De la: kudika_15804, la data 2013-12-16 14:59:50De la: Tycu, la data 2013-12-16 14:53:14[quote name=
"Pe femeia,care se limiteaza doar la menaj,crestere copii si la a sta la cheremul barbatului cand doreste domnia sa ,eu,una,femeie fiind,o descalific!" ...Domnita , in casa femeia sa isi cunoasca rolul,adevarat ca nu trebuie sa stea la cheremul barbatului, asta e o prostie,dar daca in casa barbatul e apt sa faca treburile barbatesti, ce sa faca altceva femeia ?Doar nu o sa aveti pretentia ca barbatul sa prajeasca ceapa in tigaie si femeia sa stea in pat si sa isi vopseasca unghile Evolutia femeii e in alte domenii, in medicina, inginerie,in diferite domenii ale stiintei,dar acasa sa lase barbatul in treburi de gandire ,sa isi ia sortul si la aragaz !Oricat de inteligenta este , sunt probleme unde nu poate sa faca fata fara ajutor barbatesc !
Tycu,te rog,nu exagera!Nu a spus nimeni ca femeia trebuie sa leneveasca si barbatul sa faca toate treburile din casa!!Nu fi absurd!!!Sunt de acord cu tine pana la un punct,de la care nu mai apreciez tastarea ta!!Cum adica,sa imi pun sortul si sa trec la bucatarie??Prietene,trec la bucatarie din constiinta,din dragoste fata de familie,din asumarea responsabilitatilor ,nu pentru ca imi spune barbatul!!!Eu,una,nu fac nimic fortat,cu cat ma presezi,cu atat te pun la treaba in locul meu,este clar acest lucru.
Nu am spus ca femeia leneveste si barbatul sa faca toate in casa , am spus ca e bine ca fiecare sa isi faca rolul in casa , pai la bucatarie nu trebuie sa iti spuna barbatul, asta e rolul femeii sa treaca la aragaz,si nu numai din dragoste pentru familie ci si pentru ca asta e rolul ei , adica nu e corect ca barbatul sa iti mestece prin ceapa si talica sa repari robinete sau alte treburi mecanice !Insa cand apar treburi mai complicate ,situatii mai dificile femeia trebuie sa apeleze la creierul barbatului ca sa iasa din necaz !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 15:32
|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Lasa-l pe Dindirel ca ala e ca si alti romani in Spania la munca asa cum fac toate omizile , cersetorii de munca pe la straini,astia ne fac tara de ras, se duc la straini sa cerseasca munca , omizile ! daca romanii care lucreaza sau sunt stabiliti in strainatate ,pt tine sunt omiziii ,eiiii afla ca pt mine tu esti o rama taratoare
biata rama taratoare cu ce-a gresit de o comparati cu nenea Tycu
|
alandalaportocala Postat pe 16 Decembrie 2013 15:33
|
De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:25:56De la: Muse__, la data 2013-12-16 15:18:28De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:17:16De la: Muse__, la data 2013-12-16 15:15:30Femeia a fost facuta din coasta barbatului pentru a sta in coasta acestuia. din coasta omului nu a barbatului
si omul nu era barbat? dupa cunostintele mele este numit barbat doar cand dumnezeu o ,,,extrage,, pe eva din el,,dar sar putea sa gresesc ai ,,,
Pai nu e nevoie ca Dumnezeu sa o extraga pe Eva din el,o pot face si singuri
|
|
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 15:35
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:32:56De la: kudika_15804, la data 2013-12-16 14:59:50De la: Tycu, la data 2013-12-16 14:53:14[quote name=
"Pe femeia,care se limiteaza doar la menaj,crestere copii si la a sta la cheremul barbatului cand doreste domnia sa ,eu,una,femeie fiind,o descalific!" ...Domnita , in casa femeia sa isi cunoasca rolul,adevarat ca nu trebuie sa stea la cheremul barbatului, asta e o prostie,dar daca in casa barbatul e apt sa faca treburile barbatesti, ce sa faca altceva femeia ?Doar nu o sa aveti pretentia ca barbatul sa prajeasca ceapa in tigaie si femeia sa stea in pat si sa isi vopseasca unghile Evolutia femeii e in alte domenii, in medicina, inginerie,in diferite domenii ale stiintei,dar acasa sa lase barbatul in treburi de gandire ,sa isi ia sortul si la aragaz !Oricat de inteligenta este , sunt probleme unde nu poate sa faca fata fara ajutor barbatesc !
Tycu,te rog,nu exagera!Nu a spus nimeni ca femeia trebuie sa leneveasca si barbatul sa faca toate treburile din casa!!Nu fi absurd!!!Sunt de acord cu tine pana la un punct,de la care nu mai apreciez tastarea ta!!Cum adica,sa imi pun sortul si sa trec la bucatarie??Prietene,trec la bucatarie din constiinta,din dragoste fata de familie,din asumarea responsabilitatilor ,nu pentru ca imi spune barbatul!!!Eu,una,nu fac nimic fortat,cu cat ma presezi,cu atat te pun la treaba in locul meu,este clar acest lucru.
Nu am spus ca femeia leneveste si barbatul sa faca toate in casa , am spus ca e bine ca fiecare sa isi faca rolul in casa , pai la bucatarie nu trebuie sa iti spuna barbatul, asta e rolul femeii sa treaca la aragaz,si nu numai din dragoste pentru familie ci si pentru ca asta e rolul ei , adica nu e corect ca barbatul sa iti mestece prin ceapa si talica sa repari robinete sau alte treburi mecanice !Insa cand apar treburi mai complicate ,situatii mai dificile femeia trebuie sa apeleze la creierul barbatului ca sa iasa din necaz !
Bucatarii trebuie batuti,cum isi permit ei sa faca treburi de femei?
Asistentii medicali idem..trebuie schinjuiti,nesimtitii naini,fura treaba femeilor.
Vai ,chiar ieri am fost in autobus,la volan era o soferita,vaiiii,nebuna ,cum si-o fi permis asa ceva
nene Ticule ,sa nu va suparati pe mine ,da vremurile in care credeti ca traiti,au apus demult.
|
alandalaportocala Postat pe 16 Decembrie 2013 15:36
|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Lasa-l pe Dindirel ca ala e ca si alti romani in Spania la munca asa cum fac toate omizile , cersetorii de munca pe la straini,astia ne fac tara de ras, se duc la straini sa cerseasca munca , omizile ! daca romanii care lucreaza sau sunt stabiliti in strainatate ,pt tine sunt omiziii ,eiiii afla ca pt mine tu esti o rama taratoare
Da sunt omizi cersetori de munca ,stii ca strainii prin asta rad de romani ? Pai si in Romania se gaseste de lucru dar e comoditatea ! Si dindirel e sofer particular la un strain patron, cand ar fi putut sa fie si in tara !-astia ne fac tara de ras , ei si cu tiganii !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 15:40
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Da sunt omizi cersetori de munca ,stii ca strainii prin asta rad de romani ? Pai si in Romania se gaseste de lucru dar e comoditatea ! Si dindirel e sofer particular la un strain patron, cand ar fi putut sa fie si in tara !-astia ne fac tara de ras , ei si cu tiganii !
da,diferenta consta in salarii ,daca ai ambitii si vrei un trai mai bun pentru tine si familia ta ,incerci si faci tot ceea ec este posibil,chiar si sa pleci din tara.
Daca esti iubitor de patrie ,stai si rabzi foamea aici .
|
alandalaportocala Postat pe 16 Decembrie 2013 15:46
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Da sunt omizi cersetori de munca ,stii ca strainii prin asta rad de romani ? Pai si in Romania se gaseste de lucru dar e comoditatea ! Si dindirel e sofer particular la un strain patron, cand ar fi putut sa fie si in tara !-astia ne fac tara de ras , ei si cu tiganii ! Tyvule ,decat sa stau de vorba cu tine ,prefer sa stau de vorba cu un tigan destept...........a munci este o rusine ?! a fi muncit pe bani de nimic in propria tara este o rusine....a munciiiii si a fi platit pe masura muncii pe care o depui ,nu este o rusine...nu mai am ce discuta cu tine...ma enervezi ...
|
-Iulya Postat pe 16 Decembrie 2013 15:46
|
De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:36:37De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:32:56De la: kudika_15804, la data 2013-12-16 14:59:50De la: Tycu, la data 2013-12-16 14:53:14[quote name=
Asistentii medicali idem..trebuie schinjuiti,nesimtitii naini,fura treaba femeilor.
