Setari Cookie-uri

Dezvirginare imposibila

Spray-ul despre care vorbesti tu pentru amortirea zonei este o prostie, ideea nu este sa fii amortita cand faci dragoste cu iubitul tau, din contra. Spui ca ti0a curs sange deci este posibil ca durerea ta sa aibe alte cauze. De aceea nu mai pune intrebari pe acest site si adreseaza-te unui medic care iti va spune ce sa faci si daca e nevoie de chirurgie sau nu.Sa nu te prostesti nici cu diferite obiecte asa cum ai fost sfatuita.
kudika_29184
Postat pe 22 Iunie 2014 19:26
Bunã „Iubitã” micã ! Sfatul meu NU TE GRÃBII !Cã îl iubești te cred pe cuvânt, cã te iubește , vei afla cu adevãrat mult mai târziu , în condiții mult mai vitrege , nu acum când totul este roz iar mireasma dragostei vã dau impulsuri iraționale. Ești cât se poate de normalã , îmi permit sã folosesc expresia „ prea normalã” . Cã vrei placerea unui orgasm , neapãrat, se poate și fãrã penetrație. Sãruturi pasionale prelungite, mângâieri tandre și fine pe tot corpul , pe zone intime chiar îmbrãcatã, îmbrãcați, se ajunge la plãceri nebãnuite și chiar la orgasm dacã ți neapãrat. Sã ști cã organul genital, (este de fapt vorba despre aparatul genital) al fiecãruia, femeie sau bãrbat nu este neapãrat doar organul sexual în sine ci tot trupul , este mintea ta ca femeie, este mintea lui ca bãrbat , de aici se și diferențiazã fiecare individ în parte ,referitor la organul sexual, cã unul(a) sau altul(a) este mai bun(ã) la pat decât altul(a), nu dupã organ ci dupã minte . Lasã , te rog , acum NEURONUL SÃ BATÃ HORMONUL , vei avea suficient timp sã faci de toate . Sunt lucruri ce se pot face oricând , dar aceleași lucruri, o datã fãcute și nefãcute bine , așa rãmân „LUCRURI NEFÃCUTE BINE ”și nu mai poți întoarce timpul înapoi. Cât despre așa zisa „dezvirginare imposibilã” este doar în mintea ta , deocamdatã. Nu interveni tu, mai așteaptã , vei mai ãncerca atunci când crezi cã ești pregãtitã și pentru urmãri mai neașteptate , adicã sã te pãrãseascã iubitul dupã ce a tras o crestãturã în grindã - ” am avut-o și pe asta și a mai fost și virginã pe deasupra”,„ de acum sã mai caut și alta” , este posibil și asta , deci de luat în calcul, sau chiar sã rãmâi însãrcinatã , este foarte posibil, șansele sunt foarte mari sau chiar sã ți se transmitã o boalã venericã și ar fi chiar dezastruos de la început , chiar în condițiile în care ve-ți folosi prezervativ , cãci sã folosești anticoncepționale de acum nu te sfãtuiesc.Dacã vei avea suficientã minte sã îți termini liceul , sã treci cu bine examenul de maturitete, iatã la ce trebuie sã ajungi de fapt în viațã , LA MATURITATE , atunci dacã dupã mai multe încercãri nu vei reuși, te sfãtuiesc sã mergi la un medic ginecolog, de preferat femeie și dacã îți propune o intervenție , sã nu o faci imediat ci dupã mai multe consultãri și sã nu mergi singurã , ci cu iubitul care crezi cã meritã dar și cu scumpa și iubita ta MÃMICÃ. Curaj, baftã și mult noroc în viațã. Dumnezeu sã te binecuvânteze și sã îi spui tot ce ai scris pe acest topic și mamei tale.
Anageorgia
Postat pe 22 Iunie 2014 21:05
ceva interesant nu gasesti si tu sa deschizi..parerea mea!
Fulg-de-nea
Postat pe 22 Iunie 2014 22:40
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-22 22:40:52 ceva interesant nu gasesti si tu sa deschizi..parerea mea!



Cheia este la tine , cu ea deschizi ce vrei. Ghinionul tãu cã nu îți place . Atât s-a priceput atât a fãcut , a cerut sfatul altora, când de fapt rãspunsul se aflã mult mai aproape , la mama ei nu la niște strãini , dar sper cã și-a dat seama cã nu trebuie sã cearã sfatul unora care se plictisesc numai când citesc , da-mite sã mai și gândeascã la un rãspuns pertinent...?! Pãrerea mea ! Și eu o respect pe a ta . Cheia este la tine , deschizi ce vrei...!
Anageorgia
Postat pe 22 Iunie 2014 23:14
De la: Anageorgia, la data 2014-06-22 23:14:32
De la: Fulg-de-nea, la data 2014-06-22 22:40:52 ceva interesant nu gasesti si tu sa deschizi..parerea mea!



