Setari Cookie-uri

Poate sta o femeie la varsta de 35-40 de ani cu un Baiat la 25 de ani ...?

De la: cristina55, la data 2014-01-28 21:13:42
De la: armiedi_19665, la data 2014-01-28 12:24:21el are 62 si ea 40!??alta belea!pai,mai fratilor,asta la 40 are o mincarimeeee.....si el ,saracu....cu 62 ai lui....cam complicat....sau...pina ai degete si limba...ce rea pot sa fiu...!

eu nu as zice ca esti rea ci doar....vulgara

Cum este, cristino, sa vezi paiul din ochiul altuia, dar sa nu-ti vezi barna de sub proprii tai ochi?
Viorica_Ecaterina
Postat pe 10 Februarie 2014 08:11
De la: Tycu, la data 2014-02-09 10:35:01
De la: Hebe_13, la data 2014-02-08 10:49:05
De la: Tycu, la data 2014-02-04 14:16:51
De la: Hebe_13, la data 2014-02-03 21:23:16
De la: Hebe_13, la data 2014-02-03 21:17:42
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-02-03 13:19:23poi da dar nu ma inter. ce fac altii asta era ideea.. eu vreau doar un rasp referitor la subiect atat.. nimic mai mult..DAca am cerut prea mult va rog sa nu mai treceti pe aici . E mai bine sa nu treceti decat sa o faceti si intr-un mod prost.. multumesc

Uite cateva exemple:

Actorul si producatorul american Dick Van Dyke si tanara sotie Arlene Silber. Diferenta de varsta: 46 de ani.

Un nume de legenda, Anthony Quinn, si Kathy Benvin, cu 47 ani mai tanara decat sotul. Casatoriti in 1997, ea a ramas vaduva in 2001. Fericirea a durat patru ani.

Actorul si producatorul american Tony Randall, alaturi de aleasa inimii, Heather Harlan, cu 51 de ani mai tanara decat el. Si ea a ramas vaduva in 2004.

Celebrul Hugh Hefner, fondatorul publicatiei Playboy, alaturi de una din fostele prietene, Holly Madison. Diferenta de varsta, 54 de ani.

si mai am cateva:

Una dintre povestile de dragoste care a tinut prima pagina a tabloidelor, in vara anului 2006, a fost cea dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Ea era in focul bacalaureatului, el era trecut de 50 de ani. O relatie hulita de toti, o diferenta de varsta care i-a facut pe multi sa ridice din spranceana dezaprobator, dar totusi o relatie care rezista si astazi si din care s-a nascut si un copil, micuta Irina.

Oana si Viorel Lis, el primar al Capitalei, ea o tanara de 18 ani... virgina. Dupa 12 ani de relatie, cei doi porumbei s-au casatorit si le merge foarte bine, dupa cum singuri declara. Singurul norisor aparut in familie, de curand, este dorinta Oanei de a avea un copil, dorinta neimpartasita de sotul ei. Insa, daca doamna vrea, o sa se intample!

Mihaela Radulescu, diva, cu o pozitie sociala importanta, imagine pentru Romania, Dani Otil, un tanar din Resita care a reusit sa faca o cariera de invidiat in televiziune. Diferenta de 11 ani dintre ei, ea 39 de ani, el 28 de ani si problemele pe care le-au intampinat de-a lungul relatiei, nu le-a distrus dragostea.
Nici distanta nu le-a stat in cale, iar cei doi isi traiesc povestea de dragoste in liniste, departe de ochii curiosilor care au fost multi.

"Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera. Deci, este o relatie intre un barbat si o femeie si atat", declara Mihaela Radulescu atunci cand a recunoscut relatia pe care o are cu Dani Otil.

Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul s-a casatorit anul trecut. El 40 de ani, ea 29 de ani, el fost ginere de presedinte, ea, Loredana, o tanara anonima. S-au cunoscut la Paris, s-au casatorit in Bucuresti si si-au petrecut luna de miere tot la Paris. Petrecerea de nunta a avut loc in Bamboo Grand Ballroom, unde mirii au chefuit cu cei peste 300 de invitati care le-au fost alaturi in aceasta zi speciala.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, are 44 de ani, iar sotia lui, Irina Chiosa, actrita, are 28 de ani. Fost fin de presedinte - Traian Basescu le-a fost nas lui si Melaniei Medeleanu (prima sotie) - Dan Teodorescu a cunoscut-o pe Irina la un concert si de atunci amandoi au stiut ca sunt suflete pereche. "Eram la un concert, canta Vama Veche sau Vita de Vie, nu mai tin minte. Atunci ni s-au intersectat privirile, ni s-au intalnit destinele, declara, la un moment dat, solistul.

