Kudika
13 Octombrie 2015

Pe lista de curiozitati despre castraveti murati trebuie spus, printre altele, ca acestia sunt o sursa excelenta de antioxidanti pentru organism.

Printre altele, pe lista de curiozitati despre castraveti murati trebuie spus ca la fel ca si cei cruzi, castravetii murati contin foarte putine calorii si te ajuta in curele de slabire.

Trece castravetii murati prin smantana. Nu ati mancat niciodata ceva mai bun

Printre altele, castravetii murati contin minerale, fier, calciu sau magneziu si sunt o sursa buna de vitamina C. Sunt indiati si in cazul unor raceli si infectii respiratorii.

Pe aceeasi lista de curiozitati despre castravetii murati pentru sanatate mai trebuie pus si faptul ca datorita cantitatii de vitamina B reusesc sa transforme alimentele pe care le mananci in energie pentru organism.

Castravetii murati aduc si numeroase proprietati in ceea ce priveste sanatatea pielii. Pentru ca au antioxidanti, previn si efectele nocive ale radicalilor liberi. Se spune ca antioxidantii, precum curcubina si acidul cafeic, au efecte in ceea ce priveste prevenirea cancerului si impiedica raspandirea tumorii.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Olha Afanasieva, Shutterstock

Castravetii murati, buni pentru sanatate? Care este, de fapt, adevarul

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: