Mai multe
Simt ca toate bolile se lipesc de mine am depistat ca am un nodul la sanul drept cam de marimea unui ou de gaina(mobil si nedureros)...de ceva timp am probleme si cu aparatul genital si urinar(urinez des..iar la sfarsitul urinarii apar sangerari(urinez cu sange ) ..si mari dureri..arsuri..mancarimi..junghiuri .dureri la contactul sexual..sau dupa contact apar dureri cand urinez...+infectie vaginala ..Menstruatia intarzie cu lunile si am si hemoragie..Nu stiu ce sa ma mai fac ..de cativa ani o tin numai in belele care nu trec ..m-am saturat de tratamente dupa ureche..Vreu sa fac urmatoarele analize si nu stiu de unde sa incep ..Daca stiti alte analize suplimentare care ar trebui sa le fac ???? Unde pot face urmatoarele analize si cat costa? carui MEDIC trebuie sa ma adresez? 1. Analiza secre�iei vaginale (pret? doctor?) 2. Testul Babe�-Papanicolaou (pret/doctor?) 3. Mamografia (pret? unde?. este indicata la 21 de ani? mai sunt si alte solutii asemanatoare? ) 4. Urocultura (pret? medic? ) 5. Propocultura? Alte analize? Nu stiu de unde sa incep
|
||
|
Mary_Maryuk_2 Postat pe 9 Septembrie 2013 10:08 |
||
|---|---|---|
De la: Mary_Maryuk_2, la data 2013-09-09 10:08:46Simt ca toate bolile se lipesc de mine Incepe cu vizita la medicul de familie,el iti va da trimiterile necesare efectuarii tuturor investigatiilor!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Septembrie 2013 11:10 |
||
Multumesc mult !!!
|
||
|
|
||
|
Mary_Maryuk_2 Postat pe 11 Septembrie 2013 12:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Roseata la oki | 7 | De la: kudika328918 7 Noiembrie 2010 09:16 |
| vizita la un ginecolog | 1 | De la: kudika459918 24 Octombrie 2011 16:12 |
| Gardnerella la femei | 1 | De la: kudika140782 20 Noiembrie 2010 15:37 |
|
|
||
| ma poate sfatui cineva? | 12 | De la: ema_rice 14 Iulie 2009 21:42 |
| am nevoie de raspunsuri | 1 | De la: puffycutza 27 Iulie 2010 00:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.