Vai ,chiar ieri am fost in autobus,la volan era o soferita,vaiiii,nebuna ,cum si-o fi permis asa ceva
nene Ticule ,sa nu va suparati pe mine ,da vremurile in care credeti ca traiti,au apus demult.
Pentru matale bre toate florile ca imi place cum ai pus problema !Nu confunda bucatarul care lucreaza pentru bani la un local sau cantina( pentru asta e platit ) cu bucatarul de acasa al familiei !Acasa bucatarul e femeia !Iar cu asistentul..asistent da, dar in alte sectoare ale medicinei, laborator , raze, dar nu intepator de funduri la babe prin saloane !Femeia la volan in autobuz e ca nuca in perete bre ! la volan da , dar la propria masinuta !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 15:47
|
Sa spui in 2013 ca doar femeile sunt bune la cratita si la spalat vase, trebuie sa dai dovada de "caracter" si "intelepciune".
|
kidd_o Postat pe 16 Decembrie 2013 15:48
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:47:10De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:36:37De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:32:56De la: kudika_15804, la data 2013-12-16 14:59:50De la: Tycu, la data 2013-12-16 14:53:14[quote name=
Pentru matale bre toate florile ca imi place cum ai pus problema !Nu confunda bucatarul care lucreaza pentru bani la un local sau cantina( pentru asta e platit ) cu bucatarul de acasa al familiei !Acasa bucatarul e femeia !Iar cu asistentul..asistent da, dar in alte sectoare ale medicinei, laborator , raze, dar nu intepator de funduri la babe prin saloane !Femeia la volan in autobuz e ca nuca in perete bre ! la volan da , dar la propria masinuta !
Tycu ,nenea,io recunosc is tanara,frumoasa,desteapta ,si sti ceva ,amai am un an ,imi licenta intr-o meserie de barbat .Uite asa in ciuda unora ca tine ,si crede-ma ,fac meseria asta mai bine ca un barbat si sti de ce?ca o fac din placere,ca iubesc aceasta meserie .
Matale ,nene ,cred ca nu iubesti nici viata ,din moment ce esti atat de limitat si inversunat.
Uite iti dau putina lectura pentru cand ai timp.Poate ,poate,te vei maturiza.
http://neurorelay.com/2012/10/27/creierul-femeilor-vs-creierul-barbatilor/
|
alandalaportocala Postat pe 16 Decembrie 2013 15:51
|
Tycu ,nenea,io recunosc is tanara,frumoasa,desteapta ,si sti ceva ,amai am un an ,imi licenta intr-o meserie de barbat .Uite asa in ciuda unora ca tine ,si crede-ma ,fac meseria asta mai bine ca un barbat si sti de ce?ca o fac din placere,ca iubesc aceasta meserie .
Matale ,nene ,cred ca nu iubesti nici viata ,din moment ce esti atat de limitat si inversunat.
Uite iti dau putina lectura pentru cand ai timp.Poate ,poate,te vei maturiza
nu inteleg ce s-a intamplat cu mesajul anterior
|
alandalaportocala Postat pe 16 Decembrie 2013 15:52
|
De la: kidd_o, la data 2013-12-16 15:48:00Sa spui in 2013 ca doar femeile sunt bune la cratita si la spalat vase, trebuie sa dai dovada de "caracter" si "intelepciune".
cat de subtil
|
alandalaportocala Postat pe 16 Decembrie 2013 15:54
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:47:10[quote name='
Tycu,in orice cuplu ,unde exista respect si iubire,fiecare partener se implica in toata activitatea casnica,nu exista ierarhie si nici anarhie,totul vine de la sine,atat femeia,cat si barbatul participa,netinandu-se cont de gradul de participare,este firesc sa fie astfel!!!!
|
kudika_15804 Postat pe 16 Decembrie 2013 16:01
|
De la: kudika_945392, la data 2013-12-07 23:11:26Eu am 30 ani si sunt casatorita de 10 ani, am o relatie frumoasa cu sotul meu, am trecut prin multe impreuna, suntem prieteni si iubiti unul ptr. celalalt. Acum 10 luni m-am angajat intr-o companie noua. In urma unor serii de interviuri, teste, probe de lucru cu seful meu am fost aleasa ptr. job. Acum aprox 3 luni seful meu m-a chemat la el in birou si mi-a marturisit ca s-a indragostit de mine... eu am fost cu adevarat socata de reactia lui, la inceput am incercat sa-l resping diplomatic, sa- i spun ca eu vreau ca lucrurile sa ramana strict profesionale... Mentionez ca Seful meu este cu 25 ani mai in varsta ca mine e casatorit, are 4 copii, din care 2 minori... lucruri care se pare ca pe el nu-l deranjeaza... el vrea doar sa ma iubeasca de cateva ori...
am incercat sa vorbesc deschis cu el, sa-i spun ca lucrurile sunt prea complicate, ca amandoi avem familii, si ca eu nu pot lua in considerare varianta asta... Pentru o perioada s-a potolit (sau asa am crezut...) pana m-a prins singura in birou si m-a sarutat... eu i-am raspuns,,, mai departe, o sesiune de saruturi ori de cate ori eram singuri, marturisiri din partea lui, refuzurile mele... El este seful meu, tip respecat in oras, un barbat atragator, care a reusit sa ma faca sa iau in considerare o relatie cu el... Acasa nu-mi lipseste nimic, nu caut altceva decat ceea ce am... si totusi ma tenteaza,,, imi place sa ma simt dorita atat de mult de un barbat... Nu sunt naiva... cred ca nu va iesi bine toata chestiunea, viitor 0... si totusi ma gandesc la el... ce sa fac? sa cedez unei ispite care-mi poate afecta viitorul casniciei si al profesiei? sau sa incerc sa uit tot...
unele femei sunteti chiar greu de inteles.stai linistita ca tu pt seful tau esti una in plus,cum face cu tine sigur a facut si cu altele.si dupa ce o sa se sature de tine vor veni altele :D ,sa ti fie rusinica ca tu fiind o femeie cu familie nu ai stiut sa te faci respectata la locul de munca,esti o simpla distractie pentru al tau sef.ti as spune multe dar te ai simti jignita asa ca cel mai bine te sfatuiesc sa ti gasesti alt job,upsss dar daca o sa dai peste un sef la fel.... o sa umbli din sef in sef,
|
klaudyaO Postat pe 16 Decembrie 2013 16:04
|
Inca se mai discuta in contradictoriu cu nenea Tycu ? Of si vai !
|
luchianramona Postat pe 16 Decembrie 2013 16:12
|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:46:35De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Da sunt omizi cersetori de munca ,stii ca strainii prin asta rad de romani ? Pai si in Romania se gaseste de lucru dar e comoditatea ! Si dindirel e sofer particular la un strain patron, cand ar fi putut sa fie si in tara !-astia ne fac tara de ras , ei si cu tiganii ! Tyvule ,decat sa stau de vorba cu tine ,prefer sa stau de vorba cu un tigan destept...........a munci este o rusine ?! a fi muncit pe bani de nimic in propria tara este o rusine....a munciiiii si a fi platit pe masura muncii pe care o depui ,nu este o rusine...nu mai am ce discuta cu tine...ma enervezi ...
