Setari Cookie-uri

Pomelo este mai sanatos decat credeai. Cum sa-l mananci ca sa vindeci boli

Pomelo a aparut pe pamanturile din Tailanda si Malaezia, iar, de acolo, oamenii l-au dus peste mari si tari, in toata Asia, in Europa si in America.

Pomelo poate fi considerat fructul perfect de dimineata. Cateva felii tin de foame pana in jurul orei 12.00. Este usor dulceag, racoritor iar mirosul lui umple camera. Pretul este accesibil, iar dintr-un pomelo putem manca si trei zile. Haideti sa aflam cele sapte beneficii pentru sanatate oferite de acest fruct adus din Asia.

Pomelo a aparut pe pamanturile din Tailanda si Malaezia, iar, de acolo, oamenii l-au dus peste mari si tari, in toata Asia, in Europa si in America.

Este un fruct citric non-hibrid, adica natural, si un frate mai mare al unui grapfruit galben, dar cu gust muuult mai dulce. Pomelo rosu si pomelo roz sunt chiar foarte aromate. Acest fruct cu aspect gigant, dar cu o finete a texturii, este bun proaspat, taiat felii si savurat dimineata.

Un suc din pomelo ofera aceeasi stare de bine la primele orele ale zilei! Este delicios si ca gem, jeleu sau, adaugat in anumite salate. Coaja lui poate fi folosita in supe si la deserturi. In China, coaja se foloseste in...bomboane. Pomelo contine vitamine, minerale si compusi organici precum vitamina C, potasiu, vitamina B6 sau magneziu.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: pondpony, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.