Setari Cookie-uri

Cure de detoxifiere cu sucuri naturale. Incearca-le!

Aceste cure de detoxifiere cu sucuri naturale sunt recomandate in orice perioada a anului

Din fericire, natura iti pune la dispozitie toate substantele de care are nevoie organismul tau pentru a functiona bine. Fructele si legumele proaspete sunt perfecte pentru a tine cateva cure de detoxifiere cu sucuri naturale, scrie mindbodygreen.com.

Fructele contin vitamine, minerale, fitonutrienti si aminoacizi care te ajuta sa iti mentii sanatatea si sa arati mereu bine. Totodata, aceste cure de detoxifiere cu sucuri naturale sunt recomandate in orice perioada a anului, pentru ca poti folosi fructe si legume de sezon, care iti ajuta organismul sa absoarba toate substantele de care are nevoie pentru a functiona corect.

Cure de detoxifiere cu sucuri naturale

Sucurile naturale sunt usor de preparat, ai nevoie doar de cateva ingrediente, un blender si de cateva minute la dispozitie. Sucurile verzi, pe baza de plante si legume verzi, sunt cele mai populare, au un continut ridicat de vitamine si nutrienti si iti mentin sanatatea organismului.

Citește și:

Poti sa combini fructe si legume care iti plac, nu exista o regula stricta. Este suficient doar sa incerci sa respecti o cura de detoxifiere cu sucuri naturale cel putin doua saptamani si vei obtine rezultatele dorite.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Piotr Adamowicz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.