Setari Cookie-uri

De la vis la cosmar.. dati-mi o parere! VA ROGG...

CE ITI ASCUNDE? EL NU E SINCER CU TINE-TE FOLOSESTE
healthy005414
Postat pe 22 Februarie 2015 08:18
Buna, din descrierea ta este clar ca, nu poate fi vorba de o dragoste nebuna din partea lui .
Cred ca, nu are intentii serioase si cand un barbat este atras puternic de o femeie nu cred ca nu ar face orice sa fie prezent in viata ei indiferent de situatia financiara asta este doar o scuza .
Poate are o alta relatie sau este un hoinar printre sentimentele femeilor mai informeaza te si tu de situatia lui amoroasa .
Mircea_Belea_1
Postat pe 22 Februarie 2015 08:19
Draga mea, creierul bãrbaților este diferit de cel al femeilor, este dovedit științific,faptic, biologic, etc.
Urmãrește filmul "the richest man in the world" si vei învața multe despre viața! Sfatul meu din experiența proprie este sa inveti sa spui "NU", sa inveti sa te iubesti pe tine, sa te respecți si sa te protejezi emotional! Un bãrbat nu întotdeauna ceea ce spune si simte sau intenționeazã sa facã, așadar nu te lasa dominata de vorbele lui, ci analizeazã faptele fãrã sa ai asteptari!
Când un bãrbat are Intenții adevãrate si îți spune ca te vrea de soție atunci va fi mândru sa te prezinte tuturor prietenilor, familiei si îți va pune si inelul pe deget!
Se scuza cu situația materialã???? Te rog nu crede asa ceva!!!
Eu am avut o relație superba timp de 3 ani pe care am încheiat-o eu deoarece nu m-am simțit împlinitã...dar asta nu conteazã, ci faptul ca intr-o seara, intr-un bar...dupã ce am spus ca eu vreau sa fiu fericita si sa simt ca sunt iubita cu adevãrat si eram oarecum despartiti ...el s-a Așezat in genunchi, a luat un șervețel, i-a dat forma unui inel si de fata cu toatã lumea m-a cerut in cãsãtorie!!!! Deci atunci când a realizat ca nu mai sunt disponibilã totul a devenit posibil pentru el!!! Si ghici, am spus "NU!!!!"
In ziua de astãzi suntem prieteni buni!
Îți urez mult succes in viața si nu privi o relație sau o dragoste ca si cum ar fi ultima, întotdeauna dincolo de nori exista soarele!!!!
Si inca un sfat...un bãrbat mereu va dori sa domine o femeie, dar întotdeauna o va iubi cu adevãrat pe aceea care va reuși sa-l domine pe el!
DP_imian
Postat pe 22 Februarie 2015 09:00
Buna,te ai gindit ca poate a avut o aventura si are probleme de sanatate iar acum se trateaza.
kudika187668
Postat pe 22 Februarie 2015 09:09
Este fals si ascunde ceva. Cauta acel ceva. Poate crede ca nu se ridica la nivelul tau, ,material vorbind. Poate a avut experiente triste si doreste ca relatia sa ramina in stadiul acesta, fara obligatii si fara prea multe implicari sau poate e infantil iar tu ii ceri prea mult.Distreaza-te si nu mai pune problema asa serios si vezi daca-i place . Asta cred eu ca vrea.
kudika459948
Postat pe 22 Februarie 2015 10:59
Buna ziua!
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri.
In primul rand, nu sunt o tipa superficiala, ce pune accent doar pe aspectul fizic, am facut aceea mentiune, doar pentru a nu primi raspunsuri de genul: daca s- o speria de tine, nu -l atragi...
Doi: nu sunt obsedata sexulal, dar asa cum a mentionat si altcineva, daca in primele luni nu ti vine sa mananci din celelalt, nu cred ca dupa vreo 20 ani si vreo 3 copii.
In al treilea rand, ii cunosc toti prieteni, locurile unde iese, fostele relatii, obiceiurile.
In acest moment, activitatea sexuala este la fel de rara si inca simt ca se eschiveaza sa ma cunoasca ai lui, desi mereu imi spune ca ei mereu ii spun sa ma cunoasca, dar nu-i pot spune eu direct: "dar du ma dracului odata sa ma cunoasca".
Am mai obs un amanunt la el,face un lucru doar daca ii spun eu sau iau eu initiativa, culmea desi daca altceva ii spuna ce sa faca nici de al dracu nu face in schimb eu, parca tb sa i spun ca la prostuti: azi facem asa, maine aia...
Nu stiu voi vedea.
kudika950037
Postat pe 22 Februarie 2015 11:41
Nu crezi ca poate tocmai cerinta ta de a face dragoste e poate pentru el prea mult.Poate se gindeste ca la asemenea insistente nar putea face fata in viitor.
Asa ca mai mediteaa...ar putea fi omul care se intreaba...daca ea vrea atit de mult sex...ce o sa fie mai tirziu?Poate nu o safac fata@
sau poate tocmai insistenta ta ia creat suspiciuni.
kudika_949711
Postat pe 22 Februarie 2015 11:46
Buna ziua!
Din ce am citit,rezulta ca nu te iubeste.
Cand te iubeste, in primul rand, dupa o perioada destul de scurta, te prezinta familiei.Ori el refuza acest lucru!
Ce barbat care te iubeste te lasa singura de sarbatori?!Mai ales de Anul Nou!
Nu, draga mea, nu te iubeste.Are pe altcineva.
Renunta, nu are rost.
Numai bine!
kudika146021
Postat pe 22 Februarie 2015 12:11
poate ca , fiind prea disponibila, ai devenit usor folosibila. parerea mea este ca ar trebui sa mai temperezi acea ,,foarte activa" sexualitate si sa renunti pentru un timp sa mai faci tu propunerile. lazsa lucrurile sa vina de la sine. dae mai am o certitudine si anume aceea ca te minte. poate daca ai ,,scormoni" putin in scopul de a afla ceva despre familia lui, munca lui, etc.
maria_doina
Postat pe 22 Februarie 2015 12:51
Buna! as vrea sa-ti spin si eu o parere,sper sa o primesti cu sufletul deschis si sa ai incredere in tine,in posibil.tale de-a fi femeie;ai facut pana acum mai9 mult decat era necesar;un barbat care este interesat si vrea cu adevfarat o femeie stie cum sa arate asta,nu doar sa spuna;Fii mai rezervata in ai propune tu,lasa-l si obsevrava in ce "ape se scalda";daca o continua cu "evitarile", EVITA-L TU,de tot;asa cum ai spus,mai bine acum decat mai tz.si ai incredere ca poate aparea altul si "mai potrivit"decat pare a fi cu el. Bafta!
georgiana835
Postat pe 22 Februarie 2015 14:23
Buna seara,ca si oarecare explicatie sau explicatii, as spune ca barbatul in general dupa 3- 6 luni se plictiseste de aceeasi partenera de sex, ,dar nu toti procedeaza in astfel de situatii, chiar si femeile au aceasta stare de plictiseala ,unii chiar ajung sa se indragosteasca si apoi iubesc sincer si adevarat,tu ai pus totul pe masa din prima, ai oferit cam totul de la inceputul actiunii,iar barbatul daca nu ai lasi timp sa te cucereasca,si trece direct la prada fara a o vana, ai piere interesul pentru prada, in timp,in cazul tau,femeia!!Se pare ca tu grabesti lucrurile in relatia voastra ,sau treceti peste o etapa a cunoasterii reciproce,si consumati direct actiunea,sau daca tu nu ai simti o distantare intre voi in privinta sexului ,, nu este un capat de tara, aveti timp suficient de sex,,poate peste 3 luni si tie iti va pieri cheful de sex in fiecare zi,,, dar nu te poti hrani numai cu sex,,aveti nevoie de timp de acomodare pentru amandoi, chiar daca va stiti de mai mult timp, de respect ,incredere ,comunicare constructiva si iubire pura,dar toate astea in timp, nu acum , cand vrem noi,,lasa-l un timp sa te doreasca ,sa i se faca dor de tine,nu de sex,daca va simti asta ,va veni negresit, si il vei sustine in continuare, iar daca nu,, mergi inainte!!!!!
kudika_928363
Postat pe 22 Februarie 2015 20:16
Draga mea, daca va cunoasteti de atata timp si deabia de 4 luni sunteti impreuna, eu cred ca te inseli in privinta iubirii. Nu te mai amagi, cauta in alta parte. Timp de 5 ani puteai sa ii cunosti familia cu diverse ocazii. Oare are familie? Poate tocmai familia trebuie ascunsa de tine. Nu este sincer si sfatul meu este cauta pe altcineva ca nu se moare dintr-o relatie ratata pentru ca asta e situatia ta, cel putin asa o vad eu. Pe minem-a prezentat mamei lui fara sa stiu unde mergem (mergeam l averisorul lui) si acolo era si viitoarea mea soacra. Asa ne-am cunoscut. Deci la tine este altceva, pune punct relatiei chiar daca ti-e greu, mai bine acum pt ca oricum nu va merge si oricum nu va merrge bine.
kudika499572
Postat pe 23 Februarie 2015 04:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help pls :( 36 De la: elenacortojan 17 Februarie 2010 19:15
Durata primului numar este tot timpul aceeasi? 65 De la: km3lia1981 28 August 2009 02:53
Sangerare 6 De la: kudika_12467 18 August 2012 22:46
Intrebare!!! 2 De la: redshift 24 Decembrie 2008 10:16
Intrebare mai mult pt barbati 71 De la: r_girl 14 Mai 2009 17:49