Setari Cookie-uri

Orientare sexuala cu peripetii

Buna seara , sunt aici pentru ca doresc a primi sfaturi si a afla parerile dumneavostra despre ceea ce am sa va povestesc.
O sa incep cu un scurt istoric.. deci am 25 de ani, am avut o copilarie furtunoasa(asta deoarece sunt si am fost o persoana cu un comportament foarte baietesc) nu imi displacea scoala dar nici nu o agream (ca orice alt copil de altfel), nu ratam nici o ocazie de a bate mingea sau tot timpul ma gaseai in grupul de baieti(asta si deoarece vecinii mei erau doar baieti).
Usor am ajuns la liceu problemele sau agravat, gen nu mai suportam jicnirile alor mei (incepusem sa ma ingras ,iar la scoala ma pricepeam la unele obiecte insa la altele nu ma omoram) din grasa, balena , proasta nu ma scoteau (pe atunci la 1,66 m aveam 65 kg, destul de ok zic eu insa pentru ei nu prea) apoi m-am indragostit (adica imi mai fugisera ochii dar nu sa ma indragostesc )am avut o relatie de 3 ani dintre care 2 foarte ok pana au aflat ai mei si bineinteles vin si scandalurile, glumele , jicnirile ("de acum ai propria vesela ca nu cumva sa ne imbolnavim" etc,etc) desigur nu am mai putut si am fugit de acasa cam 3 zile pana cand m-au gasit si m-au adus acasa. O perioada a fost ok apoi iar au inceput, asa ca am fugit si a 2 oara(eram la pamant cu psihicul nu mai suportam nici o jicnire,chiar si sora mea imi spunea proasta si cand ii spuneam sa inceteze stiti care a fost raspunsul?.. de ce ca si tata iti spune.).M-au dus la psiholog, apoi la psihiatru crezand ca sunt nebuna,insa nimic ,au renuntat cand psihologul a spus ca ei gresesc.Am terminat cu greu si liceul(nu am luat bacul din prima).
Am intrat la facultate (una aleasa de ei,buna pentru viitor ,vin acasa ,ma ocup de afacere in familie,nu le reprosez asta) 4 ani nu au fost discutii,eu la Bucuresti ei la 300 km distanta,marea problema nu mai era asa mare acum ca eram departe,faptul ca vorbeste satul,ca barfeste, lucru care conteaza foarte mult pentru ei care au un statut ,sunt respectati, si foarte mandrii ca sunt printre cele 2 familii instarite din sat(cate certuri am avut pe tema satului nici eu nu mai stiu).
Dar acum am terminat facultatea sunt inginer zootehnist ,am venit acasa la afacerea familiei, dar din pacate m-am indragostit iar :)) (si tot in sat--mare greseala).Au inceput iar jicnirile, reprosurile (ca ei mi-au dat mi-au facut eu de ce ii fac de rusine, de ce nu ma gandesc la ei?)mi s-a interzis sa ma vad cu ea iar daca incalc asta ei au precizat ca imi vor lua masina si cheile de la apartament si sunt invitata sa plec sa imi fac viata cum imi doresc daca asa cum vor ei nu imi place.
Initial imi tot repetau ca ei m-au acceptat, apoi ca au acceptat asta dar nu ma vor in sat ca barfeste lumea(marea problema) ca i-am facut de ras ,ca mi-am batut joc de ei si ca eu nu am respect pentru ei, tin sa precizez ca nu m-am afisat (sarutat sau tinut de mana) doar ne plimbam sau o vizitam acasa si chiar am dormit de 3 ori la ea.Dar satul vorbeste...o sa raman cu sechele la vorbele astea :) .Bun ,acum m-au trimis iar la psiholog deoarece ei considera ca homosexualitatea e o boala mintala ,pe psihic, gen ca daca eu imi doresc asta,asta sunt...ca sunt nebuna si ca trebuie sa ma schimb si sa intru si eu in cei citez "99,9 % din lumea normala"(adica satul).
Pe scurt mereu au vrut sa ma tina din scurt desi mai mereu nu ii ascultam :) si imi acceptam bataile si pedepsele cu capul sus.Dar mereu am urat faptul ca pentru ei pe primul loc a fost satul ,desi spun ca au facut orice pentru noi de multe ori imi dau impresia ca au facut asta de ochii satului.Urasc ca din cauza mandriei asta a lor ,desi nu isi dau seama, au in privire scarba atunci cand vorbesc cu cineva care nu le-au facut pe plac sau sunt mai prejos de "rangul" lor.Vorbesc despre sat ca si cum ar fi familia lor nu o comunitate dar ii privesc cu dispret si greata.Mereu a contat ce spune satul nu ce si cum se simte cel din familie.Ca de exemplu eu acum la 25 am o facultate terminata ,un master inca in curs, si muncesc(da la taica-miu dar muncesc asa au vrut) si ei sunt nemultumiti, imi reproseaza ca nu i-am facut inca mandrii :-o ca ar trebuii sa imi caut si al doilea job ca nu le place ca eu mai ies in oras la cafea sau la suc,sa ma distrez,relaxez.
Sunt atat de multe de spus incat nici nu mai am cuvinte, tot ce imi doresc sfaturi dar nu pentru mine ci pentru ei.(as dorii sa se implice mult parintii care au trecut prin asta si au acceptat)
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 20:46
La ce anume te referi cand vb despre orientarea ta sexuala ?
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 20:55
Nu e chiar atat de greu sa iti dai seama daca citesti ce am scris.Dar pe scurt sunt fata care iubeste fetele
.
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:02
Eu iubesc barbatii ,chiar daca sunt draci .Cat despre orientarea ta ,nu ma uimeste insa chiar nu stiu ce sa-ti spun
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:05
Ai precizat ca ai un loc de munca si te poti intretine singura,deci poti pleca de la ai tai si sa traiesti cu cine-ti doresti. Nu trebuie sa-ti judeci parintii atat de aspru pt ca au o alta conceptie pe care o sustin si eu Probabil ca vei gasi fete pe acest site ,cu aceeasi orientare.
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:13
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:13:47Ai precizat ca ai un loc de munca si te poti intretine singura,deci poti pleca de la ai tai si sa traiesti cu cine-ti doresti. Nu trebuie sa-ti judeci parintii atat de aspru pt ca au o alta conceptie pe care o sustin si eu Probabil ca vei gasi fete pe acest site ,cu aceeasi orientare.
da am un loc de munca ,dar nu ai fost atenta ,e afacerea familiei deci practic sunt acolo vrand nevrand.nu caut pe cineva deja am si nu am sa o renunt la ea doar din motivul ca e de acolo din zona.
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:20
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:20:59
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:13:47Ai precizat ca ai un loc de munca si te poti intretine singura,deci poti pleca de la ai tai si sa traiesti cu cine-ti doresti. Nu trebuie sa-ti judeci parintii atat de aspru pt ca au o alta conceptie pe care o sustin si eu Probabil ca vei gasi fete pe acest site ,cu aceeasi orientare.
da am un loc de munca ,dar nu ai fost atenta ,e afacerea familiei deci practic sunt acolo vrand nevrand.nu caut pe cineva deja am si nu am sa o renunt la ea doar din motivul ca e de acolo din zona.
ok ,am inteles ;poate se va gasi cineva sa-ti dea un sfat ,o parere ,stiu eu...sa fii iubita.
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:24
Orientarea sexuala..nu esti prima si nici ultima...e greu sa schimbi mentalitatea la unii si mai ales la uni parinti..asta e nu toti suntem la fel..insa suntem unici !

Poti cauta serviciu si afara familiei una zootehnista gaseste...ia taurul de coarne!!!
e parerea mea nu am dat cu parul!!!
Femeie17
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:28
Myn...dar de ce nu-ti plac barbatii? Ai avut vre´o relatie ...cu un barbat ? sau nici macar nu ai incercat.
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:31
lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:32
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:31:10Myn...dar de ce nu-ti plac barbatii? Ai avut vre´o relatie ...cu un barbat ? sau nici macar nu ai incercat.

Nu oamenii aleg orientarea lor sexuala ?
Cele mai multe organizaþii medicale cum ar fi Academia Americana de Pediatrie (AAP) ºi Asociatia Americana de Psihologie (APA) cred cã orientarea sexualã implicã un amestec complex de biologie, psihologie, precum ºi de factorii de mediu. Genele si hormonii pot juca un rol de asemenea. Aceste medicale cred cã - în cele mai multe cazuri - de orientare sexualã, indiferent de cauze, nu este pur ºi simplu ales.Factorii care aduce la cineva orientarea sexualã nu sunt încã complet înþeles. Ce este sigur este faptul cã oamenii, indiferent de orientarea sexualã, doresc sã se simta înþelesi, respectati ºi acceptati - în special de cãtre familiile acestora. Asta nu e întotdeauna uºor în fiecare familie.
1973 este anul în care homosexualitatea a fost exclusã de pe lista dereglãrilor ºi tulburarilor psihice, de cãtre Asociaþia Psihiatricã Americanã. În 1975 Asociaþia Psihologicã Americanã a reiterat aceastã decizie, declarând cã „se opune portretizãrii lesbienelor, gaylor ºi bisexualilor, pe baza orientarii lor sexuale, drept bolnavi mintal” ºi cã „sprijinã diseminarea de informaþii corecte în ce priveºte orientarea sexualã ºi sãnãtatea mentalã precum ºi demersurile mocnite sã contracareze prejudecãþile bazate pe ignoranþã sau pe convingeri nefondate referitoare la orientarea sexualã”. În fine, în 1993 Organizaþia Mondialã a Sãnãtãþii, din care face parte ºi România, a declarat homosexualitatea drept variantã fireascã de exprimare a sentimentelor umane. Nefiind o boalã, homosexualitatea nu poate fi „vindecatã”.
Este homosexualitatea o boalã psihicã sau o problemã emoþionalã?
„Nu. Psihologii ºi alþi specialiºti în domeniul psihicului uman sunt de acord cã homosexualitatea nu este o boalã, o tulburare psihicã sau emoþionalã. Cercetãri ºtiinþifice obiective întreprinse în ultimii 35 de ani conduc la concluzia cã orientarea homosexualã – în sine – nu este asociatã cu nici un fel de tulburãri emoþionale sau sociale.
În trecut se credea cã homosexualitatea este o boalã psihicã deoarece specialiºtii in domeniu ºi societatea în ansamblu au interpretat incorect informaþiile despre homosexualitate, pentru cã majoritatea studiilor se fãceau pe cazuri de gay ºi lesbiene aflaþi în tratament psihiatric sau psihologic. Când au început sã examineze date referitoare la persoane de orientare homosexualã care nu se aflau în tratament, cercetãtorii ºi-au dat seama cã homosexualitatea nu este o boalã psihicã.
În 1973, Asociaþia Psihiatricã Americanã a confirmat importanþa noilor cercetãri prin eliminarea termenului de „homosexualitate” din catalogul oficial al tulburarilor psihice ºi emoþionale. În 1975, Asociaþia Psihologicã Americanã a adoptat o rezoluþie în sprijinul acestei acþiuni. Ambele organizaþii îndeamnã specialiºtii în boli psihice sã ajute la înlãturarea stigmatului de boalã psihicã, asociat încã de unii cu orientarea homosexualã. Din momentul eliminãrii homosexualitãþii din catalogul bolilor psihice, aceastã decizie a fost reafirmatã în mod constant prin descoperirile ambelor asociaþii în acest domeniu.
APA încurajeazã toþi specialiºtii în domeniu sãnãtãþii psihice sã acþioneze pentru a ajuta persoanele de orice orientare sexualã sã-ºi accepte sentimentele ºi sã-ºi depãºeascã prejudecãþile ºi pãrerile greºite”
Poate fi schimbatã orientarea sexualã prin tratament psihiatric?
„Nu. Chiar dacã orientarea sexualã nu este o boalã psihicã ºi nu existã motive ºtiinþifice pentru a încerca transformarea gay-lor sau lesbienelor în persoane de orientare heterosexualã, unele persoane pot încerca sã-ºi schimbe propria orientare sau pe cea a altora (de exemplu, pãrinþii care încearcã sã foloseascã terapia pentru copii lor). Unii dintre specialiºti care folosesc acest gen de terapie declarã cã au reuºit sã schimbe orientarea sexualã a pacienþilor lor (transformând homosexualii în heterosexuali). O examinare mai atentã a acestor rapoarte indicã factori care aruncã o umbrã de îndoialã asupra acestor declaraþii; multe dintre acestea se datoreazã mai de grabã ideologiei unor organizaþii decât unor cercetãri obiective în domeniul sãnãtãþii psihice. Tratamentele ºi rezultatele acestora sunt descrise vag ºi nu sunt însoþite de materiale documentare, iar evoluþia pacienþilor este urmãritã prea puþinã vreme dupã încheierea tratamentului.
În anul 1990, Asociaþia Psihologicã Americanã a declarat cã nu existã dovezi ºtiinþifice cã terapia de schimbare a orientãrii sexuale este eficientã ºi cã poate face mai mult rãu decât bine. Schimbarea orientãrii sexuale nu înseamnã pur ºi simplu schimbarea comportamentului sexual al unei persoane. Ar trebui, de asemenea, schimbatã ºi partea afectivã ºi sexualã ºi restructuratã concepþia despre sine ºi identitatea socialã. Chiar dacã unii specialiºti în domeniul sãnãtãþii psihice încearcã schimbarea orientarii sexuale, alþii se întreabã dacã este corect din punct de vedere etic sã încerci sã modifici prin terapie o trãsãturã care nu reprezintã o tulburare psihicã ºi care are o importanþã extremã pentru identitatea unei persoane.
Nu toþi bãrbaþii gay ºi lesbienele care urmeazã un astfel de tratament doresc sã-ºi schimbe orientarea sexualã. Ei pot avea nevoie de terapie pentru aceleaºi motive ca oricine altcineva. În plus, ei pot avea nevoie de sprijin psihologic pentru a-ºi asuma identitatea („coming out”) sau pentru a înfrunta prejudecãþile, discriminarea ºi violenþa”
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:35
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:37
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:39
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
iar te-ai lipit de-o palma ca nu te mai saturi.
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:40
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)


nu conteaza tu incearca sa nimeresti barbatii lasa femeile ca e pacat,,sa te duci sa te spovedesti sa scapi de acest pacat impotriva firii
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:42
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)
Myn ,nu lua in nume de rau ,fiecare are dreptul a alege in viata ceea ce-i place.Nu esti de judecat dar sunt sigura ca poti face fata ,celor care nu pot concepe orientarea ta.
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:43
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:43:43
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)
Myn ,nu lua in nume de rau ,fiecare are dreptul a alege in viata ceea ce-i place.Nu esti de judecat dar sunt sigura ca poti face fata ,celor care nu pot concepe orientarea ta.
nu am nici o problema cu cei care nu inteleg orientarea ,dar am o problema cu cei care se cred destepti si nici macar nu scriu corect
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:46
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:42:52
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)


nu conteaza tu incearca sa nimeresti barbatii lasa femeile ca e pacat,,sa te duci sa te spovedesti sa scapi de acest pacat impotriva firii
de ce spui ca e pacat?cu ce e pacat? prin simplu fapt ca iubesc?
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:47
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:43:43
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)
Myn ,nu lua in nume de rau ,fiecare are dreptul a alege in viata ceea ce-i place.Nu esti de judecat dar sunt sigura ca poti face fata ,celor care nu pot concepe orientarea ta.


