Ati mancat vreodata sushi raw vegan? Daca nu, nu stiti ce pierdeti. Contin alimente sanatoase, au un continut redus de grasime, nu au gluten si sunt foarte usor de preparat.

Cum sa tii post raw vegan in Saptamana Patimilor

Pentru aceasta reteta avem nevoie de un robot de bucatarie sau blender (daca nu aveti, folositi cu incredere cutitul si tocatorul) si o rola de bambus.

Ingrediente: alge marine, gulie, conopida (violet si galbena - pentru mai multa culoare), ardei, sfecla, castravete, morcov, varza, ceapa rosie, mango si avocado.

Cum se prepara:

- taiati marunt (la robotul de bucatarie sau la cutit) toate ingredientele curcubeu pe care vreti sa le folositi (nu exista nicio etapa gresita aici, fiecare foloseste ingredientele preferate).

- adaugati pe rola de bambus o alga marina, presarati gulie si conopida (toate fin maruntite).

- peste aceste straturi, adaugati bucati de castravete, ardei gras, sfecla, morcovi, varza, ceapa, mango si avocado;

- rotiti bambusul pentru a obtine o rola de sushi apoi, cu un cutit bine ascutit, taiati feliute.

Anca Alungulesei organizeaza workshop-ul Lactate si branzeturi raw-vegane
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: