Setari Cookie-uri

Te trezesti in miezul noptii la aceeasi ora? Iata care este motivul

In cazul in care te trezesti in miez de noapte, la aceeasi ora, fara alarma, trebuie sa citesti asta.

"Adierea zorilor are secrete pe care vrea sa le stii. Nu te baga din nou la somn. Cere ce vrei cu adevarat. Nu adormi." - Rumi.

Daca te trezesti in acelasi moment, in fiecare noapte, fara ceas cu alarma, ar putea fi un semn ca trebuie sa acorzi putina atentie acestui lucru - esti o fiinta umana cu energii care curg prin corpul tau si pe care este posibil ca tu sa nici nu le cunosti.

Iata ce trebuie sa stii:

In cazul in care nu poti adormi intre orele 21 si 23

Aceste ore sunt, de obicei, orele de mers la culcare pentru majoritatea oamenilor. Dificultatea de a adormi in acest timp este un semn al excesului de stres si al grijilor. Mantrele pozitive, meditatia sau exercitiile simple de relaxare sunt recomandate pentru a te ajuta sa adormi.

Daca te trezesti intre 23 si 01

Conform medicinei chineze antice, acest interval de timp este momentul in care meridianul de energie al vezicii biliare este activ. Trezirea in acest interval de timp este asociata cu dezamagirea emotionala. Practica auto-acceptarea si invata sa ierti oamenii din jurul tau si sa treci cu vederea anumite lucruri pentru a merge mai departe cu viata ta.

Citește și:

Daca te trezesti intre 01 si 03

Acesta este meridianul de energie asociat in medicina chineza cu ceasul corpului si ficatul. Trezirea in aceasta perioada este asociata cu emotii de furie si exces de energie yang. Incearca sa bei mai multa apa rece si sa incerci sa accepti situatia care te-a facut sa te simti furios pentru a te putea odihni linistit.

Daca te trezesti intre 03 si 05

Aceasta perioada este asociata cu meridianul de energie care trece prin plamani si cu emotii precum tristetea. Pentru a adormi, incearca respiratia profunda si lenta si invata sa iti scoti din minte gandurile rele.

Daca te trezesti intre 3 si 5 dimineata ar mai putea insemna, de asemenea, ca primesti un semn al Puterii Superioare pentru a acorda o atentie la mesajele care sunt trimise pentru a te alinia cu scopul tau mai mare.

Daca te trezesti intre 05 si 07

Fluxul de energie este in intestinul gros in aceasta perioada a diminetii. Blocajele emotionale sunt, de asemenea, asociate cu acest moment al diminetii. Incearca sa iti intinzi muschii sau sa incerci sa te relaxezi astfel incat sa mergi din nou la culcare.

Citește și:

Daca te trezesti in acelasi moment in fiecare seara

Daca te trezesti in miez de noapte, cortexul prefrontal al creierului care este implicat in procesul de luare a deciziilor si de auto-control nu este inca treaz. De aceea este recomandat sa eviti luarea deciziilor importante.

Trezeste-te si implineste-ti scopul
Ciclul de somn este o perioada cand visezi si, de asemenea, poti primi mesaje divine despre calea ta. Visele pot dezvalui detalii despre calatoria spirituala pe care te afli. Ca fiinta umana intr-o calatorie spirituala, trebuie sa fii constient de semnele pe care le primesti de sus.

In acelasi mod in care problemele emotionale se pot manifesta in corp precum durerea, spiritualitatea se poate manifesta, de asemenea, in forma corporala. Scanteia divina interioara pe care toti o avem este chemata in anumite perioade de timp, acest semnal fiind unul si pentru noi - pentru a intelege ca avem ceva de schimbat la viata noastra.

Citește și:

Multi oameni cred ca suntem aici pentru a invata si a ne dezvolta, pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre. Unii oameni numesc acest proces unul de constientizare sau o ascensiune a constiintei. Indiferent daca esti sau nu intr-o ascensiune, atunci cand te trezesti in mod repetat intre 3 si 5 dimineata, cel mai posibil calea pe care esti nu este cea mai buna pentru tine. Divinitatea vrea sa oferi mai multa atentie mesajelor pe care ti le trimite si sa iei masurile necesare pentru a te alinia cu spiritul.

sursa material: powerofpositivity.com

foto prima pagina: Photographee.eu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.