Setari Cookie-uri

Poate sta o femeie la varsta de 35-40 de ani cu un Baiat la 25 de ani ...?

De la: Hebe_13, la data 2014-02-03 21:17:42
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-02-03 13:19:23poi da dar nu ma inter. ce fac altii asta era ideea.. eu vreau doar un rasp referitor la subiect atat.. nimic mai mult..DAca am cerut prea mult va rog sa nu mai treceti pe aici . E mai bine sa nu treceti decat sa o faceti si intr-un mod prost.. multumesc

Uite cateva exemple:

Actorul si producatorul american Dick Van Dyke si tanara sotie Arlene Silber. Diferenta de varsta: 46 de ani.

Un nume de legenda, Anthony Quinn, si Kathy Benvin, cu 47 ani mai tanara decat sotul. Casatoriti in 1997, ea a ramas vaduva in 2001. Fericirea a durat patru ani.

Actorul si producatorul american Tony Randall, alaturi de aleasa inimii, Heather Harlan, cu 51 de ani mai tanara decat el. Si ea a ramas vaduva in 2004.

Celebrul Hugh Hefner, fondatorul publicatiei Playboy, alaturi de una din fostele prietene, Holly Madison. Diferenta de varsta, 54 de ani.

si mai am cateva:

Una dintre povestile de dragoste care a tinut prima pagina a tabloidelor, in vara anului 2006, a fost cea dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Ea era in focul bacalaureatului, el era trecut de 50 de ani. O relatie hulita de toti, o diferenta de varsta care i-a facut pe multi sa ridice din spranceana dezaprobator, dar totusi o relatie care rezista si astazi si din care s-a nascut si un copil, micuta Irina.

Oana si Viorel Lis, el primar al Capitalei, ea o tanara de 18 ani... virgina. Dupa 12 ani de relatie, cei doi porumbei s-au casatorit si le merge foarte bine, dupa cum singuri declara. Singurul norisor aparut in familie, de curand, este dorinta Oanei de a avea un copil, dorinta neimpartasita de sotul ei. Insa, daca doamna vrea, o sa se intample!

Mihaela Radulescu, diva, cu o pozitie sociala importanta, imagine pentru Romania, Dani Otil, un tanar din Resita care a reusit sa faca o cariera de invidiat in televiziune. Diferenta de 11 ani dintre ei, ea 39 de ani, el 28 de ani si problemele pe care le-au intampinat de-a lungul relatiei, nu le-a distrus dragostea.
Nici distanta nu le-a stat in cale, iar cei doi isi traiesc povestea de dragoste in liniste, departe de ochii curiosilor care au fost multi.

"Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera. Deci, este o relatie intre un barbat si o femeie si atat", declara Mihaela Radulescu atunci cand a recunoscut relatia pe care o are cu Dani Otil.

Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul s-a casatorit anul trecut. El 40 de ani, ea 29 de ani, el fost ginere de presedinte, ea, Loredana, o tanara anonima. S-au cunoscut la Paris, s-au casatorit in Bucuresti si si-au petrecut luna de miere tot la Paris. Petrecerea de nunta a avut loc in Bamboo Grand Ballroom, unde mirii au chefuit cu cei peste 300 de invitati care le-au fost alaturi in aceasta zi speciala.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, are 44 de ani, iar sotia lui, Irina Chiosa, actrita, are 28 de ani. Fost fin de presedinte - Traian Basescu le-a fost nas lui si Melaniei Medeleanu (prima sotie) - Dan Teodorescu a cunoscut-o pe Irina la un concert si de atunci amandoi au stiut ca sunt suflete pereche. "Eram la un concert, canta Vama Veche sau Vita de Vie, nu mai tin minte. Atunci ni s-au intersectat privirile, ni s-au intalnit destinele, declara, la un moment dat, solistul.

Un alt cuplu... special din punctul multora de vedere este cel format de Israela Vodovoz, cea supranumita "Regina salsei" si Liviu Arteni. Ea avea 59 de ani si el 37 in momentul in care s-au cunoscut, ea este iudaica, el ortodox. In ciuda tuturor diferentelor care pareau ca-i despart, ei s-au casatorit si declara ca sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant. S-au cunoscut in Rodos, pe 2 aprilie 2007, la hotelul pe care Liviu il detine acolo. "Mi-a dedicat o melodie a lui Richard Clayderman si m-a invitat la dans. Mi-a sarutat mana si m-a intrebat in engleza: "May I present myself?" (n.r. pot sa ma prezint?"). Cand mi-a raspuns Liviu, mi-am dat seama ca e roman", isi aminteste Israela. De atunci, nu s-au mai despartit nici macar o zi.

Arno_28
Postat pe 3 Februarie 2014 21:23
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-02-03 13:11:11mi-ar fi placut doamna sa imi raspundeti la tema nu ca in ultima vreme sau intamplat multe pe aici.. nu va inteleg.. serios

Ce ai vrea tu? Sa ti se spuna DA, e OKsau NU, nu e OK?
Astea se traiesc si se simt evoluand intr-o relatie in care diferenta de varsta e mare, deci trebuie s-o faci pe pielea ta ca sa stii daca e bine sau nu.
Arno_28
Postat pe 3 Februarie 2014 21:26
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-02-03 20:57:33 mai omul asta cerea niste sfaturi. .... reveniti la subiect ok! [/q uote] bine zici,fulg-de-nea,o luaram "pe de laturi",si ne-am mai si amuzat deraind de la subiect.dar e dragut sa gasesti persoane cu care te poti amuza de unele lucruri.tinarul asta,e drept,vrea sa auda niste pareri,si,doamne multam,ni le-am spus cu totii,atita doar ca majoritatea ii spun ca nu merge o astfel de relatie decit in cazuri rare,ori daca merge,e pt putine vreme,nu "pina la adinci batrineti" iar el ,probabil ,fiind indragostit de doamna,nu prea ii vine sa creada.va vedea pe pielea lui si asa si trebuie,viata cu ceea ce ne da e cel mai bun profesor.pacat,insa,ca trebuie sa ajungem sa suferim ca sa ne trezim la realitate.se spune ca desteptii invata din greselile altora iar prostii din ale lor....si la tinerete prostia isi spune cuvintul.si degeaba ii spui unui indragostit ceva,oricum nu iti face caz.aici,in cazul acesta,daca va fi o relatie,doamna va iesi "sifonata" rau peste citva timp.sau...cine stie?poate tinarul este o exceptie de la regula si o va iubi...pina la moarte,in ciuda...degradarii fizice,ce ne paste ,pe noi,pe femei,la o anumita virsta.bine ar fi asa sa fie,desi....aproape nouazeci si noua la suta din cazurile pe care le-am intilnit pe parcursul vremii au demonstrat contrariul.el isi ia "catrafusele"si ea ramine cu "buzele umflate".
armiedi_19665
Postat pe 4 Februarie 2014 06:36
Sbiectul devine mai palpitant cand isi vara cel cu cornite codita si subiectul deraiaza.Ca o fi sfatul sfat, dar oamenii mai trebuie sa disculte si alte lucruri, altfel se plictisesc.
kudika023770
Postat pe 4 Februarie 2014 08:41
De la: armiedi_19665, la data 2014-02-03 18:43:25
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-03 11:18:28
De la: armiedi_19665, la data 2014-02-03 11:11:07
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-03 10:52:55
De la: armiedi_19665, la data 2014-02-03 10:50:00draga viorica_vio,bine zici tu!asa si fac ,sa stii!traiesc momentul,"carpe diem".mare dreptate ai:trecutul e istorie,viitorul incertitudine...prezentul e tot ceea ce avem,sa-l traim din plin.sper ca nu-mi mai scapa ceva vulgar...ha..ha...ce-o fi fost vulgar:mincarime...nu mi sa pare,degete....nu mi se pare....limba...nu cred....in fine...te pupa "baba"...in devenire...recunosc....

Cu totii suntem babe si mosnegi in devenire! Sa dea Dumnezeu sa apucam cu totii a imbatrani!
asa sa ne ajute Dzeu ,sa apucam batrinetile,din pacate unii,vezi bine,nu au acest privilegiu.eu am 48 de ani de aia zic "baba in devenire",ca asa zice lumea,ca femeia cind trece de 50 ....nu mai valoreaza doi bani....o fi...ca prea se spune cu "pacima"ca la noi in banat!pacat ca pe aci,unii se incaiera,in loc sa facem ceva ca sa ridem,sa ne binedispunem...da...ma rog,unii,saracii,au frustrarile lor,si le manifesta pe aici,pe unde pot.trebuie sa-i intelegem si sa-i compatimim.cum ti se pare treaba cu "desagii"?am ris pe rupte cu barbatul meu...auzi tu...desagi,la ousoarele...dragele de ele....zicea barbatumeu ca si noi ,fetele sintem cam "lovite cu ...in cap",ne-am amuzat copios.

Depinde de la femeia la femeie, Armiedi. Exista femei care au peste 50 de ani si sunt demne de tot respectul, dar exista si reversul medaliei, femei care au in jurul aceleasi varste, dar care n-au inteles nimic din viata. Tu faci parte din categoria femeilor intelepte si m-as bucura daca femeile de-o varsta cu tine, ti-ar lua exemplul.
SPER SA NU-MI IA DZEU MINTILE,SI DACA TREC DE 50 SA MA APUCE "NABADAILE",am vazut cazuri...sa ma apuc sa caut ...apropo de subiectul de la care am inceput conversatiile,vreunul de 30-35 ca sa imi umplu...."golul"...ha...ha...Doamne fereste-ne de "boinzala",se zice in banat...e destul de tinar sotul meu si cred ca stie exact la ce s-a inhamat cind a zis ca trebuie sa ne casatorim.si eu la fel...doamne ajuta-ne la toate,sa nu inebunim la batrinete!

Exact, te iubeste asa cum esti, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 4 Februarie 2014 09:11
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-02-03 13:19:23poi da dar nu ma inter. ce fac altii asta era ideea.. eu vreau doar un rasp referitor la subiect atat.. nimic mai mult..DAca am cerut prea mult va rog sa nu mai treceti pe aici . E mai bine sa nu treceti decat sa o faceti si intr-un mod prost.. multumesc

Ti-am raspuns majoritatea dintre noi la subiect. Ca discutiile au atins si alte teme, asta e, asa se intampla si-n viata de zi cu zi, caci daca am discuta numai despre acelasi lucru, ne-am plictisi de moarte. Ignora si tu parerile care nu ti se par interesante.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 4 Februarie 2014 09:14
De la: Hebe_13, la data 2014-02-03 21:23:16

Uite cateva exemple:

Actorul si producatorul american Dick Van Dyke si tanara sotie Arlene Silber. Diferenta de varsta: 46 de ani.

Un nume de legenda, Anthony Quinn, si Kathy Benvin, cu 47 ani mai tanara decat sotul. Casatoriti in 1997, ea a ramas vaduva in 2001. Fericirea a durat patru ani.

Actorul si producatorul american Tony Randall, alaturi de aleasa inimii, Heather Harlan, cu 51 de ani mai tanara decat el. Si ea a ramas vaduva in 2004.

Celebrul Hugh Hefner, fondatorul publicatiei Playboy, alaturi de una din fostele prietene, Holly Madison. Diferenta de varsta, 54 de ani.

si mai am cateva:

Una dintre povestile de dragoste care a tinut prima pagina a tabloidelor, in vara anului 2006, a fost cea dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Ea era in focul bacalaureatului, el era trecut de 50 de ani. O relatie hulita de toti, o diferenta de varsta care i-a facut pe multi sa ridice din spranceana dezaprobator, dar totusi o relatie care rezista si astazi si din care s-a nascut si un copil, micuta Irina.

Oana si Viorel Lis, el primar al Capitalei, ea o tanara de 18 ani... virgina. Dupa 12 ani de relatie, cei doi porumbei s-au casatorit si le merge foarte bine, dupa cum singuri declara. Singurul norisor aparut in familie, de curand, este dorinta Oanei de a avea un copil, dorinta neimpartasita de sotul ei. Insa, daca doamna vrea, o sa se intample!

Mihaela Radulescu, diva, cu o pozitie sociala importanta, imagine pentru Romania, Dani Otil, un tanar din Resita care a reusit sa faca o cariera de invidiat in televiziune. Diferenta de 11 ani dintre ei, ea 39 de ani, el 28 de ani si problemele pe care le-au intampinat de-a lungul relatiei, nu le-a distrus dragostea.
Nici distanta nu le-a stat in cale, iar cei doi isi traiesc povestea de dragoste in liniste, departe de ochii curiosilor care au fost multi.

"Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera. Deci, este o relatie intre un barbat si o femeie si atat", declara Mihaela Radulescu atunci cand a recunoscut relatia pe care o are cu Dani Otil.

Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul s-a casatorit anul trecut. El 40 de ani, ea 29 de ani, el fost ginere de presedinte, ea, Loredana, o tanara anonima. S-au cunoscut la Paris, s-au casatorit in Bucuresti si si-au petrecut luna de miere tot la Paris. Petrecerea de nunta a avut loc in Bamboo Grand Ballroom, unde mirii au chefuit cu cei peste 300 de invitati care le-au fost alaturi in aceasta zi speciala.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, are 44 de ani, iar sotia lui, Irina Chiosa, actrita, are 28 de ani. Fost fin de presedinte - Traian Basescu le-a fost nas lui si Melaniei Medeleanu (prima sotie) - Dan Teodorescu a cunoscut-o pe Irina la un concert si de atunci amandoi au stiut ca sunt suflete pereche. "Eram la un concert, canta Vama Veche sau Vita de Vie, nu mai tin minte. Atunci ni s-au intersectat privirile, ni s-au intalnit destinele, declara, la un moment dat, solistul.

Un alt cuplu... special din punctul multora de vedere este cel format de Israela Vodovoz, cea supranumita "Regina salsei" si Liviu Arteni. Ea avea 59 de ani si el 37 in momentul in care s-au cunoscut, ea este iudaica, el ortodox. In ciuda tuturor diferentelor care pareau ca-i despart, ei s-au casatorit si declara ca sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant. S-au cunoscut in Rodos, pe 2 aprilie 2007, la hotelul pe care Liviu il detine acolo. "Mi-a dedicat o melodie a lui Richard Clayderman si m-a invitat la dans. Mi-a sarutat mana si m-a intrebat in engleza: "May I present myself?" (n.r. pot sa ma prezint?"). Cand mi-a raspuns Liviu, mi-am dat seama ca e roman", isi aminteste Israela. De atunci, nu s-au mai despartit nici macar o zi.

In toate exemplele astea si sunt mai multe casatorii de acest gen , mai ales in lumea celor cu bani multi , nu se mai tine cont de diferenta de varsta dintre cei doi parteneri , deoarece cel putin unul dintre ei (de obicei cam ambii) se casatoresc din interes adica nu ii intereseaza "gura lumii" ci sa ramana cu ceva mostenire si trai in lux de pe urma celuilalt .Cel mai bun exemplu este al lui Iri si Monica, unde se vedea clar interesele ei !
Tycu
Postat pe 4 Februarie 2014 14:16
si bomboana de pe "coliva"(a se intelege tycu)!!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Februarie 2014 15:40
apreciez comentariul tau
Marius_Dragutzzu_1
Postat pe 4 Februarie 2014 16:24
multumesc de sfat.. asa sunt eu mai serios
Marius_Dragutzzu_1
Postat pe 4 Februarie 2014 16:26
Mi se pare normal. Dupa moartea celui mai batran dintre soti, celuilalt nu-i ramane decat consolarea pe banii acestuia.
kudika023770
Postat pe 4 Februarie 2014 16:38
De la: kiss_my_ass, la data 2014-02-04 15:40:54si bomboana de pe "coliva"(a se intelege tycu)!!

depinde de cat de " cald"ramane partenerul asa de mare e si bomboana de pe coliva !
Tycu
Postat pe 4 Februarie 2014 17:31
De la: emmaian, la data 2014-02-02 05:35:59Bine-nteles ca se poate.Sunt cazuri care demonstreaza asta, cum sunt cazuri care infirma.
Acum ea la 40, el la 25 este perioada perfecta sa spui MERGE; URA.
Dar inainte de a face pasul definitiv e bine ca fiecare din voi sa stea cu el insusi in oglinda si sa se vada cind ea are 60 si el 45.
Si daca tu femeie la 60, chiar daca areti super bine imbracata , fardata, etc, etc, te trezesti dimineata si uitindu-te la trupul tinar de linga tine nu simti nici o frica, inseamna ca din pc tau de vedere se poate.
Daca tu barbatul, de 45 poti accepta femeia incretitura pielii, aia pe care o vezi doar tu , dimineata cind te trezesti, atunci se poate .
Dar daca ai cea mai mica strimbatura din nas,atunci nu se poate.

Cu alte cuvinte, nu exista retete.
Dar simpla intrebare care ti-o pui acum, inseamna ca exista o unda de indoiala si e bine, asa cum ziceam mai sus sa te uiti foarte bine in oglinda inainte de a face un pas mai departe.
foarte bine !spui lucrurilor pe nume.e realitatea cruda,din pacate.dar ,sper ca tinarul nostru va pricepe ce vrei sa spui.
armiedi_19665
Postat pe 5 Februarie 2014 07:01
De la: kiss_my_ass, la data 2014-02-04 15:40:54si bomboana de pe "coliva"(a se intelege tycu)!!

Viorica_Ecaterina
Postat pe 5 Februarie 2014 08:48
De la: Tycu, la data 2014-02-04 17:31:40

depinde de cat de " cald"ramane partenerul asa de mare e si bomboana de pe coliva !

in general ce-i mic ramane mic!!
kiss_my_ass
Postat pe 5 Februarie 2014 09:08
De la: kiss_my_ass, la data 2014-02-05 09:08:23
De la: Tycu, la data 2014-02-04 17:31:40

in general ce-i mic ramane mic!!

Imi era dor de umorul tau, Kissulina! Ma bucur mult ca ai revenit pe aici!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 5 Februarie 2014 09:14
sunt pt se poate da cel mai mult conteaza intr-o relatie sentimentele dintre cei doi dupa parerea mea acum nu stiu ce va mai spun mai departe..
kudika_927196
Postat pe 6 Februarie 2014 04:41
De la: kudika_927196, la data 2014-02-06 04:41:41 sunt pt se poate da cel mai mult conteaza intr-o relatie sentimentele dintre cei doi dupa parerea mea acum nu stiu ce va mai spun mai departe..

Sentimentele se pot "ascunde "(tinute secret) dar oricum , o relatie dintre o femeie in varsta ca mama partenerului si un tanar in varsta ca fiul partenerei , nu merge, mai tarziu varsta isi va spune cuvantul pe fetele lor !
Dindirel
Postat pe 6 Februarie 2014 10:20
dindirele ai inviat din pestera cu stalacmite sau din cea cu stalactite?
yumy
Postat pe 6 Februarie 2014 10:24
Haideti sa va povestesc de un caz, care m-a ingretosat la maximum si despre care am citit anul trecut: o tipa face un copil, un baietel, iar dupa ce acesta se naste, femeia isi paraseste barbatul si copilul. Cand baiatul ei ar fi avut in jur de 20, 21 de ani, mama se hotaraste sa-si caute fiul, ea avand un pic peste 40 de ani. Zis si facut, isi gaseste baiatul, reiau legatura, cei doi se viziteaza, pana intr-o seara cand mama respectivului isi da seama ca ea simte mai mult decat sentimente materne pentru fiul ei. Ii spune fiului ei ce simte si el de acord sa incerce sa aiba o relatie de cuplu cu maica-sa. Iar, la vremea la care cei doi au dat interviul in presa, tipa era gravida cu un copil de la fiul ei si cica bebelusul ar fi bine.

Asemenea putori nici n-ar trebui sa se numeasca mame. Ce mama e aceea care-si abandoneaza copilul, ca mai apoi sa-l seduca? Cat de animala trebuie sa fii ca sa faci asa ceva? Pentru mine, individa cu pricina, reprezinta o alta epava ce gandeste cu ceea ce are intre picioare.

Viorica_Ecaterina
Postat pe 6 Februarie 2014 11:19
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-06 11:19:37Haideti sa va povestesc de un caz, care m-a ingretosat la maximum si despre care am citit anul trecut: o tipa face un copil, un baietel, iar dupa ce acesta se naste, femeia isi paraseste barbatul si copilul. Cand baiatul ei ar fi avut in jur de 20, 21 de ani, mama se hotaraste sa-si caute fiul, ea avand un pic peste 40 de ani. Zis si facut, isi gaseste baiatul, reiau legatura, cei doi se viziteaza, pana intr-o seara cand mama respectivului isi da seama ca ea simte mai mult decat sentimente materne pentru fiul ei. Ii spune fiului ei ce simte si el de acord sa incerce sa aiba o relatie de cuplu cu maica-sa. Iar, la vremea la care cei doi au dat interviul in presa, tipa era gravida cu un copil de la fiul ei si cica bebelusul ar fi bine.

Asemenea putori nici n-ar trebui sa se numeasca mame. Ce mama e aceea care-si abandoneaza copilul, ca mai apoi sa-l seduca? Cat de animala trebuie sa fii ca sa faci asa ceva? Pentru mine, individa cu pricina, reprezinta o alta epava ce gandeste cu ceea ce are intre picioare.

Domnita, in cazul asta nu este de ras si nici nu pot sa fie condamnati cei doi,cei doi sunt bolnavi psihic , o boala psihica care o au fara voia lor, crezi ca ei ar vrea sa fie asa ? nuuu !mai bine am spune "fereasca-ne Dumnezeu de asa boala ! Ar trebui ca cineva sa se ocupe de ei si sa ii interneze la un centru de boli psihice !
Tycu
Postat pe 6 Februarie 2014 13:04
De la: yumy, la data 2014-02-06 10:24:10dindirele ai inviat din pestera cu stalacmite sau din cea cu stalactite?

Din pestera Muierilor (judet Gorj) ca au si stalactite si stalacmite !In pesterile unde sunt stalactite , obligatoriu sunt si stalacmite !
Dindirel
Postat pe 6 Februarie 2014 15:38
Poate avea o relatie si cu un baiat mult mai mic numai ca din punctul meu de vedere aceste relatii sunt fara viitor. Acum depimde ce isi doresc amandoi
verraa
Postat pe 6 Februarie 2014 21:52
Ar conta varsta?
Darius_
Postat pe 7 Februarie 2014 01:04
De la: Tycu, la data 2014-02-04 14:16:51

Uite cateva exemple:

si mai am cateva:

In toate exemplele astea si sunt mai multe casatorii de acest gen , mai ales in lumea celor cu bani multi , nu se mai tine cont de diferenta de varsta dintre cei doi parteneri , deoarece cel putin unul dintre ei (de obicei cam ambii) se casatoresc din interes adica nu ii intereseaza "gura lumii" ci sa ramana cu ceva mostenire si trai in lux de pe urma celuilalt .Cel mai bun exemplu este al lui Iri si Monica, unde se vedea clar interesele ei !

Iar bati campii, musiu!
Arno_28
Postat pe 8 Februarie 2014 10:49
De la: Hebe_13, la data 2014-02-08 10:49:05
De la: Tycu, la data 2014-02-04 14:16:51

Uite cateva exemple:

si mai am cateva:

Iar bati campii, musiu!

Zau? din toate exemplele care le-ai dat spune-mi un singur exemplu la o casatorie dintre un varstnic si o tinerica bazata pe dragoste ! nu exista !Toate femeile care se marita cu araboi, cu turci, cu negrotei si cu barbati trecuti de prima tinerete sut usuratice pentru profit , pentru interes indiferent cat de "vedete" sunt !
Tycu
Postat pe 9 Februarie 2014 10:35
Relatie serioasa... Iti place cum gandeste, cum se imbraca, cum gateste, cum arata si chiar si in intimitate o placi? Daca voi nu aveti probleme lumea din jur, ca de altfel si multi forumisti, va discuta, caci gura lumii-i sloboda...In Coreea de Sud sunt normale relatii intre un barbat si o femeie mai mere cu pana la 10 ani! Femeile asiatice arata foare bine... La 40 de ani ar putea rivaliza cu una de 25...Si daca mai e si desteapta, senzuala... a castigat... Nu mai cere sfaturi! Judeca cu propriul creier si doar cu inima din dotare! Numai bine!
Titita4
Postat pe 9 Februarie 2014 11:30
De la: Sosuhno4, la data 2014-02-09 11:30:22Relatie serioasa... Iti place cum gandeste, cum se imbraca, cum gateste, cum arata si chiar si in intimitate o placi? Daca voi nu aveti probleme lumea din jur, ca de altfel si multi forumisti, va discuta, caci gura lumii-i sloboda...In Coreea de Sud sunt normale relatii intre un barbat si o femeie mai mere cu pana la 10 ani! Femeile asiatice arata foare bine... La 40 de ani ar putea rivaliza cu una de 25...Si daca mai e si desteapta, senzuala... a castigat... Nu mai cere sfaturi! Judeca cu propriul creier si doar cu inima din dotare! Numai bine!

Daaaa...femeile asiatice arata f. bine....sigur....cu cat imbatranesc arata ca niste mumii...ce altceva poti sa-ti doresti?
kudika226898
Postat pe 10 Februarie 2014 07:59
De la: cristina55, la data 2014-01-31 18:45:58

Ce gandesc femeile , nu vor sti barbatii, doar pot presupune ....

Atunci de ce te dai mare experta in ce sunt barbatii si ce vor barbatii, pe alte topicuri?
Viorica_Ecaterina
Postat pe 10 Februarie 2014 08:05
De la: cristina55, la data 2014-01-31 18:49:14Adevarul este ca o diferenta foarte mare intre barbat si femeie (indiferent in ce sens )nu va duce la o relatie de durata in cele mai multe cazuri (95-98% ? )

Si cum ramane cu vorba aceea ca extremele se atrag?

Mai pune si tu mana pe-o carte si informeaza-te despre relatiile interumane, mai informeaza-te despre diferentele dintre barbati si femei, dar si despre asemanarile dintre femei si barbati, si mai apoi discutam.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 10 Februarie 2014 08:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pura telenovela...dar merita? 24 De la: otilia23 10 Ianuarie 2009 23:00
buna 15 De la: Barbie30_ 1 Iunie 2011 10:55
Dragoste imposibila 23 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:46
Totul sa sfarsit.......... 24 De la: cami_goanga10 8 Aprilie 2010 00:36
Am nevoie de un sfat 1 De la: Bubulina_Adelina_1 11 Mai 2011 17:20