Setari Cookie-uri

Infidelitate: o singura noapte, un pas gresit

Fetelor,

cu voia adminilor as dori sa-mi mut subiectul de la "Casatorii" in aceasta sectiune, deoarece cand am deschis subiectul acolo credeam ca miza e casatoria, iar acum cred ca problema mare e totusi neincrederea in persoana care a fost infidela. Deci:

Fetelor,
apelez la voi cele mai experimentate in universul complicat si imprevizibil al relatiilor, cu rugamintea de a incerca sa-mi dati un sfat, macar sa va postati opiniile, deoarece eu prin asa ceva nu am trecut si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!
Este vorba de un bun prieten de-al meu, chiar foarte bun, care mi-a fost alaturi de nenumarate ori (ca sa evit speculatiile, sunt happily married si am si doi copii minunati) si pe care acum as vrea tare mult sa-l pot ajuta. Macar sa stiu ce sa-l sfatuiesc SA NU FACA.
Iata despre ce este vorba: prietenul meu, o sa-i zic Catalin, are de aproape 6 ani o iubita cu care traieste o mare dragoste. Se iubesc foarte mult, in mod vizibil, fac un cuplu superb impreuna si se inteleg perfect. Intre ei sunt 9 ani si asta nu a parut vreodata sa le stea in cale (el 39, ea 30). Ca cuplu, sunt prietenii nostri de familie si in nenumaratele excursii si intalniri, nu am pus niciodata la indoiala dragostea lor si mai ales atasamentul ei fata de el. Si acest punct are mare importanta in povestirea mea. Pentru ca Catalin a traversat timp de aproape 2 ani o perioada neagra. O perioada in care firma lui a dat faliment, ambii parinti au murit si o intreaga serie de ghinioane l-au lovit cand era deja la pamant. Devenise de nerecunoscut, se ingrasase cu 30 de kg, era mereu obosit, deprimat, neglijent, se indepartase involuntar de prietena lui refuzandu-i sistematic sprijinul, pentru a o proteja si tine departe de necazurile lui, dar si dintr-o capitulare in fata sortii.... prietena lui este genul de fata foarte sufletista si saritoare, calda, si i-a fost mereu alaturi, chiar si in cele mai negre clipe, ea nu l-a parasit, i-a fost o adevarata prietena, chiar si atunci cand iubirea lor se racise putin, dar, pentru ca trebuie sa fiu obiectiva daca doresc un sfat corect, asta nu ei i se putea reprosa. Catalin era deprimat, se refugiase in jocuri video, ajunsesera sa se vada mai rar, ce mai, relatia lor se transformase de la sine intr-o prietenie si atat. Eram toti ingrozitor de ingrijorati si nu mai stiam cum sa-l remontam, cum sa-l readucem la viata! Apoi, intr-o buna zi, Catalin s-a trezit ca dintr-un lung si negru cosmar, si-a dat seama ca e la un pas sa-si piarda iubita si s-a schimbat ca prin minune. Redevenise... Catalin. Si a functionat, dragostea lor, mai intai incet si stangaci, apoi mai puternic, s-a trezit la viata si astazi sunt din nou precum odinioara, doi iubiti pasionali, a caror dragoste puternica ne starneste admiratia si incantarea. Traiesc acum in sfarsit impreuna, vor sa se casatoreasca in toamna, se gandesc insistent la un copil la anul. Iubita lui ii e in continuare in permanenta alaturi si ne-am bucurat mult cand am aflat de casatorie... chiar i-am spus "era de mult timpul, fata asta a trecut prin foarte multe ca sa iti ramana alaturi si iubirea ei in aceste conditii este unica, nu-ti bate joc de asta si pretuieste-o asa cum merita!"
Este o poveste tumultoasa, frumoasa, care ar fi trebuit sa aiba un happy end... insa iata, ma vad nevoita sa anticipez... e in pericol sa nu-l aiba!
Pentru ca Catalin mi-a facut acum cateva zile o marturisire.... una foarte grea... una ingrozitoare... in el se duce o lupta surda...sufera....are indoieli... iubeste...si se teme...
Acum cateva luni, cam pe cand relatia lor se relansase, dar nu ajunsese inca la pasiunea si intensitatea de alta-data, deci inainte sa putem vorbi de o renastere a iubirii pasionale dintre ei... Catalin a facut o descoperire. Iubita lui isi uitase in graba mailul deschis si el, dintr-o curiozitate pe care toti o avem si apoi de cele mai multe ori o regretam amarnic, i-a citit mailurile.... si a gasit niste mailuri vechi salvate...
Datau de peste 1 an si era corespondenta ei cu un alt barbat.... le-am vazut si eu (si le-a copiat in graba ca sa nu-l surprinda ea).... un fost coleg de facultate, un smecheras cu charisma si multa ...arta in el ... care a stiut pe ce butoane sa apese, a simtit-o deprimata si debusolata si a cules-o ca pe o poama.... s-a culcat cu ea, apoi i-a dat papucii cu un sms de scuze.... ultima corespondenta o aratau entuziasmata de noaptea petrecuta, de relatia inceputa, dar si derutata si dezamagita de reactia colegului... si asta a fost...s-a stins... si de aici nu mai stim decat ce i-a spus ea lui Catalin, ca s-a despartit de acel coleg dupa o singura noapte si de atunci nu s-au mai felicitat decat de anul nou. Catalin, dupa o lupta si suferinta care l-au macinat, i-a spus in cele din urma ca stie si ca a citit acele mailuri. Reactia ei a parut sincera, s-a prabusit plangand, i-a spus ca nu vrea sa-l piarda, acum dupa ce cu greu l-a recastigat... a parut distrusa, neconsolata. Intr-un tarziu i-a spus ca in acea perioada simtea ca nu mai traieste, nu mai avea viata, era foarte deprimata din cauza lui, viata ei nu mai avea nici un sens... si a aparut aceasta idila care a readus-o pentru scurt timp la viata... a fost o stare de euforie... i-a cedat acelui coleg de facultate fara sa gandeasca, a fost ceva ne controlat... sufletul ei era alaturi de Catalin, insa a fost o refulare, o evadare din viata reala... si ca il iubeste, si ca a fost o greseala ingrozitoare si a plans si plans si plans. In final, Catalin a iertat-o. O iubeste enorm si oricum, din acea noapte cand i-a spus ca stie, dragostea lor a explodat si pasiunea s-a reaprins. Astazi, dupa cateva luni, ei traiesc o a doua poveste de dragoste si sunt fericiti.
Ea ii e devotata, e foarte afectuoasa cu el, are grija de el... totul pare in regula intre ei... urmeaza sa se casatoreasca in septembrie.
Dar, si asa am aflat si eu de tot ce s-a intamplat, Catalin este ros de indoieli. Si mi-a cerut direct sfatul. Nu pentru ca as fi experimentata in asa ceva, ci pentru ca sunt femeie.
Primele sfaturi pe care le-a cerut pe forumuri masculine i-au adus raspunsuri de gen "te-a inselat, a prins gustul, te va mai insela, sa se simta vie", "simti ca te iubeste mai mult, cel mai mult, din ziua in care i-ai spus ca ai aflat si ai iertat-o? Nu e dragoste, e sentimentul de vina, plus ca ai crescut in ochii ei ca ai iertat-o, insa nu te amagi, nu e dragoste", "te va mai insela, insa tu nu vei mai afla, ca de acum va fi atenta" si pe buna dreptate nu l-au ajutat deloc.
O iubeste enorm si simte ca si ea il iubeste cu adevarat. A cerut-o in casatorie intr-o vacanta si ea a spus DA fara ezitare, mi-a spus ca simte ca ea il iubeste cu adevarat si nu din mila, vina sau datorita vreunui alt motiv.
Dar este ros de indoieli, si-a pierdut partial increderea in ea, pentru faptul ca l-a mintit, pentru ca l-a inselat, dupa cum mi-a marturisit are clipe de paranoia, cand ea intarzie, cand se imbraca frumos la servici, se intreaba mereu daca mai corespondeaza cu cineva. Nu discuta asta cu ea, insa ea il simte suparata si atunci il ia in brate si ii marturiseste ca il iubeste, over and over. A iertat-o, insa nu poate uita. Simte ca va dura mult pana va uita si se teme de viitor. Nu stie cum sa faca sa aiba din nou incredere in ea. Si mai ales, sa aiba incredere ca este dragoste adevarata si nu ce i s-a spus pe forumuri... uff, tare complicat... eu i-am dat un singur sfat pana acum, daca o iubeste, s-o ierte si sa incerce uitarea, sa priveasca cu incredere spre viitor si sa-i acorde ei sansa sa-i demonstreze ca e cinstita si ca-l iubeste, ca ii e devotata si ii va fi o sotie buna. I-am spus sa ii acorde ei o noua sansa din toata inima si tot sufletul, deoarece exact asta a facut si ea pentru el, cand s-a reintors la el. Si sa porneasca inainte cu inima deschisa si gandul eliberat de demoni. Sa porneasca de la premiza ca totul va fi bine si ca vor fi fericiti. Dar nici macar eu nu sunt sigura ca asta este sfatul cel mai bun. Stiu insa un lucru: daca n-o iarta si nu uita, daca indoielile si temerile il vor impinge spre despartire, daca nu va putea trece peste, suferinta lui de a nu o mai avea langa el va fi mult, mult, mult mai mare decat suferinta de a fi fost inselat... va fi distrus... dar nici nu-i pot da garantii, da, va fi sotia perfecta si iti va fi devotata toata viata... fetelor, ce sa-i mai spun? cum sa-l ajut? e disperat pentru ca nu mai are siguranta si increderea in dragostea lor sufera si ea.... astept sfaturile si opiniile voastre :) Mersic ;)
J_Ana
Postat pe 21 Iunie 2011 17:51
Si inca un post important pentru subiect:

Ea il vrea, am inteles ca acum se inteleg super la TOATE capitolele. Ii face juraminte, vorbesc de viitor, copii, etc. Ea a inceput chiar sa se intereseze de nunta, de rochii de mireasa, de locatie, etc.
Se pare ca fata chiar vrea sa se marite cu el, pe bune.
Si ii spune mereu cat de rau se simte pentru ce a facut, cat de mizerabil se simte, a facut-o intr-un moment de maxima deprimare, cand se simtea a cinspea roata la caruta si i se parea ca viata ei nu mai avea nici un sens. I-a mai zis ca in acea perioada de fapt ea se decisese sa renunte la relatia lor, dar din prietenie si pentru ca inca tinea mult la el, si pentru ca el avea necazuri, nu a facut-o, a vrut sa fie o despartire lina, sa-l faca sa devina un prieten bun si atat. Si ca acum il iubeste mai mult decat l-a iubit vreodata, pentru ca si-a dat seama (dupa reactia lui cand a aflat) cat de mult o iubeste si o doreste langa el.

Problema e neincrederea lui.. de iertat, ar fi iertat-o, isi da si el seama ca nu era iubitul ideal in acea perioada, dar nu poate uita, nu poate uita ce a citit, entuziasmul ei dupa acea noapte, si acum, in loc sa fie fericit, pentru ca e iubit, e tot timpul cu antenele in vant. Mi-a spus ca a sunat-o la birou si 2 ore nu i-a raspuns ca era intr-o sedinta si in rastimpul asta e a inebunit, i-au trecut scenarii prn cap...si-a inchipuit ca a plecat mai devreme de la birou... din nou ei ii spune foarte putin, ca sa n-o indeparteze... dar omu' sufera si se lupta cu demonii indoielii...
E fericit ca ea acum e alaturi de el, insa se intreaba: se va repeta? Raspunsul ei, atunci cand discuta: "daca vei fi asa cu mine cum esti acum, daca suntem impreuna si avem grija de altul, niciodata. Ajunge sa stiu ca tu realizezi ca exist".
L-au zapacit si sfaturile de pe forumuri, mai ales celebrul "draga, daca te-a inselat o data, se va repeta, a prins gustul"...
Ieri am petrecut 2 ore cu el pe mess incercand sa-l conving sa ia lucrurile asa cum sunt si sa uite, sa priveasca numai inainte. Si cand in sfarsit am crezut ca am izbutit, primesc un sms mai pe seara "dar daca va intalni un tip sarmant, cum era ala? eu poate nu pot fi mereu in forma, daca mi se intampla iar lucruri rele?" si mi-am dat seama ca trebuie s-o iau de la capat..
J_Ana
Postat pe 21 Iunie 2011 17:53
J_Ana povestea lui "Catalin" m-a cutremurat ! In ea ma regasesc in proportie de 90% (poti sa citesti mesajele mele)
Pe de alta parte dorinta TA de a da sfaturi sau solutii este foarte mare si esti o prietena ADEVARATA si sufletista. Bravo tie. Ai dat lux de amanunte cu siguranta cei avizati o sa iti raspunda cu idei bune sau rele ....
Si eu am fost pus nu demult intr-o astfel de situatie ! As vrea sa am puterea sa il incurajez pe prietenul Catalin, DAR imi vine in minte una din discutiile recente ale nevestei neascultatoare si anume ca exista DOUA tipuri de femei care inseala si asta stie toata lumea: cele care insala cu SUFLETUL si cele care inseala cu TRUPUL. Ei bine a mea m-a inselat cu SUFLETUL ea indragostindu-se orbeste de vreun guru in ale sexului si a amagirilor ! In conceptia ei este ca DACA m-ar fi inselat cu TRUPUL acest lucru se putea repeta pentru ca nu punea suflet ci era doar o satisfacere personala sau o refulare a ei iar DACA m-a inselat cu SUFLETUL, aceasta poate fi uitata si stearsa si sa nu se mai repete (stie ca nu are nici un viitor alaturi de el si ca a fost NAIVA sa il creada, doar a cazut in plasa bineneteles cu voia ei si cu neglijenta mea) ! In cazul tau de fata depinde foarte mult si de MOTIVUL acelei aventuri, DACA prietenul Catalin reuseasca sa desluseasca sa inteleaga MOTIVUL atunci SINGUR isi poate da raspunsul corect.
Asteptam reactii in continuare ...

