Setari Cookie-uri

Imi e greu cu el dar mai greu imi e fara el

Stiu ca foarte multe persoane viseaza la ziua in care isi vor intalni printul si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.Asa am vizat si eu si la fiecare dezamagire pe care o aveam imi pierdeam increderea in iubire in fericire.
Stiu ca sunt tanara dar cand vad atatea persoane care si-au gasit fericirea iar eu fie sunt singura fie sunt intr-o relatie foarte proasta din care ies ranita.Pe Florin l-am cunoscut in luna Iunie pe un site de socializare .La prima intalnire mi se parea amuzant dar stiam ca nu e el ce caut eu fiind o persoana care are un anume tipar setat .Nu mi se parea cine stie ce frumusete ci doar dragut si amuzant .In aceiasi zi am mai cunoscut un tip numele lui era Adi un baiat care te cucerea cu privirea si cu surasul sau .Adi era jucaus era baiatul acre te facea sa iti pierzi capul instant pe cand Florin era opusul.Deoarece Adi trebuia sa plece in tara pentr o luna in vacanta am decis sa ma vad cu Florin dar nu cauta o relatie ci doar sex sau mai bine spus o companie cand ma simteam singura si asa a inceput totul .Din a treia seara de cand l-am cunoscut am ajuns sa fac sex cu el dar ii spuneam sa nu isi faca iluzii ca va fi ceva mai mult intre noi decat sex .Dar ciuadt era faptul ca ne trimiteam msj in fiecare zi si ne vedeam de cate ori aveam ocazia eu deoarece scapam tarziu de la munca.Am continua asa pana in August cand Adi sa intors ;atunci l-am lasat pe Florin am pus punct 'relatiei' si am inceput sa ma vad cu Adi.Dar relatia mea cu Adi nu mergea deoarece eram total diferiti iar pe Florin il lasasem pt Adi lucru care la suparat foarte tare.Dupa o saptamana am reluat legatura cu Florin si am reinceput sa ne vedem pana la jumatea lunii August cand am aflat ca eram insarcinata si nu stiam al cui e copilul desi imi doream sa fie al lui Adi era al lui Florin .Dupa ce am stiut sigur ca copilul este al lui Florin si m-am decis sa il pastrez indiferent de situatie am decis sa ii spun si lui considerand ca are dreptul sa stie ....si asa am facut ;la inceput mi-a spus sa fac avort dar apoi s-a obisnuit cu ideea .Sarcina era un lucru nou pt mine dar desi ma simteam rau in fiecare zi abia asteptam sa nasc sa am un copil .El era foarte grijuliu ma intreba cum ma simt mereu si ne vedeam de 3-4 ori pe saptamana (asta fiind des in Londra).Sarcina ma facut sa devin o persoana sensibila si Florin a inceput sa profite de pe urma mea adica imi cerea bani 'cu imprumut' dar niciodata nu ii mai restituia am platit bani pt casa ca sa ne mutam impreuna si apoi ca cica si-a luat teapa si ca nu mai raspunde tipul respectiv la telefon i-am dat un telefon de fita si cica la pierdut i-am facut abonament la telefon i-am luat samsung S4 si cica i la dat fratelui lui si sa ii mai fac un abonament si asa au inceput sa apara minciunile .Mama cand a aflat ca sunt insarcinata mia spus sa renunt la copil deoarece tatal meu are probleme cu inima si cica o veste ca asta il va omora si pe de o parte presata de mama pede o parte presata de Florin am decis sa fac cea mai mare greseala sa renunt la copil desi stiu ca copilul meu nu merita un tata ca el .A fost cea mai grea perioada din viata mea si el imi spunea ca imi va face 10 copii mai tarziu dar asta nu umplea golul din inima mea .Apoi venea la mine dormea la mine si mereu ma punea sa ii gatesc sa ii iau prajituri sa il tratez ca pe un print si eu asa faceam mereu si mereu ii pregateam friptura ii cumparam cele mai bune prajituri si suc si intr-un timp am observat ca tinea telefonul ascuns ca si cum ar fi secret de stat cum trimitea msj incontinuu si cum imi spunea ca eu sunt geloasa si nebuna.Ajunsesem sa il urmaresc sa vad daca ma minte si desi stiam ca ma minte nu puteam dovedi si mereu ne certam si apoi ne impacam mereu ii spuneam sa nu ma mai caute si mereu ma cauta si il acceptam inapoi .Acum o saptamana ma suna intr-o zi din seenin ca a gasit o camera frumoasa la un prieten de-al lui si cica sa ne mutam impreuna dar sa platesc eu la inceput si proasta adik indragostita am acceptat pe loc iar am platit o casa care culmea nici nu am vazut-o in fine nu banii ma fac pe mine ci eu pe ei dar dupa ce alaltaieri a venit la mn si neam certat spunandui ca are pe alta si ca daca nu e fericit cu mn e liber sa plece chiar l-am dat afara din casa si nu a vrut sa plece ne-am impacat si dupa ce am adormit el a ramas pe calculator .A doua zi dimineata am plecat impreuna dar el si-a uita mesul deschis si eu am profitat de acest lucru iar cand am ajuns acasa am intrat pe messengerul luui si am inceput sa ii citesc mesajele si ..........surpriza mai era ea Maria o tipa cu care se cunostea de mult si cu care din msj vad ca incepuse o relatie din august ei ii scria poezii ei ii spunea te iubesc si chiar de pe calculatorul meu din patul meu si se vedeau doar o data sau de doua ori pe saptamana dar vb la telefon zilnic ca si cu mn.L-am sunat imediat si iam spus nu a vrut sa recunoasca nimic si m-a scos de pe messengerul lui dar nu inainte de a apuca sa ii scriu msj Mariei si sa ii spun de noi adik in o sapt si 3 zile trebuia sa ne mutam impreuna si cum se imparte ? Dupa imi trimite mesaje si imi spune tot felul de variante de minciuni cum ca intentionat a lasat messul deschis ca sa vada cum reactionez eu apoi cum ca si eu mam vazut cu Adi ca dupa 2 luni Adi incepuse iar sa ma caute si eu iam spus lui Florin asta apoi cum ca este un prieten care e insurat si ca Maria e iubita lui si ca ii foloseste messul lui ....minciuni ....minciuni ....minciuni seara ma intrebat foarte suparat ce iam spus mariei ca la luat la injuraturi dar oare ea a aflat ceva deoarece iam lasat datele mele de contact si nu ma contactat deloc eu daca mi-ar pasa dee el cum ii scria ea in msj ca il iubeste as suna sa vad despre ce e vb dar ea nu ma contactat si am gandesc poate nu o fi aflat nimic poate el a umblat si ia sters msj de la mine ;ieri l-am intrebat daca nu plange dupa ea si mia spus ca nu plange dupa nimeni si ca asta e si iam propus sa ne mutam iar impreuna dar ca amici ca sa imi dea banii adica 2 luni sa plateasca el chiria si apoi fiecare isi vede de drumul lui dar ma mint singura ca as fi duspusa sa il iert numai sa fiu cu el si stiu ca nu e bine dar tin la el ca la ochii din cap si mi-as dori ca si el sa tina la mine macar pe jumatate cum tin eu .Am cunoscut un baiat nu e el cel mai frumos dar eu il tratez exact cum ma trateaza Florin pe mn si el e cum sunt eu cu Florin as vrea sa pot sa ii iubesc pe acest baiat dar inima si mintea mea poarta un nume Florin spunetimi si mie ce sa fac cum sa fac il vreau dar nu vreau sa ma mai las calcata in picioare vreau sa ma iubeasca nu numai eu sa il iubesc
cryspys
Postat pe 17 Octombrie 2013 16:58

Nu este posibil ceea ce doresti,acolo unde nu exista reciprocitate in iubire,se creeaza vid!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2013 17:10
iubito....dragostea nu este suficienta intr-o relatie...ea oricum este trecatoare... degeaba ar ajunge acest Florin sa te iubeasca daca oricum nu te respecta si nu profita de tine din toate punctele de vedere.... nu te minti singura ....mai sunt atatia baieti in aceasta lume.... Tu ca femeie niciodata nu trebuie sa te injosesti in fata unui baiat...Indiferenta face diferenta
steffy91
Postat pe 17 Octombrie 2013 17:23
Parerea mea: nu te iubeste nici Florin, nici Adi, si chiar as spune ca nici mama ta nu te respecta si nu tine la tine din moment ce ti-a cerut sa renunti la propriul tau copil. Imi pare rau sa-ti spun ca nici tu nu te iubesti si nu te respecti pe tine, din moment ce-i lasi pe ceilalti sa te trateze la modul in care trateaza.