Un alt cuplu... special din punctul multora de vedere este cel format de Israela Vodovoz, cea supranumita "Regina salsei" si Liviu Arteni. Ea avea 59 de ani si el 37 in momentul in care s-au cunoscut, ea este iudaica, el ortodox. In ciuda tuturor diferentelor care pareau ca-i despart, ei s-au casatorit si declara ca sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant. S-au cunoscut in Rodos, pe 2 aprilie 2007, la hotelul pe care Liviu il detine acolo. "Mi-a dedicat o melodie a lui Richard Clayderman si m-a invitat la dans. Mi-a sarutat mana si m-a intrebat in engleza: "May I present myself?" (n.r. pot sa ma prezint?"). Cand mi-a raspuns Liviu, mi-am dat seama ca e roman", isi aminteste Israela. De atunci, nu s-au mai despartit nici macar o zi.

In toate exemplele astea si sunt mai multe casatorii de acest gen , mai ales in lumea celor cu bani multi , nu se mai tine cont de diferenta de varsta dintre cei doi parteneri , deoarece cel putin unul dintre ei (de obicei cam ambii) se casatoresc din interes adica nu ii intereseaza "gura lumii" ci sa ramana cu ceva mostenire si trai in lux de pe urma celuilalt .Cel mai bun exemplu este al lui Iri si Monica, unde se vedea clar interesele ei !

Iar bati campii, musiu!

Zau? din toate exemplele care le-ai dat spune-mi un singur exemplu la o casatorie dintre un varstnic si o tinerica bazata pe dragoste ! nu exista !Toate femeile care se marita cu araboi, cu turci, cu negrotei si cu barbati trecuti de prima tinerete sut usuratice pentru profit , pentru interes indiferent cat de "vedete" sunt !

Azorica, na la cotet!
Lasa relatiile ca nu sunt bune de ros, o sa-ti ramana vreuna in gat!
Arno_28
Postat pe 12 Februarie 2014 20:40
De la: Hebe_13, la data 2014-02-12 20:40:12
De la: Tycu, la data 2014-02-09 10:35:01
De la: Hebe_13, la data 2014-02-08 10:49:05
De la: Tycu, la data 2014-02-04 14:16:51
De la: Hebe_13, la data 2014-02-03 21:23:16
De la: Hebe_13, la data 2014-02-03 21:17:42
De la: Marius_Dragutzzu_1, la data 2014-02-03 13:19:23poi da dar nu ma inter. ce fac altii asta era ideea.. eu vreau doar un rasp referitor la subiect atat.. nimic mai mult..DAca am cerut prea mult va rog sa nu mai treceti pe aici . E mai bine sa nu treceti decat sa o faceti si intr-un mod prost.. multumesc

Uite cateva exemple:

Actorul si producatorul american Dick Van Dyke si tanara sotie Arlene Silber. Diferenta de varsta: 46 de ani.

Un nume de legenda, Anthony Quinn, si Kathy Benvin, cu 47 ani mai tanara decat sotul. Casatoriti in 1997, ea a ramas vaduva in 2001. Fericirea a durat patru ani.

Actorul si producatorul american Tony Randall, alaturi de aleasa inimii, Heather Harlan, cu 51 de ani mai tanara decat el. Si ea a ramas vaduva in 2004.

Celebrul Hugh Hefner, fondatorul publicatiei Playboy, alaturi de una din fostele prietene, Holly Madison. Diferenta de varsta, 54 de ani.

si mai am cateva:

Una dintre povestile de dragoste care a tinut prima pagina a tabloidelor, in vara anului 2006, a fost cea dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Ea era in focul bacalaureatului, el era trecut de 50 de ani. O relatie hulita de toti, o diferenta de varsta care i-a facut pe multi sa ridice din spranceana dezaprobator, dar totusi o relatie care rezista si astazi si din care s-a nascut si un copil, micuta Irina.

Oana si Viorel Lis, el primar al Capitalei, ea o tanara de 18 ani... virgina. Dupa 12 ani de relatie, cei doi porumbei s-au casatorit si le merge foarte bine, dupa cum singuri declara. Singurul norisor aparut in familie, de curand, este dorinta Oanei de a avea un copil, dorinta neimpartasita de sotul ei. Insa, daca doamna vrea, o sa se intample!

Mihaela Radulescu, diva, cu o pozitie sociala importanta, imagine pentru Romania, Dani Otil, un tanar din Resita care a reusit sa faca o cariera de invidiat in televiziune. Diferenta de 11 ani dintre ei, ea 39 de ani, el 28 de ani si problemele pe care le-au intampinat de-a lungul relatiei, nu le-a distrus dragostea.
Nici distanta nu le-a stat in cale, iar cei doi isi traiesc povestea de dragoste in liniste, departe de ochii curiosilor care au fost multi.

"Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera. Deci, este o relatie intre un barbat si o femeie si atat", declara Mihaela Radulescu atunci cand a recunoscut relatia pe care o are cu Dani Otil.

Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul s-a casatorit anul trecut. El 40 de ani, ea 29 de ani, el fost ginere de presedinte, ea, Loredana, o tanara anonima. S-au cunoscut la Paris, s-au casatorit in Bucuresti si si-au petrecut luna de miere tot la Paris. Petrecerea de nunta a avut loc in Bamboo Grand Ballroom, unde mirii au chefuit cu cei peste 300 de invitati care le-au fost alaturi in aceasta zi speciala.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, are 44 de ani, iar sotia lui, Irina Chiosa, actrita, are 28 de ani. Fost fin de presedinte - Traian Basescu le-a fost nas lui si Melaniei Medeleanu (prima sotie) - Dan Teodorescu a cunoscut-o pe Irina la un concert si de atunci amandoi au stiut ca sunt suflete pereche. "Eram la un concert, canta Vama Veche sau Vita de Vie, nu mai tin minte. Atunci ni s-au intersectat privirile, ni s-au intalnit destinele, declara, la un moment dat, solistul.

Un alt cuplu... special din punctul multora de vedere este cel format de Israela Vodovoz, cea supranumita "Regina salsei" si Liviu Arteni. Ea avea 59 de ani si el 37 in momentul in care s-au cunoscut, ea este iudaica, el ortodox. In ciuda tuturor diferentelor care pareau ca-i despart, ei s-au casatorit si declara ca sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant. S-au cunoscut in Rodos, pe 2 aprilie 2007, la hotelul pe care Liviu il detine acolo. "Mi-a dedicat o melodie a lui Richard Clayderman si m-a invitat la dans. Mi-a sarutat mana si m-a intrebat in engleza: "May I present myself?" (n.r. pot sa ma prezint?"). Cand mi-a raspuns Liviu, mi-am dat seama ca e roman", isi aminteste Israela. De atunci, nu s-au mai despartit nici macar o zi.

In toate exemplele astea si sunt mai multe casatorii de acest gen , mai ales in lumea celor cu bani multi , nu se mai tine cont de diferenta de varsta dintre cei doi parteneri , deoarece cel putin unul dintre ei (de obicei cam ambii) se casatoresc din interes adica nu ii intereseaza "gura lumii" ci sa ramana cu ceva mostenire si trai in lux de pe urma celuilalt .Cel mai bun exemplu este al lui Iri si Monica, unde se vedea clar interesele ei !

Iar bati campii, musiu!

Zau? din toate exemplele care le-ai dat spune-mi un singur exemplu la o casatorie dintre un varstnic si o tinerica bazata pe dragoste ! nu exista !Toate femeile care se marita cu araboi, cu turci, cu negrotei si cu barbati trecuti de prima tinerete sut usuratice pentru profit , pentru interes indiferent cat de "vedete" sunt !

Azorica, na la cotet!
Lasa relatiile ca nu sunt bune de ros, o sa-ti ramana vreuna in gat!

Leaga-ti cainele ala ca mai musca lumea si mai invata cate ceva de pe acilea ce mai postez eu, ca o sa-ti prinda bine mai tarziu !Ce am spus eu in postara aia si un copil de la gradinita stie . mi-ar fi placut sa ne cunoastem personal din curiozitate !
Tycu
Postat pe 13 Februarie 2014 15:56
daca tu la varsta ta iti mai pui intrebari dintrastea e clar...uite un sfat destept..intreab-o pe ea sa vezi ce o sa iti spuna!!!...ghici?
athos_007
Postat pe 16 Februarie 2014 06:45
De la: emmaian, la data 2014-02-02 05:35:59Bine-nteles ca se poate.Sunt cazuri care demonstreaza asta, cum sunt cazuri care infirma.
Acum ea la 40, el la 25 este perioada perfecta sa spui MERGE; URA.
Dar inainte de a face pasul definitiv e bine ca fiecare din voi sa stea cu el insusi in oglinda si sa se vada cind ea are 60 si el 45.
Si daca tu femeie la 60, chiar daca areti super bine imbracata , fardata, etc, etc, te trezesti dimineata si uitindu-te la trupul tinar de linga tine nu simti nici o frica, inseamna ca din pc tau de vedere se poate.
Daca tu barbatul, de 45 poti accepta femeia incretitura pielii, aia pe care o vezi doar tu , dimineata cind te trezesti, atunci se poate .
Dar daca ai cea mai mica strimbatura din nas,atunci nu se poate.

