Setari Cookie-uri

Despãrțire

Hei. In primul rând , nu doresc rãspunsuri din partea voastrã in genul "las-o balta" sau "nu face asta" , etc., stiu ca nu sunt o persoana buna daca fac acest lucru , dar am un motiv , spun eu întemeiat , pentru care fac asta.

Am nevoie de puțin ajutor pentru a baga cearta , nu neaparat sa ii despart pe fostul meu iubit de actuala lui prietena . Doresc sa fac acest lucru pentru ca noi am avut o problema in timpul relației , una foarte delicata, iar in fiecare an in acea data ne întâlneam la biserica pana anul acesta cand el S a facut ca ploua din cauza ei.
kudika_1016079
Postat pe 18 Iulie 2016 11:12
Tu , fostul tau iubit si actuala lui prietena , doresti sa le faci rau pt simplu fapt ca relatia ta cu el s-a terminat , asta-i singurul tau motiv delicat si intemeiat :D
!
Femeile cu o mentalitate ca a ta ,lipsite de inteligenta ce emana doar prostie , ura si rautate ,traiesc doar pt a face rau altora

kudika_988778
Postat pe 20 Iulie 2016 09:30
De la: kudika_1016079, la data 2016-07-18 11:12:21Hei. In primul rând , nu doresc rãspunsuri din partea voastrã in genul "las-o balta" sau "nu face asta" , etc., stiu ca nu sunt o persoana buna daca fac acest lucru , dar am un motiv , spun eu întemeiat , pentru care fac asta.

Am nevoie de puțin ajutor pentru a baga cearta , nu neaparat sa ii despart pe fostul meu iubit de actuala lui prietena . Doresc sa fac acest lucru pentru ca noi am avut o problema in timpul relației , una foarte delicata, iar in fiecare an in acea data ne întâlneam la biserica pana anul acesta cand el S a facut ca ploua din cauza ei.

O femeie increzatoare si demna nu s-ar preta o asemenea actiune josnica si plina de rautate ! Daca doresti sa pedepsesti un barbat, ignora-l, stii cat de mult il va afecta ??? Enorm, nici nu ai idee ! Daca as fi in locul tau, m-as respecta indeajuns de mult incat sa il tratez pe fostul iubit, cu cea mai crunta indiferenta ! Din punctul meu de vedere, femeile, asemenea tie, nu vor iubi niciodata !
kudika_15804
Postat pe 20 Iulie 2016 09:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ne-am despartit!!!! 17 De la: andreea_scorpion 16 Mai 2012 19:54
Jucator sau Jucarie? 9 De la: geo_x 30 August 2009 22:47
Nu mai inteleg nimic... 45 De la: Anonymous19xx 25 Ianuarie 2015 12:14
Minciuna si Nesiguranya pot ucide o relatie??? 37 De la: sadora 27 August 2009 21:00
eu il plac..el ma place??? 10 De la: alina_constantin88 24 Iunie 2010 17:56