Setari Cookie-uri

5 alimente benefice pentru ochi recomandate de Dr. Oz

Iata cateva dintre alimentele pentru ochi sanatosi care n-ar trebui sa lipseasca din nicio dieta, asa cum ne sfatuieste celebrul Dr. Oz:

In ziua de astazi, tot mai multi oameni, tineri sau de varsta mijlocie, petrec zilnic cateva ore in fata PC-ului, iar pentru ochi acest comportament nu este cel mai indicat. Cu toate acestea, sunt multi care apeleaza la diferite metode care sa aiba beneficii pentru anumite parti ale corpului (par, unghii sau chiar fund) si acorda mai putina atentie dietelor pentru ochi. In cazul în care rontai zi de zi morcovi, s-ar putea sa nu fii constient ca exista si alte alimente benefice pentru ochi.

Iata cateva dintre alimentele pentru ochi sanatosi care n-ar trebui sa lipseasca din nicio dieta, asa cum ne sfatuieste celebrul Dr. Oz:

Crapul salbatic, un peste gras bun pentru ochi

Acest peste gras este rege atunci cand vorbim despre continutul de omega 3. Iar potrivit unui studiu recent, acest aminoacid este esential pentru sanatatea retinei. Participantii care au consumat alimente bogate in omega 3 au inregistrat o reducere cu pana la 37% a macularii degenerative, inevitabila inaintarii in varsta si care, peste ani, poate cauza orbire.

Citește și:

Citeste mai mult pe Realitatea.net

foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.