Setari Cookie-uri

Alimente care devin toxice daca sunt reincalzite

Nu trebuie sa reincalzim aceste alimente deoarece pot deveni toxice.

Unele alimente, daca sunt reincalzite, nu doar ca isi pierd din calitatile nutritionale, dar pot deveni si toxice.

1. Ciupercile

Cel mai bine este sa le consumi de indata ce le-ai gatit sau daca iti mai ramane o portie pentru a doua zi, mananc-o rece. Cand sunt reincalzite, ciupercile pot deveni periculoase pentru sistemul digestiv, intrucat apar niste modificari in structura unor proteine din compozitia lor.

2. Carnea de pui

Acelasi lucru se intampla si in cazul carnii de pui, motiv pentru care este indicat sa nu o consumi reincalzita. In cazul in care nu poti evita acest lucru, cel mai bine este sa o incalzesti la o temperatura joasa mai multe minute, decat repede dar la o temperatura ridicata.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: hlphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.