Setari Cookie-uri

Sacouri din materiale pretioase: poarta-le in tinutele de seara

Tin sa spun ca sunt genul de femeie care testeaza o gramada de combinatii vestimentare. Desi imi bazez garderoba pe piese evergreen, care nu se demodeaza, care nu tin cont de tendinte, desi aleg de cele mai multe ori stilul smart-casual, cu linii curate, minimaliste aproape, nu ma dau la o parte de la mix & match.

Si pentru ca o tinuta de seara cu sacou este tocmai printre primele optiuni ale femeilor, azi am ales sa ma concentrez pe un mix & match pretios. Asa ca am cautat cele mai chic sacouri din materiale pretioase ce pot fi asortate fie la rochia de seara, fie la o fusta eleganta sau la pantaloni de seara.

Am adunat, desigur, variante de sacouri de ocazie in trendurile acestui sezon. Asa ca vei descoperi variante precum: sacouri cu paiete, blazere din material lucios, sacouri din catifea, sacouri din satin.

Zic sa nu ma lungim vorba ca nici bine nu ne dezmeticim din petrecerile lui decembrie si trebuie sa vedem cu ce ne imbracam de Ziua Indragostitilor. Cu Craciunul si Revelionul in urma, insa mereu cu pofta de petrecere, iata cele mai chic sacouri din materiale pretioase de asortat tinutei tale de ocazie:

De ce sa porti sacouri din materiale pretioase la tinute de seara

Pe scurt: pentru ca tinuta de seara cu sacou are ceva rafinat, ceva feminin si totusi ceva atat de puternic si cu atitudine in ea. Pana la urma sacoul este de inspiratie androgina, insa, atunci cand se asaza pe o silueta de femeie, langa texturi pretioase efectul sau este si mai hot!

Citește și:

De ce sa alegi sacouri de ocazie din texturi pretioase? De ce sa alegi blazere din material lucios? De ce sa alegi sacouri de catifea sau sacouri din satin ori sacouri cu paiete? Pentru ca sunt in trend, desigur, insa si pentru ca look-ul tau va fi unul royal. Sunt sacouri altfel, pe care trebuie sa le ai si tu! Descopera mai multe mai jos!

Alege sacouri din satin pentru un look sexy

Satinul este prin definitie material de seara, daca nu dedicat neglijeurilor de noapte. Asa ca, la fel ca si dantela sau piesele de underwear as outerwear, modelele de sacouri din satin au ceva extrem de senzual!

Poti miza pe croieli contrastante: linii masculine de sacou cu guler si rever sau sacouri tip kimono cu gulere-sal, mai relaxate, mai feminine, cu tenta retro.

Citește și:
  • Idei de outfit-uri călduroase şi moderne pentru iarnă
  • Stiluri de vis cu MODIVO
  • Iubirea vine de Crăciun la Reserved

Sacouri din catifea

Sacouri din catifea

Alege sacouri din catifea pentru a da un plus de rafinament

Iarna aceasta nu e nimic daca nu e cu sacouri din catifea! Catifeaua – reiata sau nu – este atat de senzuala, de fina si de pretioasa incat nu are voie sa lipseasca din tinuta de seara.

Poarta tinuta de seara cu sacou din catifea si orice look – feminin sau masculin – va fi extrem de misterios, regal si senzual. Fie ca optezi pentru croieli de sacou cambrat, fie ca alegi sacouri cu umerii mari, fie ca alegi sacouri largi tip blazer, vei fi o aparitie de neuitat purtand sacouri din materiale pretioase precum catifeaua. Daca are si broderie sau este stil brocart, cu atat mai bine!

Sacouri cu paiete sau aplicatii stralucitoare

Sacouri cu paiete sau aplicatii stralucitoare

Alege blazere cu paiete sau insertii lucioase pentru tinute de seara pretioase si tineresti

Eu nu am fost fan materiale lucioase sau al celor cu irizatii metalice pana in toamna-iarna 2017-2018. Insa acum sunt in dilema: sa imi cumpar sacouri cu paiete sau sacouri cu insertii metalice sau aplicatii lucioase? Ma tem ca din dilema mea doar cardul va avea de suferit. :D

Citește și:

Sunt fan declarat a modelelor de blazere din material lucios, ador modelele de sacouri de ocazie cu broderie metalica si cand vine vorba de sacouri din materiale pretioase cuvantul de ordine va fi: shopping!

Sacouri din satin

Sacouri din satin

N-as putea spune ca m-am resemnat, pana la urma voi alege cateva variante absolut fabuloase in care sa arat splendid la urmatoarele pretreceri. Si sunt sigura ca tinuta de seara cu sacou aleasa va fi vedeta!

Sursa foto front page – Alex Sorto/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.