Setari Cookie-uri

Bustiere sexy de vara: cum sa le porti

Primavara-vara 2017 este un sezon al pielii la vedere. Slituri adanci ce lasa coapsele la vedere. Decolteuri cu umerii goi sau, dimpotriva, in V, pana in talie, ce lasa prea putin loc imaginatiei. Texturi transparente ce aduc aminte de lenjeria intima. Si multe topuri si bustiere cu abodomenul la vedere.

Bustierele sunt piese-cheie in vara aceasta. Se poarta modelele de bustiere din dantela ce amintesc de piesele hot de underwear. Bustierele cu imprimeu se potrivesc la jeans si nu numai. Iar bustierele sport nu sunt doar pentru antrenamentele de fitness.

Cum sa incluzi in tinuta ta casual bustierele? Descopera bustierele sexy de vara si cum sa le porti, mai jos:

Bustiera din dantela

Lenjeria intima purtata la vedere este un trend major in vara aceasta. Iar bustierele sexy din dantela se incadreaza in tendinta underwear as outerwear.

Poti purta bustiera din dantela cu pantaloni lungi si largi. Sau sa le poti combina cu fuste midi si maxi din tulle, voal si dantela. Poate cea mai surprinzatoare asortare a bustierelor sexy ce amintesc de sutiene este cu jeans, fuste din denim sau imbracaminte casual.

Bustiera din dantela

Alege din modele sexy de bustiere din dantela!

Citește și:

Bustiera sport

Cu fuste maxi, colorate si saboti inalti. Cu pantaloni scurti sport sau hot pants din denim. Cu bermude de blugi. Cu leggings si pantaloni conici trei-sferturi.

Bustiera sexy de vara in stil sporty nu se poarta doar la sala de fitness. Daca bustiera din dantela ti se pare prea indrazneata, daca bustiera cu imprimeu iti pare ca te scoate prea mult in evidenta, atunci un model de bustiera sport este exact ce ai nevoie!

Bustiera sport

Mai multe modele de bustiere sport


Bustiera cu imprimeu

Moda anilor ’80 este puternic reprezentata in primavara-vara 2017. Rochii cu maneci bufante, rochii cu umerii goi si volane, jeansi cu broderie, sacouri cu umerii mari, blugi cu talia inalta. Toate se poarta!

Iar bustiera cu imprimeu vine tot din acea perioada. Alege un print floral sau un imprimeu in dungi si combina bustiera cu imprimeu cu blugi brodati, fuste midi cu imprimeu, fuste din denim si neaparat cu sandale cu toc gros.

Bustiera cu imprimeu

Vezi mai multe modele de bustiere cu imprimeu


Orice model de bustiera ai alege in vara aceasta, un lucru e cert: vei fi sexy! E imposibil sa nu fii cea mai frumoasa pe plaja sau chiar in oras, purtand o tinuta casual cu ceva piele lasata la vedere!

Sursa foto front page – Seth Doyle/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.