inceteaza iulia aici nu o judeca nimeni si nu trebui sa faca fata la nimic,trebui sa se roage la dumnezeu si sa se spovedeasca ca sa scape de acest pacat impotriva firii care vin peste om din diferite motive
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:47
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:47:46
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:43:43
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)
Myn ,nu lua in nume de rau ,fiecare are dreptul a alege in viata ceea ce-i place.Nu esti de judecat dar sunt sigura ca poti face fata ,celor care nu pot concepe orientarea ta.


inceteaza iulia aici nu o judeca nimeni si nu trebui sa faca fata la nimic,trebui sa se roage la dumnezeu si sa se spovedeasca ca sa scape de acest pacat impotriva firii care vin peste om din diferite motive
te rog sa citesti ce i-am raspuns Iuliei mai sus la un comm si vorbim despre acest pacat cat vrei.ok
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:51
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:47:06
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:42:52
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)


nu conteaza tu incearca sa nimeresti barbatii lasa femeile ca e pacat,,sa te duci sa te spovedesti sa scapi de acest pacat impotriva firii
de ce spui ca e pacat?cu ce e pacat? prin simplu fapt ca iubesc?


da,trebui sa iubesti ce trebui nu ce nu trebui,,dumnezeu te a creat sa il iubesti pe el sau pe sotul tau cu care sa ai copii nu pe o alta femeie ca de aia a creat barbat si femeie,,homosexualitatea este atentat impotriva omenirii si impotriva firii,,ia viner in urma pacatelor celor apropriati noua sau din prizma pacatelor noastre,,ca vine este o problema ca o si accepti este si mai mare problema,luptate cu ea si dovedeste o,dute sa te spovedesti si roagate sa scapi de acest pacat
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:53
Are dreptul sa iubeasca pe cine vrea ea! maaaaaa dar tu nu faci pacate ? iooo ,tu esti sfant fiecare face ce vrea.
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:53
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:51:49
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:47:46
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:43:43
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)
Myn ,nu lua in nume de rau ,fiecare are dreptul a alege in viata ceea ce-i place.Nu esti de judecat dar sunt sigura ca poti face fata ,celor care nu pot concepe orientarea ta.


inceteaza iulia aici nu o judeca nimeni si nu trebui sa faca fata la nimic,trebui sa se roage la dumnezeu si sa se spovedeasca ca sa scape de acest pacat impotriva firii care vin peste om din diferite motive
te rog sa citesti ce i-am raspuns Iuliei mai sus la un comm si vorbim despre acest pacat cat vrei.ok


lasa prostiile si schimbati nikul
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:55
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:53:36
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:47:06
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:42:52
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)


nu conteaza tu incearca sa nimeresti barbatii lasa femeile ca e pacat,,sa te duci sa te spovedesti sa scapi de acest pacat impotriva firii
de ce spui ca e pacat?cu ce e pacat? prin simplu fapt ca iubesc?


da,trebui sa iubesti ce trebui nu ce nu trebui,,dumnezeu te a creat sa il iubesti pe el sau pe sotul tau cu care sa ai copii nu pe o alta femeie ca de aia a creat barbat si femeie,,homosexualitatea este atentat impotriva omenirii si impotriva firii,,ia viner in urma pacatelor celor apropriati noua sau din prizma pacatelor noastre,,ca vine este o problema ca o si accepti este si mai mare problema,luptate cu ea si dovedeste o,dute sa te spovedesti si roagate sa scapi de acest pacat
din cele 10 porunci cred ca ai incalcat cel putin 9 asa ca mai gandeste-te atunci cand il aduci pe dumnezeu in discutie..
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:57
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 21:53:46Are dreptul sa iubeasca pe cine vrea ea! maaaaaa dar tu nu faci pacate ? iooo ,tu esti sfant fiecare face ce vrea.


nu are nici un dreppt sa iubeasca pe cine vrea ea ca poti iubii si un animal si sa te prostesti cu el,,,trebui sa iubeasca pe cn ia zis dumnezeu sa iubeasca si anume barbatul,,pacate avem cu totii insa nu facem din ele virtuti si nu zicem ca s normale sau ca e bn ce facem,,ci zicem ca pacatuim
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 21:59
si in plus care e legatura dintre orientarea sexuala si cea religioasa??? poate am intrat ma des decat tine intr-o biserica si poate m-am rugat si am mai mult respect decat tine dar eu nu te judec cu cine te culci si langa cine te trezesti tu dimineata;) si nici nu iti cer sa te spovedesti ca poate injuri in fiecare zi sau ca fumez..uite o vorba din biblie cel fara de pacate sa arunce piatra.
Myn_Barbieru_1
Postat pe 26 Ianuarie 2014 22:01
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:57:35
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:53:36
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:47:06
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:42:52
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 21:37:33
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-26 21:32:49lasa lesbianisul ca e pacat,,orienteazate spre barbati
o rugaminte cand iti dai cu parerea scrie te rog corect romaneste..cuvintele ce contin peste 7 litere nu prea le nimeresti ;)


nu conteaza tu incearca sa nimeresti barbatii lasa femeile ca e pacat,,sa te duci sa te spovedesti sa scapi de acest pacat impotriva firii
de ce spui ca e pacat?cu ce e pacat? prin simplu fapt ca iubesc?


da,trebui sa iubesti ce trebui nu ce nu trebui,,dumnezeu te a creat sa il iubesti pe el sau pe sotul tau cu care sa ai copii nu pe o alta femeie ca de aia a creat barbat si femeie,,homosexualitatea este atentat impotriva omenirii si impotriva firii,,ia viner in urma pacatelor celor apropriati noua sau din prizma pacatelor noastre,,ca vine este o problema ca o si accepti este si mai mare problema,luptate cu ea si dovedeste o,dute sa te spovedesti si roagate sa scapi de acest pacat
din cele 10 porunci cred ca ai incalcat cel putin 9 asa ca mai gandeste-te atunci cand il aduci pe dumnezeu in discutie..


insa stiu ca am comis un pacat,,tu esti constienta de asta??,,,lasa ti prostiile cu acceptarea si toleranta ca nu va judeca nimeni ,doar vi se spune ca este un pacat de care poti sa scapi
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 22:01
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 22:01:38si in plus care e legatura dintre orientarea sexuala si cea religioasa??? poate ........uite o vorba din biblie cel fara de pacate sa arunce piatra.
pt ultima fraza ,bravo
-Iulya
Postat pe 26 Ianuarie 2014 22:03
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 22:01:38si in plus care e legatura dintre orientarea sexuala si cea religioasa??? poate am intrat ma des decat tine intr-o biserica si poate m-am rugat si am mai mult respect decat tine dar eu nu te judec cu cine te culci si langa cine te trezesti tu dimineata;) si nici nu iti cer sa te spovedesti ca poate injuri in fiecare zi sau ca fumez..uite o vorba din biblie cel fara de pacate sa arunce piatra.


nu am aruncat cu nici o piatra nu te mai victimiza,si nu mai cauta portite,,lesbianismul este un pacat de care trebui sa scapi
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 22:04
De la: -Iulya, la data 2014-01-26 22:03:39
De la: Myn_Barbieru_1, la data 2014-01-26 22:01:38si in plus care e legatura dintre orientarea sexuala si cea religioasa??? poate ........uite o vorba din biblie cel fara de pacate sa arunce piatra.
pt ultima fraza ,bravo


crede ma ,vorbesti in plus
iiiiiiiiio
Postat pe 26 Ianuarie 2014 22:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ai inselat sau ai fost vreodata inselat/a? 6 De la: mobilemaimai_no1 1 August 2012 12:55
ce regrete aveti voi? 31 De la: Storm19 13 Ianuarie 2010 17:44
Produse naturiste pt.tonusul sexual si afrodisiace 2 De la: blissuca 7 Ianuarie 2014 15:35
Poeme de dragoste absolut superbe de Sorin Cerin 23 De la: Mararom 14 Decembrie 2011 20:24
batuta de sot 10 De la: geo_xx 26 Noiembrie 2009 18:36