Pai munca in sine nu e rusine , dar depinde unde o faci, Sa nu exageram dar si aici muncile sunt platite si sunt la nivelul pietii , crezi ca acolo curge euroii pe strada ? nuuu,e o criza si acolo !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 16:43
|
De la: klaudyaO, la data 2013-12-16 16:04:35De la: kudika_945392, la data 2013-12-07 23:11:26Eu am 30 ani si sunt casatorita de 10 ani, am o relatie frumoasa cu sotul meu, am trecut prin multe impreuna, suntem prieteni si iubiti unul ptr. celalalt. Acum 10 luni m-am angajat intr-o companie noua. In urma unor serii de interviuri, teste, probe de lucru cu seful meu am fost aleasa ptr. job. Acum aprox 3 luni seful meu m-a chemat la el in birou si mi-a marturisit ca s-a indragostit de mine... eu am fost cu adevarat socata de reactia lui, la inceput am incercat sa-l resping diplomatic, sa- i spun ca eu vreau ca lucrurile sa ramana strict profesionale... Mentionez ca Seful meu este cu 25 ani mai in varsta ca mine e casatorit, are 4 copii, din care 2 minori... lucruri care se pare ca pe el nu-l deranjeaza... el vrea doar sa ma iubeasca de cateva ori...
am incercat sa vorbesc deschis cu el, sa-i spun ca lucrurile sunt prea complicate, ca amandoi avem familii, si ca eu nu pot lua in considerare varianta asta... Pentru o perioada s-a potolit (sau asa am crezut...) pana m-a prins singura in birou si m-a sarutat... eu i-am raspuns,,, mai departe, o sesiune de saruturi ori de cate ori eram singuri, marturisiri din partea lui, refuzurile mele... El este seful meu, tip respecat in oras, un barbat atragator, care a reusit sa ma faca sa iau in considerare o relatie cu el... Acasa nu-mi lipseste nimic, nu caut altceva decat ceea ce am... si totusi ma tenteaza,,, imi place sa ma simt dorita atat de mult de un barbat... Nu sunt naiva... cred ca nu va iesi bine toata chestiunea, viitor 0... si totusi ma gandesc la el... ce sa fac? sa cedez unei ispite care-mi poate afecta viitorul casniciei si al profesiei? sau sa incerc sa uit tot...
unele femei sunteti chiar greu de inteles.stai linistita ca tu pt seful tau esti una in plus,cum face cu tine sigur a facut si cu altele.si dupa ce o sa se sature de tine vor veni altele :D ,sa ti fie rusinica ca tu fiind o femeie cu familie nu ai stiut sa te faci respectata la locul de munca,esti o simpla distractie pentru al tau sef.ti as spune multe dar te ai simti jignita asa ca cel mai bine te sfatuiesc sa ti gasesti alt job,upsss dar daca o sa dai peste un sef la fel.... o sa umbli din sef in sef,
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 16:45
|
De la: kudika_15804, la data 2013-12-16 16:01:37De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:47:10[quote name='
Tycu,in orice cuplu ,unde exista respect si iubire,fiecare partener se implica in toata activitatea casnica,nu exista ierarhie si nici anarhie,totul vine de la sine,atat femeia,cat si barbatul participa,netinandu-se cont de gradul de participare,este firesc sa fie astfel!!!!
Asa este , se implica , dar fiecare unde ii e rolul !sa fim sinceri doar nu o sa mestec in ciorba sau sa schimb scutecul copilului sau sa spal la masina ca barbat si femeia sa repare gardul sau sa schimbe uleiul la masina , sau sa repare aspiratorul sau robinetul !Manuta femeii e facuta pentru unele treburi si palma barbateasca pentru altele !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 16:50
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Lasa-l pe Dindirel ca ala e ca si alti romani in Spania la munca asa cum fac toate omizile , cersetorii de munca pe la straini,astia ne fac tara de ras, se duc la straini sa cerseasca munca , omizile !
Sa-ti fie rusine, ca nu ai respect pentru nimeni pe lumea asta.
|
cristina_boeru_30 Postat pe 16 Decembrie 2013 16:52
|
De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:52:57Tycu ,nenea,io recunosc is tanara,frumoasa,desteapta ,si sti ceva ,amai am un an ,imi licenta intr-o meserie de barbat .Uite asa in ciuda unora ca tine ,si crede-ma ,fac meseria asta mai bine ca un barbat si sti de ce?ca o fac din placere,ca iubesc aceasta meserie .
