Setari Cookie-uri

Beneficiile incredibile ale patrunjelului. Ar trebui sa il folosim mai des

Afrodisiacul din bucatarie. Il pui la aproape orice mancare si nu stiai ca are această proprietate

Patrunjelul verde, unul dintre cele mai folosite condimente in bucatarie, are si proprietati curative remarcabile. Este plin de vitamine si contine substante care lupta impotriva cancerului si a impotentei. Patrunjelul este o planta extrem de bogata in vitamine. Contine mai multa vitamina C decat citricele, are vitamina B12, betacaroten si acizi grasi esentiali.

Datorita continutul bogat in vitamine foloseste la apararea naturala a organismului.

„Patrunjelul este un aliat puternic al sistemului imunitar. Este bogat in vitamine, iar un pahar de suc din frunze de patrunjel este mai bun decat orice pastile pentru imunitate. Se poate folosi cu succes in sezonul rece pentru a ne feri de raceli“, spune Alin Todoroiu, medic specializat in homeopatie, citat de Adevarul.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto prima pagina: Olha Afanasieva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.