Ar fi bine pentru tine, daca ai invata sa te respecti si sa te iubesti si tu pe tine insati. Daca singura nu poti reusi asta, fa-ti programare la psiholog si lasa-l pe el sa te ajute si sa te indrume.

In orice caz, ia distanta de toti cei care profita de tine si nu te respecta.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Octombrie 2013 13:34
Au profitat de naivitatea ta, atata doar, capul sus si cauta sa te debarasezi de amandoi. In unele situatii cauta sa gandesti la rece si sa fii mai calculata, sex si profitori, gasesti pe toate drumurile.
kudika467548
Postat pe 20 Octombrie 2013 07:31
De la: cryspys, la data 2013-10-17 16:58:06Stiu ca foarte multe persoane viseaza la ziua in care isi vor intalni printul si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.Asa am vizat si eu si la fiecare dezamagire pe care o aveam imi pierdeam increderea in iubire in fericire.
Stiu ca sunt tanara dar cand vad atatea persoane care si-au gasit fericirea iar eu fie sunt singura fie sunt intr-o relatie foarte proasta din care ies ranita.Pe Florin l-am cunoscut in luna Iunie pe un site de socializare .La prima intalnire mi se parea amuzant dar stiam ca nu e el ce caut eu fiind o persoana care are un anume tipar setat .Nu mi se parea cine stie ce frumusete ci doar dragut si amuzant .In aceiasi zi am mai cunoscut un tip numele lui era Adi un baiat care te cucerea cu privirea si cu surasul sau .Adi era jucaus era baiatul acre te facea sa iti pierzi capul instant pe cand Florin era opusul.Deoarece Adi trebuia sa plece in tara pentr o luna in vacanta am decis sa ma vad cu Florin dar nu cauta o relatie ci doar sex sau mai bine spus o companie cand ma simteam singura si asa a inceput totul .Din a treia seara de cand l-am cunoscut am ajuns sa fac sex cu el dar ii spuneam sa nu isi faca iluzii ca va fi ceva mai mult intre noi decat sex .Dar ciuadt era faptul ca ne trimiteam msj in fiecare zi si ne vedeam de cate ori aveam ocazia eu deoarece scapam tarziu de la munca.Am continua asa pana in August cand Adi sa intors ;atunci l-am lasat pe Florin am pus punct 'relatiei' si am inceput sa ma vad cu Adi.Dar relatia mea cu Adi nu mergea deoarece eram total diferiti iar pe Florin il lasasem pt Adi lucru care la suparat foarte tare.Dupa o saptamana am reluat legatura cu Florin si am reinceput sa ne vedem pana la jumatea lunii August cand am aflat ca eram insarcinata si nu stiam al cui e copilul desi imi doream sa fie al lui Adi era al lui Florin .Dupa ce am stiut sigur ca copilul este al lui Florin si m-am decis sa il pastrez indiferent de situatie am decis sa ii spun si lui considerand ca are dreptul sa stie ....si asa am facut ;la inceput mi-a spus sa fac avort dar apoi s-a obisnuit cu ideea .Sarcina era un lucru nou pt mine dar desi ma simteam rau in fiecare zi abia asteptam sa nasc sa am un copil .El era foarte grijuliu ma intreba cum ma simt mereu si ne vedeam de 3-4 ori pe saptamana (asta fiind des in Londra).Sarcina ma facut sa devin o persoana sensibila si Florin a inceput sa profite de pe urma mea adica imi cerea bani 'cu imprumut' dar niciodata nu ii mai restituia am platit bani pt casa ca sa ne mutam impreuna si apoi ca cica si-a luat teapa si ca nu mai raspunde tipul respectiv la telefon i-am dat un telefon de fita si cica la pierdut i-am facut abonament la telefon i-am luat samsung S4 si cica i la dat fratelui lui si sa ii mai fac un abonament si asa au inceput sa apara minciunile .Mama cand a aflat ca sunt insarcinata mia spus sa renunt la copil deoarece tatal meu are probleme cu inima si cica o veste ca asta il va omora si pe de o parte presata de mama pede o parte presata de Florin am decis sa fac cea mai mare greseala sa renunt la copil desi stiu ca copilul meu nu merita un tata ca el .A fost cea mai grea perioada din viata mea si el imi spunea ca imi va face 10 copii mai tarziu dar asta nu umplea golul din inima mea .Apoi venea la mine dormea la mine si mereu ma punea sa ii gatesc sa ii iau prajituri sa il tratez ca pe un print si eu asa faceam mereu si mereu ii pregateam friptura ii cumparam cele mai bune prajituri si suc si intr-un timp am observat ca tinea telefonul ascuns ca si cum ar fi secret de stat cum trimitea msj incontinuu si cum imi spunea ca eu sunt geloasa si nebuna.Ajunsesem sa il urmaresc sa vad daca ma minte si desi stiam ca ma minte nu puteam dovedi si mereu ne certam si apoi ne impacam mereu ii spuneam sa nu ma mai caute si mereu ma cauta si il acceptam inapoi .Acum o saptamana ma suna intr-o zi din seenin ca a gasit o camera frumoasa la un prieten de-al lui si cica sa ne mutam impreuna dar sa platesc eu la inceput si proasta adik indragostita am acceptat pe loc iar am platit o casa care culmea nici nu am vazut-o in fine nu banii ma fac pe mine ci eu pe ei dar dupa ce alaltaieri a venit la mn si neam certat spunandui ca are pe alta si ca daca nu e fericit cu mn e liber sa plece chiar l-am dat afara din casa si nu a vrut sa plece ne-am impacat si dupa ce am adormit el a ramas pe calculator .A doua zi dimineata am plecat impreuna dar el si-a uita mesul deschis si eu am profitat de acest lucru iar cand am ajuns acasa am intrat pe messengerul luui si am inceput sa ii citesc mesajele si ..........surpriza mai era ea Maria o tipa cu care se cunostea de mult si cu care din msj vad ca incepuse o relatie din august ei ii scria poezii ei ii spunea te iubesc si chiar de pe calculatorul meu din patul meu si se vedeau doar o data sau de doua ori pe saptamana dar vb la telefon zilnic ca si cu mn.L-am sunat imediat si iam spus nu a vrut sa recunoasca nimic si m-a scos de pe messengerul lui dar nu inainte de a apuca sa ii scriu msj Mariei si sa ii spun de noi adik in o sapt si 3 zile trebuia sa ne mutam impreuna si cum se imparte ? Dupa imi trimite mesaje si imi spune tot felul de variante de minciuni cum ca intentionat a lasat messul deschis ca sa vada cum reactionez eu apoi cum ca si eu mam vazut cu Adi ca dupa 2 luni Adi incepuse iar sa ma caute si eu iam spus lui Florin asta apoi cum ca este un prieten care e insurat si ca Maria e iubita lui si ca ii foloseste messul lui ....minciuni ....minciuni ....minciuni seara ma intrebat foarte suparat ce iam spus mariei ca la luat la injuraturi dar oare ea a aflat ceva deoarece iam lasat datele mele de contact si nu ma contactat deloc eu daca mi-ar pasa dee el cum ii scria ea in msj ca il iubeste as suna sa vad despre ce e vb dar ea nu ma contactat si am gandesc poate nu o fi aflat nimic poate el a umblat si ia sters msj de la mine ;ieri l-am intrebat daca nu plange dupa ea si mia spus ca nu plange dupa nimeni si ca asta e si iam propus sa ne mutam iar impreuna dar ca amici ca sa imi dea banii adica 2 luni sa plateasca el chiria si apoi fiecare isi vede de drumul lui dar ma mint singura ca as fi duspusa sa il iert numai sa fiu cu el si stiu ca nu e bine dar tin la el ca la ochii din cap si mi-as dori ca si el sa tina la mine macar pe jumatate cum tin eu .Am cunoscut un baiat nu e el cel mai frumos dar eu il tratez exact cum ma trateaza Florin pe mn si el e cum sunt eu cu Florin as vrea sa pot sa ii iubesc pe acest baiat dar inima si mintea mea poarta un nume Florin spunetimi si mie ce sa fac cum sa fac il vreau dar nu vreau sa ma mai las calcata in picioare vreau sa ma iubeasca nu numai eu sa il iubesc
Draga mea,vorbesti despre "o" relatie cu 3 barbati,sarind de la unul la celalalt ,intre timp ai ales sa "crezi" ca-l iubesti pe Florin,relatie care s-a consolidat cu o sarcina.Te arunci imediat in cea de a-3-a relatie...nu vad rostul ei.Nu te judec insa ,invata sa te respecti pe tine insati!,fa-ti ordine in viata pt a intelege ce este Iubirea!Daca vei continua in acest ritm este alegerea ta.
kudika_933021
Postat pe 20 Octombrie 2013 11:39
Viata ta este o mare varza. Poate ar fi cazul sa faci un pic de curatenie.
