Ceaiul de ghimbir actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime. Consumat cu regularitate, accelereaza metabolismul si topeste celulele adipoase. Ceaiului de ghimbir calmeaza durerile de cap prin efectul unor principii cu efect antiinflamator din ghimbir. Oamenii de stiinta sustin ca ceaiul de ghimbir scade riscul de cancer de colon si ovarian si slabeste rezistenta celulelor canceroase la tratamentele specifice, in special la chimioterapie.

Ceaiul de ghimbir este un tonic general pentru organism, imbunatateste circulatia sangelui si previne aparitia bolilor cardiace, iar peste toate acestea se adauga si recunoscuta capacitate a ghimbirului de a combate senzatia de greata, inclusiv a greturilor din timpul sarcinii.

Spala bine o radacina proaspata de ghimbir. Da radacina prin razatoarea cu gauri mari.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: