Setari Cookie-uri

ce sunt blestemele si daca ele au putere asupre noastra

la 2 zile dupa moartea sotului meu,am aflat ca mama lui il blestema .chiar fiica mea a fost martora acelor grele cuvinte.sotul meu a fost un barbat frumos,un tata si sot iubitor ,prietenii il respectau,doar mama lui era cea care zi de zi devenea tot mai posesiva cu el.cand el nu facea ce-i spunea ea,atunci din gura ei ieseau cele mai grele cuvinte,pe care noi,in familia noastra nu le foloseam niciodata.mult timp am avut vise in care un demon nu ma lasa sa ajung la sotul meu . in realitate, el nu vorbea cu mine ptr ca eu nu am acceptat sa locuim cu mama lui.el a vandut apartamentul(care era pe numele mamei lui,socrul meu fiind mort de 2 ani)in care noi am locuit 22 ani ptr ca asa a vrut mama lui si tot ea a hotarat ca eu si sotul meu sa locuim cu ea .m-am opus,m-am certat cu mama lui si el nu a mai vorbit cu mine.fiica mea e studenta la bucuresti,eu am venit in italia si am grija de o batrana .la 3 luni dupa ce s-a vandut apartam.a murit sotul meu lasand o mare durere in viata mae si-a fiicei mele.am atat de multe reprosuri sa-i fac soacrei mele dar mi-e teama sa nu blesteme si sa ne faca iar rau.am trait pana in ziua de 19 iunie cu speranta ca el v-a vorbi cu mine,il sunam cu teama de a nu fi respinsa ,speranta mea a murit odata cu el.va multumesc
Cristina_Aldea_2
Postat pe 26 Octombrie 2013 16:40
Roaga-te pentru toti si pentru linistea ta si a fetei. restul... fiecare are ceea ce merita. cand blestemi, ti se intoarce totul ca un efect de bumerang
fatafata
Postat pe 31 Octombrie 2013 12:32
De la: Cristina_Aldea_2, la data 2013-10-26 16:40:14la 2 zile dupa moartea sotului meu,am aflat ca mama lui il blestema .chiar fiica mea a fost martora acelor grele cuvinte.sotul meu a fost un barbat frumos,un tata si sot iubitor ,prietenii il respectau,doar mama lui era cea care zi de zi devenea tot mai posesiva cu el.cand el nu facea ce-i spunea ea,atunci din gura ei ieseau cele mai grele cuvinte,pe care noi,in familia noastra nu le foloseam niciodata.mult timp am avut vise in care un demon nu ma lasa sa ajung la sotul meu . in realitate, el nu vorbea cu mine ptr ca eu nu am acceptat sa locuim cu mama lui.el a vandut apartamentul(care era pe numele mamei lui,socrul meu fiind mort de 2 ani)in care noi am locuit 22 ani ptr ca asa a vrut mama lui si tot ea a hotarat ca eu si sotul meu sa locuim cu ea .m-am opus,m-am certat cu mama lui si el nu a mai vorbit cu mine.fiica mea e studenta la bucuresti,eu am venit in italia si am grija de o batrana .la 3 luni dupa ce s-a vandut apartam.a murit sotul meu lasand o mare durere in viata mae si-a fiicei mele.am atat de multe reprosuri sa-i fac soacrei mele dar mi-e teama sa nu blesteme si sa ne faca iar rau.am trait pana in ziua de 19 iunie cu speranta ca el v-a vorbi cu mine,il sunam cu teama de a nu fi respinsa ,speranta mea a murit odata cu el.va multumesc


Nu exista blesteme, demoni etc, exista doar rautate si ura, iar lucrurile astea vi le-a oferit soacra ta, din pacate.

Nu poate decat sa-ti fie mila de ea, iar tu sa incerci sa-ti vezi de viata ta, alaturi de fiica ta, ignorand-o, pe cat se poate, pe acea soacra.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 31 Octombrie 2013 12:40
blesteme exista,oricine poate blestema,daca crezi ce spui cand blestemi se prinde sigur,daca nu, se intoarce la cel ce blesteama ,asa ca mare grija,incearca sa stai departe de ea si fa-ti viata ta fara soacra-ta!blestemul se poate intoarce si la cei apropiati,posibil ca sotul sa fi murit din cauza mamei lui,cei mai la indemana sunt copii care sufera din cauza parintilor!
tigruverde
Postat pe 3 Noiembrie 2013 08:28
De la: tigruverde, la data 2013-11-03 08:28:11blesteme exista,oricine poate blestema,daca crezi ce spui cand blestemi se prinde sigur,daca nu, se intoarce la cel ce blesteama ,asa ca mare grija,incearca sa stai departe de ea si fa-ti viata ta fara soacra-ta!blestemul se poate intoarce si la cei apropiati,posibil ca sotul sa fi murit din cauza mamei lui,cei mai la indemana sunt copii care sufera din cauza parintilor!
eronat,,orice blestem se intoarce cumva asupra ta,,,iar el se prinde daca il zici cu o anume intensitate,,dar daca persoana care o blestemi e credinciooasa si protejata de dumnezeu blestemul nu are nici o putere
kudika_940065
Postat pe 3 Noiembrie 2013 09:26
In legatura cu acest subiect eu cred ca te pot ajunge blestemele doar cu conditia sa fi facut rau cuiva si acea persoana sa iti doreasca raul. Dar in acelasi timp este un pacat foarte mare sa blestemi, sa doresti raul unei persoane. Ce persoana poate sa doreasca raul cuiva?....doar o persoana malitioasa.
Am auzit o vorba: "Acidul distruge vasul in care sta!" De aici poti fi sigura ca ea este distrusa in interiorul ei de atat rautate.
Iti doresc tot binele si sa te faci bine.
paula27
Postat pe 3 Noiembrie 2013 15:36
" Intr-un hatis de da-uri si de nu-uri nu vei gasi raspunsul potrivit/ Dar, daca soarta ti-l va scoate-n cale, va trebui sa ii confirmi ca l-ai primit." (autor necunoscut - cel putin mie)
kudika_939978
Postat pe 6 Noiembrie 2013 11:20
Draga doamna,


Mergeti la un preot sa va spovediti. Spuneti-i tot ce aveti pe suflet. Ar fi bine un preot din manastire. Apoi faceti exact ce va spune acel parinte. Obisnuiti-va sa va rugati ! Astfel facind, poate chiar sa va blesteme oricine, ca tot degeaba ! Nu o sa va atinga ! Sa aveti incredere in Dragoste, adica in Dumnezeu ! Iubiti, rugati-va si binecuvintati si pe cei care va bleastama (daca-i cazul cumva) ! Stie Domnul Iisus Hristos ce spune ! Nu va faceti griji absolut deloc ! Nu va temeti ! Fugiti de patimi si de pacate ca de moarte !

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Mircea63
Postat pe 10 Noiembrie 2013 08:09
Sã îl binecuvântezi pe cel/cea care blestemã ?

Nu cred/credeam în blesteme. Dar,totuși, m-au pus pe gânduri anumite întâmplãri.

Un bãrbat este cãsãtorit. Dar, din pãcate, îi place bãutura. Atunci când bea, face scandal, este violent. Cu o asemenea ocazie, beat fiind, a fãcut multe stricãciuni. A trântit aparatul de radio, a spart mai multe lucruri, etc. Cu acea ocazie, fiind de fațã și mama și bunica acestuia, acestea, vãzând ce face, și-au ridicat privirile cãtre cer, împreunându-și mâinile, spunând, mai bine sã moarã tipul, fiul/nepotul, decât sã mai facã asemenea chestii. Nu trece mult timp și el, la vârsta de 39 de ani moare subit. A adormit în somn. Bunica sa a mai trãit vreo 7 ani dupã el, murând la 86 de ani, mama bãrbatului respectiv mai trãiește.

Da,probabil cã putem vorbi doar de o coincidențã, dar, gândindu-mã înapoi, cu toatã obiectivitatea mea, tind sã cred cã ar fi avut efecte și dorințele mamei/bunicii. Sau nu ?
kudika_25207
Postat pe 17 Noiembrie 2013 10:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
depresie... 205 De la: Barbie30_ 11 Decembrie 2010 03:50
ii se va face dor de mine? 23 De la: manumarius 2 Mai 2010 14:24
probleme cu socrii 5 De la: ferero 14 Mai 2009 05:44
am nevoie de putin ajutor, va rog. 7 De la: 10 Iunie 2012 13:47
Ce sa fac? Sa ignor sau sa insist? 17 De la: kudika_10348 24 Iunie 2012 05:07