Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci office iarna cand e atat de frig sa iesi si din casa

Toata lumea uraste iarna pentru simplul fapt ca ne obliga sa purtam in fiecare zi cel putin 5 kg de haine pe noi. In afara de asta, o alta problema ar mai fi ca iarna abia incepe sa isi intre in rol, incepand cu saptamana viitoare.

Ce e de facut in acest caz cu tinutele office pe care trebuie sa le purtam zi de zi? E atat de simplu. Mai simplu decat ne imaginam. Trebuie doar sa intram in posesia pieselor vestimentare adecvate, iar aici ma refer la cele confectionate din materiale calduroase cum ar fi tricot, lana, mohair, casmir, etc. Si, spre fericirea tuturor, gasim in magazinele online articole din toate categoriile: pantaloni, bluze, veste, fuste, cardigane, paltoane.

Iti prezint in continuare ce mi-a atras mie atentia in mod special. Sunt cinci item-uri pe care le poti combina in fel si chip astfel incat sa ai tinute office calduroase pentru intreg sezon.

Piese elegante pentru tinute office pe timp de ger

Iarna trebuie sa ne indreptam atentia catre piesele vestimentare ce pot fi purtate cu ceva pe dedesubt. Spre exemplu, avem vesta eleganta, care se poarta cu camasa pe dedesubt, iar asta inseamna caldura la dublu. O poti asorta la o pereche de pantaloni eleganti si pantofi oxford sau la fusta creion si pantofii stiletto.

Citește și:

Mai avem puloverul tricotat cu guler pe dedesubtul caruia se poarta, de asemenea, o camasa sau o bluza de corp, chiar si un maiou. Il poti introduce atat in tinutele office, cat si cele casual, de iesit in oras.

Si mai este fusta midi in clos. Confectionata dintr-un material calduros, placut la atingere, fustei i se poate adauga un dres gros, o pereche de colanti sau chiar o alta pereche de pantaloni. Completeaza tinuta cu palton lung, fular tricotat si palarie.

Cum te imbraci iarna la birou

Vesta eleganta Fusta midi in clos Pulover tricotat cu guler

Haine elegante calduroase din lana

Hainele din amestec de lana sunt printre cele mai calduroase, asadar ocupa locul intai in topul preferintelor in sezonul rece. Nu iti face griji, lana din care sunt confectionate nu este deloc rigida, dimpotriva, este un material placut la atingere, menit sa pastreze caldura chiar si la cele mai scazute temperaturi. O sa indragesti fiecare articol vestimentar in parte!

Citește și:

Spre exemplu, pantalonii din amestec de lana sunt de-a dreptul deosebiti. Poti sa ii asortezi cu camasa si cu vesta din colajul de mai sus, sau poti sa ii porti cu un pulover cu croiala larga. Vei arata minunat in ei, mai ales daca iti pui in picioare incaltaminte cu toc sau cu platforma inalta! Poarta-i doar cu palton elegant.

Puloverului din lana cu guler inalt ii poti adauga un cardigan oversize sau un poncho si nu trebuie sa iti mai faci griji de frig.

Cum te imbraci iarna la birou

Pantaloni din amestec de lana Pulover cu guler inalt din amestec de lana

In completare oricarei tinute office pentru sezonul rece vine bereta frantuzeasca, un accesoriu feminin chic care face minuni. Bucura-te de o iarna ca in povesti!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Victoria Chudinova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.