Setari Cookie-uri

cum sa il fac sa se indragosteasca de mine?

ok...sa incepem cu inceputul...de curand m-am intors in localitatea unde domiciliez de 3 ani...o familie ce ii cunosc de 2 ani...anul trecut in octombrie s-au despartit,,fata si-a refacut viata amoroasa,dar baiatul inca a trait cu speranta ca se vor impaca desi era singurul ce vedea aceasta posibilitate.in urma cu o luna am inceput sa ne apropiem...sa-mi placa de el si apoi sa tin la aceasta persoana.vreau sa-l fac fericit, sa se simta iubit...dar este atat de nesigur pe el...si recunosc ca sunt o fire mai nebuna de fel...dar incep sa ma deschid in fata lui si sa ii arat de fapt cat de serioasa sunt cand inaintez intr-o relatie.in urma discutiei mele cu el de acum 2 seri...se arata mai interesat...cum ca incearca sa mearga mai departe.i-am spus ca-l inteleg ca nu poate uita o relatie de 5 ani asa usor,s-a si atasat de fetita acelei femei...dar daca nu o face are numai de pierdut.mi-a marturisit de altfel ca ii este frica caci a patit-o de doua ori...dar pentru numele lui Dumnezeu...toti am patit-o si totusi am mers mai departe...de fapt situatia este mult mai complicata caci el inca se implica in viata familiei ei...ea cum nu este aici cu actualul ei prieten...prietenul meu a facut tot posibilul sa stea acesti oameni cu el....si daca nu era suficient se mai si implica pentru fostii lui socrii...si chiar inca le spune mama si tata acelor oameni.imi dau silinta...dar nu stiu daca el isi va da seama cat de mult greseste...ii sunt alaturi ...dar el ma vede cum ar trebuii sa ma vada? nu sunt genul care sa aplice trucuri murdare ca sa fac o persoana sa imi ramana aproape...sunt firea vesela care ii place sa se simta toata lumea bine in preajma mea...dar in ultimele zile nu mai vreau nimic...decat sa fiu sigura de el...sa am o relatie serioasa si sa imi fac planuri serioase in privinta viitorului meu...vreau ceva mai mult,,mai bun...si care sa imi aduca o adevarata fericire nu una superficiala.
kudika_8277
Postat pe 22 Mai 2013 14:26
De la: kudika_8277, la data 2013-05-22 14:26:57ok...sa incepem cu inceputul...de curand m-am intors in localitatea unde domiciliez de 3 ani...o familie ce ii cunosc de 2 ani...anul trecut in octombrie s-au despartit,,fata si-a refacut viata amoroasa,dar baiatul inca a trait cu speranta ca se vor impaca desi era singurul ce vedea aceasta posibilitate.in urma cu o luna am inceput sa ne apropiem...sa-mi placa de el si apoi sa tin la aceasta persoana.vreau sa-l fac fericit, sa se simta iubit...dar este atat de nesigur pe el......................................................


Este inca atasat de acea femeie si familia ei,acorda-i timp sa se elibereze,fii retinuta in manifestari,nu astfel il vei atrage!!!Te-ai gandit ca s-ar putea sa nu reprezinti o alternativa de viitor pentru el????Acest aspect poate fi observat in urma dialogurilor voastre!!!!El este retinut si temator din cauza esecurilor in dragoste,care sunt deziluzionante!!Este indecis deocamdata,nu ii poti forta sentimentele,din ceea ce ai relatat mai sus nu am inteles natura sentimentelor lui pentru tine!!!!Pana la decantarea lucrurilor ii poti fi o prietena buna,ajutandu-l,incurajandu-l sa vada viata cu alti ochi!!!!Vrei sa fii sigura de el?????Nu ai cumm sa ajungi in acest stadiu,caci nimic ce vine din partea lui nu este incurajator in acest sens,esti doar o amica pentru el!!!dar,cu rabdare,poate veti ajunge sa parcurgeti o relatie frumoasa!!!!
kudika_15804
Postat pe 22 Mai 2013 14:46
De la: kudika_8277, la data 2013-05-22 14:26:57ok...sa incepem cu inceputul...de curand m-am intors in localitatea unde domiciliez de 3 ani...o familie ce ii cunosc de 2 ani...anul trecut in octombrie s-au despartit,,fata si-a refacut viata amoroasa,dar baiatul inca a trait cu speranta ca se vor impaca desi era singurul ce vedea aceasta posibilitate.in urma cu o luna am inceput sa ne apropiem...sa-mi placa de el si apoi sa tin la aceasta persoana.vreau sa-l fac fericit, sa se simta iubit...dar este atat de nesigur pe el...si recunosc ca sunt o fire mai nebuna de fel...dar incep sa ma deschid in fata lui si sa ii arat de fapt cat de serioasa sunt cand inaintez intr-o relatie.in urma discutiei mele cu el de acum 2 seri...se arata mai interesat...cum ca incearca sa mearga mai departe.i-am spus ca-l inteleg ca nu poate uita o relatie de 5 ani asa usor,s-a si atasat de fetita acelei femei...dar daca nu o face are numai de pierdut.mi-a marturisit de altfel ca ii este frica caci a patit-o de doua ori...dar pentru numele lui Dumnezeu...toti am patit-o si totusi am mers mai departe...de fapt situatia este mult mai complicata caci el inca se implica in viata familiei ei...ea cum nu este aici cu actualul ei prieten...prietenul meu a facut tot posibilul sa stea acesti oameni cu el....si daca nu era suficient se mai si implica pentru fostii lui socrii...si chiar inca le spune mama si tata acelor oameni.imi dau silinta...dar nu stiu daca el isi va da seama cat de mult greseste...ii sunt alaturi ...dar el ma vede cum ar trebuii sa ma vada? nu sunt genul care sa aplice trucuri murdare ca sa fac o persoana sa imi ramana aproape...sunt firea vesela care ii place sa se simta toata lumea bine in preajma mea...dar in ultimele zile nu mai vreau nimic...decat sa fiu sigura de el...sa am o relatie serioasa si sa imi fac planuri serioase in privinta viitorului meu...vreau ceva mai mult,,mai bun...si care sa imi aduca o adevarata fericire nu una superficiala.


Atata timp cat este inca implicat in fosta relatie, voi doi nu prea aveti o sansa reala. El ar trebui, incetul cu incetul, sa acorde mai multa atentie actualei relatii decat fostei relatii. Chiar poti sa-l intrebi lucrul asta: el cu cine are o relatie, cu tine sau cu fosta?
kudika_32792
Postat pe 23 Mai 2013 08:00
Iar, referitor la titlul topicului tau, parerea mea este ca nu poti obliga sau determina pe un om sa se indragosteasca de tine. Sentimentul de dragoste exista sau nu intre doi oameni, insa nu poti determina un om sa te iubeasca, daca el nu simte nimic pentru tine.
kudika_32792
Postat pe 23 Mai 2013 08:04
f^ck his brain's off
agg_dy
Postat pe 16 Iunie 2013 05:42
Esti o fata frumoasa, sper ca nu esti masochista. Nu te implica intr-o relatie care porneste cu stangul, nu s-au terminat barbatii. De ce sa te chinui sa-l faci sa te iubeasca si inteleaga bunele tale intentii cand totul ar trebui sa curga lin, de la sine cand exista dragoste adevarata. Scanteia trebuie simtita de amandoi, cauta omul care te va iubi si pretui pentru ceea ce esti, pentru ceea ce meriti si nu trebuie sa lupti pentru a-l convinge de valoarea ta.
Daca vrei, asculta-ma, daca nu, fa cum crezi, dar mereu te vei lovi de trecutul lui, iar daca a schimbat deja doua, nu se stie ce vicii ascunde.
Filtreaza si prin ratiune nu doar prin suflet.
Iti doresc sa fii foarte fericita si viata sa te rasfete mereu !
Liuta
Postat pe 16 Iunie 2013 07:03
Eu cred ca este nevoie de rabdare si tutun. Acuma isi linge ranile. Ar fi bine sa-l vezi cat mai des, dar fara al presa in vreun fel. Fa-te frumoasa pt el, daca esti o buna gospodina ofera-i cate o surpriza . Afla ce interese, hobby-uri are, si arata-te interesata, documenteaza-te. Am inteles ca este un tip mai familist, si-i plac copii. Daca si tu doresti familie, si copii, ai deja un as in maneca. Barbatii au si ei nevoile lor, si poate te va privi ca o jucarie sexuala la inceput, dar eu cred ca incet incet se va atasa de tine si-ti va simti lipsa cand nu esti cu el. O prietenie frumoasa se poate transforma in dragoste, dar invers, niciodata. Asta stiu din propria experienta
Misterio
Postat pe 16 Iunie 2013 07:08
Toate la timpul lor.De unde stii ca tu il poti face fericit ?Esti sigura de asta ? Doar timpul este cel ce va decide, nu forta lucrurile. Daca este sa fi-ti impreuna, ve-ti fi cu siguranta, mai putin sigur este ca ve-ti fi si fericiti. Personal cred ca cele doua despartiri presupune o karma personala iar implicarea ta nu este de bun argur.Sa fii fericita .
nicusor
Postat pe 16 Iunie 2013 08:22
Fata draga,parerea mea este ca iti pierzi timpul cu el.Nu poti face pe cineva sa se indragosteasca te tine:te place sau nu;este simplu.Fi tu insati,daca te place asa este foarte bine,daca nu,paguba in ciuperci,este plin pamantul de barbati mai buni decat el,care nu este in stare sa se trezeasca si se agata de trecut.El nu are nevoie decat de un umar pe care sa planga.Asa ca fa-ti curaj si "tot inainte",vezi de drumul tau .Succes si numai bine!
Ellada6
Postat pe 16 Iunie 2013 08:44
de ce intri cu bocancii in viata oamenilor?
kudika127260
Postat pe 16 Iunie 2013 08:48
si tu ai o problema si el are o problema.fiecare dintre voi sa-si rezolve propria problema .nu prin alte persoane ne rezolvam problemele!
kudika127260
Postat pe 16 Iunie 2013 08:51
Eu una am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti tu sa faci, este sa fii o persoana iubita. Restul depinde de ceilalti. Dar cum zicea cineva mai sus.. poti sa creezi dependenta :). Stai mai mult in preajma lui, fa-te frumoasa, etc, etc. iar el iti va simti lipsa la un momentdat.
mainedimineata
Postat pe 16 Iunie 2013 09:58
totul trebuie sa vina de la sine.daca vine...dragoste cu sila nu se poate..poti sa ramai cea mai buna prietena..si timpul va decide..dar..nu iti face prea mari vise..
aryna2763
Postat pe 16 Iunie 2013 10:43
Atetie mare e posibil sa se impace cu fosta iubita, alti s-au impacat si dupa 10 ani, sa nu te amagesti, vezi despre fosta lui sotie daca are pe cineva, poate sa fie o separare de moment.Inca odata atentie.
kudika466666
Postat pe 16 Iunie 2013 12:54
Ar trebui sa incerci sa stai departe de el o perioada pana iese din fosta relatie pentru ca altfel nu va stii niciodata daca simte ceva pentru tine sau nu ...tu nu ii Dai timp de gandire, nu il lasi sa respire, sa decida singur ce isi doreste pentru el !
Daca ceea ce isi doreste pe viitor esti tu atunci sigur te va cauta! Succes
verraa
Postat pe 16 Iunie 2013 21:15
sa ai rabdare cu timpu se rezolva totul..iar ot fosti socri sigur are respect si din cauza aia ii si mai atasat de ei totusi au fost cv ani,uite de ex eu dupa o relatie de 10 ani mam despartit si in ziau de azi ma duc la cafea la fosti socri,desi tipu deja are o rel.nu inseamna de el o incheiat relatia cu ea cu ei nu mai poate sa tina relatie ,,sigur in momentu de fata situatia ti se pare dificila te crezi marginalizata si poate ai frica ca se vor inpaca..de ai rabdare si ii dai atentie si ii areti ca sentimentele tale sunt sincere cu timpul o sa aiba si el mai m incredere in a inita relatia.. m succes
kudika389870
Postat pe 16 Iunie 2013 23:05
De la: kudika_8277, la data 2013-05-22 14:26:57ok...sa incepem cu inceputul...de curand m-am intors in localitatea unde domiciliez de 3 ani...o familie ce ii cunosc de 2 ani...anul trecut in octombrie s-au despartit,,fata si-a refacut viata amoroasa,dar baiatul inca a trait cu speranta ca se vor impaca desi era singurul ce vedea aceasta posibilitate.in urma cu o luna am inceput sa ne apropiem...sa-mi placa de el si apoi sa tin la aceasta persoana.vreau sa-l fac fericit, sa se simta iubit...dar este atat de nesigur pe el...si recunosc ca sunt o fire mai nebuna de fel...dar incep sa ma deschid in fata lui si sa ii arat de fapt cat de serioasa sunt cand inaintez intr-o relatie.in urma discutiei mele cu el de acum 2 seri...se arata mai interesat...cum ca incearca sa mearga mai departe.i-am spus ca-l inteleg ca nu poate uita o relatie de 5 ani asa usor,s-a si atasat de fetita acelei femei...dar daca nu o face are numai de pierdut.mi-a marturisit de altfel ca ii este frica caci a patit-o de doua ori...dar pentru numele lui Dumnezeu...toti am patit-o si totusi am mers mai departe...de fapt situatia este mult mai complicata caci el inca se implica in viata familiei ei...ea cum nu este aici cu actualul ei prieten...prietenul meu a facut tot posibilul sa stea acesti oameni cu el....si daca nu era suficient se mai si implica pentru fostii lui socrii...si chiar inca le spune mama si tata acelor oameni.imi dau silinta...dar nu stiu daca el isi va da seama cat de mult greseste...ii sunt alaturi ...dar el ma vede cum ar trebuii sa ma vada? nu sunt genul care sa aplice trucuri murdare ca sa fac o persoana sa imi ramana aproape...sunt firea vesela care ii place sa se simta toata lumea bine in preajma mea...dar in ultimele zile nu mai vreau nimic...decat sa fiu sigura de el...sa am o relatie serioasa si sa imi fac planuri serioase in privinta viitorului meu...vreau ceva mai mult,,mai bun...si care sa imi aduca o adevarata fericire nu una superficiala.



Iti pierzi timpul de pomana.
Alergi dupa cai vrzu pe pereti.
Thais13
Postat pe 17 Iunie 2013 20:07
Draga mea , el nu pare sa fie desprins emotional de fosta ... si nu cred ca este inca disponibil sa aiba o relatie asa cum iti doresti tu.
Cel mult agreeaza compania ta ( este greu sa fii singur) dar nu te iubeste si sunt slabe sanse sa o faca pe viitor.
luna1
Postat pe 21 Iunie 2013 13:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ne-am despartit 11 De la: lover_woman 11 Noiembrie 2010 20:37
privilegiu 16 De la: oonahabibi_yahoo_com 18 Martie 2009 15:13
vreau sa ma despart de el 3 De la: kudika_9395 8 Iunie 2012 11:48
ce ar trebui sa fac ... ??? 37 De la: ina85 10 Iulie 2011 15:48
O dilema in iubire... 5 De la: Shhh 30 Iunie 2010 10:01