Mai multe
|
Bun� seara tuturor. Eu si iubitul meu ne-am cunoscut �n 2014 am fost un timp �mpreun� dar dup� c�teva luni ne-am desp�rțit. Dup� desp�rțirea noastr� eu am suferit foarte mult chiar dac� durase puțin p�n� �ntr-o zi �n care el m-a c�utat spun�nd c� m� iubeste si ca vrea s� fim �mpreun�. Ne-am �mp�cat. Dup� aceast� �mp�care am crezut c� �n sf�rșit o sa fie totul ok dar nu a fost asa, ne-am desp�rțit si ne-am �mp�cat de �nc� 2 ori p�n� �n prezent. El mereu spune c� m� iubeste si ca vrea s� fie totul bine si ca vrea s� fim �mpreun� doar c� noi practic nu petrecem timp �mpreun� mai deloc. El lucreaz� ca șofer la o firma de transport și ajunge acas� super obosit (aceast� este mereu scuza) si din cauza asta nu ne putem vedea nici m�car 5 minute. De multe ori ne vedem o dat� pe s�pt�m�n�. El este un om foarte dificil, posesiv si gelos. Eram acum de revelion la o petrecere si a �nceput dintr-o dat� sa se certe cu mine doar pentru c� un simplu amic nu �și lu� ochii de pe mine. Pur si simplu nu stiu ce sa fac ca sa petrecem mai mult timp am�ndoi, niciodat� nu reușim s� avem o discuție cum trebuie pentru c� el e mereu retras, pare mereu dezinteresat si pentru el este mereu totul bine. Spune c� eu am mereu chef de ceart� si sunt nebuna. Nu stiu ce sa ma fac, de aceea am decis s� �mp�rt�șesc cu voi situația mea... |
|
kudika_1022358 Postat pe 16 Ianuarie 2017 01:47 |
|---|
De la: kudika_1022358, la data 2017-01-16 01:47:29Bun� seara tuturor. Ciorba incalzita si reincalzita de mii de ori nu mai are gust! Daca el este dezinteresat, de ce iti mai pierzi timpul cu el? Daca nu este preocupat de a fi, cat mai mult timp, impreuna pentru care motiv accepti sa te jigneasca si sa te desconsidere? Spui ca este un om dificil, posesiv si gelos, pai, in acest caz, de ce il accepti in viata ta, cand este foarte clar ca sunteti incompatibili? Draga mea, iubitul tau nu este singurul barbat din aceasta lume, in momentul, in care ai coborat stacheta in fata lui acceptandu-i crizele si nesimtirea, ai decazut in ochii lui, si, din acest motiv, isi permite acel comportament! Daca as fi in locul tau, i-as recomanda sa se duca la mama sa, rapid si definitiv! Nu stii ce sa te faci sau ce sa faci? Cum nu stii? Ia-o de la capat! |
|
kudika_15804 Postat pe 17 Ianuarie 2017 07:39 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Putin ajutor? | 12 | De la: simonycik 24 Septembrie 2009 14:20 |
| CE SA FAC ? | 47 | De la: andreea_21_nice 15 Mai 2009 10:16 |
| CE SA FAK | 12 | De la: kudika002739 2 August 2012 21:08 |
|
|
||
| de ce fantomele cauita mereu a te speria? | 217 | De la: BEL_AMY1 22 Ianuarie 2011 17:39 |
| ma place dar nu vrea o relatie cu mine | 61 | De la: kudika_24601 28 Ianuarie 2013 13:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.