Mai multe
De la: Sasha_Criss, la data 2014-07-31 22:45:12Este adevarat ca fara un job nu ai dreptul sa te gandesti la o familie, dar unii se grabesc sa faca copii si sa se casatoreasca de parca ar veni sfarsitul lumii si i-ar gasi pe ei "forever alone". Inca ne domina mentalitatea invechita a strabunicilor care se casatoreau la varste fragede, dar ei munceau, nu asteptau sa traiasca din mila celorlalti. Femeia moderna ar trebui sa fie promovata mai mult in societatea de azi. Ne laudam ca avem drepturi, dar sa nu uitam ca avem si responsabilitati! O responsabilitate importanta este aceea de a ne intemeia o familie abia dupa ce cladim un stalp solid alcatuit din 2 oameni cu joburi stabile care au ce oferi copilului lor! Femeia este egala barbatului, poate chiar si superioaoa unora dintre ei, care de cele mai multe ori dau dovada de imaturitate si superficialitate. eronat,,,in romania nu exista job deci nu ai unde sa cauti asa ceva ca nu gasesti ci serviciu,, si din nou eronay,,nu e nevaie sa munceasca ambii ca sa ai familie |
||
|
kudika_950728 Postat pe 31 Iulie 2014 22:54 |
||
|---|---|---|
De la: Sasha_Criss, la data 2014-07-31 22:50:00Imi propun sa fiu cerebrala si in viata mea, insa acum e doar un capitol specific varstei, cand se vor ivi decizii importante cu siguranta voi fi! Incerc sa ma modelez inca de pe acum si sper ca voi reusi sa gasesec un drum bun spre viitor! Succes!!!!! Trebuie sa gasesti calea dreapta!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 August 2014 07:06 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-07-31 22:25:06curcubeu este mai importanta ,,,cariera,,ca sa traiesti liber in familie Da ,este important sa ai un servici,sa evoluezi profesional,sa te bucuri de rezultatele muncii tale,sa dobandesti acea libertate spirituala data de reusitele in profesie,nu numai in familie si in ingrijirea ei!!Da,din punctul meu de vedere,tot ceea ce obtii pe plan profesional se rasfrange si asupra vietii de familie,inflorind-o,dandu-i alt contur!!Da,vorbesc despre acea libertate in familie,care ii confera femeii curajul de a merge mai departe!!! |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 August 2014 07:09 |
||
Ioi ! Stati un pic sa va explic... Sunt de acord cu tot ce ati scris, m-am referit doar la acele opinii care (parerea mea), nu ca ar fi gresite, dar nu mai sunt de actualitate in zilele noastre. Intr-adevar familia (atunci cand ti-o formezi) trebuie sa fie pe primul plan, dar fara o baza materiala cât de cât, este crunt. D-na Curcubeu, sunt convinsa cã nu v-a fost uºor, probabil daca aþi recurs la aceasta varianta nici nu aþi avut sprijin(mãmãici/tãtãici), dar, iatã, v-aþi ÎNTRERUPT cariera (serviciul) pentru a vã dedica familiei; jos pãlãria! De asemenea, jos pãlãria ºi faþã de cele care au 4 copii ºi in acelaºi timp serviciu ! Pe scurt, cam asta este si, zic scurt, pentru cã mã cheama "cariera" la datorie
|
||
|
emaemanuella11 Postat pe 1 August 2014 09:31 |
||
| ce legatura are job-ul cu relatia LA DISTANTA? | ||
|
yumy Postat pe 1 August 2014 10:03 |
||
De la: yumy, la data 2014-08-01 10:03:04ce legatura are job-ul cu relatia LA DISTANTA? Era o conditie ca cei doi sa se mute impreuna in aceeasi localitate. Cam asa ceva... |
||
|
emaemanuella11 Postat pe 1 August 2014 10:35 |
||
| Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! | ||
|
Sasha_Criss Postat pe 1 August 2014 10:52 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! Cu mine vorbesti domnisoarã ? |
||
|
emaemanuella11 Postat pe 1 August 2014 11:06 |
||
De la: emaemanuella11, la data 2014-08-01 09:31:48Ioi ! Stati un pic sa va explic... Am retinut punctul tau de vedere,contine mult adevar!! In ceea ce privesc deciziile personale,mi le-am asumat intotdeauna si am fost responsabila de continutul si efectele lor in timp,aceasta este viata,o continua luare de hotarari,chiar daca,de multe ori,acestea nu sunt in deplina concordanta cu ceea ce se doreste de fapt!!Dar...tocmai in aceasta consta frumusetea vietii,...in contradictiile ei!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 August 2014 12:30 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! Cui te adresezi,draga mea????Incearca sa citezi persoana in cauza pentru a elimina semnele de intrebare!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 August 2014 12:32 |
||
Ma adresez lui 728, el e singurul care lasa mesaje prin contraziceri. imi cer scuze daca s-au creat confuzii, eu scriu mesajele de pe telefon si probabil de asta nu am reusit sa citez persoana in cauza..scuzee daca s-a inteles gresit
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 1 August 2014 13:10 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 13:10:19Ma adresez lui 728, el e singurul care lasa mesaje prin contraziceri. Am inteles!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 August 2014 13:17 |
||
Si eu
|
||
|
emaemanuella11 Postat pe 1 August 2014 13:28 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-07-31 22:45:12Este adevarat ca fara un job nu ai dreptul sa te gandesti la o familie, dar unii se grabesc sa faca copii si sa se casatoreasca de parca ar veni sfarsitul lumii si i-ar gasi pe ei "forever alone". Inca ne domina mentalitatea invechita a strabunicilor care se casatoreau la varste fragede, dar ei munceau, nu asteptau sa traiasca din mila celorlalti. Femeia moderna ar trebui sa fie promovata mai mult in societatea de azi. Ne laudam ca avem drepturi, dar sa nu uitam ca avem si responsabilitati! O responsabilitate importanta este aceea de a ne intemeia o familie abia dupa ce cladim un stalp solid alcatuit din 2 oameni cu joburi stabile care au ce oferi copilului lor! Femeia este egala barbatului, poate chiar si superioaoa unora dintre ei, care de cele mai multe ori dau dovada de imaturitate si superficialitate. Imi place cum gandesti daca multe tinere de varsta ta , ar gandi astfel , nu ar mai ajunge in situatia de a-si plange de mila in urma unei relatii nereusite , fiind nevoite sa ramana in umbra (dependente) barbatului din teama de a nu ramane , asa cum ai zis si tu , "forever alone" . |
||
|
-Iulya Postat pe 1 August 2014 14:46 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 13:10:19Ma adresez lui 728, el e singurul care lasa mesaje prin contraziceri. Draga mea , 728 are farmecul lui pe acest forum el dispica firul in patru a unui cuvant , astfel formeaza sinonime , antonime,omonime, pantomime ,etc atat timp cat nu jigneste pe nimeni , este ok |
||
|
-Iulya Postat pe 1 August 2014 14:52 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-08-01 07:09:43De la: kudika_950728, la data 2014-07-31 22:25:06curcubeu este mai importanta ,,,cariera,,ca sa traiesti liber in familie familia e cea mai mare profesie curcubeu |
||
|
kudika_950728 Postat pe 1 August 2014 22:38 |
||
De la: yumy, la data 2014-08-01 10:03:04ce legatura are job-ul cu relatia LA DISTANTA? nu are ca nu exista job aici,,,in anglia sau america gasesti asa ceva |
||
|
kudika_950728 Postat pe 1 August 2014 22:40 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! nefondat este ce ai spus tu si cu totul eronat,,,si mai e ceva sa nu fi vreun user vechi care se crede la vreo 18 si inventeaza povesti,,nu cred ca ar fi prima data,,,veziti ce ciorba ta si inexistentele argumente |
||
|
kudika_950728 Postat pe 1 August 2014 22:44 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:44:46De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! nu sunt niciun user vechi..:))))vezi data la care mi-am facut cont, a fost prima oara cand am descoperit forumul asta, nu am avut niciodata cont pe niciun forum..eu ti-am atras atentia doar pt ca m-ai contrazis de nu stiu cate ori, iti poti exprima punctul de vedere si fara sa ma contrazici pe mine, doar pt ca avem opinii diferite nu inseamna ca una e mai nefondata si alta mai fondata...pur si simplu sunt opinii diferite nu exosta comparatir intre ele..sprr ca nu te-a deranjat! Eu inchei aici dialogul cu tine, nu vreau sa ne contrazicem la infinit
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 1 August 2014 22:52 |
||
daca aia se casatoreau la varste fragede erau prosti sau cum,,pai aia a adus copii pe lume tanco si ia crescut cu greu dar nu sa fofilat ca n au bani ca nau ,,,joburi,,ca zici ca suntem tuti sclavi ce i copiaza pe altii mai destepti ca noi suntem prostii ,,,ce e ala serviciu ,,,,,aia se iubeau cu adevarat si luptau pentru familie ca stiau ce e greu,si dadeau bir cu fugitii cand dadeau de el,,vezi ti de modelingul tau si de indragostealea de banutii ce i aduc farmec in mintea ta aluia de te ai indragostit de el,
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 1 August 2014 22:55 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 22:52:27De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:44:46De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! pai tu aberezi si vb prostii deci nu ai cu ce sa te contrazici cu mn,,opiniile se bazeaza pe argumente reale daca nu inseamna ca sunt aberatii acesta este cazul tau,si te contrazic ori de cate ori spui tampenii,ia de culcate ,,modealo,, |
||
|
kudika_950728 Postat pe 1 August 2014 22:59 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-07-31 22:50:00Imi propun sa fiu cerebrala si in viata mea, insa acum e doar un capitol specific varstei, cand se vor ivi decizii importante cu siguranta voi fi! Incerc sa ma modelez inca de pe acum si sper ca voi reusi sa gasesec un drum bun spre viitor!
|
||
|
Arno_28 Postat pe 2 August 2014 18:09 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:44:46De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! Nu mai cauta muste in ciorba acolo unde chiar nu sunt. Uneori chiar sari calul spunand tuturor, la orice afirmatie ca nu e asa. Zau, nu ai trait vietile tuturor ca sa le stii pe toate. |
||
|
Arno_28 Postat pe 2 August 2014 18:14 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:59:40De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 22:52:27De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:44:46De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! Si tu ce argumente ai adus? "nefondat, nu e asa, gresit, prostii". Aste-s argumente? Iar nu mai iesi din chilie si nu mai vezi lumea cum trebuie? Zau, mai lasa lumea sa respire! |
||
|
Arno_28 Postat pe 2 August 2014 18:16 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:38:57De la: kudika_15804, la data 2014-08-01 07:09:43De la: kudika_950728, la data 2014-07-31 22:25:06curcubeu este mai importanta ,,,cariera,,ca sa traiesti liber in familie Ti-am spus ca esti bun la teorie!!!Vom aprofunda subiectul in momentul in care vom discuta de pe picior de egalitate,cand vei avea propria familie si atunci vei putea emite adevaruri!!!Pana atunci...."take it easy"!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 August 2014 18:17 |
||
De la: Arno_28, la data 2014-08-02 18:14:12De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:44:46De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! eu nu caut nici o musca tu nu sti despre ce ew vorba |
||
|
kudika_950728 Postat pe 2 August 2014 22:52 |
||
De la: Arno_28, la data 2014-08-02 18:16:51De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:59:40De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 22:52:27De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:44:46De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-01 10:52:13Eu zic sa-ti pastrezi parerile doar pentru tine, in primul rand nu scrii corect, nu te exprimi concret si opiniile tale nu sunt elocvente. Am vazut ca mereu te grabesti sa contrazici pe cineva cu niste contraargumente care nu au niciun fond. Iti poti exprima un punct de vedere bine definit si fara sa contrazici o alta opinie care e mult mai fondata decat ceeea ce te chinui tu sa reliefezi. Inceteaza sa-ti exprimi parerile, contrazicand pe altii, nu e prima oara cand iesi in evidenta prin contradictii care sincer de cele mai multe chiar nu isi gasesc rostul! Sper sa nu ma intelegi gresit, dar mi-e teama sa nu obosesti aducand atatea contradictii parerilor noastre! Sa nu o iei in nume de rau, dar nu sunt singura care crede ca ar trebui sa te abtii din a mai aduce contraargumente nefondate! argumentele mele daca erai atenta si te ducea capul vedeai ca sunt ca cei carora ei le zice aia de nu stiau multe ,bunicii ei ia dat viata mamei ei care a nascuto pe ea ca sa poata sa spuna ca nu i ducea capul,,din cauza acelora ,,,.,.fara minte,,,,,.,exista ea astazi,,,deci argumentele mele sunt de otel
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 2 August 2014 22:57 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-08-02 18:17:00De la: kudika_950728, la data 2014-08-01 22:38:57De la: kudika_15804, la data 2014-08-01 07:09:43De la: kudika_950728, la data 2014-07-31 22:25:06curcubeu este mai importanta ,,,cariera,,ca sa traiesti liber in familie curcubeu,,da mi voie sa cred ca ,,,,,,cariera,,,nu e mai presus ca,,,,cariera familiala niciodata,,,insa tu poti gandii cum vrei |
||
|
kudika_950728 Postat pe 2 August 2014 22:59 |
||
|
Trecand peste aritmetica ta direct la problema prietenei... este totusi o norocoasa prietena ta! Caci nu e putin lucru sa il faci pe un barbat sa isi lase casa si masa, orasul natal si sa te urmeze dupa ce a avut o experienta de convietuire cu tine, experienta nu tocmai reusita. Cu siguranta prietena ta are o multime de calitati care il atrag pe iubitul ei, dincolo de orice. Faptul ca ii cere in schimb un lucru atat de simplu bun simt, este o nimica toata, comparand cu ce lasa el in urma. Minunat barbat! Pacat ca dragostea e oarba... Dar mai sunt si prietenii si forumurile... cine stie, poate le netezesc ei calea. Succes! |
||
|
maybe Postat pe 3 August 2014 15:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 30 % Reducere pentru tine si prietenele tale ! | 1 | De la: curly_curly 20 Iunie 2011 17:14 |
| Cazare Berceni | 1 | De la: Aiana_Dinu 22 Septembrie 2010 16:27 |
| Plec pentru ca te iubesc. | 4 | De la: kalina_b 9 Decembrie 2012 15:18 |
|
|
||
| film | 3 | De la: Summer_ 30 Iulie 2010 23:27 |
| mama surogat | 4 | De la: Barbie30 7 Iulie 2010 12:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.