Setari Cookie-uri

Cum sa te mentii in forma iarna. Nu lua vacanta de la sanatate!

Nu stii cum sa te mentii in forma iarna? Nimic mai simplu: trebuie doar sa iti mentii ritmul normal de viata si sa nu devii sedentara!

Ti se pare ca acesta este anotimul hibernarii si nu stii cum sa te mentii in forma iarna? Dar frigul nu e un motiv sa mananci mai mult sau sa iei pauza de la sport! Cheia este sa iti mentii acelasi ritm de viata!

Iarna e anotimpul ospatului. Cu Craciunul si Revelionul, suntem obisnuiti sa avem mese imbelsugate si mancare multa. De asemenea, temperaturile reci ne fac sa mancam mai des. Avem o stare de hibernare, vrem sa stam mai mult in casa, la caldura, si sa ne rasfatam. Dar lipsa de activitate fizica si mancatul mai mult decat e necesar nu trebuie sa faca parte din rutina ta de iarna. Afla cum sa te mentii in forma iarna, urmand cateva trucuri simple de la Beliefnet.com.

Cum sa te mentii in forma iarna

1 Pastreaza un program

Daca te abtii de la mancare pe parcursul unei zile intregi, la gandul ca vei lua o cina copioasa, gresesti! Pentru ca te vei infometa si vei ajunge sa mananci foarte mult! Mai bine mananci normal, pastrandu-ti programul obisnuit, decat sa te infometezi.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.