Setari Cookie-uri

Am fost inselat de sotie si nu stiu ce sa mai fac

Ai fost inselat...Se intampla destul de des, insa nu spera ca nu vei mai fi.A divortat pt.ca vrea libertate!!!! Frumos mod de-a spune ca nu te mai vrea langa ea. Sunt femeie dar nu pot fi de acord cu mentalitatea celei pe care o mai consideri inca sotie.Este doar mama copilului tau si cam atat.Nu se va schimba si daca acum este domnul taximetrist,data viitoare va fi altul.
Indiferent daca e femeie sau barbat,cand sufleteste pleaca de langa celalalt,nu se ma poate reface nimic.Casnicia este distrusa iremediabil.O spun din experienta...Incerci acum ceea ce-am incercat si eu cu ani in urma.A fost o pierdere de timp,o incercare disperata de-ami convinge ex-sotul ca familia este fundamentala.
Carpe Diem este sloganul acestor tip de persoane...asa sunt in realitate si asa vor muri!Nu te pot incuraja sa continui,ci doar sa te gandesti bine...Merita oare sa-ti mai sacrifici ani din viata in speranta ca se va schimba? Te vei trezi peste cativa ani cu sperantele naruite si nu vei mai avea incredere in ici o femeie.Vei deveni tu insuti asemeni ei,traind doar clipa
doar_femeie
Postat pe 9 Martie 2014 10:06
bafta viata merge inainte cu sau fara o parere a unuia care a facut aceeias gresala ,,plecat pentru binele famiiliei ,, ramii plecat pentru binele tau !!!!! si al fetitei daca poti femei cu care sa imparti dragostea sunt linga tine dor trebuie sa deschizi ochii ,iar mamei fetitei tale lasai libertatea de asi trai viata asa cum vrea ea. spre binele tau
Dumitru_Say_Cioban_1
Postat pe 9 Martie 2014 10:40
Intr-o relatie daca nu exista sentimente puternice,afectiune reciproca, intelegere, toleranta dar mai ales iubire adevarat, relatia nu exista, cu siguranta sentimentele ei nu au fost sincere,nu erati pe lungime de unda, iar plecarea ta a fost o cale de a incerca altceva, in alta ordine de idei, nici un barbat nu poate sta fara sa aiba o femei alaturi mai mult de 2 saptamani, o femeie mai rezista daca isi impune,prin urmare cred ca exista culpa din partea ambilor.
In situatia data, fireste odata incoltita indoiala, relatia se distruge, poate nu a fost ceea ce tu ai vazut la ea, prin urmare dat fiind faptul ca esti plecat, incearca sa-ti gasesti fericirea langa altcineva.
licutzamarinescu
Postat pe 9 Martie 2014 11:19
Salut pt ca ti-ai spus povestea ,i-mi permit sa-ti dau un sfat . frate laso !!!!! o femeie care te insala, nu mai are sentimente pt.tine. se simte mai bine cu amantul . daca te-a inselat odata o sa mai insele si a 2-a oara si de cate ori o sa se iveasca ocazia. deci o femeie care inseala se numeste TARFA
!!!!!!!!. daca esti barbat adevarat las-o lui amantul. ca mai tarziu cum te-a inselat pe tine il va insela si pe el. cauta o femeie care te merita. intr-un cuplu cand cineva inseala , inseamna ca nu mai are sentimente pt partener(partenera).si te chinui sa lipesti un pahar care este spart. deci nu o sa tina. hai bafta si priveste inainte.
kudika155098
Postat pe 9 Martie 2014 11:49
cand ai plecat a-ti luat impreuna aceasta decizie.Asa ca si acum trebuie la fel sa procedati.Orice sfat primit aici nu te va satisface in totalitate.Si daca doamna nu accepta trebuie sa iti asumi singur urmatoarea urmatorul pas..Si apoi nu uita ca unde dragoste nu e nimic nu e.Dar daca vrei sa te pacalesti de dragul nu stiu cui ........... rupe acum pisica .Mai tarziu va fi mult mai dificil.Ai ghrija sa nu iti para rau de tot ca nu esti acum hotarat..
kudika883715
Postat pe 9 Martie 2014 11:50
sa iti vezi de viata ta...ce a facut ea , va mai face, asa ca fa si tu ce e mai bine pentru tine , sa iti continui viata fara ea...
coco_nita2003@yahoo.co.uk
Postat pe 9 Martie 2014 15:02
De la: coco_nita2003@yahoo.co.uk, la data 2014-03-09 15:02:30sa iti vezi de viata ta...ce a facut ea , va mai face, asa ca fa si tu ce e mai bine pentru tine , sa iti continui viata fara ea...
lasal mei nu vezii ca e prost de bubuie ....maaa tu faci martea masculina de rusine off mai sunt greble ca tine din nefericire mass ca ne faci de rusine
athos_is_back
Postat pe 9 Martie 2014 16:02
nu o ierta..... te va insela din nou, te minte.
E greu pt ca e vorba si de un copil dar gandeste te ca acel copil trebuie sa aiba un model demn de urmat.
ina_irinus906
Postat pe 9 Martie 2014 17:46
Din pacate este trist si nu zic ca e normal ce ti se intampla pt ca nu este, adica meriti adevarul. Eu cred ca te tine pe "jar" pt ca tu le ajuti financiar, pentru ca din ceea ce relatezi reiese clar ca ea nu te mai iubeste si nu te mai doreste nici in patul ei, din pacate. Acum eu stiu ca e greu sa iei o decizie care iti va schimba radical viata, dar trebuie pentru ca altfel vei ramane in situatia asta si nu vei putea avansa decat din pampalau in cel mai mare fraier cu coarne de mii de kilometrii!!!
Fata ta va creste oricum dar cel mai bine e sa creasca stiind ca tu esti tatal ei nu altul!!!! Acel om petrece timpul pe care tu ar trebui sa il petreci cu fetita ta, macar o poti lua la tine in vacanta sa te bucuri de ea.
Daca esti barbat pui piciorul in prag azi si termini cu sarada asta ieftina si iti refaci viata pentru ca ai o fetita superba care merita un tata fericit. Atata timp cat tu vei fii fericit si ea va fii!
Succes si nu uita de tine, pentru ca tu esti la fel de important ca si fetita ta !
verraa
Postat pe 9 Martie 2014 23:26
Mai Athos, pacat de numele pe care ti l-ai ales, acel personaj nu era un misogin. Daca femeile care scriu sunt proaste, ce naiba cauti tu, un destept desavarsit, pe acest site?
Revenind la oile noastre,iti spun dragul meu ca te minte in continuare. Potrivit legislatiei din Romania nu se poate intrerupe serviciul pentru 3 ani sub nici o forma. In mod sigur nu te mai iubeste si nici nu te mai vrea, indiferent de ceea ce spune ea.Drept dovada ca ti-a cerut si divortul. Am mai auzit povesti de genul acesta si dupa divort, despartiti au ramas. O femeie cand iubeste se duce dupa barbatul drag pana la capatul pamantului si sta cu el. Ce este mai grav la voi e ca si familia ei protejeaza relatia extraconjugala. Cred ca in aceasta situatie nu mai poti salva acesta mascarada pe care tu inca o numesti casnicie.
kudika_29184
Postat pe 10 Martie 2014 09:44
dragule scuze ca intervin cand o persoana greseste cand este casatorita o v-a face mereu Prima data o ierti ca a gresit dar daca o fc mereu o face cu buna stiinta cu premeditare.Cand v-a fi plecata la munca te vei gandi ca iarasi te inseala.Asa ca toata viata va fii un calvar.Rupe aceasta relatie cat esti tanar mai tarziu vei fii dezamagit si vei regreta.Gaseste-ti o fata sa tina cu tine si cu casa s-o accepte si pe fetita.Femei sunt cat cuprinde.Mergi undeva la munte o saptamana si gandeste-te,analizeaza situatia ce este si cum v-a fi mai bn ptr.tine.Si v-a fi OK
NOROC,TOATE CELE BN.PA
kudika385609
Postat pe 10 Martie 2014 12:12
Sunt perfect de acord. Daca a inselat odata o sa insele si a2a oara. In cuplu lipsa de fidelitate si lipsa de incredere sunt cele mai rele lucruri.
Grimalkin
Postat pe 10 Martie 2014 13:42
hei mai ! or cum te inseala... fiecare femeie se culca cu multi barbati in viata... ele nu rateaza ocazia cea buna ! bineinteles... gagiul sa fie ceva prea placut! ca nu e prinsa inflagrant? asta-i alceva... lor se ofera sansa peste sansa... nu ca tie... apoi daca ramane si gravida... ce daca? e al ei... ca nu-i si al tau? asta tu nu sti... si multi altii nu stiu cine e tatal ! nu se face nici adeneul... de teama adevarului... fiecare barbat.. ar face adene... dar e teama ca ese ca e al altuia.. in felul acesta... mai bine merg la o bautura... si iata... sa nu fie si crima! femeile le strica lumea.. cu vanga in afara fitoasele... cand nu-i sotul langa ele E VAI !
kudika_8507
Postat pe 10 Martie 2014 21:29
Cu siguranta hotararea de a pleca sa faca bani in alta tara nu a luat-o singur.Deci care e greseala lui?Ca a iubit si si-a dorit o situatie materiala mai buna pentru familia lui?Iar de luat nu avea cum sa le ia cu el de la inceput ca nu era tara lui proprietate personala.Sunt niste reguli si acolo.Eu cred ca ei i-a convenit situatia si a profitat din plin de ea.Eu mi-as lua copilul si as lasa-o cu mosul ei,sofer de maxi-taxi si mi-as vedea de viata.Mult noroc si sa fii fericit.Mai rar barbati ca tine.Respect.
morphyne_my
Postat pe 16 Martie 2014 07:01
Unele persoane poate ar spune sa o lasi, altii sa o ierti, trebuie sa te gandesti bine, cantareste tot ce ti-a facut, daca s-a mutat la mama ei si toate rudele din casa aceea banuiesc ca l- au acceptat pe acel barbat ar trebui sa fie ca un semn de intrebare pentru tine. Nu esti singurul in aceasta situatie. Unele persoane de prea mult bine o iau razna. Nu vreau sa judec pe nimeni. Cine stie ce i-a promis acel barbat. Mai bine te-ai gandi la tine si fetita ta.
cati_cat
Postat pe 16 Martie 2014 13:22
De la: cati_cat, la data 2014-03-16 13:22:27Unele persoane poate ar spune sa o lasi, altii sa o ierti, trebuie sa te gandesti bine, cantareste tot ce ti-a facut, daca s-a mutat la mama ei si toate rudele din casa aceea banuiesc ca l- au acceptat pe acel barbat ar trebui sa fie ca un semn de intrebare pentru tine. Nu esti singurul in aceasta situatie. Unele persoane de prea mult bine o iau razna. Nu vreau sa judec pe nimeni. Cine stie ce i-a promis acel barbat. Mai bine te-ai gandi la tine si fetita ta.
bomboane
NEGRUTTTT
Postat pe 22 Martie 2014 09:18
...
emi_petcu
Postat pe 27 Martie 2014 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help 5 De la: kiss_my_ass 30 August 2011 09:55
curiozitate 96 De la: yza79 14 Septembrie 2010 20:19
buna 4 De la: eu_oana_eu 2 Iulie 2010 23:21
Ce sa inteleg din asta??.. 25 De la: miss_darine 24 Noiembrie 2009 21:46
cum se poate mentine vie si interesanta reletia intima dupa peste 10 ani de casnicie? 2 De la: battleofwits 24 Mai 2011 16:44