Setari Cookie-uri

Am fost inselat de sotie si nu stiu ce sa mai fac

De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-02-27 23:36:00
De la: rondina, la data 2014-02-27 22:13:18..... topic deschis numai in ideea de a fi jignit de toata lumea?

Topicul respectiv nu l-am deschis in ideea de a fi jignita de toata lumea.

Topicul respectiv a fost deschis folosind citate din jignirile aduse de Viorica celor care nu impartaseau ideile ei iar scopul lui a fost de a o face sa isi dea seama ca nu este frumos ce face.

Speram sa realizeze ca se face de rusine folosind acel limbaj.

Din pacate a inteles cu totul si cu totul altceva.

Toate prietenele ei m-au acuzat ca o jignesc.
Nici una nu a sesizat ca nu am folosit nici un cuvant jignitor la adresa ei.
de fapt au incercat sa te prelucreze si sa te prosteasca,,,au reusit cu multi fraeri
INTELIGENTUL-
Postat pe 28 Februarie 2014 08:26
De la: GOSPODARUL_INTELIGENT, la data 2014-02-28 08:26:36
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-02-27 23:36:00
De la: rondina, la data 2014-02-27 22:13:18..... topic deschis numai in ideea de a fi jignit de toata lumea?

Topicul respectiv nu l-am deschis in ideea de a fi jignita de toata lumea.

Topicul respectiv a fost deschis folosind citate din jignirile aduse de Viorica celor care nu impartaseau ideile ei iar scopul lui a fost de a o face sa isi dea seama ca nu este frumos ce face.

Speram sa realizeze ca se face de rusine folosind acel limbaj.

Din pacate a inteles cu totul si cu totul altceva.

Toate prietenele ei m-au acuzat ca o jignesc.
Nici una nu a sesizat ca nu am folosit nici un cuvant jignitor la adresa ei.
de fapt au incercat sa te prelucreze si sa te prosteasca,,,au reusit cu multi fraeri
neata....maine nu ne dai si noua martisoare....
NEGRUTTTT
Postat pe 28 Februarie 2014 09:14
nu
INTELIGENTUL-
Postat pe 28 Februarie 2014 09:17
Radu ,cum nu te pot cita.....daca tot te-am dezamagit , poti unelti ceva impotriva mea acum ..ca tot te pricepi la varsta ta ,cine oare-ti poate combate experienta
-Iulya
Postat pe 28 Februarie 2014 10:44
De la: -Iulya, la data 2014-02-28 10:44:07Radu ,cum nu te pot cita.....daca tot te-am dezamagit , poti unelti ceva impotriva mea acum ..ca tot te pricepi la varsta ta ,cine oare-ti poate combate experienta

inca este la capitolul scuze desi nu se simte deloc vinovat!
kiss_my_ass
Postat pe 28 Februarie 2014 10:54
De la: kiss_my_ass, la data 2014-02-28 10:54:44
De la: -Iulya, la data 2014-02-28 10:44:07Radu ,cum nu te pot cita.....daca tot te-am dezamagit , poti unelti ceva impotriva mea acum ..ca tot te pricepi la varsta ta ,cine oare-ti poate combate experienta

inca este la capitolul scuze desi nu se simte deloc vinovat!
mmmda probabil ca a folosit nuanta favorita si a tinut cont de preferintele fanilor .....
-Iulya
Postat pe 28 Februarie 2014 11:09

Intre a fi dezamagit si a fi jignit si injurat e foarte mare diferenta.
Spre deosebire de prietena ta tu sti sa raspunzi fara injurii.
Radu_Cristian_1
Postat pe 28 Februarie 2014 16:05
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-02-28 16:05:54

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 08:05

Sunt de acord ca barbatii au tras mult in jos femeile, dar de asemenea, femeile s-au tras mult in jos unele pe altele. Barbatii intre ei sunt uniti. Femeile se critica unele pe altele foarte tare. Ceea ce vreau sa subliniez e ca un misogin va avea de infruntat doar o parte din femei, o femeie care vrea sa reuseasca, va trebui sa infrunte atat pe ceilalti barbati, cat si o parte din femeile care o vor critica. Daca femeile ar fi fost unite, de mult timp ar fi avut drepturi egale. E mult mai greu cand cei in care ar trebui sa te regaseti, te trag in jos.

Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21392/ce-pedeapsa-credeti-ca-ar-merita-misoginii.html#ixzz2ucs6FPMZ
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
lupta grea nu e cu barbatii misogini ,ci cu femeile misogine care sufera in acelasi timp si misandrism . Nu fac parte din cele doua categorii .Respect barbatul in aceeasi masura in care-mi ofera respect .Apreciez femeile care merita sa fie respectate.
-Iulya
Postat pe 28 Februarie 2014 16:17
De la: -Iulya, la data 2014-02-28 16:17:50
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-02-28 16:05:54

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 08:05

Sunt de acord ca barbatii au tras mult in jos femeile, dar de asemenea, femeile s-au tras mult in jos unele pe altele. Barbatii intre ei sunt uniti. Femeile se critica unele pe altele foarte tare. Ceea ce vreau sa subliniez e ca un misogin va avea de infruntat doar o parte din femei, o femeie care vrea sa reuseasca, va trebui sa infrunte atat pe ceilalti barbati, cat si o parte din femeile care o vor critica. Daca femeile ar fi fost unite, de mult timp ar fi avut drepturi egale. E mult mai greu cand cei in care ar trebui sa te regaseti, te trag in jos.

Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21392/ce-pedeapsa-credeti-ca-ar-merita-misoginii.html#ixzz2ucs6FPMZ
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
lupta grea nu e cu barbatii misogini ,ci cu femeile misogine care sufera in acelasi timp si misandrism . Nu fac parte din cele doua categorii .Respect barbatul in aceeasi masura in care-mi ofera respect .Apreciez femeile care merita sa fie respectate.

Referitor la respect pot spune ca este foarte corect pusa problema.

Radu_Cristian_1
Postat pe 28 Februarie 2014 17:28
De la: GOSPODARUL_INTELIGENT, la data 2014-02-28 09:17:34nu
...eeee,de ce///rautate ce esti
NEGRUTTTT
Postat pe 28 Februarie 2014 19:02
Scapa de ea daca nu faci asta o sa ajungi la psihiatru si vorbesc serios cand zic asta, nu cred ca vrei sa iti distrugi toata viata din cauza unei parasute
Bogdanutzu
Postat pe 2 Martie 2014 09:51

Din moment ce a luat-o Pe alte carari , nu cred ca mai aveti vreo sansa sa salvati casnicia . Se putea intampla si daca erati langa ea .
Daca asa vede viata , ....
Argentina_Malcea_1
Postat pe 2 Martie 2014 11:06
Esti tare! Tare fraier! Nu ne lasi si noua nr. ei de telefon?
dorin131
Postat pe 2 Martie 2014 12:07
De la: dorin131, la data 2014-03-02 12:07:43Esti tare! Tare fraier! Nu ne lasi si noua nr. ei de telefon?
Nu mai este nevoie..cica a iertat-o si pastreaza el ..numarul
-Iulya
Postat pe 2 Martie 2014 12:41
Cocos,LAS_O!femeia cind incepe sa umble nu mai faci casa cu ea!iti spun din experienta,ca si eu am patit-o.O sa caute sub diferite pretexte sa o puna iarasi,ori cu ala ori cu altul!Trist este faptul ca este un copil la mijloc,dar creste si fara mama sau tata in preajma ei!Mai bine ajungi la tribunal pentru custodia fetitei,Nu o lasa cu ea!Daca ti-ai aranjat treburile acolo,femeie o sa gasesti.Dar CASCA OCHII!Vreo 2-3 ani las-o fara cununie sa vezi ce ii poate capul!Cu copilul e alta poveste.Presupun ca ai parinti cine sa aiba grija de ea.Asigura-i tot ceeace e necesar pentru confortul ei,si ai grija sa te prezinti la termenele pentru custosia copilului,SA AI MARTORI la proces care sa vb despre comportamentul ei!DOAR ASA SCAPI DE EA SI RAMII SI CU COPILUL!o sa suferi putin dar trece
gigi_gigi200766
Postat pe 2 Martie 2014 14:05
Greseala! Si noi femeile suntem inselate.Persoanele infidele sunt femei si barbati.La fel am patit si eu,doar ca eu eram in Romania la 200km distanta si doar 3 luni pe an,6 ani la rind.Eu construiam o casa el distrugea o casa.Discutiile cu el sunt la fel,sa mai astept caci totul va fi bine,minciuni,minciuni trist foarte trist asta e,sper ca tu sa fii mai tare decit mine si sa opresti acea falsitate.
kudika_949732
Postat pe 2 Martie 2014 15:46
De la: kudika_949732, la data 2014-03-02 15:46:53Greseala! Si noi femeile suntem inselate.Persoanele infidele sunt femei si barbati.La fel am patit si eu,doar ca eu eram in Romania la 200km distanta si doar 3 luni pe an,6 ani la rind.Eu construiam o casa el distrugea o casa.Discutiile cu el sunt la fel,sa mai astept caci totul va fi bine,minciuni,minciuni trist foarte trist asta e,sper ca tu sa fii mai tare decit mine si sa opresti acea falsitate.
voi femeile mereu sunte-ti inselate.....nu exista barbat care sa nu fi calcat macar o data stramb in viata lui..ce sa mai trebuie sa ne acceptati asa cum suntem,bine inteles daca barbatul continua cu cea cu acre o inseala pe femeie atunci da-ti jetul...dar vreau sa spun ca o aventura o escapada fiecare barbat o face macar o data in viata
athos_is_back
Postat pe 2 Martie 2014 15:57
De la: athos_is_back, la data 2014-03-02 15:57:20l...dar vreau sa spun ca o aventura o escapada fiecare barbat o face macar o data in viata

NU toti.

Sunt de acord ca marea majoritate au momente in care ar face asta dar nu au intotdeauna norocul sa fie intrunite conditiile necesare pentru asta si totdeauna ramane pe alta data.

E ca in bancul ala: Cand fu Tica nu fu Tache, cand fu Tache nu fu Tica, cand fu Tica si fu Tache nu fu tus la gaurica.

Radu_Cristian_1
Postat pe 2 Martie 2014 18:44
Nu sunt casatorita, dar sunt impreuna cu un baiat, avem 2 ani de relatie.. Stiu prin ce treci..si crede-ma, faci o greseala uriasa daca treci peste infidelitatea ei ! Eu am trecut peste infidelitate...de 5 ori...e destul de naspa sentimentul...sunt momente in care regret ca am trecut peste..nimeni nu merite sa fie inselat/a !
Chiar daca aveti un copil impreuna, asta nu schimba situatia. Ea e destul de matura sa se gandeasca la greseala ei si sa suporte singura consecintele. Tu nu ai nicio vina ! Cand va fi mare, ii vei explica copilului si va intelege. Dragostea nu trebuie sa fie grea ! Sper ca te-am ajutat cat de cat.
kudika_34391
Postat pe 2 Martie 2014 19:49
Inselatul e o alegere. Nu o greseala !
kudika_34391
Postat pe 2 Martie 2014 19:54
Si iertarea este o alegere.

Mai ales cand este facuta de dragul unui copil.

Consider ca a oferii inca o sansa familiei este un gest frumos si firesc. Si-a asumat o suferinta de dragul familiei.