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 22 Iunie 2011 10:07
Ana, zau daca inteleg oamenii astia! Si ma refer la amicul tau Catalin.
Pe de o parte iubeste, e fericit, vrea o viata alaturi de femeia care-l completeaza, pe de alta parte isi distruge singur toata fericirea. SINGUR, cu manutele lui.
Spui ca a fost influentat de sfaturile de pe un forum de barbati. Acum, ca si cum n-ar fi fost de ajuns asta, vine si cere sfaturl pe un forum de femei. Nu o face el, o faci tu pentru el.
Alta sare pe rana deschisa.

O sa-si bata joc de norocul lui si nimeni nu va fi vinovat. Procesele astea de constiinta nu fac niciun bine. Are 40 de ani, poate avea in sfarsit familia mult visata, dar NU. El trebuie sa-si dea singur cu stangul in dreptul si sa distruga tot.

Nu stiu ce sfat ii poti da tu. Unii oameni au ochelari de cal si orice li s-ar spune, vor face pe invers.

rashela
Postat pe 22 Iunie 2011 10:41
Chiar e paranoic. Poate ca ar fi bine daca ar avea un bebe. Un copil i-ar uni definitiv si in plus le-ar da o preocupare, ca sa nu se mai gandeasca la toate prostiile.
Micaell
Postat pe 22 Iunie 2011 15:05
Mai bine sa se desparta de acum pentru ca oricum tot la esec va duce relatia lor. Asta e, daca tipa a fost proasta si panarama, acum sa suporte consecintele. E foarte greu cand incepi sa nu mai ai incredere intr-o persoana, e ceva ce nu trece cu nimic. Dar Dumnezeu a dat oamenilor creier si neuroni sa gandeasca, nu sa uite sa ii foloseasca.
Eva32
Postat pe 24 Iunie 2011 00:35


M-am vazut ieri cu el... mi-a mai zis ceva si acum chiar sunt furioasa!

Se pare ca aventura ei s-a desfasurat cam asa: a inceput sa discute cu acel coleg pe mess, au inceput amandoi sa flirteze, cu insistente din partea lui si o groaza de apropouri obscene (care au prins imediat!) si pana la sfarsitul corespondentei, probabil 3-4 chaturi prelungite, ea era terminata, vorbeau de orgasm online si vise erotice sub dus. Si se pare ca direct de pe mess, s-au vazut si au mers direct la el in apartament si acolo si-au pus-o de le-au mers fulgii ("senzational", "sublim", "noapte de amor pasional, nebun", "ce mi-a placut sa ma penetrezi", etcetcetc).
Fara intalniri, nk, deci nici gand ca aia s-a simtit neglijata si a vrut sa se simta iubita, afost dorinta animalica pura.
Si amaratul asta, nerorocitul asta, o iubeste de nu mai poate!
Si ii crede juramintele de iubire si credinta!
Si in 3 luni o mai ia si de nevasta! Boah!
J_Ana
Postat pe 24 Iunie 2011 11:40
Eu sunt de parere ca fiecare si-o face cu manuta lui.Daca o iubeste de nu mai poate n-are decat sa o ia de nevasta si sa spere ca nu-l va insela.Daca in schimb nu mai are incredere in ea atunci sa-si vada de drum ca o sa-si gaseasca pana la urma o alta femeie .
piscolino
Postat pe 24 Iunie 2011 11:52
Nu stiu fetelor, am luat-o eu oare razna? Stiu ca sunt inca furioasa si mai sunt si subiectiva, insa incerc sa judec la rece si sa-i dau sfaturi de bun simt.
Fata i-a jurat credinta, si-a recunoscut greseala, i-a cerut iertare, ii spune mereu ce mare tampenie a facut si cat de mizerabil se simte ea ca l-a facut sa sufere, il vrea de barbat, vrea si bebe pe deasupra, insa...
...cum se numeste o femeie care are un prieten, independent de raceala sau nu dintre ei, insa e cu el, se vede cu el, merge la parinti cu el, dar sare in patul primului venit dupa o excitare pe mess!?!? Si mai e si asa entuziasmata! E adevarat, l-a tinut la distanta de patul ei o vreme indelungata inainte si dupa aventura ei, insa nici nu s-a despartit de el!! Tot inselat se cheama!

Sunt femeie si stiu un lucru, daca i-a placut sa si-o puna cu un tip care a excitat-o pe mess, sigur o sa simta intr-o buna zi din nou dorul dupa asa o experienta.
Sau sunt cu capul?!

Sincer, nu mi-am inselat niciodata sotul, nu stiu cum e senzatia, poate ma ajuta vreuna dintre voi care .. a cunoscut o asemenea experienta, cu raspunsul la intrebarea:

Daca ati facut-o, a fost ceva cu preponderenta sexual, dorinta, si v-a placut tare mult, chiar daca acum va iubiti partenerul, credeti ca veti fi tentate sa retraiti acea experienta?
J_Ana
Postat pe 24 Iunie 2011 11:59
Cred ca astea sunt problemele lor personale si mi se pare cam aiurea ca el a apelat la tine si ti-a povestit tot ce face cu nevasta-sa. Stiu ca poate a vrut sa se descarce dar nici asa, sa dea detalii intime etc. Cat despre infidelitatea sotiei, aia a fost doar o simpla aventura si atat, ce mare branza? Daca facea un barbat chestia asta, nu spunea nimeni nimic, ca vorba ceea, are nevoi pt ca e mascul viril Poate ca la mom respectiv, casnicia lor scartaia si de asta l-a si inselat. A fost doar o descatusare. Daca el vrea sa mai dea o sansa relatiei, sa o faca. Nu e nimeni perfect, cu totii mai gresim... S-a apucat acum sa dezgroape mortii, de acum nu stiu cat timp... Nu vreau sa par ca-i iau parte tipei, e un lucru rau ce a facut dar hai sa nu exageram. Se poate sa repete experienta, se poate sa n-o faca... Daca tine la relatia ei n-o s-o faca... Si daca o sa mai aiba si-un copil, eu cred ca n-o sa mai indrazneasca sa mai calce stramb. In clipa respectiva, probabil ca nu-i mai pasa daca o sa-si piarda iubitul sau nu, si de asta a si facut ce a facut.
Micaell
Postat pe 24 Iunie 2011 15:50
De la: Eva32, la data 2011-06-24 00:35:50Mai bine sa se desparta de acum pentru ca oricum tot la esec va duce relatia lor. Asta e, daca tipa a fost proasta si panarama, acum sa suporte consecintele. E foarte greu cand incepi sa nu mai ai incredere intr-o persoana, e ceva ce nu trece cu nimic. Dar Dumnezeu a dat oamenilor creier si neuroni sa gandeasca, nu sa uite sa ii foloseasca.


Acum e usor sa-i spui sa se desparta si sa o ia de la capat. Dar ei de bine de rau, au sase ani in spate, se cunosc si cu bune si cu rele, se iubesc, au trecut prin multe impreuna... Daca se desparte, practic o ia de la zero. Nu e asa de simplu, sa incerci sa gasesti pe cineva pt o relatie serioasa/casnicie, cum vrea el.
Micaell
Postat pe 24 Iunie 2011 16:09
buna....in legatura cu catalin...hai sa fim serioase fetelor...ei se simt jigniti,ofensati ca ii inselam.....dar ei cand ne inseala pe noi ...cum trebuie sa ne simtim noi????.....
kudika137395
Postat pe 24 Iunie 2011 16:21
....si care e problema ca se despart...oricum firul s-a rupt intre ei...nu va mai fi niciodata ce a fost pana acum...de exemplu...eu...am 26 de ani de casnicie...mi-am iertat sotul pt infidelitate de nenumarate ori...dar pana acum 3 luni...cand...culmea...mi-a marturisit ca ma inseala...dar el ma iubeste...pfffffffffffffffffff...barbati si draci...
kudika137395
Postat pe 24 Iunie 2011 16:24
De la: kudika137395, la data 2011-06-24 16:21:20buna....in legatura cu catalin...hai sa fim serioase fetelor...ei se simt jigniti,ofensati ca ii inselam.....dar ei cand ne inseala pe noi ...cum trebuie sa ne simtim noi????.....

trebuie sa va simtiti incompetente
kirk
Postat pe 24 Iunie 2011 16:28
De la: kudika137395, la data 2011-06-24 16:24:39....si care e problema ca se despart...oricum firul s-a rupt intre ei...nu va mai fi niciodata ce a fost pana acum...de exemplu...eu...am 26 de ani de casnicie...mi-am iertat sotul pt infidelitate de nenumarate ori...dar pana acum 3 luni...cand...culmea...mi-a marturisit ca ma inseala...dar el ma iubeste...pfffffffffffffffffff...barbati si draci...