Cu alte cuvinte, nu exista retete.
Dar simpla intrebare care ti-o pui acum, inseamna ca exista o unda de indoiala si e bine, asa cum ziceam mai sus sa te uiti foarte bine in oglinda inainte de a face un pas mai departe.

Radu_Cristian_1
Postat pe 13 Martie 2014 14:20
depinde ,daca va iubiti ....
NEGRUTTTT
Postat pe 13 Martie 2014 18:46
Iubirea nu are varsta , nu cere acte de stare civila ; atata timp cat exista dragostea aceea ... restul nu conteaza !!! Nici comentariile invidioase, nici INTREBAREA :ce va fi peste 5 ani ????!Conteaza sentimentele celor doi !ATAT !CEI CARE VA OFTICATI SUNTETI MAI BATRANI DIN PUNCT DE VEDERE AL GANDIRI DECAT PROTAGONISTII!
Iubiti si voi daca va place cineva in lumea asta si daca sunteti capabili sa ziceti :NOI nu EU !!!!!!!!!!!! Varsta este cea a spiritului nu cea din buletin ! TOT RESPECTUL PENTRU CEI CARORA LE BATE INCA INIMA SI LE FIERBE INCA SANGELE IN VINE !
kudika_956659
Postat pe 13 Martie 2014 20:21
De la: Viorica_Ecaterina, la data 2014-02-10 08:11:45
De la: cristina55, la data 2014-01-28 21:13:42
De la: armiedi_19665, la data 2014-01-28 12:24:21el are 62 si ea 40!??alta belea!pai,mai fratilor,asta la 40 are o mincarimeeee.....si el ,saracu....cu 62 ai lui....cam complicat....sau...pina ai degete si limba...ce rea pot sa fiu...!

eu nu as zice ca esti rea ci doar....vulgara

Cum este, cristino, sa vezi paiul din ochiul altuia, dar sa nu-ti vezi barna de sub proprii tai ochi?

Bati campii.....
cristina55
Postat pe 13 Martie 2014 21:16
De la: kudika_956659, la data 2014-03-13 20:21:32Iubirea nu are varsta , nu cere acte de stare civila ; atata timp cat exista dragostea aceea ... restul nu conteaza !!! Nici comentariile invidioase, nici INTREBAREA :ce va fi peste 5 ani ????!Conteaza sentimentele celor doi !ATAT !CEI CARE VA OFTICATI SUNTETI MAI BATRANI DIN PUNCT DE VEDERE AL GANDIRI DECAT PROTAGONISTII!
Iubiti si voi daca va place cineva in lumea asta si daca sunteti capabili sa ziceti :NOI nu EU !!!!!!!!!!!! Varsta este cea a spiritului nu cea din buletin ! TOT RESPECTUL PENTRU CEI CARORA LE BATE INCA INIMA SI LE FIERBE INCA SANGELE IN VINE !

eronat,,nu cere acte civile in schimb cere acte in fata lui dumnezeu
iiiiiiiiio
Postat pe 13 Martie 2014 23:23
De la: kudika_956659, la data 2014-03-13 20:21:32Iubirea nu are varsta , nu cere acte de stare civila ; atata timp cat exista dragostea aceea ... restul nu conteaza !!! Nici comentariile invidioase, nici INTREBAREA :ce va fi peste 5 ani ????!Conteaza sentimentele celor doi !ATAT !CEI CARE VA OFTICATI SUNTETI MAI BATRANI DIN PUNCT DE VEDERE AL GANDIRI DECAT PROTAGONISTII!

infantili in gandire sunt cei care nu se oficializeaza,,in fata lui dumnezeu adica biserica,,nu e cazul sa predai lectii de gandiri chipurile libertine ca nu suntem de capul nostru pe pamant
iiiiiiiiio
Postat pe 13 Martie 2014 23:27
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-13 23:23:54

eronat,,nu cere acte civile in schimb cere acte in fata lui dumnezeu
bn precizat....cere acte in regula in fata lui dumnezeu...ca dumnezeu sa fie martor la princiouul ce leaga pe cei doi in relatie...foarte clar si concret ne existand dragoste ...ci doar pers in varsta care e coplesit de insctincul sexual de care e ataras si cea tanara de bani celuilalt....hai sal facem pe dumnezeu martor la asa ceva si sa oficieze aceasta relatie.......ma ioooo cati ani ai? cand e vb de diferenta de varsta de 20 de ani sau mai mult nu poate fi vorba de dragoste...daca tot esti asa de credincios dc crezi ca dumnezeu ar trbui sa lege ceva ce e din start dezlegat ...thinkk
athos_is_back
Postat pe 13 Martie 2014 23:27
atose dumnezeu nu leaga ceva ce e din start dezlegat niciodata,,omul face asta nu dumnezeu le a dat puterea apostolilor si preotilor de a dezlega din alt motiv,tu poti pleca la drum cu sentimente curate ambi parteneri,indiferent de varsta,,binenteles ca bine e sa fie o varsta apropriata,,,insa pe parcurs pot intervenii o gramada chiar daca tu pleci la drum cu sentimente curate,,poate barbatul sa inceapa sa te bata sau sa ti vorbeasca urat,,poate femeia sa umble dupa altii sau multe altele ce se pot intampla,,de aia le a lasat dumnezeu puterea de a dezlega pricepi?
prostiile omului sunt ale omului nu ale lui dumnezeu,,tu trebui sa te cununi in fata lui dumnezeu ca legatura ta sa fie dreapta si adevarata
iiiiiiiiio
Postat pe 13 Martie 2014 23:44
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-13 23:44:10atose dumnezeu nu leaga ceva ce e din start dezlegat niciodata,,omul face asta nu dumnezeu le a dat puterea apostolilor si preotilor de a dezlega din alt motiv,tu poti pleca la drum cu sentimente curate ambi parteneri,indiferent de varsta,,binenteles ca bine e sa fie o varsta apropriata,,,insa pe parcurs pot intervenii o gramada chiar daca tu pleci la drum cu sentimente curate,,poate barbatul sa inceapa sa te bata sau sa ti vorbeasca urat,,poate femeia sa umble dupa altii sau multe altele ce se pot intampla,,de aia le a lasat dumnezeu puterea de a dezlega pricepi?
prostiile omului sunt ale omului nu ale lui dumnezeu,,tu trebui sa te cununi in fata lui dumnezeu ca legatura ta sa fie dreapta si adevarata
e adevarat asta..dar omul treb sa aiba macar bunul simt ca atunci cand e in fata altarului si jura in fata lui dumnezeu iubire pt pers de langa ea sent sa fie curate...cum cataloghezi u pe aceia care merg si jura si castaoria pt ei e de alta conotatie mintand cu atata ardoare pe dumnezeu ac se iau din iubire si nu din alte motive???/
athos_is_back
Postat pe 13 Martie 2014 23:53
De la: athos_is_back, la data 2014-03-13 23:53:14
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-03-13 23:44:10atose dumnezeu nu leaga ceva ce e din start dezlegat niciodata,,omul face asta nu dumnezeu le a dat puterea apostolilor si preotilor de a dezlega din alt motiv,tu poti pleca la drum cu sentimente curate ambi parteneri,indiferent de varsta,,binenteles ca bine e sa fie o varsta apropriata,,,insa pe parcurs pot intervenii o gramada chiar daca tu pleci la drum cu sentimente curate,,poate barbatul sa inceapa sa te bata sau sa ti vorbeasca urat,,poate femeia sa umble dupa altii sau multe altele ce se pot intampla,,de aia le a lasat dumnezeu puterea de a dezlega pricepi?
e adevarat asta..dar omul treb sa aiba macar bunul simt ca atunci cand e in fata altarului si jura in fata lui dumnezeu iubire pt pers de langa ea sent sa fie curate...cum cataloghezi u pe aceia care merg si jura si castaoria pt ei e de alta conotatie mintand cu atata ardoare pe dumnezeu ac se iau din iubire si nu din alte motive???/
ce ziceam eu e ca...daca 2 pers caintre care este o diferenta de varsta asta de mare si feicare diontre ei stau cu celalalt din alte motive si nu iubirea....e mai pakat sa se casatoreasca decat s ano faca...pt cal mint pe dumnezeu pe fatza
...intelegiiii
athos_is_back
Postat pe 13 Martie 2014 23:54
De la: athos_is_back, la data 2014-03-13 23:53:14
ce ziceam eu e ca...daca 2 pers caintre care este o diferenta de varsta asta de mare si feicare diontre ei stau cu celalalt din alte motive si nu iubirea....e mai pakat sa se casatoreasca decat s ano faca...pt cal mint pe dumnezeu pe fatza
...intelegiiii
athos_is_back
Postat pe 13 Martie 2014 23:54
am inteles din pprimul mesaj de aia ti am zis ca omul dezleaga singur prin atitudinea lui,nu dumnezeu dezleaga din start ci omul,,chiar daca este o varsta intre cei doi iar daca ei pleca din start cu premiza ca relatisa lor va fi una trainica atunci este bine legata de dumnezeu,insa daca pleaca din start cu premiza sa fie ceva timpuriu iti dai seama ca se mint singuri nu pe dumnezeu
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Martie 2014 00:06

booonnn!toate bune si frumoase dupa cum le prezinti tu dar sa facem o mica introspectie!!ai iubit un barbat mai tanar si el te-a iubit(dupa cum spui, desi mie mi se se pare ca a fost un fel de dependenta a lui ca l-ai ajutat sa-si depaseasca anumite temeri si sa-si cunoasca propriile limite)dar aceasta iubire s-a impotmolit si s-a impotmolit exact in momentul in care tu ai avut probleme, el s-a speritat cand a realizat ca cea care reprezenta pentru el un sprijin are nevoie de sprijin si a ales calea cea mai usoara...aceea de a fugi!spui ca te-a sunat si ati vorbit zilnic, asta pentru ca el nu s-a putut rupe definitiv sau poate l-a mustrat constiinta dar in acelasi timp a realizat ca nu esti ceea ce-i trebuie(din pacate)!Relatia s-a terminat frumos pentru ca ai avut un caracter frumos si mai ales pentru ca esti rationala si ai stiut si tu din start ca nu aveti niciun viitor dar(poate si pe fondul unei casnicii ratate)ai preferat sa traiesti clipa!!A fost bine, ai trait intens aceasta relatie, dupa cum spui, te-a facut sa te simti frumoasa, iubita, speciala si asta ti-o vei aminti toata viata si spre binele tau sper ca viata ta sentimentala sa nu se fi terminat odata cu aceasta relatie!Sper ca in momentul de fata ai pe cineva alturi de tine, sper ca il iubesti sau vei reusi sa-l iubesti asa cum l-ai iubit pe EL daca nu crede-ma aceasta relatie nu ti-a facut decat rau!....eu stiu ca iubirea este neconditionata, este superba, este unica dar in aceeasi masura este distrugatoare, nociva si lasa de cele mai multe ori un gust amar..sper(si ma repet) sa nu fie si cazul tau!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Martie 2014 09:46
De la: kiss_my_ass, la data 2014-03-14 09:46:29

booonnn!toate bune si frumoase dupa cum le prezinti tu dar sa facem o mica introspectie!!ai iubit un barbat mai tanar si el te-a iubit(dupa cum spui, desi mie mi se se pare ca a fost un fel de dependenta a lui ca l-ai ajutat sa-si depaseasca anumite temeri si sa-si cunoasca propriile limite)dar aceasta iubire s-a impotmolit si s-a impotmolit exact in momentul in care tu ai avut probleme, el s-a speritat cand a realizat ca cea care reprezenta pentru el un sprijin are nevoie de sprijin si a ales calea cea mai usoara...aceea de a fugi!spui ca te-a sunat si ati vorbit zilnic, asta pentru ca el nu s-a putut rupe definitiv sau poate l-a mustrat constiinta dar in acelasi timp a realizat ca nu esti ceea ce-i trebuie(din pacate)!Relatia s-a terminat frumos pentru ca ai avut un caracter frumos si mai ales pentru ca esti rationala si ai stiut si tu din start ca nu aveti niciun viitor dar(poate si pe fondul unei casnicii ratate)ai preferat sa traiesti clipa!!A fost bine, ai trait intens aceasta relatie, dupa cum spui, te-a facut sa te simti frumoasa, iubita, speciala si asta ti-o vei aminti toata viata si spre binele tau sper ca viata ta sentimentala sa nu se fi terminat odata cu aceasta relatie!Sper ca in momentul de fata ai pe cineva alturi de tine, sper ca il iubesti sau vei reusi sa-l iubesti asa cum l-ai iubit pe EL daca nu crede-ma aceasta relatie nu ti-a facut decat rau!....eu stiu ca iubirea este neconditionata, este superba, este unica dar in aceeasi masura este distrugatoare, nociva si lasa de cele mai multe ori un gust amar..sper(si ma repet) sa nu fie si cazul tau!

Fii sigura ca sunt fericita , dupa ce dai mana cu moartea ai o cu totul alta perceptie asupra vietii ! Vrei sa o traiesti la maxim si sa te bucuri frumos de fiecare clipa ! E DREPT CA AM FOST DEZAMAGITA DAR ...nu poti impune nimanui sa te iubeasca mai mult decat pote el!AVEM LIBERTATEA DE A ALEGE! Avem dreptul de a ne infrumuseta spiritul cu experiente de neuitat; dar pentru noi insine trebuie trait in prezent ! Cat despre discutia baietilor referitoare la oficierea legaturii in fata unui preot; nu cred ca este un lucru necesar !Dumnezeu este iubire ! Iubindu-ne , in fata LUI ! Ne aratam de fapt dragostea pe care i-o daruim !Nu vrea sa vorbesc de oficializarea care este doar motiv de nunta cu dar sau de un moment unic :moment in care sa te transformi intr-o zana inocenta ca sa fii apoi toata viata o scorpie cu acte in regula !
kudika_956659
Postat pe 14 Martie 2014 14:30
nu stiu de ce am impresia ca nu esti chiar sincera si ca incerci sa te convingi ca esti fericita! fiecare este responsabil de alegerile pe care le face chiar daca sunt bune sau mai putin bune!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Martie 2014 14:35
LOGIC si adevarat !fericirea este o stare o ai sau nu , esti pozitiv si iei viata asa cum e ; sau ai mari asteptari de la tine si de la ceilalti si nu te multumeste nimic niciodata ! pe mine una ma potae face fericita si o gaza care isi deschide timid aripile spre soare sau un ghiocel pur din zapada iesit in ciuda iernii ! sunt fericita cu mine insami sau impreuna cu familia ! Am si o nepotica de trei luni astept vara sa plec la Constanta sa imi petrec timpul cu ea ! ce zici de asta ...http://www.youtube.com/watch?list=RDGfAe08Rjx6Y&v=GfAe08Rjx6Y
kudika_956659
Postat pe 14 Martie 2014 14:47
zic ca esti curajoasa zic ca incerci sa acoperi golul cu fericirea lucrurilor marunte si mai zic ca acum de moment este ok dar cand vei ajunge intr-un punct in care constati ca nu te mai poti pacali singura oare toate astea vor mai fii suficiente pentru a fii fericita?!
sa-ti traiasca nepotica..si numai bine iti doresc!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Martie 2014 15:28
MULTUMESC mult , zau nu am motive sa nu fiu fericita ! Imi este viata mai linistita dar si cu multe bucurii!
kudika_956659
Postat pe 14 Martie 2014 16:45
pentru KISS http://www.youtube.com/watch?v=UAUx_ZKqDMo
kudika_956659
Postat pe 14 Martie 2014 17:08
E MARE ACUM ARE 3 LUNI !
kudika_956659
Postat pe 14 Martie 2014 17:09
De la: kudika_956659, la data 2014-03-14 14:30:32

Fii sigura ca sunt fericita , dupa ce dai mana cu moartea ai o cu totul alta perceptie asupra vietii ! Vrei sa o traiesti la maxim si sa te bucuri frumos de fiecare clipa ! E DREPT CA AM FOST DEZAMAGITA DAR ...nu poti impune nimanui sa te iubeasca mai mult decat pote el!AVEM LIBERTATEA DE A ALEGE! Avem dreptul de a ne infrumuseta spiritul cu experiente de neuitat; dar pentru noi insine trebuie trait in prezent ! Cat despre discutia baietilor referitoare la oficierea legaturii in fata unui preot; nu cred ca este un lucru necesar !Dumnezeu este iubire ! Iubindu-ne , in fata LUI ! Ne aratam de fapt dragostea pe care i-o daruim !Nu vrea sa vorbesc de oficializarea care este doar motiv de nunta cu dar sau de un moment unic :moment in care sa te transformi intr-o zana inocenta ca sa fii apoi toata viata o scorpie cu acte in regula !

tu din pacate nu ai inteles ce a trebuit din accident cand ai zis ai trecut pe langa moarte,,,.,,,exact asta este mooartea ,,o trecere,,nu pentru lumea asta te ai nascut,de aia modul tau si al multor altora ce zic traieste ti viata la maxim,,,carpe diem,si alte tampenii ca se iau unii dupa altii ca papagalii ,,,,viata trebui traita insa trebui traita asa cum trebui,ca nu nimicul te a creat ca nu exista,,te a creat cel ce este dumnezeu iar dumnezeu a infiintat ooo biserica iar cununia este una din cele 7 taine,,precum insusi dumnezeu ia cununat pe adam si eva,,lasa prostiile copilaresti gabriela
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Martie 2014 23:38
Sa ne gandim ca nunta este cea mai veche Taina a Bisericii, intemeiata de Dumnezeu inca din rai. Ea sta la temelia familiei, a lumii intregi. Taria familiei depinde si de respectarea principiilor morale ale Bisericii noastre. Tinerii trebuie pregatiti pentru viata de familie inca din copilarie. Preotul, nasul de botez si parintii au in viata tinerilor cel mai mare rol si raspundere.
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Martie 2014 23:45
Scopul principal al nuntii crestine, dupa porunca lui Dumnezeu ( Facere 1, 28; 2, 18-24 ) si dupa invatatura Bisericii Ortodoxe, este unirea prin iubire a celor doi soti in numele Domnului pentru nasterea de copii, spre inmultirea neamului omenesc. Apoi, ajutorarea sotilor intre ei, pentru usurarea vietii; infranarea trupeasca si evitarea desfraului si a imoralitatii in lume. Toate aceste scopuri sa fie spre preamarirea lui Dumnezeu
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Martie 2014 23:47
Ce pacat savarsesc cei ce traiesc fara cununie religioasa si au copii ? Ce trebuie sa faca ei spre a se mantui ?

