Setari Cookie-uri

Ginsengul romanesc, un miracol pentru sanatate

Catina, ale carei fructe reprezinta o explozie de vitamine pentru organism, este numita si ginseng romanesc, datorita cantitatii mari de vitamina C pe care o contine.

Beneficiile uriase pe care le aduce sanatatii, recunoscute inca din vremuri stravechi de catre traci, hindusi, greci, chinezi, mongoli, celti si slavi fac din catina un ingredient - minune in tratamentele naturiste folosite in tratarea multor afectiuni.

Catina este plina de vitaminele A, B, E, K, dar si de fosfor, potasiu, magneziu, fier. La acestea se adauga aminoacizii esentiali, acizii grasi esentiali si o cantitate insemnata de betacaroten, mult peste cea continuta de morcovi. Insa, cea mai mare parte din puterea vindecatoare a catinei sta in continutul urias de vitamina C, de zece ori mai mare decat al citricelor sau a macesului.

Datorita proprietatilor sale insemnate, fructele acestei plante au o puternica actiune imunostimulatoare, cicatrizanta, antiinflamatoare, anticancerigena, astringenta, antibiotica si afrodisiaca. Mai mult decat atat, catina este considerata cel mai bun vaccin antigripal natural.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.