5 moduri de a fi impacata cu greutatea ta

5 moduri de a fi impacata cu greutatea ta

In general, femeile duc adevarate lupte cu ele insele pentru a ajunge la greutatea visata sau daca si-au atins acest obiectiv sa ramana aici.

Pentru a arata bine femeile aplica tot ceea ce cunosc ca functioneaza, adica fac sport pana la epuizare si nu manaca suficient. Asa ca ajung sa aiba o conditie fizica de invidiat, insa, paradoxal, sanatatea lor lasa de dorit.

In final mancarea le guverneaza viata, devin obsedate de felul in care arata, de marimea hainelor, de numarul zilnic de calorii consumate, de modul in care apar in fotografiile postate pe retelele de socializare si lista poate continua. Se intra intr-un cerc vicios care are un alt rezultat decat cel dorit de femei: adica ajung sa aiba supletea visata insa pretul platit este o starea emotionala deplorabila. O cale mai usoara este sa inveti sa-ti iubesti corpul. Desi, la prima vedere pare un lucru contradictoriu, adica de ce ai dori sa schimbi ceva ce iubesti, insa este important ca mai intai sa inveti sa-ti iubesti corpul asa cum este. Iar pentru asta este nevoie sa te simti confortabil, din punct de vedere emotional, cu greutatea ta. Iata 5 moduri care te vor ajuta sa-ti atingi acest obiectiv.

Gaseste si alte componente ale identitatii tale si cultiva-le

Nu te identifica doar cu conditia fizica excelenta, supletea si forta fizica. Poate ca erai o adevarata atleta si trebuia sa demonstrezi asta avand un corp de invidiat. Insa nu trebuie sa te concentrezi exclusiv pe componenta fizica.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri