Mai multe
Buna ziua!!!vreau si eu un sfat va rog frumos.eu am un copil el are un copil,copii sunt de varste apropiate.Copilul lui este la fosta lui sotie si al meu este cu mine.ne-am intalnit in urma cu 1an si 3luni noi doi fiind din orase diferite.la inceput a fost relatie la distanta pana cand eu dupa vreo 5 luni m-am hotarat sa las totul pt sa iau copilul cu mine si sa ne mutam impreuna. a fost foarte frumos la inceput pana cand am avut niste zile destul de proaste nu prea ne mai intelegeam si el a hotarat sa ma aduca acasa.am venit acasa imi era foarte greu fara el,l-am cautat si pana la urma ne-am impacat.acum dupa 8 luni aceeasi situatie,el mi-a spus ca vrea sa-i dedice mai mult timp copilului lui si eu am spus bine nu te impiedica nimeni sa-i dedici timp copilului tau,ezita sa imi spuna ca nu mai vrea sa fie cu mine.pana la urma mi-a spus ca ar fi mai bine sa ne despartim.l-am rugat foarte mult sa nu faca asta sa se mai gandeasca n-am reusit deloc.copilul meu era foarte atasat de el ajunsese sa ii spuna "tata".l-am intrebat de ce isi bate joc de mine si de copilul meu si nu imi spunea decat ca ii pare rau si ca e mai bine asa.acum dupa 3 zile tot eu il caut sa vad daca e bine l-am sunat,mi-a promis ca o sa ma sune si el dar n-a facut-o.indiferenta lui ma termina.ma gandesc ca daca ar spune sa ne impacam o parte din mine ar vrea dar cealalta nu pt ca in primul rand sunt mama si ma gandesc la copilul meu si s-ar putea sa vrea sa ne despartim din nou.parintii mei nu mai vor sa mai auda de el pt ca ei vad cat sufar si incearca sa ma faca sa trec peste si eu nu pot.stau toata ziua in casa incerc sa am cat mai multe activitati cu copilul meu dar gandul meu tot la el e.va rog ajutati-ma cu un sfat sa trec mai usor de situatia asta...mi-e foarte greu.
|
||
|
kudika_35255 Postat pe 21 Mai 2013 15:05 |
||
|---|---|---|
|
De ce te umilesti atat de mult???? Este clara situatia,depaseste-o,nu te mai vrea in viata lui!!!!Plangi cat simti nevoia de a face acest lucru,dar mergi mi departe,ai un copilas,care nu trebuie sa cunoasca zbuciumul din sufletul tau!!!!Daca domnul a decis sa aloce intreaga disponibilitate copilului sau,de ce nu o faci si tu????S-a folosit de existenta copilului pentru a-ti spune ca nu mai doreste sa continue relatia cu tine,este foarte simplu,chiar daca este trist!!!!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Mai 2013 15:11 |
||
De la: kudika_35255, la data 2013-05-21 15:05:39Buna ziua!!!vreau si eu un sfat va rog frumos.eu am un copil el are un copil,copii sunt de varste apropiate.Copilul lui este la fosta lui sotie si al meu este cu mine.ne-am intalnit in urma cu 1an si 3luni noi doi fiind din orase diferite.la inceput a fost relatie la distanta pana cand eu dupa vreo 5 luni m-am hotarat sa las totul pt sa iau copilul cu mine si sa ne mutam impreuna. a fost foarte frumos la inceput pana cand am avut niste zile destul de proaste nu prea ne mai intelegeam si el a hotarat sa ma aduca acasa.am venit acasa imi era foarte greu fara el,l-am cautat si pana la urma ne-am impacat.acum dupa 8 luni aceeasi situatie,el mi-a spus ca vrea sa-i dedice mai mult timp copilului lui si eu am spus bine nu te impiedica nimeni sa-i dedici timp copilului tau,ezita sa imi spuna ca nu mai vrea sa fie cu mine.pana la urma mi-a spus ca ar fi mai bine sa ne despartim.l-am rugat foarte mult sa nu faca asta sa se mai gandeasca Trebuie totusi sa renunti la aceasta relatie toxica. Vezi si tu foarte bine cat de mult rau iti face faptul ca acel barbat e atat de nehotarat in ceea ce te priveste. Si nu-ti face doar tie rau, ci si, indirect, copilului tau. Trebuie sa gasesti in tine resursele de a fi puternica si de a o termina, o data pentru totdeauna, cu aceasta relatie. |
||
|
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 21 Mai 2013 15:15 |
||
Da!!!!m-am injosit pt dragostea noastra.l-am cautat si am tot insisitat sa ne impacam.dupa o saptamana de insistente el a cedat si a mai dat dragostei noastre o sansa....si intr-un final mi-a marturisit ca intr-o seara a fost cu altcineva:(((.nu stiu cesafac ma gandesc ca daca a facut-o odata el o s-o faca si a doua oara pt ca suntem din orase diferite.o mica parte din mine imi spune sa il iert si cealalta nu.nu stiu daca pot trece peste dezamagirea asta,am foarte multe pareri de rau.stiu ca daca l-as ierta nimic nu va mai fi la fel pt ca eu nu voi uita si la prima cearta cu el mi-as aduce aminte de tot ce mi-a facut.dar nici nu il pot uita asa usor.nu stiu ce sa fac!!!da-ti-mi niste sfaturi va rog frumos!!!!
|
||
|
kudika_35255 Postat pe 28 Mai 2013 07:09 |
||
De la: kudika_35255, la data 2013-05-28 07:09:04Da!!!!m-am injosit pt dragostea noastra.l-am cautat si am tot insisitat sa ne impacam.dupa o saptamana de insistente el a cedat si a mai dat dragostei noastre o sansa....si intr-un final mi-a marturisit ca intr-o seara a fost cu altcineva:(((.nu stiu cesafac ma gandesc ca daca a facut-o odata el o s-o faca si a doua oara pt ca suntem din orase diferite.o mica parte din mine imi spune sa il iert si cealalta nu.nu stiu daca pot trece peste dezamagirea asta,am foarte multe pareri de rau.stiu ca daca l-as ierta nimic nu va mai fi la fel pt ca eu nu voi uita si la prima cearta cu el mi-as aduce aminte de tot ce mi-a facut.dar nici nu il pot uita asa usor.nu stiu ce sa fac!!!da-ti-mi niste sfaturi va rog frumos!!!! Daca te iubea,,,nu te insela!!Punct.Modul cum vei intelege mesajul meu,te va determina sa mergi mai departe sau nu!!!!Te-a tradat acum,o va face toata viata,sa iti fie clar acest adevar!!!Doresti sa crezi in povesti,fa-o,nu te retin,dar cu cat vei tergiversa lucrurile,cu atat vei suferi mai mult!!!Poti ierta tradarea????Nu stiu,este dificil sa imi imaginez ca o femeie mai poate iubi un barbat ,care a inselat-o!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Mai 2013 07:39 |
||
De la: kudika_35255, la data 2013-05-28 07:09:04Da!!!!m-am injosit pt dragostea noastra.l-am cautat si am tot insisitat sa ne impacam.dupa o saptamana de insistente el a cedat si a mai dat dragostei noastre o sansa....si intr-un final mi-a marturisit ca intr-o seara a fost cu altcineva:(((.nu stiu cesafac ma gandesc ca daca a facut-o odata el o s-o faca si a doua oara pt ca suntem din orase diferite.o mica parte din mine imi spune sa il iert si cealalta nu.nu stiu daca pot trece peste dezamagirea asta,am foarte multe pareri de rau.stiu ca daca l-as ierta nimic nu va mai fi la fel pt ca eu nu voi uita si la prima cearta cu el mi-as aduce aminte de tot ce mi-a facut.dar nici nu il pot uita asa usor.nu stiu ce sa fac!!!da-ti-mi niste sfaturi va rog frumos!!!! Cine calca stramba o data, va calca si a doua oara, din pacate! Tu ar trebui sa te iubesti si sa te respecti mai mult pe tine, doar asa te pozi rupe de relatia asta, doar in tine poti gasi resursele de a-ti valoriza propria persoana. Noi, cei din afara, nu te putem ajuta prea mult in aceasta privinta. Tu sti mai bine ce calitati ai, tu insati ar trebui sa constientizezi faptul ca esti o fiinta demna de tot respectul si de toate iubirea din lumea asta, si nu meriti sa fi tratata asa cum te trateaza iubitul tau la ora actuala. Doar in momentul in care vei constientiza care-ti sunt calitatile si ca meriti sa fi iubita si respectata pentru ceea ce esti, si nu umilita si inselata, doar atunci se va schimba ceva in bine in viata ta.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 28 Mai 2013 15:04 |
||
| *calca stramb | ||
|
kudika_32792 Postat pe 28 Mai 2013 15:05 |
||
De la: kudika_35255, la data 2013-05-21 15:05:39Buna ziua!!!vreau si eu un sfat va rog frumos.eu am un copil el are un copil,copii sunt de varste apropiate.Copilul lui este la fosta lui sotie si al meu este cu mine.ne-am intalnit in urma cu 1an si 3luni noi doi fiind din orase diferite.la inceput a fost relatie la distanta pana cand eu dupa vreo 5 luni m-am hotarat sa las totul pt sa iau copilul cu mine si sa ne mutam impreuna. a fost foarte frumos la inceput pana cand am avut niste zile destul de proaste nu prea ne mai intelegeam si el a hotarat sa ma aduca acasa.am venit acasa imi era foarte greu fara el,l-am cautat si pana la urma ne-am impacat.acum dupa 8 luni aceeasi situatie,el mi-a spus ca vrea sa-i dedice mai mult timp copilului lui si eu am spus bine nu te impiedica nimeni sa-i dedici timp copilului tau,ezita sa imi spuna ca nu mai vrea sa fie cu mine.pana la urma mi-a spus ca ar fi mai bine sa ne despartim.l-am rugat foarte mult sa nu faca asta sa se mai gandeasca |
||
|
Joana0791 Postat pe 2 Iunie 2013 12:04 |
||
| Dezvolta-te personal, nu te mai lamenta si trage de el! Ce barbat crezi ca vrea sa aiba o femeie care pare disperata dupa el? iti spun eu, niciunul! Fiindca e in instinctul lor sa caute femei independente, care sa-i faca sa alerge dupa ele. Iti recomand sa accesezi linkul asta, o sa intelegi mai multe http://www.stilultau.com/blog/. Educat-te, autoeduca-te si devino cea mai buna varianta a ta! In felul asta vei atrage barbati de calitate. Lasa sentimentele negativiste draga mea si priveste cu incredere spre viitor! Ai nevoie de un barbat care s ate aprecieze, insa pana nu te apreciezi tu pe tine va fi f greu sa astepti de la altcineva! Fii femeie! Mai mult de atat, iti recomand si materiale video( youtube- pera novacovici, andreea papp) Nu uita, in tine sta puterea de a face orice iti doresti! | ||
|
Joana0791 Postat pe 2 Iunie 2013 12:10 |
||
|
."Antrenaza-te pe tine insati daca vrei sa CUCERESTI fericirea si implinirea Vei avea succes in relatii, cariera, sanatate, bani si in tot ce-ti mai doresti cand vei renunta sa te complaci in mediocritate, zona de confort, temeri, scuze, vaicareli, autocompatimiri si indoieli. Cand o sa lovesti drept in cap MEDIOCRITATEA si-o sa lupti impotriva RUTINEI din viata ta. Esti pregatita sa lupti cu monstrii interiori pe care i-ai hranit pana acum? Nu te speria, asa cum i-ai hranit ca sa devina puternici, asa ii poti si deposeda prin flamanzire de dominatie. Ca sa-ti conduci viata spre succes si implinire trebuie sa-ti schimbi total STILUL de viata! Trebuie sa incepi lucrarea interioara intrand in “zonele de maxima responsabilitate” . Preluare de pe site-ul http://www.stilultau.com/blog/tag/andreea-papp/ by Andreea Papp. Uneori avem nevoie si de suport pentru a pasi pe acest drum al dezvoltarii personale, si atunci cel mai bine e sa apelam la persoane de specialitate, in speta, psihologi. Si atunci intr-adevar putem spune ca am facut primul pas spre reusita personala:) Mult succes tuturor! |
||
|
Joana0791 Postat pe 2 Iunie 2013 12:40 |
||
|
Ehe , he ! Femeia internaut are silutii la toate , dar mai ales la fericire ! Fericirea personala cu orice pret , nu conteaza cate alte vieti calca in picioare . Doar ea conteaza , nu e asa ?! Dar nici femeia care se agata de barbatul care nu o face fericita nu e departe , doar abordarea e diferita ... Esti o femeie singura cu un copil de crescut si educat . Acesta este un fapt ! Ca femeie tanara cu nevoi acut e de iubire si respect din partea unui barbat este imposibil de dat retete fara sa sacrifici mama din tine ... e a doua realitate . Nedreapta poate , dar , iar , un fapt ! Sfat : nu te lansa in a face proiecte cu un barbat care nu vede in tine si mama ! Ori barbatul care vazandu -te cum te manifesti ca mama isi face viata un chin in legatura cu propriul copil ! Nu iti refuza nevoia de un iubit , dar fii mai discreta si suspicioasa pana viata insasi va alatura inseparabil . Asta o spun pentru nevoia de stabilitate afectiva a copilului tau . Altfel va deveni confuz cu ideea de tata ... Tu este majora , trebuie sa te descurci !! Fii pragmatica fara sa devi neaparat o cinica internauta ! Parerea mea ! |
||
|
maybe Postat pe 2 Iunie 2013 20:36 |
||
De parca doar internautii ar fi cinici...
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 3 Iunie 2013 10:01 |
||
De la: maybe, la data 2013-06-02 20:36:14Ehe , he ! Femeia internaut are silutii la toate , dar mai ales la fericire ! Fericirea personala cu orice pret , nu conteaza cate alte vieti calca in picioare . Doar ea conteaza , nu e asa ?! Exceptand ultima propozitie,apreciez commentul tau!!! Draga mea,cinismul se intalneste pretutindeni,nu doar in spatiul virtual,nu te uiti in jurul tau,nu vezi cum evolueaza oamenii ????Cinismul a ajuns unealta de lucru zilnica,fara el nu se poate calca peste cadavrele celorlalti!!!Nu mai vorbesc despre cinismul existent in asa zisele relatii de iubire!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Iunie 2013 10:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O iubire de 5 ani :(((( | 7 | De la: zuzulika90 20 Mai 2013 21:18 |
| ce sa fac sa ma impac cu ea??? ajutati-ma va rog sun disperat! | 18 | De la: kudika_9803 2 Iulie 2012 11:22 |
| Machiajul de mireasa | 1 | De la: mail_to_roxana 26 Martie 2011 08:34 |
|
|
||
| am ramas insarcinata dar trebuie sa fac avort | 1 | De la: brunita 18 Ianuarie 2014 23:32 |
| O noapte incredibila | 12 | De la: kudika_19914 2 Noiembrie 2012 16:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.