Misterio
Postat pe 27 Octombrie 2013 06:53
deja cand am citit site de socializare m-am oprit....prefer sa imi beau ciocolata calda linistita nu...nu-mi plac amestecurile...florin, adi? e ca si cum ai bea cafea cu energizant si adormi instant, iar apoi cand te trezesti iti dai seama ca ai fii preferat sa bei vreo 10 sticle de vin ca nu te-ai fii trezit asa...in viata lucrurile nu se fac haotic, altfel ai de suferit
yumy
Postat pe 27 Octombrie 2013 07:38
se pare ca faci alegeri proaste in domeniul asta,poti sa faci pauza de la baieti ,adunate ,consulta un psiholog psihoterapeutcu experienta si ai sa aflii de ce iei decizii proaste si alegi barbati de felul asta in viata ta!pana nu consulti unul ,nu ai sa ai rel bune!asa ai sa faci pana la adanci batraneti!nu pune botul la toate sfaturile date de cei de pe forum,te deruteaza si nu mai intelegi nimic,daca-i iei la bani marunti,si ei au gresit si o sa ma greseasca,dar d-au sfaturi la altii de parca s-ar pricepe!problema ta este ca iti alegi partenerii din reflexul pe care ti l-ai format in familie,modelul,daca te uiti in urma ,ai sa vezi ceva asemanari ,la mama,matusa,verisoara,asa ai vazut ,asa alegi,si ar fi timpul sa schimbi ceva in viata ta,asta daca vrei sa fii fericita!
tigruverde
Postat pe 3 Noiembrie 2013 08:14
sa te iau ca pe tamisa: really? fatuca draga....TU STII CE VREI, CE ITI DORESTI? raspunde'ti la intrebarea asta si pe urma actioneaza in consecinta.
p.s.: indiferent de ceea ce iti doresti, un lucru e sigur: TE'AI INJOSIT MULT MAI MULT DECAT "PERMITE" STAREA DE "INDRAGOSTIT", CAPISCI? IN MOMENTUL IN CARE NU MAI AI TU RESPECT FATA DE TINE INSATI...LA CE TE PLANGI CA NU AU ALTII? WHATEVER CA II IUBESTI, II RESPECTI, LE FACI TOATE POFTELE(DE LA BUCATARIE PANA IN BAIE, TRECAND PRTIN..DORMITOR ) SI NU POTI TRAI FARA DE EI, CAND EI TE TRATEAZA CA PE O...VACA DE MULS(DOAR LA FIGURAT, SA FIM INTELESI)!
lone_star
Postat pe 3 Noiembrie 2013 12:01
eu sunt mama si am o fata asa cm e si mama ta , am suferit foarte mult pentru ea asa cum presupun ca si mama ta sufera, cel pe care l-a iubit ea, el nu a iubit-o, a pus-o sa faca imprumut la banaca i-a mancat banii si cand am aflat eu, ea a fugit de acasa cu un oarecare , avea un servici foarte bun si la ora actuala respectivul cu care are copilul este plecat in strainatate si ea sta pe unde apuca cu copilul, pe mine m-a denigrat in toate felurile si ceace i-am spus eu s-a adeverit, asa ca deschide ochii bine pe cine iubesti si cu cine-ti cheltuiesti banii.
IRIS50
Postat pe 3 Noiembrie 2013 16:28
Draga mea,dragostea cu sila nu se face,invata sa te iubesti pe tine insuti,baieti sunt destui in lumea asta,timpu trece si nu merita sa stai cu niste persoane care nu stie sa te pretuiasca,Eu tocmai am iesit dintr-o relatie si este foarte dureros si sa aflu ca nu ''da doi bani pe mine'' dar viata merge mai departe dinfiferent de orice,viata e scurta!De tine depinde sa iei decizi si este foarte simplu DA sau NU.Capu sus!