Uite iti dau putina lectura pentru cand ai timp.Poate ,poate,te vei maturiza
nu inteleg ce s-a intamplat cu mesajul anterior
"frumoasa,desteapta" ..asta cred pentru ca toate femeile sunt frumoase si se vede inteligenta, dar daca nu sunt indiscret ce meserie " de barbat ?" sa vedem cum si daca se potriveste la o femeie !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 16:55
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 16:43:22 De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:46:35De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Pai munca in sine nu e rusine , dar depinde unde o faci, Sa nu exageram dar si aici muncile sunt platite si sunt la nivelul pietii , crezi ca acolo curge euroii pe strada ? nuuu,e o criza si acolo ! da ,mai Tycule ,tu le stii pe toate priveste bine in jurul tau ,fara ochelari si apoi sa vii sa-mi spui mie ,de nivelul de salarizare din Romania ....
|
-Iulya Postat pe 16 Decembrie 2013 16:57
|
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-16 16:52:46De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Lasa-l pe Dindirel ca ala e ca si alti romani in Spania la munca asa cum fac toate omizile , cersetorii de munca pe la straini,astia ne fac tara de ras, se duc la straini sa cerseasca munca , omizile !
Sa-ti fie rusine, ca nu ai respect pentru nimeni pe lumea asta.
In cazul asta spun adevarul !Ce respect ? pentru astia care cersesc munca si ajung slugile strainilor ? Respect am pentru cei de aici care muncesc aici !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 16:58
|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 16:57:31De la: Tycu, la data 2013-12-16 16:43:22 De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:46:35De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Pai munca in sine nu e rusine , dar depinde unde o faci, Sa nu exageram dar si aici muncile sunt platite si sunt la nivelul pietii , crezi ca acolo curge euroii pe strada ? nuuu,e o criza si acolo ! da ,mai Tycule ,tu le stii pe toate priveste bine in jurul tau ,fara ochelari si apoi sa vii sa-mi spui mie ,de nivelul de salarizare din Romania ....
Salarizarea este la nivelul pietii de aici !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 16:59
|
De la: kidd_o, la data 2013-12-16 15:48:00Sa spui in 2013 ca doar femeile sunt bune la cratita si la spalat vase, trebuie sa dai dovada de "caracter" si "intelepciune".
Da, asa este !
|
Tycu Postat pe 16 Decembrie 2013 17:02
|
Tycule ce varsta ai?
|
Fulg-de-nea Postat pe 16 Decembrie 2013 17:04
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai? .
Un pelasg nu isi cunoaste varsta.
|
cristina_boeru_30 Postat pe 16 Decembrie 2013 17:08
|
De la: Tycu, la data 2013-12-16 16:59:47De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 16:57:31De la: Tycu, la data 2013-12-16 16:43:22 De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:46:35De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Salarizarea este la nivelul pietii de aici ! bine,cum zici tu ,mai puneti o geaca pe tine ,inca o pereche de ochelari si manusi ,sa nu-ti inghete degetele in timp ce tastezi....ai mintea odihnita ...de aceea pretinzi ca le stii pe toate si depasesti perfectiunea,nu ai nici un defect.
|
-Iulya Postat pe 16 Decembrie 2013 17:12
|
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-16 17:08:49De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai? .
Salut Cris ...daca se uita atent in oglinda vede si varsta si gunoaiele din ochi...
no.. .sarbatori fericite..sa aveti cu toti!
|
Fulg-de-nea Postat pe 16 Decembrie 2013 17:12
|
pune-ti
|
-Iulya Postat pe 16 Decembrie 2013 17:13
|
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:12:32De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-16 17:08:49De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai? .
Salut Cris ...daca se uita atent in oglinda vede si varsta si gunoaiele din ochi...
no.. .sarbatori fericite..sa aveti cu toti!
Sa ai parte de multa caldura sufleteasca, fulgulet.
|
cristina_boeru_30 Postat pe 16 Decembrie 2013 17:16
|