printre altele mi-a spus ca sunt proasta, ca el nu poate sa isi intemeieze o familie cu mine din cauza meseriei pe care o am, pentru ca nu am un program fix. I-am spus ca astept scuze pentru ca m-a jignit, dar nu s-a sinchisit. Din acea zi s-a schimbat total, nu-mi mai trimitea mesaje, nu mai eram "scumpo", "puiu meu", "ingerasul lui", doar ma intreba din cand in cand ce mai fac, cand vedea ca nu dau niciun semn de viata. De cateva zile nici asta nu mai face, spune ca nu are timp ca lucreaza toata ziua, stiu ca minte. I-am spus ca il iubesc, ca mi-e dor de el, ca imi pare rau ca nu am ascultat de el, dar degeaba, nu ma baga deloc in seama, spune ca nu are nimic, ca mi se pare ca nu ii mai place de mine. Nu inteleg ce suflet poate sa aiba, cum sa ma ceara de sotie, si apoi sa se comporte ca si cum nu as fi existat, nu inteleg cu ce am gresit. Am decis sa nu-i mai trimit niciun mesaj pentru ca nu vreau sa il stresez, poate ca are pe altcineva, dar nu stiu de ce ii e asa de greu sa imi spuna. Daca stiam ca o sa se comporte asa cu mine, mi-as fi dorit sa nu il fi cunoscut niciodata, pentru ca e foarte urat sa fi ranit. Nu stiu ce as mai putea sa fac, mai exista vreo sansa sa fim impreuna? |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 7 Martie 2013 14:48 |
||
|---|---|---|
si tu inca iti mai bati capul cu el?Nu te supara pe mine da esti batuta-n cap daca tu iti ceri scuze de la el ...sau sa-i zici ca iti pare rau ca nu ai ascultat de el .Si eu am rupt relatia cu prietenul meu deoarece m-am angajat ,si merg si la faculta ..practic mi-a zis ca el nu se incrca cu mine deoarece sunt tot timpul plecata.Ete fas...i-am dat liber..m-a durut si pe mine o vreme da acu ma doare-n cot..nu dau explicatii nimanui unde merg si ce fac .Pana la urma cineva se va gasi si pt.tine,nu-ti bate capu,unu care sa te inteleaga si sa te iubi cu adevarat,asta o fo un oportunist doar
|
||
|
alandalaportocala Postat pe 7 Martie 2013 14:54 |
||
| Ai dreptate, nu o sa-l mai deranjez niciodata, dar nici incredere in baieti nu o sa mai am. E mai greu la inceput, dar daca am vointa sper sa il uit, mai ales ca nu am cum sa-l intalnesc. | ||
|
|
||
|
nicoleta4488 Postat pe 7 Martie 2013 15:14 |
||
| Si-o fi gasit pe cineva acolo, in Franta. Probabil ca si-a dat seama ca se complica prea mult, sa te aduca la el in tara si eventual sa-ti mai gaseasca si un loc de munca. Ar fi bine daca ti-ai cauta un barbat din orasul tau. | ||
|
Micaell Postat pe 8 Martie 2013 11:55 |
||
De la: Micaell, la data 2013-03-08 11:55:26Si-o fi gasit pe cineva acolo, in Franta. Probabil ca si-a dat seama ca se complica prea mult, sa te aduca la el in tara si eventual sa-ti mai gaseasca si un loc de munca. Ar fi bine daca ti-ai cauta un barbat din orasul tau.esti un bagabont,,bagaboanta,,daca esti bagaboanta la multi ani |
||
|
miezuu Postat pe 8 Martie 2013 12:03 |
||
NEXT!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 Martie 2013 12:15 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-03-08 12:15:49NEXT!!!!!!romana sti si tu sau esti virusata |
||
|
miezuu Postat pe 8 Martie 2013 12:30 |
||
Pffft..nu ai idee in cat de mult din povestea ta ma regasesc Stiu ca e greu sa incerci sa te schimbi pentru ca asta este felul tau de a fi dar crede-ma cu timpul chestiile astea te vor schimba:) Numai crede in toate povestile pt ca ajungi sa pui suflet si tot tu esti cea care isi distruge sanatatea si nervii pe cineva care chiar nu merita osteneala.Tipul asta din punctul meu de vedere si din ceea ce mi-ai spus tu este genul ala care la prima vedere vrea sa para ceea ce nu e si dupa ce se plictiseste sau ceva nu ii convine isi da arama pe fata.Ti-as sugera fara nici cea mai mica indoiala sa il uiti pentru ca nu e de tine si este evident ca nu te merita.Incearca sa cunosti alti tipi pt ca stii si tu.."un cui scoate pe altul".Desi e greu de crezut mai sunt si baieti buni pe undeva pe acolo
|
||
|
MusicIsMyLife Postat pe 8 Martie 2013 12:49 |
||
De la: miezuu, la data 2013-03-08 12:03:25De la: Micaell, la data 2013-03-08 11:55:26Si-o fi gasit pe cineva acolo, in Franta. Probabil ca si-a dat seama ca se complica prea mult, sa te aduca la el in tara si eventual sa-ti mai gaseasca si un loc de munca. Ar fi bine daca ti-ai cauta un barbat din orasul tau.esti un bagabont,,bagaboanta,,daca esti bagaboanta la multi ani cine spune ala e
|
||
|
Micaell Postat pe 8 Martie 2013 16:21 |
||
De la: Micaell, la data 2013-03-08 16:21:47tu zici ca ma citezi,,ti ai stabilit sexuDe la: miezuu, la data 2013-03-08 12:03:25De la: Micaell, la data 2013-03-08 11:55:26Si-o fi gasit pe cineva acolo, in Franta. Probabil ca si-a dat seama ca se complica prea mult, sa te aduca la el in tara si eventual sa-ti mai gaseasca si un loc de munca. Ar fi bine daca ti-ai cauta un barbat din orasul tau.esti un bagabont,,bagaboanta,,daca esti bagaboanta la multi ani |
||
|
miezuu Postat pe 8 Martie 2013 16:54 |
||
| El nu e in Franta, e la 50 de kilometri de mine, nu cred ca mai pleaca pentru ca are de lucru in tara. Nu inteleg cum pot sa fie unii baieti atat de ipocriti, nici macar nu a apucat sa se plictiseasca de mine pentru ca nu ne-am vazut de foarte multe ori, Ce ma deranjeaza e ca nu imi spune care e motivul, indiferent care e acela, pentru care s-a schimbat cu 180 de grade. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 8 Martie 2013 17:54 |
||
|
la fel mi s-a intamplat si mie , si eu tot pe internet l-am cunoscut, un an am vorbit pe mess dupa care ne-am vazut de vreo 3 ori apoi a plecat in anglia vorbeam pe mess in fiecare zi pana noaptea tarziu imi spunea ca ma iubeste ca vrea sa ne casatorim sa facem copil bla bla toate prostiile atunci nu il interesa distanta pt ca ma iubeste dupa 8 luni a venit acasa m-a dus acasa la parintii lui , nu ma baga in seama decat seara cand avea nevoie de ceva (ma intelegi ce vreau sa zic) apoi a plecat iar, dupa 5 luni a venit ne-am vazut o data si dupa nu m-a mai cautat ...si eu ca o disperata plangeam il sunam mesaje pe telefon pe mess si a fost si sesiunea d ex nu puteam sa invat sa mananc sa dorm ...ca sa aflu ca el de fapt vorbeste cu fosta lui prietena care draga mea o sa ii caute de lucru in anglia ...iti dai seama ce mult m-a iubit. Si eu ca proasta inca mai plang si ma astept sa se intoarca la mine . si eu sunt tot in cluj la facultate daca vrei sa vb id mess mirelamire786. |
||
|
kudika_31310 Postat pe 9 Martie 2013 23:56 |
||
| Am vorbit cu el intr-o seara si i-am cerut sa imi spuna foarte clar daca mai vrea sa fim impreuna sa nu. A tacut, mi-a zis ca atunci cand o sa aiba timp o sa vina sa ne vedem, ca pentru el sunt aceeasi ca la inceput. Oricum, si daca va fi sa ne impacam, relatia noastra nu va mai fi niciodata la fel. Eu nu il mai caut, mai bine stiu ca o sa plang 6 luni de dorul lui, decat sa ma injosesc in fata lui. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 11 Martie 2013 07:01 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-03-07 14:48:53Buna, O sansa reala ca sa mai fiti impreuna, nu cred ca mai exista. El nu te-a iubit niciodata cu adevarat, imi pare rau sa ti-o spun. Te-a amagit ca sa te aduca in patul lui, iar cand si-a atins scopul a inceput sa se faca nevazut, sa te jigneasca, sa te ignore etc, doar doar te saturi de el si-i dai papucii. Barbatii care fac exces de dulcegarii, gen "ingeraul meu", "printesa mea", "soarele meu" etc, desi nu te cunosc de prea mult timp, ar trebui sa te faca sa devii circumspecta. Retine lucrul asta pentru viitor. Daca raspunsul meu nu te multumeste, te-as ruga sa nu incepi sa ma jignesti, ci sa ma ignori, ok? |
||
|
kudika_32792 Postat pe 1 Aprilie 2013 23:04 |
||
| *ingerasul | ||
|
kudika_32792 Postat pe 1 Aprilie 2013 23:04 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-03-11 07:01:51Am vorbit cu el intr-o seara si i-am cerut sa imi spuna foarte clar daca mai vrea sa fim impreuna sa nu. A tacut, mi-a zis ca atunci cand o sa aiba timp o sa vina sa ne vedem, ca pentru el sunt aceeasi ca la inceput. Oricum, si daca va fi sa ne impacam, relatia noastra nu va mai fi niciodata la fel. Eu nu il mai caut, mai bine stiu ca o sa plang 6 luni de dorul lui, decat sa ma injosesc in fata lui. Foarte bine faci! Ma bucur mult ca ai luat aceasta hotarare.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 1 Aprilie 2013 23:06 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-03-08 17:54:29El nu e in Franta, e la 50 de kilometri de mine, nu cred ca mai pleaca pentru ca are de lucru in tara. Nu inteleg cum pot sa fie unii baieti atat de ipocriti, nici macar nu a apucat sa se plictiseasca de mine pentru ca nu ne-am vazut de foarte multe ori, Ce ma deranjeaza e ca nu imi spune care e motivul, indiferent care e acela, pentru care s-a schimbat cu 180 de grade. Si-a atins scopul, asta e motivul, iar acel scop a fost unul josnic si egoist. Mie imi pare rau pentru tine ca ti-a dat sperante, ca te-a facut sa te indragostesti de el, dar asta e, din greseli invatam. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 1 Aprilie 2013 23:08 |
||
|
Nu as putea sa jignesc pe nimeni indiferent ca imi da un sfat care imi place sau nu, chiar va multumesc pentru ca v-ati petrecut cateva clipe sa cititi ce am scris. Suntem oficial despartiti de aproape o saptamana, a reusit si el sa fie o data barbat si sa fie sincer. A postat intr-o seara o fotografie pe Facebook, ca vad ca la cei 27 de ani ai lui nu poate sa spuna in fata ce simte, ca femeile sunt ca Politia Rutiera, si printre altele scria ca "iti iau banii". M-am ofticat foarte tare, desi eu nu i-am cerut si nici el nu mi-a dat nici macar 10 lei, dar el a platit cazarea in cele doua nopti petrecute impreuna. A doua zi la 7 dimineata am fost la el acasa, i-am pus intr-un plic cei 300 de lei si i-am lasat la un vecin sa i dea, i-am transmis ca nu vreau sa regrete ca si-a irosit banii pe mine. M-a sunat, ne-am certat ca de ce am facut asta, vroia sa vina sa-mi dea banii inapoi. Apoi mi-a trimis mesaj ca sunt frumoasa, desteapta si de treaba, dar in viata lui e foarte multa dezordine si sa las sa treaca timpul ca sa-si faca ordine in ea si ca daca va fi sa isi faca iubita, el tot pe mine ma vrea. Niste vrajeli! Ma bucur ca a fost sincer si acum stiu ca trebuie sa imi vad de viata mea, nici nu ma mai gandesc atat de mult la el. |
||
|
nicoleta4488 Postat pe 2 Aprilie 2013 15:16 |
||
|
Am si eu un indemn pentru tine: sa nu iei prea in serios glumele facute de barbati, caci ei, in general, au un fel de a glumi mai misogin sau mai cinic, depinde de la caz la caz. Te pup si ai grija de tine in continuare!
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 3 Aprilie 2013 08:43 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-04-02 15:16:07Nu as putea sa jignesc pe nimeni indiferent ca imi da un sfat care imi place sau nu, chiar va multumesc pentru ca v-ati petrecut cateva clipe sa cititi ce am scris. Suntem oficial despartiti de aproape o saptamana, a reusit si el sa fie o data barbat si sa fie sincer. Chiar simple "vrajeli",cum bine te-ai exprimat!!!Sper ca le-ai "memorat" corespunzator,astfel incat sa le recunosti de la distanta!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Aprilie 2013 08:47 |
||
| nu inteleg schimbarea asta brusca a lui e posibil sa fi gasit o alta ..dar sfatul meu este sa trimiti un ultim mesaj si sa ai spui tot ce ai pe suflet daca nu ti va raspunde eu cred ca nu mai are rost sa te invinovatesti sau sa te zbati pentru el si sa cauti altele de facut si sa i specifici in mesaj ca este ultimul pe care il trinmiti nu vrei sa l stresezi si ca doresti macar o explicatie pentru schimbarea lui.spui ca nu o sal mai cauti daca asta doreste dar sa ti zica el asta sa sti sa nu te mai amagesti.sper ca va iesi bine mult succes | ||
|
annela_2230 Postat pe 17 Aprilie 2013 18:04 |
||
| I-am spus tot ce simt, cred ca i-am repetat de zeci de ori ca il iubesc, intr-o zi mi-a trimis si el mesaj ca ma iubeste si m-a sunat, dar dup-aia iar s-a schimbat. Mi-a spus foarte clar acum 3 saptamani ca vrea timp ca are o viata foarte dezordonata. Eu nu cred in asa ceva, eu daca iubesc pe cineva, nu ma despart de el indiferent de problemele din viata mea si fac tot posibilul sa fie bine. De 3 saptamani nu mai stiu nimic de el, lui nu-i este dor de mine, ca nu da niciun semn de viata. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 17 Aprilie 2013 21:31 |
||
|
pai nici tu sa nui dai nici un semn si sa fim seriosi cat de ocupat sa fii sa nu ai timp sa scri un mesaj o daca vrei. pai nu?cand am zis sa scri ce ai pe suflet nu ma refeream sa ai spui ca il iubesti ma gandeam ca ai putea cumva sa l faci sa ati dea aceea explicatie sa fi inpacata cu tine.sa i scri asa scurt si la obiect fara dulcegarii ca doresti sa fie sincer sa zica motivul si asta pentru constiinta ta si dupaia sa faca ce vrea si ai poti spune ca nu crezi ca e atat de greu sa scrie 2 randuri sau ceva de genu sau poate io spui ferm in fata daca poti sa vezi cum reactioneaza daca ezita...poate nu are nici un motiv si pur si simplu are el toane |
||
|
annela_2230 Postat pe 17 Aprilie 2013 22:09 |
||
| Asta cu mesajele de dragoste se intampla inainte sa ne despartim, de trei saptamani nici eu nu i-am mai dat niciun semn de viata, nu sunt fraiera lui. Si nici nu am de gand sa il sun, din punctul meu de vedere am facut tot ce mi-a stat in putinta, l-am intrebat de nu stiu cate ori ce are, de ce se comporta asa, a invocat tot felul de scuze, niciuna plauzibila. Daca el vrea timp sa "isi faca ordine in viata", nu am cum sa mai insist. Poate s-a impacat cu fosta, i-a promis ca nu mai face avort, nu cred ca poti sa treci asa usor peste o relatie de sapte ani. Oricare ar fi motivul, un barbat adevarat discuta inainte sa se comporte asa. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 18 Aprilie 2013 10:34 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-04-17 21:31:25I-am spus tot ce simt, cred ca i-am repetat de zeci de ori ca il iubesc, intr-o zi mi-a trimis si el mesaj ca ma iubeste si m-a sunat, dar dup-aia iar s-a schimbat. Mi-a spus foarte clar acum 3 saptamani ca vrea timp ca are o viata foarte dezordonata. Eu nu cred in asa ceva, eu daca iubesc pe cineva, nu ma despart de el indiferent de problemele din viata mea si fac tot posibilul sa fie bine. De 3 saptamani nu mai stiu nimic de el, lui nu-i este dor de mine, ca nu da niciun semn de viata. Ai incercat sa-l ignori sau sa fi mai rece cu el? Poate ca-i arati prea evident ca tii la el, ca-ti pasa de el, poate ca esti prea insistenta, si, din cauza asta, el e sigur de tine si nu mai esti interesanta pentru el. Barbatii, in general, nu prea suporta sa fie sufocati cu declaratii de dragoste sau gesturi de dragoste. Incearca sa-ti mai temperezi exteriorizarea trairilor. Dar sa stii ca raman la parerea mea ca el nu te merita pe tine, dar, in fine, daca tu nu poti renunta la el, asta e, e decizia ta. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 18 Aprilie 2013 10:37 |