andremony
Postat pe 3 Noiembrie 2013 17:13
Problema nu e la ei e la tine si la faptul ca ai respect foarte redus fatza de persoana ta.Cand am citit povestea ta, parca am vizionat o telenovela, in care apare acelasi si acelasi stereotip de femeie: victima! Ia o pauza de la a avea ”relatii” cu barbati si incepe sa ai o Relatie cu tine. Incepe sa te dezvolti si sa evoluezi,fa ceva ce iti place, o pasiune, o activitate... altfel povestea o sa se repete la nesfarsit. Si ghici cine va suferi mai tare? Copilasul tau dragut si e pacat. Iti recomand cu drag Stilul tau-Andreea Pap, citeste-o si iesi din pozitia de victima care nu e atragatoare deloc. Cauta-ti un model de femeie puternica, pentru ca de dragul copilasului tau tu trebuie sa fii puternica...cand vei face toate acestea, iti garantez ca te vei simti o femeie noua, vei atrage relatia potrivita, de care nici macar nu vei mai avea nevoie. In rest, alegerea iti apartine! Multa bafta! :)
kudika_928222
Postat pe 3 Noiembrie 2013 18:29
Buna.indiferent ca viata ta e un haos ca iubesti cand pe unul cand pe altul sau nu stii ce vrei, e momentul sa te gandesti ca-ti trebuie o pauza si sa lasi timpul sa treaca....Incet cu liniste si rabdare ai sa te gandesti bine ce decizie iei. Ar fi bine sa nu te intalnesti cu nici unul din cei 2 ca sa te poti hotari. Indiferent de ce sfaturi ti-au dat toti,cea mai importanta decizie pt viata ta, tot tu o iei, depinde de ceea ce vrei si de ce-ti spune inima ta. Trebuie sa inveti sa te ierti, sa uiti anumite lucruri pe care le-ai facut gresit si sa mergi inainte neuitandu-te inapoi nici o clipa si sa nu te judeci. Toti facem greseli in dragoste, dar putini sunt cei care recunosc asta si nimieni nu are dreptul sa te judece decat Dumnezeu.Fii mandra de tine, incearca autosugestia(ca totul va fi bine) si lasa lucrurile in mersul lor firesc fara sa le mai complici. Mult noroc!
kudika485207
Postat pe 3 Noiembrie 2013 21:46
Io am ramas intepenita intre randurile astea:"... si am reinceput sa ne vedem pana la jumatea lunii August cand am aflat ca eram insarcinata si nu stiam al cui e copilul desi imi doream sa fie al lui Adi era al lui Florin..."
Pai, daca nu stiai al cui e, cum de pan' la urma ai stiut?????

kudika_939978
Postat pe 5 Noiembrie 2013 23:02
Draga mea, ti-am citit povestea si oarecum m-am regasit..in sensul ca si eu am trait o poveste de dragoste care a inceput anul trecut in august cu un barbat pe care si acum il iubesc ca pe ochii din cap si vroiam sa fie barbatul meu si tatal copilului meu. Despre acest lucru ne-am facut planuri impreuna, insa nu s-au concretizat pentru ca el a renuntat la mine. A renuntat fara un motiv anume ci doar pentru ca intre timp a plecat in Londra.... pentru a-l readuce in viata mea m-am lasat umilita ..am tras de el sa ne impacam..si el mai rau s-a indepartat de mine, deci daca dragoste reciproca nu exista nu poti face nimic. Am varsat multe lacrimi pentru el pentru ca nu l-am inselat, am fost cu sufletul pentru el, dar el m-a lasat pe motiv ca nu ma vede alaturi de el in londra unde este o viata grea. I-am explicat ca eram in stare sa fac multe dar a tinut-o pe a lui mult si bine. Am pastrat legatura pe mess chiar daca ne-am despartit , iar anul acesta m-a invitat sa fac sarb in londra ( tin sa fac precizarea ca eu am fost in londra cat timp am fost iubiti si deci stiam unde sta). De dragul lui ma duceam, dar tot asa nu imi da nici o speranta sa fim impreuna, imi zice sa merg acolo ca prietena si ma ajuta cu cazare, sa stau la sora lui..dar asa cum m-a invitat pentru ca i-am pus intrebari normale, gen cum lucreaza de sarb..s-a enervat si a zis ca renunta la invitatie...deci...oare isi bate joc?
