Beneficiile incredibile ale patrunjelului. Ar trebui sa il folosim mai des

Beneficiile incredibile ale patrunjelului. Ar trebui sa il folosim mai des
Kudika
22 Octombrie 2016

Afrodisiacul din bucatarie. Il pui la aproape orice mancare si nu stiai ca are această proprietate

Patrunjelul verde, unul dintre cele mai folosite condimente in bucatarie, are si proprietati curative remarcabile. Este plin de vitamine si contine substante care lupta impotriva cancerului si a impotentei. Patrunjelul este o planta extrem de bogata in vitamine. Contine mai multa vitamina C decat citricele, are vitamina B12, betacaroten si acizi grasi esentiali.

Datorita continutul bogat in vitamine foloseste la apararea naturala a organismului.

„Patrunjelul este un aliat puternic al sistemului imunitar. Este bogat in vitamine, iar un pahar de suc din frunze de patrunjel este mai bun decat orice pastile pentru imunitate. Se poate folosi cu succes in sezonul rece pentru a ne feri de raceli“, spune Alin Todoroiu, medic specializat in homeopatie, citat de Adevarul.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Olha Afanasieva, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri