De ce trebuie sa consumam mai des tarate de grau?

De ce trebuie sa consumam mai des tarate de grau?

Taratele de grau nu trebuie folosite doar ca aliment, ci mai degraba ca medicament.

Taratele de grau rezulta din macinarea graului si ele sunt de fapt coaja bobului de grau. Sunt la indemana, costa putin si se gasesc atat in magazinele de paine, cat si in cele cu produse bio sau plafar-uri.

Taratele de grau contin o cantitate mare de antioxidanti, ceea ce inseamna ca previn instalarea unor forme de cancer. Sunt o sursa bogata de minerale (calciu, fier, magneziu, potasiu etc), vitamine in special cele din categoria B si aminoacizi.

De asemenea, aceste alimente sunt foarte bune pentru persoanele care sufera de constipatie. Ajuta la digestie, la buna functionare a colonului, gratie fibrelor pe care le contin. Taratele sunt recomandate pentru o multitudine de boli.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: JAYANNPO, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri