Setari Cookie-uri

Cuplurile cu adevarat fericite nu trebuie sa dovedeasca nimic pe Facebook

O relatie fericita se traieste, nu se posteaza pe Facebook.

Pentru unele persoane un status de pe Facebook poate avea o semnificatie mai mare decat ceea ce se intampla in lumea reala. Evaluam viata cuiva bazandu-ne pe fotografiile care apar pe profilul de Facebook. Si de multe ori ajungem sa interpretam gresit.

Potrivit BrightSide, cuplurile cu adevarat fericite nu isi posteaza intreaga viata pe Facebook.

Cand oamenii sunt fericiti cu relatia lor, ei traiesc in prezent, si nu pentru un like pe Facebook.

Daca totul merge bine in relatia lor, ei pur si simplu nu vad niciun sens pentru a pierde timpul postand online imagini si statusuri pentru a dovedi altora cat de fericiti sunt. Asta nu inseamna ca ei nu fac poze sau nu isi verifica feed-ul de Facebook, insa ce se intampla in viata lor este doar pentru ei, nu si pentru oamenii din jur.

Cuplurile care isi prezinta viata in lumea internetului pentru ca toata lumea sa vada nu au nimic de castigat din asta.

Citește și:

Dezvaluirea lucrurilor personale sau chiar a problemelor personale in social media este probabil cea mai putin eficienta metoda disponibila pentru a iti rezolva micile neintelegeri. O neintelegere se rezolva intotdeauna in doi, o surpriza facuta doar pentru tine ar trebui sa ramana doar pentru tine, o amintire destul de intima postata doar pentru a strange cateva zeci de like-uri nu va mai fi la fel de importanta.

Adevarata fericire vine cand esti cu adevarat fericit alaturi de cineva pe care il iubesti.

Nu poti castiga nimic daca postezi cat de fericita esti pe profilul de Facebook. Bucuria trebuie sa vina din a petrece timp impreuna, nu din a posta poze impreuna.

Nimeni nu trebuie sa dovedeasca nimic nimanui

Persoanele care sunt cu adevarat fericite nu au niciun interes in a isi impartasi iubirea pe Facebook. Ei nu trebuie sa dovedeasca nimanui ca au pe cineva in viata lor si ca totul merge de minune. Sunt fericiti si nici nu le pasa daca pe profilul lor apare ca sunt "Intr-o relatie" sau nu.

Citește și:

Si... cel mai important lucru:

Cercetatorii au descoperit ca cei care nu folosesc social media sunt, in general, mai fericiti decat cei care o fac pentru ca acestia nu trebuie sa se compare in mod constant cu colegii, prietenii sau cunostintele lor.

De prea multe ori uitam ca tot ce conteaza sunt vietile noastre reale, relatiile noastre, interactiunea cu oamenii dragi, experientele noastre si sentimentele pe care le avem... nu un like pe Facebook.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.