Setari Cookie-uri

8 motive sa NU mai mananci tofu

S-a divedut ca soia hraneste cancerul de san. De ce nu trebuie sa mai mananci tofu?

Tofu a devenit popular mai ales dupa ce vegetarienii si veganii il considera o sursa excelenta de proteina. Tofu este facut din soia si, in majoritatea timpului, soia nu este buna pentru sanatatea organismului tau. De fapt, soia este unul dintre cele mai modificate genetic alimente din lume, iar tofu este obtinut din boabe de soia, apa si un agent coagulant.

Potrivit doctorului Kaayla Daniel, autor la „Povestea intreaga a bobului de soia”, soia nu este un aliment sanatos, nu previne bolile si nici macar nu s-a dovedit ca este sigur. Mai mult, numeroase studii stiintifice leaga soia de problemele digestive, malnutritie, disfunctii ale tiroidei, declin cognitiv, tulburari ale aparatului reproductiv ca si boli ale inimii si cancer. Singura data cand soia poate fi consumata in siguranta este sub forma fermentata.

Citește și:

Iata 8 motive pentru care nu ar trebui sa manaci tofu:

1. Modificari genetice

In prezent, 90% din soia care se cultiva la nivel mondial este modificata genetic. In general, produsele modificate genetic sunt banuite ca fiind cauza multor probleme de sanatate intrucat distrud bacteriile bune din sistemul digestiv si, in acelasi timp, afecteaza modul in care functioneaza acesta.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Oko Laa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.