Despartire? Sfatul tau ma poate ajuta!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1022496 Avatarul lui kudika_1022496

1 mesaj
Membru din: 20/01/2017

Buna! Ma numesc Andreea am 21 de ani si locuiesc in Danemarca de 2 ani impreuna cu prietenul meu. Aici lucram amandoi pentru a strange cativa banuti sa mergem in Romania pentru a ne putea termina casa.
El are 32 de ani, in curand va avea 33.
Problema mea este urmatoarea: el lucuieste la tara, eu fiind crescuta la oras. El isi doreste sa cumpere animale (Vaca, porc, gaini) iar eu nefiind obisnuita cu aceste animale m-am speriat destul de tare, pentru ca asta ar insemna sa stam mereu cu vaca sau sa am grija de restul animalelor, fara sa mai am timp si pentru mine, si pentru noi. Nu vom mai putea pleca in mici vacante.
Asta ar fi una dintre probleme... Alta ar fi faptul ca el vrea sa cumpere tractor si sa mai lasam casa asa cum este...( fara baie si bucatarie) si o vom face cand vom incepe sa scoatem cativa bani din agricultura. Eu sa ma duc sa stau si la animale si fara sa am cat de cat conditiile necesare .... ....
Imi mai pun uneori intrebarea si in alt fel: El o sa plece cu tractorul poate ca de dimineata pana seara... iar eu voi trebui sa stau la animale... sa stau cu toata curtea... cu mancare si curatenia in casa... eu nu am de unde sa stiu ce face el... poate el se duce la aia si la aia si cand vine acasa se intoarce cu fundul la mine si pa*pa... doarme... ca deh... e obosit!
Nici viata noastra sexuala nu e prea buna... asta insemnand ca el nu poate face mai mult de 4 minute sex.... si atunci cand face este o exceptie... intamplandu-se destul de rar... Inainte aceasta problema pe mine nu ma deranja... dar acum incepe sa fie chiar aiurea... trebuie sa ma prefac ca m-am terminat ca sa nu fie el suparat si dupa sa ma duc eventual sa ma termin singura....
Vreau sa spun ca aici in anemarca de cand locuim impreuna injuraturile sunt la ordinea zile, si eu crescand intr-o familie in care nu auzeai injuraturi.
Am mai trecut cu vedere peste unele dintre ele... spunandu-mi ca sunt cicalitoare si ca il mai enervez si eu.... si ca e obosit... ca vrea sa mearga odata acasa ca are o varsta si ca nu mai poate sta printre straini.
Eu imi doresc sa cumparam macar o masina sa mai pot iesi si eu din casa... dar el nu vrea decat sa ia o masina din aia transporter ca a vaut el ca se fca bani cu astfel de masini si ca nu doar mananca bani si ii mai si face pe langa o masina mica.
Am incercat sa-i explic ca in Romania niciodata nu vei reusi sa strangi bani sa-ti construieste casa...ci doar ca sa nu mori de foame.
Cand incerc sa deschid subiectul imi spune : " Te iubesc, si nu te indoi de asta, dar daca nu esti 100 % convinsa ca vrei sa faci asta sau ca viata asta nu e prentru tine, iti respect dorinta... e viata ta. Asi fi vrut sa am si eu un serviciu la 20 de ani. Dar la mine toate au venit prea tarziu. Esti tanara si ai toata viata inaite. Las-o in colo de dragoste o sa mai gasesti barbati care iti port oferi mai mult decat pot eu! Eu atat pot! Am avut o viata grea de mic... stiu cum e viata la tara, E GREA, dar e si frumoasa... eu nu am trait nicodata cum ai trait tu, cu kg de lapte si kg de branza de la piata ... eu am trait cu zeci de kg, dar am si muncit pentru asta."
Nu pot nega faptul ca atunci cand am fost la el acasa in concdiu (3 luni) linistea si omenirea de la tara e foarte diferita fata de cea de la oras.... si cu mana pe inima spun ca m-am simtit foarte bine.
Dar au fost si lipsuri, certuri, injuraturi...
NU vreau sa trec cu vederea peste toate lucrurile care ma deranjeaza doar pentru ca ne iubim. Iubirea nu e chiar tot atunci cand vrei sa-ti intemeiezi o familie.
Cateva sfaturi? Pareri? Sunt mai mult decat bine venite!
Raporteaza abuz de limbaj