Recent am luat decizia de a nu mai cumpara dulciuri din desert; vreau sa prepar tot ce mananc in casa. Desi credeam ca imi va fi destul de dificil, am realizat ca este chiar foarte simplu.

3 tipuri de dulciuri recomandate chiar si la dieta

Retetele pe care le incerc sunt intotdeauna foarte usoare, contin putine ingrediente si se realizeaza in doar cateva minute.

Zilele trecute am pregatit biscotti, o reteta minunata si foarte simpla pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Sunt buni calzi, dar si reci, cu o cana de cafea cu lapte sau o ciocolata calda.

Ingredientele necesare:

- 3 oua;
- 240 ml de ulei;
- 200 grame de zahar (daca ii vreti mai dulci mai puteti adauga zahar);
- 2 lingurite de praf de copt;
- 150 de grame de fructe uscate (eu am pus nuca de cocos, stafide, caise si curmale);
- o lingurita de coaja de lamaie rasa;
- 450 de grame de faina.

Cum se prepara?

Se mixeaza foarte bine ouale si zaharul pana devine o crema albicioasa, apoi se adauga treptat uleiul. Se continua cu adaugarea fructelor uscate si a lamaii.

Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga treptat peste celelalte ingrediente, amestecand usor. Se imparte aluatul in doua si se pune in tava de copt, aplatizandu-l; se baga la cuptor pentru 30 de minute, se lasa sa se raceasca, se taie biscuitii in felii grosute si se mai baga din nou la cuptor pentru inca 5-10 minute (in functie de cat de crocanti vrem sa iasa).

Amesteca doar DOUA ingrediente si face cei mai buni biscuiti de casa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: