Setari Cookie-uri

Pantaloni cu talie inalta: cele mai potrivite modele pentru iarna asta

Cand esti total impotriva fustelor si a rochiilor, dar situatia te obliga sa te imbraci elegant, salvarea ta se afla intr-o pereche de pantaloni cu talie inalta.

Asadar, pentru sarbatorile de iarna si pentru intreg sezon rece iti recomand sa porti pantalonii si blugii cu talie inalta. Am gasit o multime de modele din toate stilurile si in toate culorile. Sunt singura ca vei gasi si tu ceva sa ti se potriveasca si cu care sa treci bine peste iarna geroasa, sau cu care sa impresionezi la petrecerile organizate de sarbatori.

Pantaloni cu talie inalta si funda

Tot nu stii cu ce sa te imbraci de sarbatori? Aici ai solutia: pantalonii eleganti cu talie inalta si funda. O sa arati magic in ei daca le adaugi o bluza cu insertii stralucitoare aurii sau argintii si o pereche de pantofi sau sandale cu talie inalta. Fii femeia eleganta care ti-ai dorit intotdeauna sa fii!

Pantaloni cu talie inalta

Alege alti pantaloni eleganti

Pantaloni cu talie inalta catifea

Tot pentru sarbatorile de iarna poti sa optezi pentru aceasta deosebita pereche de pantaloni cu talie inalta din catifea. Bluza semitransparenta si incaltamintea cu platforma nu au voie sa lipseasca din outfit.

Citește și:

Nuanta bordo aduce un plus de eleganta, asa cum ar trebui sa fii in noaptea de Revelion.

Pantaloni cu talie inalta catifea

Vezi modele de pantaloni drepti

Blugi skinny cu talie inalta

Blugii skinny cu talie inalta sunt un must have. In sezonul rece, cu atat mai mult. Temperaturile scazute ne obliga sa acordam mai multa atentie sanatatii noastre, astfel ca vom opta pentru blugii cu talie inalta ca sa ne protejam mijlocul si sa nu permitem frigului sa intre pe sub geaca.

Combina-i cu pulovere tricotate sau cu helanci, camasi si body-uri.

Blugi cu talie inalta

Modele de blugi cu talie inalta

Pantaloni evazati cu talie inalta

Esti o femeie eleganta, pasionala si independenta? Stiu, de aceea am ales special pentru tine pantalonii cu talie inalta la dunga, rosii si evazati. Daca vrei sa ii imbraci la birou, adauga-le o camasa alba asimetrica, iar daca vrei sa te prezinti asa la o intalnire romantica pune-le o bluza cu maneci lungi din material fin.

Citește și:

Eu ma vad imbracandu-i cu o helanca si accesorizand outfit-ul cu o palarie neagra.

Pantaloni evazati cu talie inalta

Alege modelul care ti se potriveste

Pantaloni in dungi cu talie inalta

Pantalonii in dungi, mereu la moda, cu talie inalta sunt si ei o idee inspirata pentru tinuta de Revelion, asta daca localul unde se tine petrecerea nu este un restaurant mult prea elegant. Iti recomand sa ii combini cu o pereche de pantofi stiletto in stilul celor creati de Valentino (decupati si cu tinte).

Pantaloni in dungi cu talie inalta

Vezi mai multe modele de pantaloni


Am pentru tine si o lista cu recomandari de bluze elegante de seara cu care poti sa asortezi oricare dintre perechile de pantaloni din acest material. Si sa nu uitam de pantofii pentru ocaziile speciale.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Oleksandr Berezko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.