Setari Cookie-uri

Cum schimbarea parolei de la laptop m-a ajutat sa trec peste o despartire?

Am reusit sa trec peste cea mai dificila despartire din viata mea. Credeam ca ea este sufletul meu pereche.

Cum a putut sa imi faca asa ceva?” – spunea vocea din capul meu. Aceasta a fost intrebarea pe care mi-am pus-o de cele mai multe ori.

Era 2011 si eram in mijlocul unei depresii groaznice din cauza divortului. Din fericire, sper ca am fost suficient de inteligent (si am avut persoane incredibile in jurul meu), asa ca am reusit sa ies intr-un final.
Intr-o zi, am intrat in birou, m-am asezat la laptop. Pe monitor aparea urmatorul mesaj: “Parola ta a expirat. Apasa pe SCHIMBA PAROLA pentru a iti schimba parola.

Am citit acel mesaj idiot in mintea mea cu o voce dura. A dracu’ parola… a expirat!

La munca, avem un program care ne obliga sa ne schimbam parola la laptop sau calculator in fiecare luna. Uite ce ma enerveaza: serverul ne forteaza sa folosim o litera scrisa cu caps look, o cifra si un simbol. Ah, si intregul cuvant nu trebuie sa fie mai scurt decat opt caractere. Si nu am voie sa folosesc niciuna dintre parolele pe care le-am folosit in ultimele trei luni.

Citește și:

Eram extrem de nervos. Era un ger groaznic afara, era 9:40 si intarziasem la munca. Inca purtam casca de la bicicleta si uitasem sa mananc micul dejun. Trebuia sa termin toate sarcinile pana in ora 10:00 pentru ca apoi urma o sedinta importanta… iar schimbarea parolei imi dadea planurile peste cap.

Atunci mi-a trecut prin cap! Voi folosi o parola care imi va schimba viata.

Stiam ca nu ma puteam concentra pe ceea ce era important pentru mine deoarece eram varza. Cea mai importanta persoana din viata mea ma inselase… trebuia sa merg mai departe, iar aceasta era singura solutie care ma multumea.

Parola aleasa a fost: “8ani.Iart-o!

Parola mea a devenit salvatorul meu. Trebuia sa tastez aceste insiruiri de simboluri de mai multe ori pe zi. De fiecare data, laptopul meu se debloca. In gandul meu, aceasta nu era o parola. In gandul meu, scriam de fiecare data “8ani.Iart-o!” in fiecare zi timp de o luna.

Citește și:

In urmatoarele zile, starea de spirit se imbunatatise radical. Pana la sfarsitul celei de a doua saptamani, mi-am dat seama ca acea parola devenise mai putin puternica si incepusem sa isi piarda efectul. Ma gandeam de fiecare data cand trebuia sa scriu aceasta parola “Da, o iert”. Efectul vindecarii aparea imediat.

Si, da, am iertat-o… pentru ca doar asa puteam trece mai departe, doar asa puteam sa ma reindragostesc si sa imi refac viata.

O luna mai tarziu, primeam din nou o atentionare din partea serverului meu drag; ghici ce? Imi cerea sa imi schimb din nou parola. Apoi m-am gandit la care ar putea fi urmatorul lucru pe care trebuie sa il fac.
Parola a devenit: Renunt@latigarip3ntrutotdeauna

Si ghici ce s-a intamplat. M-am lasat de fumat peste noapte. Aceasta parola a fost una destul de dificila de introdus in laptop de fiecare data timp de o luna, dar facand asta m-a ajutat sa ma controlez si sa nu mai fumez. M-a motivat sa imi urmez gandurile… si am facut-o.

Citește și:

O luna mai tarziu, parola mea s-a schimbat din nou: Economisestep3ntruvacant@Thailanda

Ghici unde m-am dus trei luni mai tarziu… In Thailanda. Cu economiile mele.

Asadar, am invatat ca imi pot schimba cu adevarat viata daca joc corect. Am continuat sa fac acest lucru in mod repetat, luna de luna, rezultatele fiind cu adevarat spectaculoase. Acestea sunt unele dintre parolele din ultimii doi ani pentru a va face o idee despre cum s-a schimbat viata mea datorita acestei metode:

8ani.Iart-o! (pentru fosta mea sotie; a functionat)

Renuntalatigarip3ntrutotdeauna (a functionat)

Economisestep3ntruvacantaThailanda (am fost in Thailanda)

Manancade2oripezi (Nu a functionat, sunt inca gras)

Somninaintede12 (A functionat)

Invit-8inoras (A functionat. M-am indragostit din nou)

Faraalcooltimpde2luni (A functionat. Ma simt mult mai bine)

Citește și:

Adopta1pisicuta (A functionat. Am o pisica superba)

Suna-timama1datapesaptamana (A functioneaza. Vorbesc cu mama in fiecare zi de sambata)

Si cea mai recenta parola:

Economisestepentru1neluldelogodna (Da, viata mea se va schimba din nou, in curand).

Sursa: today.com

foto prima pagina: barbat lucrand la laptop, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.