Mai multe
|
Am diabet de 7 ani.Cu valori ridicate, iar de 3 ani am niste dureri foarte mari la membrele inferioare mai precis glezna si talpa cu o intensitate mai mare pe timpul repausului.Am facut tot felul de investigatii medicale dar niciun rezultat.Astept sugestii ! |
||
|
kudika_931167 Postat pe 17 August 2013 17:50 |
||
|---|---|---|
daca medicii nu stiu......noi ...nici atat imi pare rau pt tine
|
||
|
maria-ioana Postat pe 17 August 2013 21:21 |
||
|
NU ne-a-ti spus ce fel de diabet aveti si ce anume faceti ca sa il tratati.....daca totusi afirmati ca aveti valori mari,,,,banuiesc ca nu il tratati corespunzator....Chiar si persoanele cu diabet , sub tratament correct , trebuie sa aiba glicemia sub control.Cu siguranta durerile de picioare se datoreaza diabetului.Acesta este doar inceputul daca nu luati masuri urgente...cereti medicului de familie sa va trimita la un diabetolog , nutritionist si eventual chirurg vascular.purtati ziua ciorapi compresivi, evitati ortostatismul prelungit, tineti picioarele ridicate atunci cand sunteti in pat si combateti obezitatea. Succes |
||
|
|
||
|
cumsafie Postat pe 3 Septembrie 2013 15:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu stiu cum este mai bine | 7 | De la: Viorica_Vio 14 Noiembrie 2013 13:20 |
| sunt complexata de felul cum arat | 25 | De la: roxy4rox 12 Aprilie 2012 15:09 |
| Cafeaua Doncafe | 5 | De la: kudika022872 23 Februarie 2012 09:01 |
|
|
||
| inselarea | 64 | De la: kudika228167 13 Noiembrie 2010 10:02 |
| Ceai negru si verde | 20 | De la: kudika196886 14 Martie 2012 07:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.