||
| De 3 saptamani il ignor total si n-o sa-i dau niciun semn de viata pentru nimic in lume, mai sunt baieti in lumea asta. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 18 Aprilie 2013 10:44 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-04-18 10:34:51Asta cu mesajele de dragoste se intampla inainte sa ne despartim, de trei saptamani nici eu nu i-am mai dat niciun semn de viata, nu sunt fraiera lui. Si nici nu am de gand sa il sun, din punctul meu de vedere am facut tot ce mi-a stat in putinta, l-am intrebat de nu stiu cate ori ce are, de ce se comporta asa, a invocat tot felul de scuze, niciuna plauzibila. Daca el vrea timp sa "isi faca ordine in viata", nu am cum sa mai insist. Poate s-a impacat cu fosta, i-a promis ca nu mai face avort, nu cred ca poti sa treci asa usor peste o relatie de sapte ani. Oricare ar fi motivul, un barbat adevarat discuta inainte sa se comporte asa. Exact,atata timp cat comunicarea este doar din partea ta,nu ai ce sa mai faci!!!!!Restul...sunt scuze inutile,paravan pentru alte activitati si preocupari!!!!!!Reciprocitatea in comunicarea din relatii este un liant fundamental,pentru dezvoltarea armonioasa,a acelor relatii!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Aprilie 2013 10:45 |
||
| Faza e ca el m-a sufocat pe mine la inceput cu mesaje de dragoste, dulcegarii si imi spunea ca vrea sa fiu sotia lui si dinastea. Eu chiar daca iubesc, sunt mai rezervata, nu spun ce simt asa dintr-o data, mai astept. | ||
|
nicoleta4488 Postat pe 18 Aprilie 2013 10:49 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-04-18 10:49:01Faza e ca el m-a sufocat pe mine la inceput cu mesaje de dragoste, dulcegarii si imi spunea ca vrea sa fiu sotia lui si dinastea. Eu chiar daca iubesc, sunt mai rezervata, nu spun ce simt asa dintr-o data, mai astept. Si tu l-ai crezut,nu este asa???Draga mea,unii barbatii sunt actori innascuti,fara a avea pregatire in domeniu,incearca sa inveti din toate minciunile lui si sa iti vezi de drumul tau!!!Orice spin aparut in calea vietii tale,te inteapa,dar iti si batuceste talpile,intelegi????Esti femeie,da????Atunci,demonstreaza ca vrei si poti sa-ti faci viata ,asa cum iti place si doresti!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Aprilie 2013 10:54 |
||
De la: kudika_30810, la data 2013-04-18 10:49:01Faza e ca el m-a sufocat pe mine la inceput cu mesaje de dragoste, dulcegarii si imi spunea ca vrea sa fiu sotia lui si dinastea. Eu chiar daca iubesc, sunt mai rezervata, nu spun ce simt asa dintr-o data, mai astept. Asta-i strategia multor barbati de a aduce o femeie in patul lor. Ei stiu foarte bine ca noi, femeile, avem niste antenute speciale pentru cuvintele frumoase, insa tu si orice alta femeie care e singura, nu trebuie sa dati crezare oricui va spune astfel de vorbe. Asteapta cateva luni bune ca sa vezi cat de serioase sunt intentiile lui in ceea ce te priveste si mai apoi pofteste-l pe respectivul in patul tau. Un barbat trebuie sa dovedeasca ca e demn de dragostea unei femei, intelegi, iar in privinta asta, cuvintele pompoase si dulcegariile nu sunt de ajuns, parerea mea. Trebuie sa dovedeasca si prin fapte ca te merita. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 18 Aprilie 2013 11:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac :-? | 10 | De la: _vio_ 22 Iunie 2011 15:54 |
| un sfat pls .... | 19 | De la: vitamina_c 14 Martie 2011 12:15 |
| De cate ori poti incerca intr-o relatie? | 20 | De la: geo_xx 3 Ianuarie 2010 23:41 |
|
|
||
| Loc de varsat furia,,,, de injurat,, pt, toti,,,,,frustratii,,,,,nemultumitii,,,,, pamantului! | 712 | De la: scorpio67 6 Decembrie 2009 18:14 |
| ajutor ! | 6 | De la: kudika_992548 20 August 2015 17:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.