Setari Cookie-uri

De ce esti singur?! Cati ani ai? De ce nu esti casatorit?

De la: MissDarine, la data 2013-05-16 14:59:44
De la: kidd_o, la data 2013-05-16 14:08:46
Tineretul din ziua de azi nu are in fata ochilor decat masini, bani si sex, pana si expresia"dragostea trece prin stomac" nu am auzit-o decat la noi, pt. ca aici e tara unde te rupe foamea
In ceea ce priveste faptul ca unele femei sunt lovite de dubii atunci cand te vad singur, nu vad de ce te-ar deranja. E treaba ta cum iti traiesti viata.

de acord cu tine pana la un punct...el are o anumita varsta...daca intri in discutii cu pustoaice proteviste, cine-i de vina?...ca nu cred ca una coapta i-a pus intrebarile alea infantile!!!!

Toate fetele pe care le-am abordat aveau peste 20 de ani (intre 23 si 28).
kudika_35022
Postat pe 16 Mai 2013 17:03
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-16 10:07:40 ce-mi place!! bati cluburile in lung si lat(unde stim foarte bine care-i majoritatea predominanta) si te minunezi tot ca esti luat la intrebari!!!cam ce subiecte "teligente" de discutie crezi ca poti avea cu una gen tonciu?!

ps sper sa nu se supere una bucata prietena ca i-am furat ideea!!

Nu prea le "bat in lung si in lat"; in ultimul an daca am mers o data la doua luni...
Ce optiuni as avea? La teatru? Exista institutia in oras, dar reprezentatiile sunt rare.
La biblioteca? Sunt goale...
In baruri? E aceeasi populatie din cluburi...
Atunci?
kudika_35022
Postat pe 16 Mai 2013 17:06
De la: kudika_32792, la data 2013-05-16 10:49:37
De la: MissDarine, la data 2013-05-16 10:26:32
De la: kudika_32792, la data 2013-05-16 10:17:23Pentru cel care a initiat topicul: nu sunt de acord cu afirmatiile tale la adresa poporului roman. Nu toti romanii sunt materialisti si-si aleg prietenii pe interes.

Eu traiesc de foarte multi ani printre straini, am calatorit destul, si asta-i parerea pe care mi-am format-o despre foarte multi romani: ca sunt niste oameni sociabili, sinceri, prietenosi, dispusi sa te ajute fata sa-ti ceara nimic in schimb. Strainii sunt destul de reci, nu doar cu alte natii, ci si ei intre ei. De atatea ori am vazut cazuri in care nu au acordat o mana de ajutor cuiva ce avea nevoie, desi era evident ca persoana respectiva era depasita de situatie. Pe aici, pe unde sunt, spre exemplu, oamenii in varsta se mira cand ma ridic sa le ofer locul in tren sau autobuz si ma intreaba direct: "Sunteti straina, nu-i asa?". Pe aici nu poti sa intri usor in vorba cu cineva, caci te poate considera nebun sau mai stiu eu ce. Sincer, nu-mi place raceala asta a strainilor si egoismul asta al lor omniprezent la foarte multi dintre ei.

omu' n-are prieteni, deci eu zic ca este un inadaptat sau un tip introvertit
eu si cand eram singura, ma duceam la mare cu gasca de prieteni, casatoriti sau nu!

Mie nu-mi place ca are o parere atat de urata despre romani, dar si despre femei.

Chiar nu inteleg de ce unii oameni se incapataneaza sa vada tot ce-i mai rau la cei din jur.

Si ai dreptate, Darine, daca esti solo, nu e musai sa fii izolat sau sa te simti izolat. Sunt atatia oameni, care accepta in grupul lor de prieteni, oamenii fara cuplu. Mie niciodata nu mi-a trecut prin cap, sa ma imprietenesc doar cu oameni solo dau doar cu oameni in cuplu. Daca-mi place un om, nu ma intereseaza ce etnie e, daca e solo sau nu, nu ma intereseaza ce functie are, daca are studii sau nu. Important e sa-mi placa felul lui de a fi.

Am doua prietene foarte bune, care-mi sunt prietene de foarte multi ani, una dintre ele de 12 ani, iar cealalta de 10 ani. Una dintre ele e casatorita si are 2 copii, cealalta e solo. Una dintre ele e casnica, cealalta e licentiata in Pedagogie Sociala. Una dintre ele e romanca, prietena cealalta e bulgaroaica. Inclusiv fizic sunt diferite, dar toate lucrurile enumerate nu ne-au impiedicat sa ne apropiem una de cealalta si sa ne intelegem. La amandoua tin foarte mult si au tot respectul meu.

Nu am o parere urata despre femei; in general nu am idei preconcepute.
"Sunt atatia oameni, care accepta in grupul lor de prieteni, oamenii fara cuplu"? Daaaaa? Accepta persoane "straine"? Singu traiesti in Romania? In ce oras, daca-mi permiti sa te intreb; nu de alta, dar poate voi lua in calcul o "relocare"...
kudika_35022
Postat pe 16 Mai 2013 17:10
De la: criszoe, la data 2013-05-16 04:15:42" Sunt un tip "trecut" de 30 de ani, "

39,9

kudika_35022
Postat pe 16 Mai 2013 17:11
De la: MissDarine, la data 2013-05-16 11:11:04
Mie nu-mi place ca are o parere atat de urata despre romani, dar si despre femei.

Chiar nu inteleg de ce unii oameni se incapataneaza sa vada tot ce-i mai rau la cei din jur.

Si ai dreptate, Darine, daca esti solo, nu e musai sa fii izolat sau sa te simti izolat. Sunt atatia oameni, care accepta in grupul lor de prieteni, oamenii fara cuplu. Mie niciodata nu mi-a trecut prin cap, sa ma imprietenesc doar cu oameni solo dau doar cu oameni in cuplu. Daca-mi place un om, nu ma intereseaza ce etnie e, daca e solo sau nu, nu ma intereseaza ce functie are, daca are studii sau nu. Important e sa-mi placa felul lui de a fi.

Am doua prietene foarte bune, care-mi sunt prietene de foarte multi ani, una dintre ele de 12 ani, iar cealalta de 10 ani. Una dintre ele e casatorita si are 2 copii, cealalta e solo. Una dintre ele e casnica, cealalta e licentiata in Pedagogie Sociala. Una dintre ele e romanca, prietena cealalta e bulgaroaica. Inclusiv fizic sunt diferite, dar toate lucrurile enumerate nu ne-au impiedicat sa ne apropiem una de cealalta si sa ne intelegem. La amandoua tin foarte mult si au tot respectul meu.

si fac pariu ca nu le-ai cautat nici pe plaja, nici in club!
pt un inadaptat este usor sa spuna, io sunt bun,ceilalti sunt rai!
in fata mea, a ta si a multora, nu conteaza statutul atata timp cat este pe aceeasi lungime de unda cu tine...ca exemplu, l-a serviciu m-am apropiat de una dintre femeile de serviciu care nu are clase multe, dar e de-o blandete, finete si bun simt cum multi dintre colegii mei cu studii superioare,n-au!

E nerealist ce spui; si eu sunt deschis cu orice persoane de calitate (bun simt+caracter), indiferent de studii; dar cum o sa ies, totusi, in oras, cu femeia de serviciu? Ce legatura are cu ce discutam noi?
Nu am afirmat si nici nu am lasat sa se inteleaga cum ca eu as fi bun si restul rai...Nici pe departe.
kudika_35022
Postat pe 16 Mai 2013 17:15
De la: rondina, la data 2013-05-16 14:33:50Tu esti singurul care stii de ce esti singur si daca asta ai ales pana la varsta asta (sarita de 30) este pentru ca asa ti-a placut tie!
"De ce"-ile astea, cum ca, "de ce" ti se tot pun astfel de intrebari....suna fals, pe mine nu m-ai convins ca habar n-ai "de ce"!

:-) Pari o tipa inteligenta; pe undeva ai dreptate, mi-a placut sa fiu singur, dar in sensul libertatii, acea libertate care-ti permite sa reactionezi, daca ai dispozitia de moment, la orice oportunitate. Bravo! Si nu-s ironic deloc!

kudika_35022
Postat pe 17 Mai 2013 00:06
Kiddo, nu doar la romani exista vorba aceea ca dragostea trece prin stomac, ci si la nemti: "Liebe geht durch den Magen.".

Iar acest proverb de care aminteai, nu are intelesul pe care i l-ai dat tu, ci are intelesul ca o mancare buna iti poate oferi un sentiment placut, te poti simti inteles si protejat atunci cand persoana draga iti pregateste ceva bun de papa, asa precum te simteai cand erai acasa, iar mama iti gatea mancarurile preferate.

Iar in ceea ce priveste tot ceea ce ai scris referitor la tineretul roman, nu sunt de acord cu acele afirmatii ce-ti apartin, dar am obosit sa tot explic ca nu ar trebui sa generalizati, ca nu ar trebui sa reduceti totul la experientele negative intalnite, nu ar trebui sa bateti apa in piua pe tema baniilor si a prieteniilor sau a materialismului tuturor romanilor. Am obosit, pur si simplu.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 08:48
*banilor
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 08:48
De la: kudika_35022, la data 2013-05-16 17:10:33
De la: kudika_32792, la data 2013-05-16 10:17:23Pentru cel care a initiat topicul: nu sunt de acord cu afirmatiile tale la adresa poporului roman. Nu toti romanii sunt materialisti si-si aleg prietenii pe interes.

Eu traiesc de foarte multi ani printre straini, am calatorit destul, si asta-i parerea pe care mi-am format-o despre foarte multi romani: ca sunt niste oameni sociabili, sinceri, prietenosi, dispusi sa te ajute fata sa-ti ceara nimic in schimb. Strainii sunt destul de reci, nu doar cu alte natii, ci si ei intre ei. De atatea ori am vazut cazuri in care nu au acordat o mana de ajutor cuiva ce avea nevoie, desi era evident ca persoana respectiva era depasita de situatie. Pe aici, pe unde sunt, spre exemplu, oamenii in varsta se mira cand ma ridic sa le ofer locul in tren sau autobuz si ma intreaba direct: "Sunteti straina, nu-i asa?". Pe aici nu poti sa intri usor in vorba cu cineva, caci te poate considera nebun sau mai stiu eu ce. Sincer, nu-mi place raceala asta a strainilor si egoismul asta al lor omniprezent la foarte multi dintre ei.

eu si cand eram singura, ma duceam la mare cu gasca de prieteni, casatoriti sau nu!

Nu am o parere urata despre femei; in general nu am idei preconcepute.
"Sunt atatia oameni, care accepta in grupul lor de prieteni, oamenii fara cuplu"? Daaaaa? Accepta persoane "straine"? Singu traiesti in Romania? In ce oras, daca-mi permiti sa te intreb; nu de alta, dar poate voi lua in calcul o "relocare"...

Si cand traiam in Romania, aveam in jur persoane care nu erau implicate in nicio relatie si nu era o problema sa fim prieteni si cu ele. Sau in perioada dintre relatii, cand am ales sa fiu singura, de asemeni, nu am avut probleme in a fi acceptata in grupul de prieteni.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 08:51
De la: kudika_35022, la data 2013-05-16 16:56:45

Am o parere extraordinara despre POPRUL ROMAN! Chiar sunt nationalist, dar unul echilibrat. Insa nu sunt incant deloc de ceea ce a ajuns poporul roman in ultimii ani, chiar daca, in principal, culpa apartine clasei politice...
Este putin neobisnuit ceea ce spui, cel putin pentru mine; eu iti spun, foarte dechis, ca am socializat mult mai usor cu persoanele in afara tarii, chiar daca, nici pe departe, nu stapanesc la fel de bine limba engleza ca si limba romana.

Una e sa te duci in excursii sau vacante in strainatate, si alta e sa traiesti, zi de zi, si sa muncesti cot la cot cu strainii.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 08:54
De la: kudika_35022, la data 2013-05-16 16:52:05

Nu are logica afirmatia ta: cum as putea sa fiu "introvertit" daca, totusi, am initiative in a cunoaste persoane noi. "Introvertitii" reali sunt super-extrovertitii de pe forum, in general...
Inadaptat? Da, cu siguranta sunt inadaptat la o societate in care "valoarea umana" individuala este apreciata instant si este direct proportionala cu prosperitatea materiala...

Societatea e compusa din mai multi indivizi si-ti garantez ca nu toti indivizii care compun societatea, sunt si materialisti, sau ii caracterizeaza pe cei din jur in functie de cat castiga.

Deja incep sa ma irite toate generalizarile astea. Urasc generalizarile pentru ca ele nu corespund niciodata realitatii.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 08:59
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 08:59:09

Nu are logica afirmatia ta: cum as putea sa fiu "introvertit" daca, totusi, am initiative in a cunoaste persoane noi. "Introvertitii" reali sunt super-extrovertitii de pe forum, in general...
Inadaptat? Da, cu siguranta sunt inadaptat la o societate in care "valoarea umana" individuala este apreciata instant si este direct proportionala cu prosperitatea materiala...

Societatea e compusa din mai multi indivizi si-ti garantez ca nu toti indivizii care compun societatea, sunt si materialisti, sau ii caracterizeaza pe cei din jur in functie de cat castiga.

Deja incep sa ma irite toate generalizarile astea. Urasc generalizarile pentru ca ele nu corespund niciodata realitatii.

Nu generalizez, insa, in mod cert, exista un "trend"; a generaliza inseamna, in exemplul nostru, a extrapola o singura experienta placuta/neplacuta la toti membrii societatii; ori nu am lasat sa se inteleaga asta. In schimb, din punctul meu de vedere, apreciez ca exista o majoritate (minim 50,1%) care dezvolta un trend de "materialism"; o cauza este si nivelul de trai foarte scazut al romanilor, veniturile mici, disproportionate fata de volumul de cheltuieli personale (suntem una dintre putinele tari din Europa cu TVA de 24%, dobanzi foarte mari la credite, fiscalitate excesiva, etc. - adica avem toate "belelele" maximizate si beneficiile minimizate). Asta nu ne impiedica, totusi, sa promovam, macar la nivel individual, valorile morale autentice, sociabilitatea, toleranta, empatia, valori care, toate la un loc, ne pot face viata mai usoara...
kudika_35022
Postat pe 17 Mai 2013 09:12
:)

e pretul pe care-l platesti pt ca te-ai distrat pana la varsta asta
probabil ai inspre 40 de anisori
acum ,lasand gluma la o parte ,cunosc tipe 30+ care au aceeasi problema : daca cunosc un tip de varsta ta care e singur ,se intreaba oare de ce e singur ?o fi avand el ceva de nu-l vrea nici una e o intrebare care apare firesc

Ame_li
Postat pe 17 Mai 2013 10:06
De la: kudika_35022, la data 2013-05-17 09:12:44
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 08:59:09

Nu generalizez, insa, in mod cert, exista un "trend"; a generaliza inseamna, in exemplul nostru, a extrapola o singura experienta placuta/neplacuta la toti membrii societatii; ori nu am lasat sa se inteleaga asta. In schimb, din punctul meu de vedere, apreciez ca exista o majoritate (minim 50,1%) care dezvolta un trend de "materialism"; o cauza este si nivelul de trai foarte scazut al romanilor, veniturile mici, disproportionate fata de volumul de cheltuieli personale (suntem una dintre putinele tari din Europa cu TVA de 24%, dobanzi foarte mari la credite, fiscalitate excesiva, etc. - adica avem toate "belelele" maximizate si beneficiile minimizate). Asta nu ne impiedica, totusi, sa promovam, macar la nivel individual, valorile morale autentice, sociabilitatea, toleranta, empatia, valori care, toate la un loc, ne pot face viata mai usoara...

Raman la parerea mea, fara suparare, ca generalizezi, mai ales prin afirmatii de genul " la noi, la romani", "noi, romanii, suntem..." etc etc
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 10:15
De la: Ame_li, la data 2013-05-17 10:06:11:)

acum ,lasand gluma la o parte ,cunosc tipe 30+ care au aceeasi problema : daca cunosc un tip de varsta ta care e singur ,se intreaba oare de ce e singur ?o fi avand el ceva de nu-l vrea nici una e o intrebare care apare firesc

Este cea mai raspandita si nerealista prejudecata ("o fi avand el/ea ceva"); asta pentru ca e simplu si comod sa gandesti asa, pentru ca e nevoie de dorinta, rabdare si inteligenta rationala/emotionala pentru a cunoaste, cu adevarat, pe cineva, fara sprijinul grupului de prieteni, grup de prieteni, care, uneori, sub pretextul ca te "protejeaza", iti saboteaza orice relatie noua (valabil, in general, pentru fete); intotdeauna o fata singura dintr-un grup de prietene, sau mai multe, daca-s mai "uratele", va/vor sabota , "fara perdea" si fara remuscari orice tenativa de relatie a prietenei ei/lor mai frumoase/interesante pentru sex-ul opus decat ea/ele.

De regula, e mai usor si mai tentat sa gandesti "rau" despre cineva; insa, tot o ipoteza poate fi - "poate ca-i prea selectiv/selectiva" si de aceea nu a ales pe cineva. In fine, se poate discuta la infinit pe tema asta.
kudika_35022
Postat pe 17 Mai 2013 11:20
De la: kudika_35022, la data 2013-05-17 11:20:10
De la: Ame_li, la data 2013-05-17 10:06:11:)

Este cea mai raspandita si nerealista prejudecata ("o fi avand el/ea ceva"); asta pentru ca e simplu si comod sa gandesti asa, pentru ca e nevoie de dorinta, rabdare si inteligenta rationala/emotionala pentru a cunoaste, cu adevarat, pe cineva, fara sprijinul grupului de prieteni, grup de prieteni, care, uneori, sub pretextul ca te "protejeaza", iti saboteaza orice relatie noua (valabil, in general, pentru fete); intotdeauna o fata singura dintr-un grup de prietene, sau mai multe, daca-s mai "uratele", va/vor sabota , "fara perdea" si fara remuscari orice tenativa de relatie a prietenei ei/lor mai frumoase/interesante pentru sex-ul opus decat ea/ele.

De regula, e mai usor si mai tentat sa gandesti "rau" despre cineva; insa, tot o ipoteza poate fi - "poate ca-i prea selectiv/selectiva" si de aceea nu a ales pe cineva. In fine, se poate discuta la infinit pe tema asta.

Aaaaa...si daca "dau cu modestia de pamant", desi o fac foarte rar, dar pentru ca e "forum" si aici fiecare face mult mai mult decat isi permit in viata reala (ca mod de comunicare, limbaj, etc.), afirm, cu toata convigerea, ca-s mult mai bun decat multi care au o partenera (am asistat la scene, in public, in care anumiti "ticalosi" isi umileau (nu sexual!) partenera -iar ele acceptau asta poate doar pentru ca le f*te bine sau/si pentru ca au bani).
kudika_35022
Postat pe 17 Mai 2013 11:27
Aici pe acest Forum tb sa accepti faptul ca ai parte de un alt gen de femei.destepte si cu principii sanatoase de viata deci nu da cu principiul de pamant atunci cand primesti un comment care a-ti displace.39,9 este o varsta frumoasa si ai tot timpul sa-ti gasesti perechea fara sa -ti mai pui aceea intrebare stupida "de ce esti singur"pt ca raspunsul l-ai dat chiar tu.
kudika_23018
Postat pe 17 Mai 2013 11:38

Una e sa te duci in excursii sau vacante in strainatate, si alta e sa traiesti, zi de zi, si sa muncesti cot la cot cu strainii. [/quote]

Ce-mi plac astia care tot ii ridica in slavi pe straini! Eu am cunoscut un francez sadea, care spunea despre conationalii lui ca-s reci si individualisti. Or fi ei bogati si civilizati dar noi suntem mult mai umani.
Micaell
Postat pe 17 Mai 2013 11:39
ps.nu te-a judecat nimeni ca ti-ai trait viata din plin e ok insa acum nu se intelege ce anume te nemultumeste.
kudika_23018
Postat pe 17 Mai 2013 11:40
De la: Micaell, la data 2013-05-17 11:39:30
Una e sa te duci in excursii sau vacante in strainatate, si alta e sa traiesti, zi de zi, si sa muncesti cot la cot cu strainii.

Ce-mi plac astia care tot ii ridica in slavi pe straini! Eu am cunoscut un francez sadea, care spunea despre conationalii lui ca-s reci si individualisti. Or fi ei bogati si civilizati dar noi suntem mult mai umani.[/quote]

Unde vezi tu ca i-am ridicat in slavi? Din contra, si eu am afirmat ca strainii sunt, de multe ori, reci si egoisti. Impresia pozitiva pe care ti-o faci in vacanta despre straini, nu-i totuna cu impresia pe care ti-o lasa cand traiesti si lucrezi cot la cot cu ei, asta ca sa-ti traduc mesajul meu ca sa-l intelegi.

Te-as ruga sa-mi citesti cu mai multa atentie mesajele, inainte de a ma acuza de ceva. Mersi.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 11:45
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-16 09:35:00 :sml-happy0009 pfoai ce am mai ras citind o postare unde se vorbeste despre degradarea societatii si despre barfa ca mod de existenta!! ce descriere perfecta, cata precizie in autocaracterizare!!

ps pentru cel de a deschis topicul:este viata ta si ti-o traiesti fix cum "vrea muschii tai" restul nu conteaza!!singur, in doi , in trei sau cat doresti este doar optiunea ta fara a te crampona de ce spune x sau y!!

Sa ma scuze cel care a initiat topicul de acest off-topic!

Off-topic: Kissulina, cred ca persoana la care te referi a invitat mai mult de 3/4 dintre userii activi de pe forum in privata, ca sa afle ce si cum despre vietile lor. Si uite ca mai sunt unii care-i pica in plasa si-i spun of-urile acestei persoane in privata. Pe mine m-a ferit Dumnezeu sa am prea multa incredere in persoana asta si bine am facut. Eu, una, nu ard de nerabdare sa aflu secretele nimanuia. Daca un om mi se confeseaza sau nu, e alegerea lui, insa eu niciodata n-o sa oblig sau sa incerc sa conving pe cineva sa mi se confeseze. Eu am o viata reala, asa ca nu am nevoie sa ma hranesc cu rapoartele celorlalti din privata sau cu secretele lor. Nu eu tes intrigi marunte prin privata contra altora, dupa cum fac altii. Daca am ceva de spus, spun omului in fata, insa nu-l toc marunt pe la spate.

Termenul de "privata" l-am folosit in mod intentionat asa, asta pentru ca unii folosesc privatul pe post de ...privata.

Inca o data ii cerre scuze initiatorului acestui topic de off-topicul meu, insa am statea pe suflet sa las comentariul asta.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 12:03
iar ai inceput francezo
prazlea
Postat pe 17 Mai 2013 12:09
De la: prazlea, la data 2013-05-17 12:09:47iar ai inceput francezo

Iarasi a inceput...ea.
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 12:14
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 12:03:57
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-16 09:35:00 :sml-happy0009 pfoai ce am mai ras citind o postare unde se vorbeste despre degradarea societatii si despre barfa ca mod de existenta!! ce descriere perfecta, cata precizie in autocaracterizare!!

ps pentru cel de a deschis topicul:este viata ta si ti-o traiesti fix cum "vrea muschii tai" restul nu conteaza!!singur, in doi , in trei sau cat doresti este doar optiunea ta fara a te crampona de ce spune x sau y!!

Off-topic: Kissulina, cred ca persoana la care te referi a invitat mai mult de 3/4 dintre userii activi de pe forum in privata, ca sa afle ce si cum despre vietile lor. Si uite ca mai sunt unii care-i pica in plasa si-i spun of-urile acestei persoane in privata. Pe mine m-a ferit Dumnezeu sa am prea multa incredere in persoana asta si bine am facut. Eu, una, nu ard de nerabdare sa aflu secretele nimanuia. Daca un om mi se confeseaza sau nu, e alegerea lui, insa eu niciodata n-o sa oblig sau sa incerc sa conving pe cineva sa mi se confeseze. Eu am o viata reala, asa ca nu am nevoie sa ma hranesc cu rapoartele celorlalti din privata sau cu secretele lor. Nu eu tes intrigi marunte prin privata contra altora, dupa cum fac altii. Daca am ceva de spus, spun omului in fata, insa nu-l toc marunt pe la spate.

Termenul de "privata" l-am folosit in mod intentionat asa, asta pentru ca unii folosesc privatul pe post de ...privata.

Inca o data ii cerre scuze initiatorului acestui topic de off-topicul meu, insa am statea pe suflet sa las comentariul asta.

*insa imi statea
kudika_32792
Postat pe 17 Mai 2013 12:15
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 12:14:32

Iarasi a inceput...ea.
ce va mai place shaorma
prazlea
Postat pe 17 Mai 2013 12:26
De la: prazlea, la data 2013-05-17 12:26:26
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 12:14:32

Iarasi a inceput...ea.
ce va mai place shaorma

mancare ce foame mi salut dogu cat de confortabil stai tu colea
againpiscotica
Postat pe 17 Mai 2013 12:33
inceteaza
prazlea
Postat pe 17 Mai 2013 12:35
De la: prazlea, la data 2013-05-17 12:35:08inceteaza

oare tu copiezi pe cineva de aici sau acea persoana pe tine nu-mi dau seama ca nu demult mai imi zicea cineva sa incetez fara motiv
againpiscotica
Postat pe 17 Mai 2013 12:37
eu nu copiez pe nimeni,,inceteaza againo
prazlea
Postat pe 17 Mai 2013 12:39
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 12:15:25
De la: kudika_32792, la data 2013-05-17 12:03:57

*insa imi statea

Vio persoana respectiva este demna de mila nu tu viata intima(din toate punctele de vedere) nu satisfactii de orice gen cum ai vrea sa-si duca zilele? decat traind din barfe si secretele oamenilor ce au incredere in falsa ei discretie!!
ignor-o si tu fa ceea ce stii tu mai bine: fii ceea ce esti!

ps faptul ca comunici cu mine stii ca-ti este in dezavantaj, nu?!
kiss_my_ass
Postat pe 17 Mai 2013 12:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parere 22 De la: kudika_964406 18 Mai 2014 08:51
prietenia e mai valoroasa decat un diamant 17 De la: Ancuuu 4 August 2009 02:09
Cearta cu finul 1 De la: kudika_1016692 5 August 2016 04:11
MOD? 13 De la: bestdevilinside 8 Octombrie 2008 01:04
ce e de facut? 3 De la: fluturas_ 26 Octombrie 2009 15:53