In afara de cerintele fizice, omul are in plus necesitati si datorii superioare, sufletesti, si deci are nevoie in casnicie si de binecuvantarea lui Dumnezeu, adica de cununia religioasa. Cei ce traiesc fara aceasta cununie nu li se pot primi darurile si pomelnicele la Sfantul Altar si nu pot fi nasi, nici la cununie, nici la botez. Ei nu se pot mantui decat daca se cununa la biserica facand si un canon de cativa ani oprire de la Sfintele Taine ( Dupa pravila bisericeasca de Arhim. Nicodim Sachelarie ) .

Sinodul I Ecumenic, in canonul 3 si VI Ecumenic, in canonul 5, opresc cu desavarsire pe clericii de orice grad sa aiba vreo femeie ingrijitoare la casele lor, " afara de mama, sora sau matusa, sau pe alte persoane care nu pot fi banuite de legatuua de concubinaj " ... " Iar daca cineva ar calca cele hotarate de noi sa se cateriseasca. Aceasta sa respecte si cei casatoriti, avand grija de curatenia lor morala " . Vezi, deci, ce grija au avut Sfintii Parinti sa pastreze viata morala in Biserica lui Hristos si cu cata tarie au luptat impotriva smintelii si a cumplitului pacat al desfranarii !
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Martie 2014 23:49
www.youtube.com/watch?v=z4gO2De8xOw
iiiiiiiiio
Postat pe 15 Martie 2014 00:09
De la: kudika_956659, la data 2014-03-14 14:30:32

esti beton in gandire....deci dumnezeu spune iubitiva ..ca doar el este iubirea....in mintea ta u intelegi ca ...a iubi pe oricine indiferent de varsta sau mai bn zis mai multiii...dar iubind ...si in afara casatoriei...ar fi ingaduit de dumnezeu? ...am sa ma abtin din comentarii dar nush ai anii aia degeaba mancati ..de ar gandi toate ca tine s-ar alege praful .....ce sa intelegm prin ..am invat sa traiesc fiecare clipa la maxim? adika farte care vine ..care iasa ...nu conteaza...hai sa ne iubim....ca asa vrea dumnezeu.......mei U CONNFUNZI SENTIMENTUL DE IUBIRE CU ALTE SENTIMENTE.....CE CREDE-MA...NU SUNT O IUBIRE ADEVARATA....daca iubirea ar fi ceia ce definesti tu....cred ca ne-am iubi unii cu altii in fiecare zi ..azi una maine alta...ca vezi doamne treb sa traim fiecare clipa...daca dumnz ti- adat acel nefericit necaz...si u asta ai inteles prin el..esti pe calea gresita...pt ca stimata doamna....barbatul cu care te....iti putea fi fiu la varsta....dar ce conteaza nu? ....import e sa functioneze bn partile anatomice...si sa fie mereu up...offff......sincer sa fac un epitet...daca ar fi toate ca tine...as prefera sa fiu gay ...slava domnului ca nu toate gandesc ca tine
athos_is_back
Postat pe 15 Martie 2014 06:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mie imi plce de un baiat de 2 ani, e in clasa cu mine :(( 11 De la: alinutza_260488 30 Martie 2010 15:04
am aflat ca este insurat si l-am parasit.... 52 De la: Camelia_08 3 Februarie 2012 11:47
7 ani de iubire, 7 ani de chin...vreau un sfat 54 De la: kudika010681 24 Noiembrie 2009 13:48
prieteni amici sau doar colegi ! 10 De la: dusmanu_lu_Celina 21 Noiembrie 2010 11:26
am nevoie de un sfat!!!! 14 De la: alfredodecurtofreco 4 Noiembrie 2010 13:31