inseala-l si tu pe el si cand vi acasa satisfacut spune-i ca-l iubesti
kirk
Postat pe 24 Iunie 2011 16:30

pfua! ce pomelnic! ce zice tovarasi ca e prea stufos pentru neuronul meu
pickard
Postat pe 24 Iunie 2011 16:39
De la: J_Ana, la data 2011-06-24 11:59:39Nu stiu fetelor, am luat-o eu oare razna? Stiu ca sunt inca furioasa si mai sunt si subiectiva, insa incerc sa judec la rece si sa-i dau sfaturi de bun simt.
Fata i-a jurat credinta, si-a recunoscut greseala, i-a cerut iertare, ii spune mereu ce mare tampenie a facut si cat de mizerabil se simte ea ca l-a facut sa sufere, il vrea de barbat, vrea si bebe pe deasupra, insa...
...cum se numeste o femeie care are un prieten, independent de raceala sau nu dintre ei, insa e cu el, se vede cu el, merge la parinti cu el, dar sare in patul primului venit dupa o excitare pe mess!?!? Si mai e si asa entuziasmata! E adevarat, l-a tinut la distanta de patul ei o vreme indelungata inainte si dupa aventura ei, insa nici nu s-a despartit de el!! Tot inselat se cheama!

Sunt femeie si stiu un lucru, daca i-a placut sa si-o puna cu un tip care a excitat-o pe mess, sigur o sa simta intr-o buna zi din nou dorul dupa asa o experienta.
Sau sunt cu capul?!

Sincer, nu mi-am inselat niciodata sotul, nu stiu cum e senzatia, poate ma ajuta vreuna dintre voi care .. a cunoscut o asemenea experienta, cu raspunsul la intrebarea:

Daca ati facut-o, a fost ceva cu preponderenta sexual, dorinta, si v-a placut tare mult, chiar daca acum va iubiti partenerul, credeti ca veti fi tentate sa retraiti acea experienta?


sigur ca da! odata ce a prins gustul totul devine ca un drog.chiar daca are momente de cainta si mustrari de constiinta , placerea e prea mare pentru acest gen de femei pentru a renuntza .dilema e daca va mai face sex cu acelasi amant sau va cauta tot timpul ceva nou .
daca si acest viitor sot este nepasator si indulgent va avea intotdeauna niste coarne imense de cerb
as vrea si eu add-ul ei! imi plac femeile serioase care stiu ce le face fericite
kirk
Postat pe 24 Iunie 2011 16:48
De la: pickard, la data 2011-06-24 16:39:37
pfua! ce pomelnic! ce zice tovarasi ca e prea stufos pentru neuronul meu


no bine!
e vorba despre o doamna normala care s-a simtit bine cu un tip cunoscut pe mess
ciudat ca cea care a deschis topicul vorbeste la persoana a treia la rugamintea incornoratului
kirk
Postat pe 24 Iunie 2011 16:53
De la: kirk, la data 2011-06-24 16:53:58
De la: pickard, la data 2011-06-24 16:39:37
pfua! ce pomelnic! ce zice tovarasi ca e prea stufos pentru neuronul meu


no bine!
e vorba despre o doamna normala care s-a simtit bine cu un tip cunoscut pe mess
ciudat ca cea care a deschis topicul vorbeste la persoana a treia la rugamintea incornoratului

aha! mersi! am sa-ti dau o bere cand vin la cluj
ia sa ma uit eu care e treaba
pickard
Postat pe 24 Iunie 2011 17:16
De la: kudika137395, la data 2011-06-24 16:21:20buna....in legatura cu catalin...hai sa fim serioase fetelor...ei se simt jigniti,ofensati ca ii inselam.....dar ei cand ne inseala pe noi ...cum trebuie sa ne simtim noi????.....

simtiti-va libera de contract doamna
pickard
Postat pe 24 Iunie 2011 17:19
Eu l-as sfatui pe prietenul meu indragostit de femeia infidela sa nu se desparta de ea, dar sa nu se casatoreasca. Sa locuiasca impreuna, sa o iubeasca si sa isi recapete increderea in ea - daca este sa se intample... Abia cand intamplarea este uitata nu doar iertata, sa se gandeasca la casatorie.
Casatoria nu este nici premiu de buna purtare, nici arma de razbunare. E un act solemn de iubire cu consecinte juridice precise. Cat despre copii, cu atat mai putin. Din aceleasi considerente - si fara sa le amintesc pe cele cu adevarat importante!
Tu ii cunosti pe amandoi si poti realiza daca sfatul merita urmat sau nu.
mobilemaimai_no1
Postat pe 25 Iunie 2011 02:46
Cred ca trebuie sa mearga mai departe atat Catalin cat si logodnica sa, sa vada viitorul luminos, frumos.Au o viata de familie in fata care in mod sigur va veni cu multe noutati si surprize COPIII.
Intoarcerea in trecut cu tot felul de intrebari de lucrurii viitoare de infidelitate nu este decat O MARE PIERDERE DIN VIATA ACEASTA SI ASA SCURTA.
Trebuie sa-si stabileasca noi obiective ale vietii de familie, sa iasa din starea plina de incarcatura care nu duce sigur la nimic bun.
Depinde numai de ei cum reusesc sa-si armonizeze micile nevoi pana la casatorie, ESTE CAZUL SA RENUNTE LA SFATURILE ALTORA, DECIZIA FINALA, DRUMUL PE CARE TREBUIE SA MEARGA ESTE NUMAI AL LOR.
CATALIN SA LASE LA O PARTE INDOIELILE, TRECUTUL, F F IMPORTANT ESTE VIITORUL PE CARE POATE SA-L INFUENTEZE.
Am peste 42 de ani de casnicie, pretind ca stiu ce am spus!
Le doresc din tot sufletul sa-si gaseasca propriile resurse si sa treaca peste incidentul nedorit de nimeni.
Au multe amintiri frumoase impreuna care sigur ii va ajuta sa merga mai departe.
Sa auzim NUMAI DE BINE!
Cu mult drag! Constantina Olteanu
kudika386968
Postat pe 25 Iunie 2011 07:12
De la: J_Ana, la data 2011-06-24 11:40:58

M-am vazut ieri cu el... mi-a mai zis ceva si acum chiar sunt furioasa!
<


Imi pari mult prea patimasa.
Si consider ca-ti depasesti "atributiile" de prieten. Daca a venit sa se planga pe umarul tau, ii erai datoare cu un sfat, fara subiectivism. Sper ca furia ta o reversi DOAR pe forum, nu si-n fata lui. Altfel, rezultatul e clar.
Ce vei face dupa ce-l vei vedea trist si nefericit ca a pierdut femeia pe care o iubea si cu care-si dorea sa intemeieze o familie?
Oricum, pentru un tip la 40 de ani, sa ceara sfaturi pe forumuri, e cel putin ciudat. Ca dovada si ceea ce se intampla. Un numar oarecare de barbati si unul oarecare de femei ii coordoneaza viata. Probabil ca isi merita soarta.
rashela
Postat pe 25 Iunie 2011 07:24
Ma intriga mai mult faptul ca a facut-o...cu un tip cunoscut pe mess,dupa cateva convorbiri online.Reactia ei ar fi trebuit sa fie alta,sa se fi simtit jignita de avansurile facute de acel...cuceritor!Daca o discutie pe mess a inflacarat-o,atunci o atingere ,o imbratisare si niste vorbe frumoase ale unui alt barbat,in cazul in care trec iar prin clipe grele?
kudika402953
Postat pe 25 Iunie 2011 08:15
De la: rashela, la data 2011-06-22 10:41:00Ana, zau daca inteleg oamenii astia! Si ma refer la amicul tau Catalin.
Pe de o parte iubeste, e fericit, vrea o viata alaturi de femeia care-l completeaza, pe de alta parte isi distruge singur toata fericirea. SINGUR, cu manutele lui.
Spui ca a fost influentat de sfaturile de pe un forum de barbati. Acum, ca si cum n-ar fi fost de ajuns asta, vine si cere sfaturl pe un forum de femei. Nu o face el, o faci tu pentru el.
Alta sare pe rana deschisa.

O sa-si bata joc de norocul lui si nimeni nu va fi vinovat. Procesele astea de constiinta nu fac niciun bine. Are 40 de ani, poate avea in sfarsit familia mult visata, dar NU. El trebuie sa-si dea singur cu stangul in dreptul si sa distruga tot.

Nu stiu ce sfat ii poti da tu. Unii oameni au ochelari de cal si orice li s-ar spune, vor face pe invers.


absolut de acord!
ego71
Postat pe 25 Iunie 2011 08:22
De la: kudika402953, la data 2011-06-25 08:15:09Ma intriga mai mult faptul ca a facut-o...cu un tip cunoscut pe mess,dupa cateva convorbiri online.Reactia ei ar fi trebuit sa fie alta,sa se fi simtit jignita de avansurile facute de acel...cuceritor!Daca o discutie pe mess a inflacarat-o,atunci o atingere ,o imbratisare si niste vorbe frumoase ale unui alt barbat,in cazul in care trec iar prin clipe grele?


ce clipe grele?? El o neglija total... eu nu o judec, probabil colegul i-a spus vorbe pe care ea si le-ar fi dorit sa le auda de la Catalin.....de aia a si pus botul.....iar tu ca prietena, mi se pare ca te implici mulllltttttttttttt prea mult. Ei, daca se iubesc, or sa treaca impreuna peste obstacolul asta, iar tu, daca te bagi si dai un sfat nelalocul lui, ramai dusman. In chestii din astea dicteaza inima. Si vin si spun are 40 de ani in fundul lui, ar trebui sa stie cum si ce decizii sa ia si de unul singur, iar, subscriu celor spuse mai sus, daca era invers....ar fi fost OK doar pentru ca e barbat si unui barbat totul ii este permis??? Sunt sigura ca el daca ar fi marturisit asta ei, ea l-ar fi iertat fara sa ceara atatea sfaturi.
depika
Postat pe 25 Iunie 2011 08:53
De la: kudika402953, la data 2011-06-25 08:15:09Ma intriga mai mult faptul ca a facut-o...cu un tip cunoscut pe mess,dupa cateva convorbiri online.Reactia ei ar fi trebuit sa fie alta,sa se fi simtit jignita de avansurile facute de acel...cuceritor!Daca o discutie pe mess a inflacarat-o,atunci o atingere ,o imbratisare si niste vorbe frumoase ale unui alt barbat,in cazul in care trec iar prin clipe grele?


Te intriga asta? Tocmai in lumea virtuala se spun cele mai frumoase vorbe si toate sunt crezute. TOTI fac asta cand scopul e o partida de sex. Iar fata din poveste, era SINGURA in acele momente. Nu consider ca a inselat pe nimeni. Cu atat mai putin pe un barbat care uitase ca ea exista.
rashela
Postat pe 25 Iunie 2011 09:00
De la: rashela, la data 2011-06-25 09:00:30
De la: kudika402953, la data 2011-06-25 08:15:09Ma intriga mai mult faptul ca a facut-o...cu un tip cunoscut pe mess,dupa cateva convorbiri online.Reactia ei ar fi trebuit sa fie alta,sa se fi simtit jignita de avansurile facute de acel...cuceritor!Daca o discutie pe mess a inflacarat-o,atunci o atingere ,o imbratisare si niste vorbe frumoase ale unui alt barbat,in cazul in care trec iar prin clipe grele?


Te intriga asta? Tocmai in lumea virtuala se spun cele mai frumoase vorbe si toate sunt crezute. TOTI fac asta cand scopul e o partida de sex. Iar fata din poveste, era SINGURA in acele momente. Nu consider ca a inselat pe nimeni. Cu atat mai putin pe un barbat care uitase ca ea exista.


Bravo! Bine spus! Subscriu.
depika
Postat pe 25 Iunie 2011 09:10

Imi pari mult prea patimasa.
Si consider ca-ti depasesti "atributiile" de prieten. Daca a venit sa se planga pe umarul tau, ii erai datoare cu un sfat, fara subiectivism.


..... poate ca ea nu e doar o prietena..... Poate ca este tocmai a 3 persoana din poveste, de aceea e asa patimasa !!
natasa66
Postat pe 25 Iunie 2011 09:18
Sa se desparta ptr ca increderea nu se mai capata niciodata , este mai bine pentru el chiar daca o iubeste simplu am trecut si eu prin asa ceva si a incercat cam o jumatate de an sa faca sa am incredere in ea dar degeaba nu ai cum sa ai incredere cand sti ca cineva tea inselat ca 99% va mai insela mai ales daca ia placut.

In ziua de asta cele mai multe persoane inseala dar este si o minoritate care nu , deci sa caute pe cineva dupa gustul lui
cosmin120189
Postat pe 25 Iunie 2011 09:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DESPARTIRE???Ce sa fac??? 53 De la: _dulcik_ 5 Martie 2009 21:13
am fost inselat de sotie timp de 1,5 ani 91 De la: faster 12 Iunie 2011 09:30
Nu stiu ce sa fac 7 De la: Barbie30_ 16 Octombrie 2011 08:55
AMOR 13 De la: kudika318477 24 Septembrie 2010 21:57
am nevoie de un sfat, de ceva......... 17 De la: ploidevise 19 Noiembrie 2010 17:59