Mai multe
|
AI dreptate,un barbat nu trebuie sa accepte astfel de pause,eu am avut o tentative de a lua o pauza cu sotul meu dar el nici n a vrut sa auda de asa ceva,mi a zis ca daca plec , plec pentru totdeauna,asa ca m am speriat putin c am sa l pierd,in final n am facut pauza ,m am dus acasa,am discutat despre tot ce ma framanta,am rezolvat problemele ,santem impreuna si santem fericiti. |
||
|
maneadana108 Postat pe 5 Mai 2013 09:34 |
||
|---|---|---|
What??Care noi,fetele????? Tinere,adevarul este altul!!!!!Sunteti asa cum v-a calificat colega mea pentru ca nu stiti sa faceti deosebirea dintre femei si presurile de sters picioarele!!!Sunteti astfel pentru ca va place balaceala in troaca scroafelor,intelegi domnia ta???Nu ami procedati la asemenea maniera si veti cunoaste femei adevarate,care va vor ridica din mocirla,devenind barbati!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 5 Mai 2013 11:34 |
||
|
Nu este ipocrizie,ci nehotarare,instabilitate sentimentala,incertitudine a sentimentelor!!!!Apropos de asa zisele pauze in relatii,exista o disproportie clara intre intiatorii lor,barbatii fiind pe primul loc,si aceasta se intampla exact din cauza motivelor scrise mai sus!!!Claritatea in relatii este obligatorie,parerea mea!!!! la tn mereu barbatii sunt pe primul lok la toate,,,daca unii barbati sunt misogini tu cred ca esti opusul ,,,inceteaza sa vorbesti fara sa spui nimik,cazul in cauza simplu lipsa iubiri de aia ia acordat pauza,,femeia,, |
||
|
|
||
|
prazlea Postat pe 5 Mai 2013 12:00 |
||
De la: prazlea, la data 2013-05-05 12:00:47Nu este ipocrizie,ci nehotarare,instabilitate sentimentala,incertitudine a sentimentelor!!!!Apropos de asa zisele pauze in relatii,exista o disproportie clara intre intiatorii lor,barbatii fiind pe primul loc,si aceasta se intampla exact din cauza motivelor scrise mai sus!!!Claritatea in relatii este obligatorie,parerea mea!!!! Exact ceea ce am spus mai sus-claritatea in relatii!!! Si commentul meu era un raspuns dat unui alt user,nicidecum celei,care a deschis topicul!!!!! In alta ordine de idei,,noutati???
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 5 Mai 2013 12:09 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-05-05 12:09:30stiu cui ii era adresat raspunsul tau iar raspunsurile tale de multe ori au tenta misandrina,,,inca nuDe la: prazlea, la data 2013-05-05 12:00:47Nu este ipocrizie,ci nehotarare,instabilitate sentimentala,incertitudine a sentimentelor!!!!Apropos de asa zisele pauze in relatii,exista o disproportie clara intre intiatorii lor,barbatii fiind pe primul loc,si aceasta se intampla exact din cauza motivelor scrise mai sus!!!Claritatea in relatii este obligatorie,parerea mea!!!! |
||
|
prazlea Postat pe 5 Mai 2013 12:16 |
||
asta nu.i nimic draga mea,,am avut o relatie cu un tip care la fiecare sfarsit de saptamina se culca cu alta femeie motivind ca are de lucru si pleca de.acasa,,,,,ce sa inteleg?ca e un gunoi
|
||
|
kudika_23958 Postat pe 5 Mai 2013 23:06 |
||
Cand ceri ceva in aceasta viata, nu ai de unde sa stii ce se va intampla si nici nu poti pretinde ca celalat, sa fie de acord si sa iti respecte in totalitate decizia... Asta mai ales daca, dupa pauza, cand vine spre tine din nou, esti ofensata, faci pe printesa si astepti mereu confirmari de iubire, in timp ce tu efectiv te sclifosesti... Eu zic ca ai primit ce ai meritat. Nehotararea duce adesea la dezastru... Ti-ai facut-o cu mana ta... Bafta si data viitoare, invata sa stii ce vrei si sa iei atunci cand ti se ofera... maine poate fii pre tarziu!
|
||
|
gigi_oprea Postat pe 12 Mai 2013 12:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| voi cum ati proceda in locul meu? | 14 | De la: Lady_Gaga9 24 Noiembrie 2009 16:00 |
| castiguri gratuite | 5 | De la: amanda01 14 August 2009 15:10 |
| cum sa fac sa fie iar la fel?? | 2 | De la: Alex_Bodea 5 Februarie 2011 21:30 |
|
|
||
| curiozitate | 10 | De la: eu_ovidiu 25 Septembrie 2011 01:24 |
| ce ziceti de relatiile virtuale,au sanse sa se finalizeze cu fericiti pana la adanci batraneti? | 52 | De la: xandra79 16 Iulie 2009 18:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.