A oferi a doua sansa in aceiasi situatie este insa o mare slabiciune cu urmari neplacute.
Radu_Cristian_1
Postat pe 2 Martie 2014 22:48
Cand pleci departe de familie castigi 3 lucruri :

= BANI
= Nevasta curva
= copii derbedei
kind_er
Postat pe 2 Martie 2014 22:57
De la: kind_er, la data 2014-03-02 22:57:10Cand pleci departe de familie castigi 3 lucruri :

= BANI
= Nevasta curva
= copii derbedei

Se cam potriveste in unele cazuri.
Radu_Cristian_1
Postat pe 3 Martie 2014 17:26
Se oitriveste sigur !
kind_er
Postat pe 3 Martie 2014 20:14
Acuma nu inteleg o chestie.

Cat timp el a muncit pe afara trimitea bani la 2 persoane sau doar la una ?

Cui ? Direct la martalog sau indirect prin nevasta la martalog ?

Alta nedumerire: Supararea mare este ca ala e martalog sau nu te consumai daca era un cipandeu ? Poate sa existe ceva in ecuatia asta omis din povestire ? Ar fi interesant cum ai cunoscut-o ? Unde ? Sa vedem si noi radacinile .
kind_er
Postat pe 3 Martie 2014 20:30
De la: kind_er, la data 2014-03-03 20:14:20Se potriveste sigur !

Mai sunt si exceptii.
Radu_Cristian_1
Postat pe 4 Martie 2014 11:27
Esti copil ?
kind_er
Postat pe 4 Martie 2014 13:56
De la: kind_er, la data 2014-03-04 13:56:57Esti copil ?

Radu_Cristian_1
Postat pe 4 Martie 2014 16:29
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-03-02 22:48:16Si iertarea este o alegere.

Consider ca a oferii inca o sansa familiei este un gest frumos si firesc. Si-a asumat o suferinta de dragul familiei.

A oferi a doua sansa in aceiasi situatie este insa o mare slabiciune cu urmari neplacute.

Ai dreptate,dar iertarea, neinsotita de uitare,inseamna mentinerea raului!!Sa iti spun ceva,a doua sansa nu este functionabila in cuplu,acordarea ei inseamna, doar prelungirea angoasei!!Casnicia nu este un joc de noroc,care accepta "n"sanse de castig,ea are doar o sansa,se deruleaza normal sau nu,este foarte simplu!!Da,exista copii la mijloc,dar aceasta nu o face mai frumoasa sau mai putin frumoasa decat este,daca se acorda o alta sansa!!!!In casnicie nu se fac acte filantropice!!
kudika_15804
Postat pe 4 Martie 2014 17:07
De la: kudika_15804, la data 2014-03-04 17:07:30
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-03-02 22:48:16Si iertarea este o alegere.

Ai dreptate,dar iertarea, neinsotita de uitare,inseamna mentinerea raului!!Sa iti spun ceva,a doua sansa nu este functionabila in cuplu,acordarea ei inseamna, doar prelungirea angoasei!!Casnicia nu este un joc de noroc,care accepta "n"sanse de castig,ea are doar o sansa,se deruleaza normal sau nu,este foarte simplu!!Da,exista copii la mijloc,dar aceasta nu o face mai frumoasa sau mai putin frumoasa decat este,daca se acorda o alta sansa!!!!In casnicie nu se fac acte filantropice!!

nici acte necugetate
iiiiiiiiio
Postat pe 4 Martie 2014 17:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cateva idei va roog 47 De la: puiut_77 7 Martie 2011 08:46
Oare pt mine este prea tarziu?... 97 De la: kudika161238 30 Iulie 2010 09:37
Bani !? 7 De la: rockk 4 Martie 2011 17:57
Cum sa fac? 68 De la: kudika_22227 29 Martie 2013 12:08
Fata lui .... 39 De la: maimai_no1 31 Ianuarie 2012 18:04