Afrodisiacul din bucatarie. Il pui la aproape orice mancare si nu stiai ca are această proprietate
Patrunjelul verde, unul dintre cele mai folosite condimente in bucatarie, are si proprietati curative remarcabile. Este plin de vitamine si contine substante care lupta impotriva cancerului si a impotentei. Patrunjelul este o planta extrem de bogata in vitamine. Contine mai multa vitamina C decat citricele, are vitamina B12, betacaroten si acizi grasi esentiali.
Datorita continutul bogat in vitamine foloseste la apararea naturala a organismului.
„Patrunjelul este un aliat puternic al sistemului imunitar. Este bogat in vitamine, iar un pahar de suc din frunze de patrunjel este mai bun decat orice pastile pentru imunitate. Se poate folosi cu succes in sezonul rece pentru a ne feri de raceli“, spune Alin Todoroiu, medic specializat in homeopatie, citat de Adevarul.
Citeste continuarea pe Realitatea.net
foto prima pagina: Olha Afanasieva, Shutterstock