kudika414552
Postat pe 7 Noiembrie 2013 13:25
Buna si e3u am fost lasata balta de logodnicul meu, baietii din zilele noastre se axeaza pe fete cu bani cu statut social crescut eu fiind o fata simpla care a muncoit pt ceea ce are am ramas cu un gust amar in urma lui mai ales ca s-a conbinat cu o fata mai proasta ca mine, nu stiu ce a vaz la ea, de mine nu ia placut mamei lui ma gandesc ca de aici au inceput problemele nu stiu, credeam ca totul decurge super bine intre noi doi, ne logodisem de curand, eu imi gasisem de lucru in Germania doar ca sora lui a intrat pe fir si l-a dus cu ea in Italia, concluzia este ca nu a fost sa fie, continui colectia de inele am deja 3 la activ . . . viata e frumoasa cu el fara de el viata merge inainte stiu sigur v-a regreta alegerea facuta v-a fi prea tarziu chius Adi in pasi de dans, ma indrept spre viitorul meu
Lucia_Lucy_1
Postat pe 27 Noiembrie 2013 22:04
De la: Lucia_Lucy_1, la data 2013-11-27 22:04:33Buna si e3u am fost lasata balta de logodnicul meu, baietii din zilele noastre se axeaza pe fete cu bani cu statut social crescut eu fiind o fata simpla care a muncoit pt ceea ce are am ramas cu un gust amar in urma lui mai ales ca s-a conbinat cu o fata mai proasta ca mine, nu stiu ce a vaz la ea, de mine nu ia placut mamei lui ma gandesc ca de aici au inceput problemele nu stiu, credeam ca totul decurge super bine intre noi doi, ne logodisem de curand, eu imi gasisem de lucru in Germania doar ca sora lui a intrat pe fir si l-a dus cu ea in Italia, concluzia este ca nu a fost sa fie, continui colectia de inele am deja 3 la activ . . . viata e frumoasa cu el fara de el viata merge inainte stiu sigur v-a regreta alegerea facuta v-a fi prea tarziu chius Adi in pasi de dans, ma indrept spre viitorul meu

"baietii din zilele noastre se axeaza pe fete cu bani cu statut social crescut" esti sigura ca nu te referi la femei? eu cred ca e tocmai invers.
kidd_o
Postat pe 27 Noiembrie 2013 23:21

"baietii din zilele noastre se axeaza pe fete cu bani cu statut social crescut" esti sigura ca nu te referi la femei? eu cred ca e tocmai invers. [/quote]

Sa sti ca sunt destule cazuri in care barbatul profita de pe urma femeii cu care traieste. Stiu caz in care femeia respectiva il accepta pe "parazaitul" ala de iubit al ei, pentru ca il iubeste f mult, desi stie ca el este pe interes. Si nu este ea mai mare, precum ai banui, ci invers, dar cum inimii nu ii poti dicta pe cine sa iubeasca, continui si te umilesti si uiti de tine, numai sa iti fie alaturi.
cristina_boeru_30
Postat pe 27 Noiembrie 2013 23:31
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-11-27 23:31:53
"baietii din zilele noastre se axeaza pe fete cu bani cu statut social crescut" esti sigura ca nu te referi la femei? eu cred ca e tocmai invers.

Sa sti ca sunt destule cazuri in care barbatul profita de pe urma femeii cu care traieste. Stiu caz in care femeia respectiva il accepta pe "parazaitul" ala de iubit al ei, pentru ca il iubeste f mult, desi stie ca el este pe interes. Si nu este ea mai mare, precum ai banui, ci invers, dar cum inimii nu ii poti dicta pe cine sa iubeasca, continui si te umilesti si uiti de tine, numai sa iti fie alaturi. [/quote]

Sunt destule persoane care fac asta, e adevarat. Cele mai multe sunt din randul femeilor. Nu am compasiune pt. asa ceva si nici nu vreau sa inteleg. Sa stai cu o persoana care isi bate joc de tine e un non sens oricat de mult ai iubi persoana respectiva.
kidd_o
Postat pe 27 Noiembrie 2013 23:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa raman cu el daca destinu nu vrea? 32 De la: Rock_this 23 Iulie 2009 11:12
despartire... 11 De la: angels2008a 25 Februarie 2009 12:28
e posibil sa revina la mine ? 24 De la: joana_rise 2 Decembrie 2009 17:27
buna 89 De la: kudika_29246 13 Mai 2013 14:09
mi-e frica sa ma despart de el si mult timp m-am obisnuit cu ideea dar acum..a mai intervenit altcineva..ce sa fac? 25 De la: Barbie30 20 Septembrie 2010 20:58