Setari Cookie-uri

ULUITOR. Efectul DRASTIC al unui singur fruct de AVOCADO consumat zilnic

Beneficiile incredibile ale avocado-ului, fructul minune.

Consumul unui fruct de avocado pe zi ar putea ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau in cazul persoanelor supraponderale si obeze, dar a caror stare de sanatate este buna, potrivit unui studiu citat de Reuters.

Rezultatele studiului nu inseamna ca oamenii ar trebui sa adauge pur si simplu fructele de avocado dietelor lor. Cercetatorul-sef care a realizat acest studiu a spus ca rezultatele arata ca fructele de avocado incluse intr-un regim alimentar sanatos au redus nivelului colesterolului de tip LDL (lipoproteine cu densitate scazuta).

"Oamenii nu trebuie doar sa adauge un avocado dietei, ci ar fi foarte bine sa adauge un astfel de fruct unui regim alimentar sanatos", a declarat Penny Kris-Etherton, presedinte al Comitetului pentru Nutritie al American Heart Association si expert in nutritie la Pennsylvania State University.

Citește și:

Oamenii ar trebui sa adopte o dieta sanatoasa pentru a-si scadea riscul de imbolnavire de maladii cardiovasculare, au scris Kris-Etherton si colegii sai in publicatia Journal of the American Heart Association.

Continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.