Cheia este la tine , cu ea deschizi ce vrei. Ghinionul tãu cã nu îți place . Atât s-a priceput atât a fãcut , a cerut sfatul altora, când de fapt rãspunsul se aflã mult mai aproape , la mama ei nu la niște strãini , dar sper cã și-a dat seama cã nu trebuie sã cearã sfatul unora care se plictisesc numai când citesc , da-mite sã mai și gândeascã la un rãspuns pertinent...?! Pãrerea mea ! Și eu o respect pe a ta . Cheia este la tine , deschizi ce vrei...!

pai da mai,dara tre' sa fie cheie pe masura...
Fulg-de-nea
Postat pe 22 Iunie 2014 23:20
Cel mai bine ar fi o operatie fina-nu de indepartare a himenului- ci de o mica incizie.Cat mai multa discretie ca lumea e rea!
In niciun caz nu trebuie aplicat un anestezic pt ca dispare su bruma de placerecu care incepi!
Curaj!
kudika_930014
Postat pe 23 Iunie 2014 12:39
dezvirginare imposibila

Putine lucruri mai sunt imposibile in ziua de azi! Nu are rost sa suferi, e aberant, operatia de himenotomie se face cu anestezie locala si nu simti nimic nici dupa operatie. Eu mi-am facut o astfel de operatie chiar inainte de a incerca ceva, pentru ca voiam sa simt doar placerea, nu si durerea! (Ce-i drept, eram mult mai "matura" decat tine).Este super civilizat si comod, recomand cu caldura o astfel de operatie oricarei fete / femei care doreste sa-si inceapa viata sexuala sub cele mai bune auspicii.

Sunt de acord ca esti cam tanara si la varsta ta ar trebui sa ai alte prioritati, dar, daca esti atat de hotarata, cred ca asta este cea mai buna solutie. (Uita de auto-deflorare, spray-uri sau alte prostii! Ce rost are sa-ti faci rau singura? Si dupa aia tot la doctor ajungi!)

Acum, in alta ordine de idei, ar putea fi doua probleme cu operatia de himenotomie:

1. de natura juridica: fiind minora, s-ar putea sa ai nevoie de acordul unui parinte / tutore (nu sunt sigura ca este asa, trebuie sa te interesezi);

2. financiara: aceasta interventie este considerata chirurgie estetica (se executa la cerere) si deci nu este acoperita deloc din fondurile CAS. De asemenea, pretul poate fi destul de mare la o clinica particulara (la mine a ajuns pe la vreo 1.000 de Roni, cu tot cu anestezia - dar tot consider ca a meritat banii!). Cred ca prietenul tau ar trebui sa suporte macar o parte din costuri, doar si el este "beneficiarul".
kudika_963641
Postat pe 23 Iunie 2014 15:35
La romani se spune ca de aia o ai ca sa o dai nu sa o iei cu tine in Rai, dar ai grija cui o dai, la 17 ani e devreme, la varsta ta in jenere hormonu bate neuronu. Tu stii mai bine ce simti, dar sa nu fie o pasiune de monet, mai incolo e posibil sa dai peste vreun tip de nota 100 si sa te dai cu capul de pereti spunandu-ti "as fi vrut sa iti dau tie viginitatea mea", dar n-o sa mai poci sa faci aiasta pen'ca bataia si f*taia nu se mai intorc.

AI MAAARE GRIJE CU CINE INCEPI "TREABA".

tu decizi.
mihai28
Postat pe 23 Iunie 2014 16:46
Iti spun eu care e problema : am trecir prin asta. Ai vaginism! Adica fara sa iti dai seama in mom cand icearca penetrarea muschii tai vaginali se incordeaza chiar daca tu esti relaxata incitata etc.!! E f nasol. Singura solutie e sa iti cumperi un lubrifiant si in fiecare seara iti faci masaj vaginal! Adica introduci usor degetul si apesi usor in toate directiile. Lucrul asta va trevui sa il faci o lunga perioada de timp si vei vedea causor usor vei fi ok :) nu apela la alte mijloace !! As vrea sa pastram legatura si sa imi spui cum te simti.
glumeatza
Postat pe 24 Iunie 2014 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Din cauza tratamentului cu ovule nu mi-a venit ciclul? 3 De la: i_andra 24 Octombrie 2009 16:38
Dame de lux 1 De la: kudika_9306 27 August 2012 14:38
TEL SEX 42 De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:46
FANTEZII !!!!!!!!! 91 De la: arahnida 14 Februarie 2010 23:29
how soon is too soon 118 De la: kudika133712 21 Noiembrie 2010 10:00