Cea mai buna pizza cu blat DIN CONOPIDA

Cea mai buna pizza cu blat DIN CONOPIDA
Kudika
17 Noiembrie 2015

Incearca pizza cu blat din conopida si nu vei mai manca niciodata pizza obisnuita.

Renunta la pizza obisnuita si incearca aceasta reteta de pizza cu blat de conopida: fara gluten, fara faina si extrem de delicioasa si de crocanta.

Ingredientele necesare:

- 4 cani de conopida cruda data prin robotul de bucatarie;
- un ou batut;
- branza de capra: 1/3 cana (sau branza ricotta);
- o lingurita de oregano uscat;
- un varf de cutit de sare;
- un varf de cutit de piper.

Cum se prepara:

- fierbe putina apa intr-un vas si imediat ce a ajuns la punctul de fierbere adauga conopida maruntita. Acopera cu un capac si lasa la gatit pentru aproximativ 4 minute. Scoate conopida si pune-o intr-o sita pentru a elimina apa, apoi foloseste un prosop de bucatarie curat, presand usor (nu mai trebuie sa contina deloc apa);

- amesteca oul batut cu branza, conopida maruntita si condimentele, apoi transfera totul pe o tava de copt, incercand sa formezi un blat de pizza. Baga la cuptor pentru 35-40 de minute. Scoate din cuptor, adauga sosul si ingredientele preferate, apoi baga din nou la cuptor pentru aproximativ 7 minute.

foto interior si prima pagina: RoJo Images, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri